Bojím sa, že si manžel nájde inú
Ahojte. Mám manžela už 7 rokov a prvé poviem, že nie som od neho závislá finančne ani že by som si neporadila bez neho. Myslím, že ma ma rád a je mi verný. Sex máme každý deň, nemáme nejak vážny problém. Nonstop mi hovorí, ako sa mu páčim a aký je nadšený, že sa vieme rozprávať aj niekoľko dní v kuse (napr. na dovolenke) a vždy si mame co povedať.
Ale proste mňa z času na čas napadnú také tryznive myšlienky, že keď zostarnem, nebudem ho už priťahovať. Že bude chcieť nejakú inú a so mnou zostane len z povinnosti. A tiež problém je to, že robí nočné v nemocnici, často s kolegyňou na oddelení sám (on v jednej izbe a kolegyňa v druhej) a proste ja sa bojím, že on sa raz neovládne, že proste
príde nejaká kolegyňa, ktorej nedokáže odolať. Že ma podvedie a ja sa to nikdy v živote nedozviem atď atď...nechcem byť žiarlivá, ale občas som aj keď to nedávam najavo. Nemáte niektorá podobne myšlienky a neviete prosím poradiť, ako ich prekonať, zvládnuť? Nemyslím, ze je je na psychologa, lebo tieto myšlienky nemám nonstop. Je to z času na čas ale vtedy mi príde vážne nejak smutno
@ariannazara uplne ine - stavebna inžinierka 😊
@almarka som rada ze si nám to trochu ozrejmila🤗 pekný deň ti prajem 😗
@ariannazara nie je zaco 😉, naozaj je to iba v hlave a zivot sa meni a stat sa moze cokolvek bez ohladu nato, ake ma clovek zamestnanie . Vzdy je to o dôvere medzi partnermi, pekny den aj Tebe 😊
Neboj, ja som robila nočné v nemocnici a tiež s fesnym kolegom a tam v Tom prostredí také myšlienky človeka ani nenápadnú 😊 a navyše roboty ako na kostole žiadne také že sexovať v lekárskej izbe.
plus klobúk dole že sex každý deň, ja som o 8 keď deti zaspia mŕtva úplne 😂
Autorke - máš každý deň sex po tom,čo si opísala celý tvoj deň...+ Dve malé deti .sorry ,ale mne sa to zdá byť dríst.
Každá jedna z nás má dni NIE a sex je tá najposlednejsia vec,na ktorú máme chuť.. a pritom je doma verný manzel.
ale teda ,vezmime to tak,že je to pravda a ty máš paranoje teraz,keď sexujes každý boží deň.
Príde doba,keď tvoj chlap nebude chcieť sex každý deň,lebo stres,lebo práca,lebo únava ,lebo vek.
Ty potom čo spravíš,keď u teraz si prestrešena' z moznej nevery?
Predstav si, že sa stane to, čoho sa obávaš, len si to predstav, so všetkým čo k tomu patrí, s neverou, s tým, že mu neodpustiš, že sa rozvedies, čo s deťmi, čo bude s tebou, prespikuj to do podrobností atď atď.všetko čo ťa napadne.
A potom to prijmi, a PUSTI to. Nevracaj sa k tomu.
Ľudia trávia čas nad premýšľaním o budúcnosti, o negatívnych veciach, čo by bolo keby. Pričom sa to nikdy nemusí stať, ale môže. Radšej premýšľaj o pozitívnych veciach, čo ťa budú motivovať.
Ži tu a teraz.
Budeš šťastnejšia a budeš vedieť, že aj keby čo bolo tak si s tým poradiš. Lebo vieš, že to tak bude.
Pracuj na žiarlivosti a strachu. Držím palce.
Ja si zas cely život predstavujem, že mi moj manžel príde povedať, že je milionár a že to tajil, lebo ma skúšal, že či s ním vydržím aj bez toľkých peňazí.. skús si predstavovať radšej toto..
@nini1978 :D 😀 ako neviem, prečo by som mala obhajovať, či mám alebo nemám každý deň sex a načo by som to písala, kebyže to nie je pravda..samozrejme ze som to písala v priemere, chcela som ozrejmiť situáciu lebo iné by bolo, kebyže spolu spíme 1x za rok a na žiarlivosť by bol dôvod väčší. Samozrejme, že máme obcas nejaké dni, keď sex nemáme. Ale takisto mame dni, kedy ho mame 2x a tých dni nie je málo, takže v priemere je to 1. 🙂
Ďakujem vám veľmi všetkým za odpovede. Veľmi ma povzbudili 🙂
Máš tzv. neistý attachement, neviem či sa to môže zmeniť toto len tak. Není to ani tak o sebavedomí... Odporúčam knihu teórie attachmentu, veľa sa dozviete o sebe 🙂

@kleopatra114 beriem to uplne normalne a absolutne neriesim