Aký typ muža sa vám páči?
Aky typ muza preferujete? Myslim po fyzickej stranke - nizsieho/vyssieho, s dlhsimi vlasmi alebo kratsimi,…? Alebo len cisto vnutorne hodnoty ako su urcite charakterove vlastnosti?
vysoký.... aspoň 195 cm ! nižších mužov prosto nevidím 🙂 a ideál je vysoký, chudý a mne voňajúci
@kikazoe aj mne sa páčia vysokí muži, ja som veľmi nízka , ale chlap pod 190 cm ma nezaujme.. až na jednu výnimku 😀 Semir z kobry 11 , krpec ale toho by som si aj domov vzala.
pre mna moze byt neviem aky model, ale ked otvori usta a je to debil tak sa mi aj pacit prestane :D rovnako to plati aj naopak … ak ma niekto osobnost, ale priroda mu “ nenadelila” aj tak ma dokaze taky muz pritahovat .. ide to proste ruka v ruke .. pre mna “ je dolezite vnutro “ nie je len otrepane klise ale holy fakt :D
Mne ani tak nezáleží na farbe vlasov ale oči. Chlap musí mať nádherné oči, musí sa s nimi usmievať a mať taký sexi pohľad. Zuby musia byť všetky a biele. Musí voňať na celú ulicu 😆 a hlavne musí byť inteligentný a mať rozumné reči. Neznášam keď chlap robí zo seba neviem akého "borca". A chlap by mal byť vyšší od ženy. A hlavne gentleman.
Brada je otrasná.
Ale tak ja už som si našla toho svojho a som s ním spokojná. Má to čo som napísala. 😊😊 Jediné čo nemá a páči sa mi na chlapoch je dominancia. Ja som veľmi dominantná žena a možno aj ja by som chcela zažiť takú riadnu dominanciu od chlapa😆
Ahoj, ja bude asi nejaka mimozemstanka, ale mna pritahuje, ktory je na prvy pohlad cisty a mudry.
Vacsinou ma pritahuje intelekt muza.
Je dolezite pre mna, aby to bol vyrovnany kludny clovek, ziadny nervak.
Premna zamna moze vyzerat aj ako Brat Pitt, ak je debil tak z mojej strant chyba iskra.
@lenusa3 Zeby sa ti cnelo po riadnej “talianskej láske” ? Dvaja dominantní, Sodoma Gomora.
@charliee1980 nikde som nenapísala, že by som chcela takého chlapa aj do manželstva. 🙂🙂🙂Iba som napísala, že sa mi páči tá vlastnosť. 🤷
Vysoky, plnsej postavy, tmavohnede vlasy 🤩
@mici88 mne sa tiež viac páčia tmavovlasí, ale nikdy ma žiaden nechcel. Zato modrookých blondiakov som mohla vidlami prehadzovať. Netuším, prečo priťahujem takéto typy. Ja sama mám skôr tmavšie vlasy a zelenosivé oči. Raz darmo, vyberať môžeš len z toho, čo je v "ponuke". Čiže aj môj partner bol modrooký blondiak. Dôležité boli iné vlastnosti ako výzor.
Taliansky typ, alebo pekný francuzky😄 Mám doma Taliansky typ, ale s modrými očami, keď je opálený, svietia mu oči. 🥰😄 s talianskym charakterom som sa pasovala prvých 10 rokoch, teraz už pohoda.✊😁
Veď hlavne taky aby super zarabal a mal nas rad. Zaklad života je mať sa dobre. Hahaha
😂😂😂😂 to je jedno,len nech je prachaty.Fyzicka krása aj tak pominie aj z jednej aj druhej strany
@jakubkoanjelik no ja som s turkom chodila ... Ale bol našťastie vyšší ako u nich býva zvykom 😉, mal cez 2 metre
@zuzanaam no na Slovensku v ponuke bol len bazar, preto som sa ucila jazyky a isla na juh.....
pred par dñami dcera pozvala kamosov zo skoly k nam domov, a to bol iny vyber, bazen plny testosteronu, vystavne kusy.....pomiesane rasy, to naj z naj, co vam budem hovorit, ma serie, ze nemam o 20 rokov menej😎
zeny, obdivujem vas a tlieskam, ako vacsina pisete, ze vas manzel je vas idol....toto ja uplne oddelujem, manzel je jedna strana, a idol muza, aky sa mi paci, je druha strana. Manzel ma o 11 rokov viac ako ja, a popravde som sa zasekla niekde mezi 20-tkou a 30-tkou, manzel nikdy nebol moj idol, a ani nikdy nebude. Mne sa fyzicky vzdy pacili mladsi muzi, a je tomu tak stale, ale maximalne si mozem utriet sliny😂
Isto viem, že ma odpudzujú uhladeni chlapi, čo sa príliš o seba starajú, nosia baretku a šál keď nie je zima. To je des.. nemám rada ani príliš obtiahnutych svalnacov, pôsobia hlúpo.. a už vôbec nie imidž o seba sa starajuceho hipstera.. keď je s chlapom sranda, hneď mám ružové okuliare.. a keď je chlap priiilis ukecany to tiež nie je nič moc.. každopádne musí byť duchaprítomny, inak si ten prípadný vyšportovany zadok, ležérne tričko a neviem kde aké ťahy môže nechať..
Ominiem charakter atď. Toto má už každá vyriešené. Keď sa bavime o fyzickej kráse mne sa vždy pacili muži s tmavymi vlasmi, ale s modrými al. zelenými očami, z výraznými črtami tváre, uhrancivym pohľadom. Aj som si takého vzala, mm má síce zeleno hnede oči, ale keď pozriem na tohoto herca, vidim mojho muža spred dvadsiatich rokov🥰
Rozhodne vysokí (chlapi sa na túto požiadavku hnevajú ale čo som si všimla tak väčšina chlapov preferuje zas nízke ženy), tmavé vlasy, rozhodne nie blondiak, modré oči, prípadne hnedé. Zelené mi prídu nezaujímavé (a to sama ich mám) ale samozrejme nevyberala by som wi podľa farby očí. Postava normálne chudá, nie príliš, alebo kľudne aj pribratejsia (taký ten typ ani chudý ani tučný). Hlavne nie svalnati, mac troška.
Modroooky

Musi mat dlhe a hlavne rovné nohy 😁 Ziadne O, X, šmatlať nebodaj. Nemoze mat krátku kostru proste alebo asymetrickú, tj. kratke ruky, ale ani ako opica dlhe 😁 Na type asi ani tak nezáleží, svetlý, tmavý, no nie moc😁 Musi mat charizmu, šibalsky usmev a Dobru naladu 😁 Iny typ ma ubíja 😁