icon

Ako zvládnuť sex po deťoch a uspokojenie partnera?

1. mar 2024

Ahojte, aj Vasi muzi su neustale nadrzani? Proste po porode uz cca 2 roky to trva sa nemam vobec taujem o sex? A kazdy den len o tom kecia, vzdy ide okolo mna a chyta ma dost mi to vadi. Vy ste ako na tom??? Pred detmi bol zvyknuty na ine nemal proste nudzu ale teraz proste nemam tolko zaujmu ja. Dakujem o vase pribehy

anjelicek26
1. mar 2024

Takže zmenila si sa ty a nie on...

majlo1234
1. mar 2024

Ano, moj muz ma stale rovnaky sexualny apetit. Ano, mne kleslo rapidne libido po porode, potom trochu stuplo a s dalsim tehotenstvom zase kleslo. Nie, neobchytkava ma, normalne sa o tom dokazeme porozpravat. Aj mna to mrzi, ale nakolko s deckom od narodenia spavam ja a len teraz som prestala dojcit, som v siedmom mesiaci, uz mi casto neostava cas ani chut. Obaja dufame, ze sa to porodom zmeni.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzanazu85
1. mar 2024

No,asi obaja smer sexuálna poradňa,ak nechceš,aby to tvoj muž vyriešil po svojom,bez teba 🤨.

svokrinjazykmonika
1. mar 2024

Som na tom úplne rovnako ako ty. Malá má už 16 mesiacov, no zo mňa je úplný asexual a môj muž stále, stále len sex, nič nemá v tej hlave len tú svoju cicinu 🙄 Ale keby mi viac pomáhal a mala by som viac času aj a seba tak možno by sa aj môj apetít dal do poriadku ale to on nepočuje keď mu vravím.

marseillefan
1. mar 2024

Vždy, keď si prečítam takýto príspevok, spomeniem si na jeden vtip:
A: "Moja žena odo mňa v jednom kuse len peniaze dranká... ráno si vypýtala 10€, naobed chcela 10€, poobede 15€ a večer 20€.. a potom o hodinu neskôr zasa 20€".
B: "A to jej máš z čoho dávať toľko peňazí?"
A: "Ako či mám? Nič jej nedávam..."

Tak podobne to máte aj vy so sexom... nemáš s chlapom sex a čuduješ sa, že je v jednom kuse nadržaný 🙂

hederamonstera
1. mar 2024

@svokrinjazykmonika mam to rovnako. A rovnako ako autorka ma uz obcas obtazuje ked ma zacne obchytkavat…ze ci do boha ma nemoze len objat alebo mi dat pusu aby do toho nezahrnul hned svoj chtic…

ako je mi to luto, ze nemam taku chut ako som mavala ale sex je posledna vec ktora ma zaujima v tomto psycho chaose s detmi a neustalom nudnom a opakujucom sa kolotoci varenia a upratovania. Citim vyhorenie ale neviem co s tym. A teda radsej si pospim alebo citam knihu ako zabit chvilu volneho casu sexom. Ak sa tu najde nejaka rada, budem rada

greywolf
1. mar 2024

Ked vtacka lapaju pekne mu spievaju. Takze ty s nim nespis a ty sa cudujes ze jemu to chyba. Ludom j**e. 😀🫣

kati301
1. mar 2024

@greywolf nemyslim si, že s ním nespi. Len s ním chce spat podstatne menej než on. Hormóny ženy sú svinska vec 🙂 a ďalšia vec je ako sa pán otec zapája do chodu domácnosti a rodičovstva.

greywolf
1. mar 2024

@kati301 nespomina ze by a nim spavala. Ani ze by s nim uplne nespavala. Aj ked podla jej popisu by zrejme aj 3x za rok bol dostatocny pocet. Priznala ze 2 roky nema chut na sex. A je prekvapena ze jej muz po nej tuzi. To mohla ostat slobodna a byt spokojna. 🙂

majlo1234
1. mar 2024

@hederamonstera rada je podla mna “jednoducha”😂 prestat dojcit, deti supnut na noc muzovi, nam minimalne osem hodin neprerusovaneho spanku a cez den aspon hodinka dve pre seba bez deti. Podla mna by sa nam hned trochu s muzmi zrovnali apetity😂 ja verim, ze sa im dobre vyskakuje, ked sa aj vyspia, aj nazeru v klude, aj vyseru, nikto ich nevola miliin krat do dna od kazdej cinnosti…

hederamonstera
1. mar 2024

@majlo1234 presne. A ked nieco poviem, tak sa ohradi, ze ci uz ma vsetko robit😂🤪

zuzanka.zuzu
1. mar 2024

@majlo1234 "ja verim, ze sa im dobre vyskakuje, ked sa aj vyspia, aj nazeru v klude, aj vyseru, nikto ich nevola miliin krat do dna od kazdej cinnosti…" 👍👍👍👍 toto by mali dať do mužských časopisov na titulné strany a nie polonahé vyretušované modelky 😀

kiki68
1. mar 2024

Este lepsie ako pred, podla mna som vacsi bizzare bez som bola predtym. Chlap sa tomu len potesil 😀 Kazdy to ma ale inak. Ja to mam nastavene takto a hotovo.

timea301196
1. mar 2024

Neboj sa nie si sama... mala ma 17m a tiež sa musím premáhať. Pri dvoch deťoch večer padám do postele unavená..

spolumatka
1. mar 2024

Presne tak pridávam sa
Proste my ženy to máme úplne inak u mňa ,,chuť na sex,, začína už niekde ráno kde vidím ,že sa o mňa niekto zaujíma ( ako sa mám , či mi treba pomôcť , len tak niekedy objať ,dať pusu, povedať niečo pekné )
On tomu nerozumie
Vraj na to nie je čas cez deň ale samozrejme ,že je
Nemá 10 sekúnd času povedať ,že dnes mi to pristane ?
Potom ja večer v sekunde keď zaspia deti neviem lusknutím prstov dostať chuť na sex
Každý máme samozrejme ,,iný jazyk lásky,,

pralinka86
1. mar 2024

To su asi hormony, unavenost na tvojej strane
A vela volneho casu a energie u neho 🙈
Mozno to chce trochu ho viac unavit s detmi. Ty budes viac oddýchnutá a on viac unaveny a tam niekde najdete stred zaujmu. Lebo z popisu to vyzera, ze on sa nezmenil, vsetko ma tak, ako mal pred 2r, na rozdiel od teba

autor
1. mar 2024

1-2x za tyzden ale to nestaci … vraj najlepsie 2 x denne .. hm

foterlotor
2. mar 2024

Ludom fakt riadne .ebe. Stazovat sa ze muz s ktorym mas dieta chce sex... co na to povedat. Chudak muz.

kinlly7
2. mar 2024

@hederamonstera to ma asi takto viac žien 🫣