icon

Análny sex - strach

20. jún 2022

Ahojte muz odo mna pri kazdom milovani spomina,ze by sa uz rad spravil do zadku.Analny sex som uz mala ako 19 rocna teraz mam 30 ale nemam na to vobec dobre spomienky a este k tomu po druhom porode mam aj hemeroidy.Mne vadi ked mi len prst tam dava a uz mi je to neprijemne.Neviem ci mam len blok v hlave a pritom to nemusi byt tak zle alebo proste to vobec pre mna neni.Aj ked by som na druhej strane rada aj muzovi vyhovela a potesila ho.Tak moja otazka znie,neviete poradit ako to cele prekonat a dat tomu aspon sancu ? Dakujem.

simsalabim
20. jún 2022

No pri hemoroidoch by ma to ani nenapadlo. Pre muza ohrozit svoje zdravie?

liljana
20. jún 2022

Akoze sorry, mas na to zle spomienky, k tomu zdravotne problemy - hemoroidy a este rozmyslas, ako mu chces vyhoviet? Kup poriadne velky vibrator, nech si to par krat vyskusa najskor sam a zisti, naco je zadok.

koniarova
20. jún 2022

@liljana 👍👍👍👍

nika_val
20. jún 2022

Keby nemáš tie hemoroidy tak proste sa buď zatnúť a prekonat strach z minulosti lebo ak sa na taketo ide správne nema na tom byť čo zlé... ale kedže mas zdravotne problemy tak proste normalne vysvetliť že to v tvojom prípade nie je ani bezpečné a ani dobré.. veď keby mu zdorazniš že máš hemoroidy tak by to snáď pochopil
Prípadne prislubiť že keď sa z nich vyliečiš tak to skúsite, dovtedy si aj ty načítaj o tom niečo, naštuduj pripadne napozeraj aby si nemala taky strach 🙂

simonecka008
20. jún 2022

Ja toto fakt nepochopim ze to chce muz vo vztahu od zeny.🤢 a este ktomu mas hemoroidy 🤦‍♀️

janulka1802
20. jún 2022

To nechápem, ženy prečo sa nútite do niečoho, čo vobec nechcete? Ja som mala po druhom porode hemoroidy a bola to strašná bolesť, ako žiletky s klincami v konečníku. Skúsil by mi muž vtedy niečo také navrhnúť. Tej reakcie by sa vydesil do konca života. Našťastie my nemáme takéto análne chúťky a ďalšia vec je, že taký muž není, pre ktorého by som ja robila niečo, čo by ma malo bolieť alebo by sa mi priečilo. Proste nie a bodka.

danielinaa
20. jún 2022

Môjmu sa toto hnusi. Mne tiež. A moj ešte zaklincoval poznámkou, ze do zadku to chcú len homosi. :D Mal raz jednu partnerku (kratko) co o to zobronila, no neuspela.

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
dzulli1980
20. jún 2022

Chceš vyhovieť mužovi? Aj za cenu vlastného trápenia? Skús kus porozmýšľať nad vašim vzťahom ... by mohol mať aj vtáka zo zlata, nikdy by som si nenechala vopchať penis do análneho otvoru ... tie zdravotné komplikácie v neskoršom veku by mi za to nestáli ... však mu navrhni, nech si vrazí šalátovú uhorku do zadku, či ho to bude rajcovať ...

tanika
20. jún 2022

@dzulli1980 👏👏👏presne 👍

ankare
20. jún 2022

Nedaj sa nahovoriť do niečoho, s čím nie si stotožnena. Aj bez hemoroidov by som to nechcela. A muž je bezcitny, keď si melie len svoje a neberie na Teba ohľad. Drz sa!

viestta
20. jún 2022

Možno ťa to neprekvapí, ak skonštatujem ze tvoj muž je bezohľadný sebec. Každá sexuálna praktika je OK ak sú s tým obidvaja partneri stotožneni. Toto co robí tvoj muž je nátlak, sebectvo a keby sa aj na hlavu postavil, tak u mňa by nemal šancu. Kompletný a milujuci chlap bude brať ohľad na tvoje pocity, to v prvom rade, v druhom rade aj na zdravotný stav. Ak nie, tak je (a teraz sa mi natíska len nelublikovatelny, ale výstižný výraz, ktorý by ho vystihol).

lunademonica
Autor odpoveď zmazal
nikpa
20. jún 2022

Cez hemeroidy to asi ťažko prekonas. A muž nech sa spamätá, to mu je jedno ako by si pri tom trpela? Ja neviem čo to más za sebca bezohľadneho a ty si ešte taká blbá, že rozmýšľas ako mu vyhovieť 🤦 takže z toho vyplýva, že tvoj muž je ozaj nechapavy alebo si mu úplne ukradnuta.

slovakboy
20. jún 2022

Brrr. Mne na tom najviac vadí to, že nepociťujem analny otvor za zdroj rozkoše pre ženu. Klitoris hoci ho nemám tak áno. Prsia aj ústa aj pery aj kopec iných častí tela áno. Možno ak by mňa samotného to vzrušovalo tak by som si vedel to predstaviť. Chápem ťa, že mu chceš vyhovieť a on na teba robí nátlak ale primeraný. Nenúti ťa len žobroní. Nejde ani o to či ťa to bolí ale aby sa ti to páčilo. Keby sa ti to páči, primeraná bolest by ti nevadila. Neviem ako ti poradiť. Možno ti tu poradia ženy čo s tým majú príjemné skúsenosti.

zdenkastanka
20. jún 2022

A aj si mu povedala o svojich trapeniach, zdravotnom probleme a strachu?treba si to jasne vykomunikovat.

marseillefan
20. jún 2022

Na análnom sexe je najlepšie to, že ho väčšina žien odmieta... preto je pre mužov taký vzrušujúci - lebo je to "zakázané územie". Moja skúsenosť je taká, že análny otvor sám o sebe síce nie je zdrojom rozkoše, ale ak sa muž sústredí pred tým na iné zdroje rozkoše a dostane ženu do extázy, potom aj análny sex môže byť pre ňu veľmi príjemný a vzrušujúci. Manželka pri ňom neraz dosiahla aj orgazmus. Základom je samozrejme aby to tam pekne šmýkalo, ale to predpokladám už viete. Držím vám palce...

ankare
20. jún 2022

@marseillefan ale manželka pri ňom dosiahla orgazmus tak,že si jej dráždil klitoris,že?

marseillefan
20. jún 2022

@ankare Máš pravdu, no niekedy to je aj bez toho... ale podľa mňa aj vtedy to je klitoridálny orgazmus, ktorému pomôžu z jednej strany pohyby v zadku a z druhej strany trenie o posteľ... (robíme to väčšinou poležiačky, nie na štyroch)

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
maranta_leuconeura
21. jún 2022

Vo vasom pripade je ten problem, ze analny sex nechces a muz sa ta snazi dotlacit. Je to z jeho strany sebecke, navyse ty sa pod natlakom asi tazko uvolnis a bude ti to neprijemne, ak nie aj bolestive. O zdravotnom probleme ani nehovorim, s hemoroidmi by som do toho nesla.

Aby si zena vedela uzit analny sex treba mat spravne nastavenie (naozaj ho chciet, nie niekomu robit laskavost), pripravu (ked vies, ze si tam cista, lahsie sa uvolnis), citliveho partnera, ktory nebude pokracovat ked aj neskor pocas si to rozmyslis alebo je to napriek vzruseniu neprijemne (stava sa) a vela lubrikantu. A potom moze prist aj orgazmus ;)

liljana
21. jún 2022

Netreba ho hned zatracovat, mysli si, ze sa jej iba do toho iba nechce a ze ju ukeca. Treba mu objasnit vsetky problemy s tym spojene (neprijemne pocity, bolest, hemeroidy,...), ze teba to bude boliet, nie jeho. A povedat jasne nie.

essenceee
21. jún 2022

ked si upne zdrava, tak kludne, ale je to ine. Musiš sa uvolnit, určite použijte intimny gel pre analny sex a kondom

kiki68
21. jún 2022

Ked su hemoroidy tak urcite nie. Toto sa musi pacit obom a aj zdravie mat v poriadku. Takze zial toto muz musi ozeliet

kiki68
21. jún 2022

@marseillefan pozri,ja mam napriklad radsej analny sex ako klasicky a je to ok. Ale nemam ziadne hemoroidy, nemam pri tom bolesti a paci sa mi to. A tam je zasadny rozdiel. Pri hemoroidoch to toho cloveka musi boliet, kedze sa to tym pohybom viac drazdi. Najprv by sa musel vyriesit zdravotny Problem a potom psychika. Je kopec veci, co ludia povazuju za zakazane a niektori s tym problem vobec nemaju. Ale ide vzdy o tych ludi, co to chcu alebo nechcu robit.

majarumm
21. jún 2022

Pre mňa je to tiež lákavá a vzrušujúca predstava no na druhej strane je to pre mňa dosť bolestivé a obdivujem každú ktorej to nerobí problém 😅 mala som to už niekoľkokrát, no radšej by som zostala len pri tých predstavách 😅 a na mňa môj partner nikdy netlačil, vždy mi vravel, že to zrejme musí bolieť a tak, no ale páčilo sa mu to zrejme viac ako normálne 😝