icon

Chémia, iskra a postupné zamilovanie sa

23. okt 2022

Ahojte, zaujímalo by ma, ako ste to na začiatku vzťahu mali vy. Či už počas randenia preskočila okamžite iskra a bola veľká chémia. Alebo ste dali šancu aj mužovi, ktorý úplne na prvý pohľad nebol fyzicky podľa vašich predstáv, a iba sa vám páčil a bol sympatický, ale osobnostne skvelý muž. Dokáže sa tento vzťah rozvinúť do vášne a veľkej lásky? Ďakujem za odpovede a vaše skúsenosti.

lucyluska
•
23. okt 2022

Ahoj, áno. Mala som 20 rokov a bolo to na inzerát. Stretli sme sa ale neodpadavala som z neho. Stretavali sme sa ale, tak na čaj, prechádzky.
Aj ma chcel za ruku držať na ďalších rande ale mne to bolo blbé... všímala som si ho aký bol starostlivý a vždy mi doniesol sladkosť.
Zabuchla som sa doňho riadne, hotová som vola z neho.

jaskolka
•
23. okt 2022

Bývalý bol tak, že najskôr kamaráti, nijako extra ma nepritahoval, no potom dáko sme to skúsili, no nevydržalo to. Proste my sme boli ok ako kamaráti, ale vzťah i ničom.
Terajsi manžel bola taka "iskra" hneď, aj chémia aj iné veci, ktoré boli potrebné na kvalitný vzťah (rovnaké plány do budúcnosti, rovnaké záujmy).

luciannka83
•
23. okt 2022

Ja si myslim, ze dlhotvacejsi vie byt vztah, ktory nevznikol hned z prvotneho zamilovania, ale z postupneho budovania. Čize dala by som sancu chlapovi, ktory by mi bol sympaticky a citila by som sa s nim fajn. Ale ak by mal on nejake pokusy o zblizovanie, tak by som mu povedala, ze este to tak necitim, ze potrebujem cas, ale ze mi je s nim fajn 😊

autor
•
23. okt 2022

@jaskolka ja už mám 40+ a samozrejme, že vo vzťahu hľadám aj niečo viac ako len fyzickú príťažlivosť a to, aby sa mi podlamovali kolená. On je ako človek úžasný, podobné záujmy, názory, pohľad na dôležité veci v živote. Nemôžem mu nič vytknúť, sme v procese spoznávania sa, ešte sme sa intímne nezblížili. Ako muž sa mi páči a je mi príjemný, ale nie je to ten waw efekt.

sona96
•
23. okt 2022

Ten waw efekt môže ešte prísť a bude mať pevnejšie základy. My sme boli s manželom najprv len kamaráti, vždy mi bol sympatický, ale nepadla mi z neho sánka. Časom sme sa do seba zamilovali a aj sa mi zmenil pohľad naňho. Už je to pre mňa najkrajší muž na svete.

brembo
•
23. okt 2022

Dajte tomu čas. Močno zistíte,že si ostanete priateľmy a možno sa jedného dňa zobudíte a budete úplne hotová.

karolinakr
•
23. okt 2022

@brembo 🤣

siska53
•
23. okt 2022

Dala som sancu muzovi, ktory sa mi nepacil po fyzickej stranke, ale bol dobry kamarat a zapacila sa mi povaha. Laska ano, ale velku vasen som nepocitovala, ze taka ta silna chemia, to nie.

zanka777
•
23. okt 2022

Koľko máte rokov?alebo aký je medzi vami vekový rozdiel?čo sa ti na ňom páči fyzicky?niečo sa určite nájde čo ťa na ňom fyzicky trochu priťahuje 😊

mandzula
•
23. okt 2022

U mna to bolo tak, ze fyzicka pritazlivost bola na zaciatku 0 bodov, potom som sa zamilovala do jeho mozgu, sme spolu 10 rokov.

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•
sidon
•
13. mar 2023

@siska53 zostala si s tým mužom, vydržal vam vzťah?

siska53
•
14. mar 2023

@sidon ano. Mame problemy sice, ale tie nie su sposobene tym, ze na zaciatku nelietali iskry.