icon

Bozkávate sa s manželom?

maggie844
15. feb 2023

Mám dlhu chvíľu čítam vaše diskusie. Dobre sa bavím :- D, niekde som čítala o bozkávaní a zarazilo ma že sa niekto vo vzťahu po rokoch bozkáva (nemyslím dať si pusu). Ja som sa nebozkavála s manželom už 10 rokov. Niekedy mi to riadne chyba ale jednoducho sa to vytratilo. Ako to máte vy ?

Strana
z2
mamula20
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
15. feb 2023

@mamula20 vazne nerozumiem, naco sa tvoj muz musi trepat po nocnej s vami k lekarovi na poradnu a na chirurgiu. To si myslis ze kolko vydrzi, tri smeny, pat deti a nesamostatna narocna manzelka na ktoru musi/chce lebo sa asi neovlada, stale vyliezat alebo ona na neho skace? Si myslis ze tych par dni na dovolenke ho vytrhne? Ak idete s detmi tak si vobec neoddychne. Normalne mi ho je luto. Kandidat na infarkt.

simonettasimonova
15. feb 2023

@maggie844 ja také doma nemám

mamula20
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
15. feb 2023

@mamula20 samozrejme. Uz len to ze musi ist s vami po nocnej k lekarom. Nesoferujes? Nezvladnes jedno male a jedno velke samostatne sa pohybujuce dieta u lekara? Kazda zena co sa samostatne nepohybuje do mesta k lekarom, na nakupy, do skoly a skolky je extremne narocna na prevadzku a cas. Tych chlapov to po case prestane bavit lebo prestanu vladat. To je proste o zdravie.

nelusiatko
15. feb 2023

@mamula20 jemine, ty si nechutná. A chudák chlap, určite je doma pod papučou 🤮

hope87
15. feb 2023

Jasne, ze sa stale bozkavame...ak myslis "francuzáky" 😉. Pre mna to je nieco velmi intimne a take krasne. Moj muz ma krasne plne a jemne pery, to je az radost 🙂. Neviem si predstavit (hlavne pri sexe), ze by sme sa vobec nebozkavali 🙄

petulda333
15. feb 2023

@nelusiatko co je na
@mamula20 nechutne? Nic hrozne nenapisala. Nechapem

barruna
15. feb 2023

Vie, to ze to nerobite vy predsa neznamena, ze to nie je normalne aj po rokoch. Za mna bozky a to aj tie poriadne proste k vztahu aj po rokoch patria

mamula20
Odpoveď bola odstránená
maranta_leuconeura
15. feb 2023

@maggie844 a ako sexujete? 🤔 Nejak si to neviem predstavit bez vzrusujuceho bozkavania. Proste ako to zacne? Ci aj sex ste 10 rokov nemali? 😬

babulkomale
15. feb 2023

@mamula20 prepokladam ze ti povie ze v poho a robi to rad a robi to pre rodinu a bla bla. Ak je taky ako jeden co poznam. Inteligent, ale fakt skutocny, rozumny, VS s cervenym diplomom, ale tak zmanipulovany generalissimom manzelkou, ze si mysli presne to co ona potrebuje.
Ak nezazil inu zenu, tak mu to ani nepride. Taku co vybeha vsetko kym je muz v praci kde zaraba na rodinu. Ak je zdrava, sama nakupi, porobi co stihne, opatri deti. Lebo proste ked je jeden doma a druhy maka.na tri smeny, nemoze sa to v tom case delit na dva diely.

sunshine_18
15. feb 2023

Neviem ale to tak prirodzene túžiš pobozkať toho druhého nie? Keď ho miluješ, priťahuje ta... Nejaká ta blízkost, spojenie s tým druhým

mamula20
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
simik22
15. feb 2023

@mamula20 nie náročná , ale nesamostatna. To je rozdiel ;)

mirco50
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
15. feb 2023

@simik22 samozrejme vacsinou sa narocnou zenou mysli nejaka tzv.narocna na udrzbu akoze kozmetika, nechty, esteticke upravy, fitko - ked jej to ma platit chlap. Tuto som to myslela ze vlastne kazda nesamostatna zena je narocna - na cas a energiu. Jasne ze zalezi co chlap robi a kolko casu ho to stoji a ako sa mu to fin.vyplati.
Ale vidim to aj v rodine - 30 rokov vozit zenu po lekaroch plus vsetko ostatne okolo toho, vsetky dovolenky vylety odsoferovat, kazda poradna, strojcek, alergologia aby si chlap bral paragraf ked zena je DOMA, alebo sa nevyspal po nocnej... tak to si nedokazem ani predstavit.
A este keď je naruziva tak hopkat na nu este po nocnej 🤦😂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
maggie844
autor
15. feb 2023

akože je mi dosť smutno :D lebo to že mi manžel prejavuje malo naklonnosti viem ale teraz mam pocit že až moc málo :D

ambient
15. feb 2023

Všetkým vám závidím ja mám doma len robotníka nie manžela

mrva
17. feb 2023

@maggie844 my sa bozkavame stale. Kazdy den. Roadne francuzaky a aj pred detmi aj pred cudzimi, aj pri tanci, aj len tak. Stojime pri kuchynskej linke a chytime sa a bozkavame. Alebo na prechadzke zastavime a bozkavame. Alebo ked sedime na terase.... proste kedykolcek mame chut ☺️ Sme spolu cez 20 rokov a mame 5 deti ☺️ Starsie dcery (17 a 15 rokov) sa nam smeju, ze sme fakt horsi, ako och pubertalni rovesnici 🤣

babulkomale
17. feb 2023

@mrva stale mate sviezi dych? Alebo zuvacky poruke? 😁

zorkahorka
17. feb 2023

My sme uz asi na to stari 🤔😛

ariannazara
17. feb 2023

@sunshine_18 tiez mi to pride divne 😁

Strana
z2