icon

Chlap mi zakazuje masturbovať

11. feb 2021

Je podľa vás okej keď mi chlap zakazuje masturbáciu nehovorím ze som nejaká nadržaná krava ale tak predsa sú dni keď príde taka chuť že sa chcete spraviť samé... A on mi povedal ze sa so mnou rozide ak sa ešte raz urobím... Niektoré ženy majú aj vibrátor a ja mam zakázané sa dokonca dotýkať vagíny keď nie sme spolu.

Strana
z2
queen_mary
12. feb 2021

Wtf, toto fakt niekto riesi? Mu to nehovor a kukaj pecko cez inkognito rezim. Jelito.

autor
12. feb 2021

@jaskolka je to žiaľ pravda a ja už nevládzem s nim

leuchtturm
12. feb 2021

a na co si s chlapom, s ktorym uz nevladzes?

autor
12. feb 2021

@leuchtturm lebo ho mam rada a vždy keď sa sním chcem rozísť začne mi písať kilometrov správy a výčitky ako tu on pre mňa vždy bol a neviem co všetko

nienna
12. feb 2021

Nabudúce si podobné stránky otváraj cez inkognito okno 👍

jaskolka
12. feb 2021

Mňa by skôr stvalo, že mi ide do mobilu a sleduje, kde co robím.

leuchtturm
12. feb 2021

tak ked s takym zostavas dobrovolne, tak sa necuduj 😉

thewitch
12. feb 2021

Modrému koníkovi už preskočilo? To vážne mi už bude mazať všetko?

skarli
12. feb 2021

@thewitch nuž treba písať normálne 😉

elizabet173
12. feb 2021

To si si takeho debila nasla sama, akebo ti bol prideleny?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
miadi
13. feb 2021

@skarli to je strasna konina co si napisala 😂🤣a ze vsade sa to hovori 😂ale k tejto fake teme 👍pobavilo.

sticker
miadi
13. feb 2021

Autorka ty si nesvojpravna tebe chlap povie ze nesmies sa dotknut sama seba a ty posluchaš 🤣. Ja neverim ze si žena. Rob si srandu z toho tvojho imaginarneho priatela.

magda15
Odpoveď bola odstránená
autor
13. feb 2021

@miadi áno lebo ma potom niekoľko krát vyplieska po riti a silno co to až štípe a mam ju červenú

jaskolka
13. feb 2021

Autorka, nehnevaj sa, ale skutočne toto mi príde ako výmysel. Neverím, že existuje taka žena, čo vesia na nos chlapovi, že si sama robí dobre, on jej to zakazuje a potom ju vyplieska po riti a ona si to kľudne nechá... 😃😆😆

danusa64
13. feb 2021

Vyplieska ta po riti🤣co mas 10rokov, ze si to nechas......neverim ze toto je pravda. Lezie ti do mobilu, zakazuje ti masturbovat, dotykat sa samej seba a este ta aj vyplieska po riti🤦 Skusil by mna dakto vyplieskat tak vyplieskam ja jeho a na pate sa otocim a v zivote by ma uz nevidel.

thewitch
13. feb 2021

@skarli haha vtipné lebo som tak nepísala že? Doteraz MK nevadilo moje vyjadrovanie a teraz naraz nemôžem ani len trochu nadávať aj to v dobrom, aké je to super no :D A pred tým úplne v pohode

mrva
13. feb 2021

fajnsmejkri 😁 tvojmu chlapovi ide asi o ine ako o ibyc. masturbaciu 😁 Panko asi mockrat videl 50 odtienov sedej 😁😁😁😁

saska1111
22. feb 2021

Presne on nemusi to vediet ked ta to bavi ze ti je dobre urobi ta stasnou nic mu nehovor ani ja svojemu nehovorim o tom ja zas mam nato stale chut niekedy aj viac krat na den

skarli
22. feb 2021

@saska1111 prečo sa vlastne ešte stále rieši táto téma? 🤦🏻‍♂️

saska1111
22. feb 2021

@skarli preco, co je zakazana

skarli
22. feb 2021

@saska1111 nie aké už to nikto ani nečíta ani na to neodpovedá je to zbytočné

saska1111
22. feb 2021

@skarli vy ste to citala je to iba moj nazor ked chcem poradit niekomu