Bola som neverná. Mám sa priznať manželovi?
Ahojte, prosím Vás o nejaké povzbudenie, alebo aj odsúdenie. Napíšem svoj príbeh.. S manželom sme spolu 10 rokov ako manželia, žijeme v šťastnom manželstve, kde sa občas vyskytne nejaká tá hádka.. Problém nastal v lete, začal mi písať jeden neodbytný rodinný priateľ.. Písal mi komplimenty, to, aká som úžasná, jednoducho mi trochu pomotal hlavu, zo začiatku som to brala ako celkom fajn zábavku, až sa mu nejako podarilo "oblázniť" mi hlavu.. A teraz ku kameňu úrazu: dvakrát som sa nechala od neho nahovoriť , aby sme skočili niekam von... Boli sme vonku a v oboch prípadoch to viedlo k bozkávaniu, z jeho iniciatívy, ale ja som sa tým bozkom nebránila.. Potom som si ale uvedomila, že to , čo robím je veľmi zlé a povedala som mu, nech ma nechá žiť šťastne so svojim mužom, nech ma viac nekontaktuje a odvtedy mám pokoj, odvtedy nenapísal, poslednou správou sa somnou rozlúčil tým, že si želá len moje šťastie a že na mne videl, že muža milujem... Lenže teraz mám hrozné výčitky voči manželovi, celé dni od rána do večera mi táto nepríjemná spomienka behá v hlave , neviem sa na nič sústrediť, neviem nič robiť, pretože ma nič nebaví, nechutí mi jesť, proste sa cítim ako troska.. Ako keby som svojho muža podviedla, hoci som to zastavila skôr, ako sa to stihlo naozaj zrealizovať.. Vykecala som manželovi o tom, že mi písal, aj o tom, že sme sa stretli, ale o tých bozkoch som nemala odvahu mu povedať.. Je možné, že ma to časom prejde a bude sa mi žiť ľahšie???? Alebo ako zabudnúť na tie bozky? :/ Bola to najväčšia chyba v mojom živote, poučila som sa, nikdy to nezopakujem, ani v najhoršom sne... Veľmi ma to mrzí kvôli manželovi...Ďakujem za vaše názory, som z toho naozaj zúfalá..Mám sa o tých pár bozkoch zmieniť pred manželom, alebo radšej nie?
Kúp mu dovolenku na Bahamy alebo niekde ako v tom filme a všetko sa zabudne
Ok, synčeka som si vysvetlila inak, beriem späť.
Mne sa tak manžel raz priznal k bozku, vtedy sme len chodili, možno rok, mala som len 17 rokov.. Stalo sa to dávno (teraz mam 32), ale doteraz to ma na tácke pri niektorých hádkach, a úprimne keď si ho ešte aj teraz predstavím, ako to robí, kým ja spokojne zaľúbene sedím doma, tak nedám ruku do ohňa, že pri nejakej naskytnutej príležitosti by som ten jeho menší prešľap nebrala u seba ako polahcujucu okolnosť v zmysle "však som ti to len konečne vrátila, sme si kvit" 😁
@oblecenie99 😃
@macekovam Nemas pravdu, aj za prepokladu, ze ju ma rad, moze byt taky tvrdy, ze bude chciet rozvod,Proste nevera je nevera, a ked mu to povie on jej uz nidy nebude verit,Ak ,si si povedala ,ze uz nikdy ho nepodvedies, tak mu to nehovor,Fakt ak si veriaca chod na spoved ,,alebo aj na obycajny rozhovor za knazom,rozpovedz,ulavi sa ti, a on ti da vela rad.,co ako sa vysporiadat s pliagou typu nevera.,alebo chod za psychologom,.Len to prosim ta manzelovi nehovor,totalne manzela rozvratis,a uz nebude s tebou spokojny, znervoznie na cely zivot .,lebo tu nalepku...zena nevernica bude vidiet pokazde, ked sa na teba pozrie.,a postupne mu to bude zvysovat fantaziu,ze to nebolo len raz,Poznam taky pripad,ale opacneho smeru, ze manzel bol neverny a jeho manzelka mu uz nikdy neverila,a este akonahle sa nanho pozrela,velmi casto jej prisla na mysel jeho nevera,ze s takym clovekom sa uz zit neda,ze ho uz prestala milovat, takze ani sex o nicom
Nemyslím si, že bol dobrý ťah, povedať o tom mužovi ... bozkávala si sa s iným, OK, Tvoja chyba, Tvoje svedomie ... teraz sa Tvoj muž tvári, že OK, no ver tomu, že pri každej hádke Ti to bude vyhadzovať na oči ... a možno, pri najbližšej príležitosti, urobí to isté ... muži sú ješitní, všetci do jedného.
@oblecenie99 😅 doteraz to má na tácke
@vorkola Nevera je nevera.. ale toto predsa nebola až taká nevera....
NEHOVOR to manzelovi, nic tym nevyriesis, iba poskodis jemu a aj sevbe. Ak mu to povies, stratis jeho doveru a mozno sa aj rozidete. Ak mu to nepovies, budes mat len vycitky ty, mozno aj do konca zivota. Ale to je dan za to, ze jemu neublizis.
No môžeš sa toto opýtať...ty sa s tým nauč žiť a jemu nikdy v živote nič NEHOVOR možno sa to raz ku nemu aj tak dostane,chlapi sa radi pochvália
No co, vrátil sa z prechadzky??
Myslela som na Teba a drzala palce,aby to dobre dopadlo, Daj vediet🙂
Normálne to vypusti z hlavy, dokopy sa nič nestalo.
@tosomja Vrátil, dopadlo to veľmi dobre.. Manžel sa snaží byť ešte lepším.. Celý večer bol ku mne neskutočne skvelý... Je to úžasný muž, ani si takého nezaslúžim.. Myslím, že teraz to medzi nami bude ešte lepšie.. Konečne si ho začnem vážiť, lebo už to bolo také, že som ho brala ako samozrejmosť... Všetko v živote sa stáva pre niečo a myslím, že aj táto zlá skúsenosť ma niečo mala naučiť..
Či nemá aj on za ušami..
Neviem prečo neverím. Možno z vlastnej skúsenosti. Ale rada by som verila, že sú aj také konce príbehu.
Nič v zlom, no toto "rozuzlenie" mi príde ako tie lacné romány od Rosamundy Pilcherovej ... moc tomu neverím ... alebo Ťa aj on podviedol, vtedy vedia byť muži za peknučkých a dobručkých.
@dzulli1980 tento koniec len prezradil, že to bude vymyslena blbosť
Takéto veci sa majú hneď zaraziť a nebavit sa na tom.Vyzer si to sama.
@dzulli1980 A to je akože aké podvedenie? Nejaký bozk? To akože fakt každý berie za plnohodnotnú neveru? Trochu prísne nie? Aby niekto dával na jednu úroveň nejaký bozk so sexom... Akože mám dosť... Mi tu podaktoré popísali úžasné komentáre,fakt sa nestačím diviť..
@karolinakr z tohto filmu je uzasna scena v restauracii, kde matka zisti, ze sucasny postarai milenec jej dcery je jej byvaly milenec z mladosti. A na otazku casnika, co si da, zahlasi: “Diazepam.”
Celkovo je ta mama v celej komedii najlepsia postava.
@karolinakr mozno sa len krotil alebo bola jeho prvotna reakcia ovplyvnena strachom, ze ju mohol stratit. kazdopadne on este precitne a bude ho to trapit. autorka vobec nema vyhrane, nech sa pripravi na to, ze tuto temu bude muz vytahovat hocikedy, ked to nanho dolahne. pri nevere totiz nejde o to, do akej miery bola fyzicka, najviac boli zrada, klamstvo a pocit, ze partner si poza chrbat vytvoril citove puto k niekomu inemu. v tomto pripade ide o dvojite sklamanie, lebo okrem manzelky ho zradil aj rodinny priatel. o to horsie sa s tym bude vyrovnavat.
Este je skoro hovorit o tom, ako dobre sa to urovnalo, kedze je to tak 24 hodin. Niekde priznanie nevery vylepsi vztah, to nepopieratelne ano. Inde hadky este len po prvotnom soku a poteseni (ze si chcela a mohla odist, ale neodisla a vybrala si zase jeho) pridu.
Tak opatrne. Este neoslavuj naplno. Bud rozumna a triezva. Zasadila si vasmu vztahu nepeknu ranu. Potrva dlhsie, nez sa to vyhoji a vstreba.
A vezmi tiez triezvo na zretel, ze vedomie o nevere partnera pri dalsej krize robi vedomie podvedeneho partnera voci vlastnej nevere ovela otvorenejsie. Uz to nevidi ako az taky moralny problem. Ved len dorovnava “skore”.
Istym sposobom si nevedomky otvorila aj tomuto branu do vasho vztahu.
@moonlight1210 Presne tak, nech autorka napíše tak o pár týždňov, ako im to klape. Druhá vec, že ak je jej muž taký submisivnejsi typ, tak možno si proste nevie dupnúť a bude jej to tolerovať. U nás by lietali minimálne taniere, ak nie rozvodové papiere.
@moonlight1210 hahaha presne, čo si dáte? A pre slečnu dcéru? 😂
@dzulli1980 isto choré čo tu píše autorka. Asi má muža podpapucnika alebo má tiež niečo za usami.

@mariejenka Bábätko? Máme 9 ročného synčeka.. Nepísala som o bábätku..