Chlap mi zakazuje masturbovať
Je podľa vás okej keď mi chlap zakazuje masturbáciu nehovorím ze som nejaká nadržaná krava ale tak predsa sú dni keď príde taka chuť že sa chcete spraviť samé... A on mi povedal ze sa so mnou rozide ak sa ešte raz urobím... Niektoré ženy majú aj vibrátor a ja mam zakázané sa dokonca dotýkať vagíny keď nie sme spolu.
@jaskolka je to žiaľ pravda a ja už nevládzem s nim
a na co si s chlapom, s ktorym uz nevladzes?
@leuchtturm lebo ho mam rada a vždy keď sa sním chcem rozísť začne mi písať kilometrov správy a výčitky ako tu on pre mňa vždy bol a neviem co všetko
Nabudúce si podobné stránky otváraj cez inkognito okno 👍
Mňa by skôr stvalo, že mi ide do mobilu a sleduje, kde co robím.
tak ked s takym zostavas dobrovolne, tak sa necuduj 😉
Modrému koníkovi už preskočilo? To vážne mi už bude mazať všetko?
To si si takeho debila nasla sama, akebo ti bol prideleny?
Autorka ty si nesvojpravna tebe chlap povie ze nesmies sa dotknut sama seba a ty posluchaš 🤣. Ja neverim ze si žena. Rob si srandu z toho tvojho imaginarneho priatela.
@miadi áno lebo ma potom niekoľko krát vyplieska po riti a silno co to až štípe a mam ju červenú
Autorka, nehnevaj sa, ale skutočne toto mi príde ako výmysel. Neverím, že existuje taka žena, čo vesia na nos chlapovi, že si sama robí dobre, on jej to zakazuje a potom ju vyplieska po riti a ona si to kľudne nechá... 😃😆😆
Vyplieska ta po riti🤣co mas 10rokov, ze si to nechas......neverim ze toto je pravda. Lezie ti do mobilu, zakazuje ti masturbovat, dotykat sa samej seba a este ta aj vyplieska po riti🤦 Skusil by mna dakto vyplieskat tak vyplieskam ja jeho a na pate sa otocim a v zivote by ma uz nevidel.
fajnsmejkri 😁 tvojmu chlapovi ide asi o ine ako o ibyc. masturbaciu 😁 Panko asi mockrat videl 50 odtienov sedej 😁😁😁😁
Presne on nemusi to vediet ked ta to bavi ze ti je dobre urobi ta stasnou nic mu nehovor ani ja svojemu nehovorim o tom ja zas mam nato stale chut niekedy aj viac krat na den
Jedna tema lepsia ako druha.

Wtf, toto fakt niekto riesi? Mu to nehovor a kukaj pecko cez inkognito rezim. Jelito.