Aký máte názor na sex na jednu noc?
Aký máte názor na sex na jednu noc? Zažili ste to? Alebo láka vás to? Alebo by vám to nič nedalo? A čo milenecký vzťah dlhší, ale bez vzťahu? Mali by ste pocit, že vás ten muž využíva? Urážalo by vás to?
@babovka2321 nesuhlasim. Cize slobodna/ slobodny sa moze kurvit? Raz sa to nauci uz sa toho tazko zbavit.
@greywolf ja tvoj suhlas k mojmu nazoru nastastie nepotrebujem.
nelaka ma to
@babovka2321 kurvit sa mozes cely zivot. Mne je to tiez jedno . 😉
Jasné že som proti! Pohlavné choroby a také HPV vám nič nehovorí??
Nestačí sexovať s partnerom??
Sebaúcta a charakter???
Mna by zaujimalo niektoré tie slušáčky a dámy tu , keď sa vyspali 1x so svojim mužom tak vtedy to nebol len sex bez záväzkov ? Či najskôr sa zobrali a až potom mali sex ? Či najskôr sa len stretávali zaľúbili do seba a až potom sex ? 🙊🙊🙊 každý jeden vzťah začína sexom a nie hraním pexesa ale na to už niektoré panicky asi zabudli takze nerieš, nie je na tom nič ponižujúce .
@greywolf ja zijem v monogamnom stastnom manzelstve, svoje mindraky z toho, ze nie kazdy odsudzuje konanie druhych, ktorym nikomu neoblizuju, si ries inde, dakujem 🙂
@kikaaa444 No skusim Ti pomoct s tym ako vyzera normalny zaciatok vztahu. Poznate sa, su tam sympatie, idete von, pokeciate, rozlucite sa. O dva dni opat idete von, medzi tym si pisete, stale su tam sympatie a na konci rande skoncite u niekoho doma a ano mate sex.. Vztah potom pokracuje. A ked nie, no co uz stalo sa..
Oproti tomu, ked ides na diskoteku a sadnes do taxika s prvym ktory sa o teba obtrie a doma sa nim nechas prebehnut lebo si nadrzana ako stepna koza a ked sa rano zobudis, modlis sa aby cim skor vypadol a nikdy si ho uz nevidela. Tak to je rozdiel medzi vztahom a sexom na jednu noc. Chapeme rozdiel? :D
Neviem ja by som to bez lásky nedokázala 😁a "obdivujem" ženy ktoré to dokážu
Pokial sú to dvaja slobodný ľudia je to úplne normálna vec. Tak isto aj ako aj dlhodobý partner na sex bez lásky či vzťahu.
Nie,nemala som jednorazovky. Nie som stetka, ani radodajka. Vazim si samu seba.
A ked to mas v sebe uzavrete, naco sa vypytujes druhych? Ja poznam vela ludi co len poletovalo, niektori nie, lebo nikto o nich nezakopol a hlavne muzi radi nukaju sex neznamej osobe..