icon

Chce, aby som u neho prespala

30. aug 2021

Ahojte, píšem si s jedným chlapom a dohodli sme si stretnutie. On sa ma spýtal (cez správy ) či by som mohla aj prespať alebo ostať na víkend, no mne to na prvé stretnutie príde zvláštne :D čo si o tom myslite vy ? Je medzi nami asi 100km

Strana
z2
monika2012
30. aug 2021

Možno chce s Tebou stráviť celý víkend. Možno ma kočky vysmejú, ale ja by som súhlasila, no iba pod podmienkou, že budem spať v inej miestnosti, kde sa budem môcť na noc zamknúť. Ak mu teda fakt ide o čas strávený s Tebou, aby ste mali pre seba dva dni, tak by s tým nemal mať problém. Podľa jeho reakcie ľahko zistíš, ako to s Tebou myslí 😉 .

korra
30. aug 2021

Je take "řčení" ze vzdy je lahsie odist ako niekoho vyhodit 😁 to keby si nahodou zvazovala, zeby dosiel on. Navrhla by som stretko max na pol ceste, alebo blizsie ku tebe. Nejaky obed/vecera, kava...uvidis ako si sadnete, nebudes mat pocit, ze si v "uzkych", vacsi lavirovaci priestor 😉 a potom uvidis, ci bude aj dalsie nejake stretko...nehadzala by som flintu do zita a ani nemala velke ocakavania...

autor
30. aug 2021

@korra no však jasne, ja by skm ho k sebe ani nezobrala.

hankm
30. aug 2021

Tak ako damy, dame ho ukamenovat ? 😁

autor
30. aug 2021

@hankm nie, fakt by ho bola skoda..😃

spadnutaslivka
30. aug 2021

neboj, je jedno, či tam pôjdeš spať alebo nie. na 99% aj tak nebude taký, ako sa ti javí v správach.

marcela64
31. aug 2021

tak sa rozhodneš podľa toho ako sa to celé bude vyvíjať 🙂 držím palce aby sa z neho nevykľul nejaký, veď vieme čo 🙂

lopka1313
31. aug 2021

Asi ukamenujete mna, ale mala som 29, on 34. Sla som za nim 400km na 1.rande vlakom, s tym, ze ma vyzdvihol a odviezol k sebe do ineho statu (pohranicie). Nie na den, rovno na predlzeny vikend. Vedela o tom kamoska z mesta, do okolia ktoreho som sla (aj adresu, kt mi dal (kludne si ju mohol vymysliet, ale dal mi pravu adresu) a mala som sa jej hlasit 2x denne fotkou s hodinami :D - to boli jej podmienky, lebo mala o mna strach) a este jedna kamoska z okolia mojho mesta. Pisali a volali sme si 3 tyzdne, nikdy sme sa nevideli, ani nemali spolocnych znamych. Poslali sme si par fotiek. V nasom veku sme sa sexu nebranili :D ale boli sme dohodnuti, ze ak z toho nic nebude, tak len spolu stravime cas ako kamarati. Vysledok? Aj ked ma pri prvych dvoch rande bral ako "jednorazovku", sme spolu rok a pol, som prestahovana za nim, pozname svoje rodiny a kamaratov, vratane niekolkotyzdnovych navstev jednych aj druhych "svokrovcov".

Moze to vypalit akokolvek. A tiez zavisi na Vasom veku a skusenostiach. Ist 100 km a mat rande dve hodky mi pride divne, prespat kludne v inej miestnosti/posteli ani nie... Ale ak mate do 20, alebo nemate za sebou ine vztahy, asi by som to len tak neriskla. Inak, nemas niekoho v jeho bydlisku/okoli? Idealne s autom, ako poistku...

autor
31. aug 2021

@lopka1313 krasny príbeh, nech Vám to vydrží 😊❤️ Nie nemam a my si ani nejak extremne nepíšeme, raz za dva tri dni aj to len večer lebo ja cely deň nemam telefon v ruke a on je tiež pracovne vyťažený čiže ho “nepoznám” nejak moc ani po správach. Ja som len chcela vedieť názor ostatných žien na takéto správanie chlapa, no osobne by som určite k nemu nešla spat 😊

prea
31. aug 2021

Aj ja som asi divná…
Po písaní a volávani 3 mesiace prišiel zamnou 400km na intrak kde sme boli spolu cely víkend.
Výsledok ??? Ja západniarka on vychodniar a žijeme v strede Slovenka sme spolu 6 rokov mame svoj byt, rodine auto malého čokla a krásneho 10m syna.
Neľutujem že prišiel, neľutujem že sme spali spolu, keby som zakomplexovaná a odmietnem ho možno prídem o lásku svojho života.

autor
1. sep 2021

Edit: uz sa neozval 😂😂

savanna
1. sep 2021

Autorka: niekde na internete som citala tipy na online dating, ze na co si dat pozor. Jedna z veci bolo aj to, ze ak ti pise vzdy len neskoro vecer/v noci a cez den sa vobec neozve, tak mu ide len o sex. Takisto je podozrive, ak ta hned od zaciatku oslovuje Zlatko, Babe alebo nieco podobne alebo ak od teba vymaha za kazdu cenu fotky. No a samozrejme aj to, ak ta hned vola k sebe prespat. Aspon nabuduce uz budes vediet, na co si davat pozor.

autor
1. sep 2021

@savanna kks všetky znaky spĺňa..

Strana
z2