Chlap si hľadá partnerku, ktorá cvičí
Aký máte na to názor ? Chlap si hľadá partnerku ale jeho nárok je aby cvičila lebo sa mu nepáči keď žena má 2x také stehno ako on.. nieje to povrchné ? Ak nie vyvedte ma z omylu. Pretože neviem či s ním pokračovať v konverzácii. Píšem so snim na Badoo a hneď v úvode ma že hľadá niekoho kto by musel cvičiť.
@natalienka12 tak takúto kravinu som už dlho nepočula.... Štíhlosť je záruka zdravia....? To kto akože povedal.... Poznám xy žien štíhlych a maju viac chorôb ako tie pevnejšie ženy.... 🤦🏻♀️ Každý nech je v takom tele aké mu vyhovuje aj pevné telo môže byť zdrave tak ako štíhle môže byť choré....
@simona99687 Tak ty si asi este nepocula, ze obezita skracuje zivot ze? A ze obezni ludia maju kardiovaskularne a klbove problemy? Jej, tak teraz si sa aspon nieco naucila. Ak si obezna, mala by si s tym nieco robit a nie sa obhajovat.
@natalienka12 to ako si vôbec dovoľuješ niečo také napísať.... Vôbec ma nepoznáš hovorí ti niečo urážka na cti? Nikdy si ma nevidela...zato že som neni povysenecka ako ty zato som hned v skupine obeznych ludi... Sa spamätaj... Asi nemas ani 18 ked sa takto pozeráš na svet a na ľudí.... Tvoji rodičia musia byt hrdi na to co vychovali.... A za ďalšie moj ujo je ortoped takže velmi dobre viem ake choroby MÔŽU mat obezni ludia no moja zlata chod niekedy za nrjakym lekarom a opytaj sa ho kolko štíhlych ludi za nimi chodia.... Ty teliatko.... Moj ujo ošetrí viac chudych ludi ako obeznych... A to ti chudy maju najčastejšie problemy z platničkami a chrbticou.... A nie nepatrim ani k obeznym ani k vychrtlim.... Som normalny clovek s normálnou vahou... No to mi nedava pravo sa tu povysovat a vysmievať niekomu.... To robia iba ludia ktorim chyba rozum
Ja keď som hľadala, tiež som mala svoje "nároky". Má na nej právo každý. Moje boli slobodný (nie rozvedený) a bezdetný. A tiež sa do mňa mohli chlapi pustiť, že nemám rada deti...ale ja som to tak chcela z iných xy dôvodov.
Keby napísal že hľadá ženu 100kg plus už by mal titul "úchyl".
Tiež musíš byť zúfalá keď si hľadáš na Badoo ,tam je najväčší bordel ,preto väčšina z nich nemá vzťah a ani nemá šajnu ako funguje vzťah
@simona99687 ľudia čo sú štíhli ,zvyčajne majú genetické problémy ..obezita na svete je nejakých 60-70% ...pozri si dokument na YouTube čo spôsobuje obezita...veľa ľudí chodí do lekárne kvôli zdraviu ..a zvyčajne sú za tým hlavne dnešné potraviny .. obézny človek má vyššie riziko infarktu ,mozgovej príhody atď ako štíhly ...tak že nieje pravda že chudý má skôr nachylnost ako tučný..keď že som cvičil Roky a roky som boxoval viem aké som mal zdravie keď som cvičil a bol štíhly ako keď som páru kíl pribral ...hneď nabehli zdravotné problémy ..ak nevieš o problematike obéznych...treba si to pozrieť na nete ..zistíš aj že tvoj názor je error
je to normálny narok lebo to može býť tým padom aj ich spoločný záujem a tým pádom aj zdravý životný štýl
@david1202 ja nehovorím že chudý človek je viac chorý ako pevnejší.... Ja hovorim že nemôže niekto povedať že tým že je niekto chudý je zaručene aj zdravý.... Nie je to pravda. Pani alebo slečna sa ohrnala tým že ked je niekto chudý je zaručene aj zdravy.... Tak to nie je a môžeme sa o tom hádať neviem dokedy jednoducho môže byť clovek aj pevnejší a zdravší ako ten chudý .... To je proste tak každé telo je ine nemôže niekto tvrdiť ze štíhlosť zaručuje zdravie.... To je kravina...
Jedine v čom ma chudý človek nevyhodu od pevného je napriklad toto bola som s dcerou na pohotovosti a kým sme čakali na vyšetrenie vystriedali sa tam rôzny ľudia.... Bola tam pani mala asi 30 rokov a bola pevnejšia seklo ju v krížoch keď vyšla z ambulancie slečna čo snou bola sa pýta čo jej povedali a ona jej hovorí že dali jej inekciu a povedali že by mala schudnúť lebo je to kvoli tomu... A nato jej druha slečna ktorá ju ani nepoznala mala asi 25 hovorí že ju seklo asi mesiac dozadu a že bola na pohotovosti a keď sa spytala lekárky s coho ju mohlo seknut tak jej povedala ze to ťažko povedať 🙈😂 takže ked je pevnejšiemu človeku niečo je to len preto že je tučný ked je niečo chudému nikto mu nepovie príčinu lebo je chudý a nemaju zrazu "diagnózu"
@simona99687 Darmo sa tu rozculujes, vo vseobecnej rovine to plati, ze chudsi = zdravsi. Obezita je rizikovy faktor pre mnohe ochorenia - ci uz kardiovaskularne, onkologicke, pohyboveho aparatu, endokrinne...takze je to tak 🙃
@dadis ja sa vôbec nerozčulujem, ja komunikujem neviem ako ty.... Mňa takéto veci nemajú prečo rozčuľit.... 🤷🏻♀️ Možno ty to berieš ako konflikt alebo neviem čo ja to beriem ako konverzáciu dvoch ľudí s rôznymi nazormi.... To je všetko.
@simona99687 Tak potom prepac, ale "znela" si podrazdene. Nazor mozes mat na pritazlivost boubeliek (co je prirodzene subjektivne vnimanie krasy), ale popierat fakty a hovorit ako o svojom nazore..
@dadis teraz som to povedala... 😂 Články a odbornici a reálne skusenosti.... 😂 Nevadi asi nechápeš aky je to rozdiel.... To ako by si sa hadal s chirurgom ze ty vies lepsie operovat lebo citas o tom clanky... 😂 Veľa sa o tomto rozpravam s rôznymi lekarmi v ramci pomoci tymto ludom takže tie články naďalej čítaj určite to pomôže... Tebe.... A ked narazis na odbornikov tak potom im povedz ze si mudrejsia lebo si citala casopisy 😂
@simona99687 A ako lekarom pomahas? 😀 To by ma ozaj zaujimalo. Tvoje vzdelanie, podla kvality pisomneho prejavu, asi nebude VS 😀
@simona99687 Mam aj zdravotnicke vzdelanie, aj som pocas covidu dobrovolnicila v nemocnici, ty vyssia spolocnost 😊 Zelam ti pekny den 😊
@simona99687 A preco vlastne chodis na akcie na akcie na "podporu proti nadvahe", ked chudi ludia nie su zdravsi? 🤔 Vsak piseme to iste. Nadvaha a obezita nie je pre zdravie prospesna. Autorka je stihla, pomoct schudnut nepotrebuje. Chlapcovi zo zoznamky sa pacia stihle zeny, trochu nevhodne to napisal (ale myslel si, ze autorku tym neurazi, pretoze je stihla). A co vlastne riesime? 😀😂
autorka kľud - on hľadá chudú. Čo je na tom zlé? Každý má iný vkus. Ak nesplňaš požiadavku, zbytočne sa rozčuľuješ, radšej to ukonči. Ja by som tiež nechcela pupkatého chlapa, rozožratého a sediaceho pred TV. Nemusí byť športovec, svalovec ale tak odtiaľ potiaľ. Inak aj tvoje vyjadrovanie a útočnosť o niečom svedčia. Podľa mňa je to úplne normálna požiadavka. Mi nehovor, že ty ani trochu neprihliadaš na to, ako chlap vyzerá. A vôbec to nie je povrchné. Dôležitý vo vzťahu je aj vzhľad nie len to vnútro.
Ja si myslím ze ak niekto hľadá športovo založeného lebo je sám športovo založený, tak je to správne aby mali spoločné záujmy.. avšak podať to argumentom so stehnom mi príde dosť úbohé.. už len to by mi povedalo že ďalej sa s ním baviť nebudem.. btw. Poznám slečnu, ktorá má stehná ozaj výrazne, avšak sú to svaly lebo posiluje.. 😉
@jana_eyre_2 niekedy u mužov zbytočne hľadáme ohľaduplnosť a toleranciu. Povedia rovno čo chcú a nás sa to môže dotknúť. Môže to vyznieť hrubo. My to dokážeme zaobaliť. Takže ja by som ho neodcudzovala. Teiž by som nechcela nejakého obézneho muža. Pár kg navyše je OK ale už nejaký obézny by vadil aj mne. Nemusí byť športovec. Ja sama športujem ale nemusí chodiť so mnou cvičiť, behať. to idem radšej sama a tak si aj hlavu prevetrám. Ale aby sedel doma pred TV a prežieral sa, to by som nestrpela.
@kvetinka75 tak neviem či poznám divnu vzorku mužov ale tých čo poznám sa nevyjadruju takto urazajuco o druhých.. osobne neznášam ak niekto nevie komunikovať bez toho aby urazil každého kto sa mu nepáči a tým by u mňa určite nezabodoval..
@simona99687
@dadis
Tak ono je rozdiel par kg nadváha resp par kg nad bmi 25 à obezita, keďže tam je rozdiel aj 20kg. A tieto pásma určuje len bmi váha, výška.... Neberie v úvahu množstvo svalov a tuku v tele. A áno štatistický idú civilizačné choroby v neprospech obéznych ale ti obetný nemajú nadvahu 3-5kg ale zvyčajne 30-40kg. A tiež rovnako štíhly nemusí byť zdravý lebo aj ten chudý môže mať väčší podiel tuku a malý svalov ak je len chudý ale necvici à stravuje sa tiež štýlom a la odpadkový kos.... Čiže v podstate každá mate určitým spôsobom pravdu.
@jana_eyre_2 ako urážlivo? Že chlap povie aby nemala stehno 2x také ako on? Mne to urážlivé nepríde. Keby povedal že nechce nejakú tučnú chuderu a pod. to už by urážka bola, ale toto?
@kvetinka75 no vidíš mne to urážlivé príde.. sama predsa píšeš v prvom príspevku že to vedia povedať hrubo, no ja nemám rada keď sa niekto vyjadruje hrubo, ukazuje tým svoj prejav a pre mňa by to tým pádom haslo.. pre teba zrejme nie, tvoja vec 😉
Keďže predpokladám že Badoo je nejaká internetova zoznamka, tak sympatie vie človek prejaviť len pisanym prejavom a toto zrovna nie je prejav ktorý by ma oslovil..
A premna je dosť dôležité či má muž toleranciu a ohľaduplnosť.. asi preto som si vždy nevedela nájsť normálneho muža..

Ahoj, je to úplne normálne. Hľadá ženu, ktora bude mať podobné záľuby a životný štýl
A nie je to povrchne. Je to úprimne, že ti rovno povedal, že nechce tučné dievča.