icon

Chodia vaši muži na pánske jazdy?

5. sep 2025

Chodia vaši muži na pánske jazdy ? Dôverujete im ? Aký máte nato názor ? Možno napíšete chod aj ty na dámsku jazdu ale mne to čas a zdravie nedovoľuje ….

belle_vie
5. sep 2025
@titka221
Odpoveď bola zmazaná

@titka221 vyjadrovanie hodné dámy. Takto to ale v zdravom vzťahu nevyzerá. Buď si si vybrala partnera, ktorému sa absolútne nedá veriť, alebo si chorobné žiarivá.

anonym_44271b
5. sep 2025
@klaridka

@anonym_2655fd Naozaj je to o tom, že kto má peknú ženu, nepodvádza? V ktorej atmosfére, prosím ?

@klaridka 😂😂😂stačí sa pozrieť na Charles a a Dianu, ona krásavica a on ju podvádzal s krivo zubou šerednou Camilou. Ach ja, pekná hlúposť, že keď si pekná, tak ta nepovedie. 🥴

viktoriaandrascik
5. sep 2025

Nie nechodí, ale on nie je taký párty typ. Keby chcel ísť tak ho pustím.

titla
5. sep 2025

Velmi malo, ja by som ho poslala castejsie nech zrelaxuje. Naposledy bol na splave s byvalymi kolegami pred 2 rokmi. Skor ide sadnut na pivo s kamosmi raz za 1-2 mesiace. Ale to vypiju 2 piva, pokecaju ziadne ozieracky, vecer je doma.
Ja chodim na damske jazdy ovela pravidelnejsie, minimalne raz do roka. Aj obcas sadnut na vinko k kamoskami. Obaja sme s tym o.k.
A ano doverujem mu. Nikdy mi nedal zamienku preco by som nemala.

minenkaa
5. sep 2025

@anonym_autor nie ,nechce sa mu,či sa bude dívať na opitých chlapov

radkaradix
5. sep 2025

moj nechodi, ja chodim a vzdy si vypocujem :D :D ale nikdy mi "nezakazal"

ivik4
5. sep 2025

Nedefinovala si to poriadne
Moze to byt 1 vecer co je ok ( chodime obaja) ale moze to byt aj celi vikend co moj nechodi a ani ja . A ani ako casto...

matkahelka
5. sep 2025
@lindous

Občas si obaja vyrazíme len so svojimi kamošmi, či kolegami a dôverujeme si navzájom… navyše z okolia až príliš dobre viem, že keď človek chce, na neveru sa stačí chvíľu zdržať v práci napríklad, takže to by sme len doma museli sedieť, keby sme si neverili 😅

@lindous presne tak. asi pred mesiacom na TA3 bola reportaz so psychologmi a k tomu statistika, ze 80% nevery je v pracovnom prostredi

anonym_83f6d4
5. sep 2025

Môj milenec chodí na "dámsku" jazdu ku mne a dosť často, veď pracovné povinnosti, stále ho nejaký kamarát vytiahne von, musí ísť za šéfom, ide na nákup, ide umyť auto a ešte veľa iných výhovoriek.

anonym_2655fd
5. sep 2025
@klaridka

@anonym_2655fd Naozaj je to o tom, že kto má peknú ženu, nepodvádza? V ktorej atmosfére, prosím ?

@klaridka v tej, kde sa ľudia nepotrebujú zastavovať nad komentármi iných 😂🤦‍♀️

guudy
5. sep 2025
@majlo1234

Chodi kazdy rok na jachtu s kamosmi. Ja pripad nevery ani nemam v hlave, mna serie, ze ten tyzden tam je bez deti 🤣 pokial sme deti nemali, bolo ni to jedno

@majlo1234 nejde nahodou aj buduci tyzden? 😅

natalyya
5. sep 2025
@anonym_2655fd

Áno, chodí, dôverujem mu, lebo viem kde a s kým je. Chodia viacerí oteckovia spolu. Našťastie všetci majú pekné ženy, tak nemusia podvádzať 🤣

@anonym_2655fd ani pekna manzelka nie je zaruka, ze muz bude verny 🙂 (to len tak na margo). Ale drzat niekoho nakratko, ako to tu niekto pisal, to o com je potom taky vztah. Takze nemam problem, ked priatel chce ist niekam

vladuska20
5. sep 2025

Nie,nechodi.Nepije,a teda nebavi ho sa divat na ozranov,takze ani z prace na posedenie nejde.Radsej relaxuje s nami doma.

anonym_9216f9
5. sep 2025

Môj chodí občas sám na zraz veteránov,lebo mňa to furt nebaví, ale inak nechodieva nikde, on vždy povie, že už si všetkého užil dosť. Vo väčšine prípadov trávime čas spolu a vymyslíme spoločný program

michaela789
5. sep 2025

Chodí. Raz do roka majú s kamarátmi čisto chlapskú chalupu a potom ešte stanovačku kamošov aj s deťmi. neprekáža mi to, keby chodil aj častejšie ale to by bolo už aj naňho asi veľa.

anonym_2655fd
5. sep 2025
@natalyya

@anonym_2655fd ani pekna manzelka nie je zaruka, ze muz bude verny 🙂 (to len tak na margo). Ale drzat niekoho nakratko, ako to tu niekto pisal, to o com je potom taky vztah. Takze nemam problem, ked priatel chce ist niekam

@natalyya ale veď to bola sarkastická poznámka 🤣 sa tu niektoré berú vážne ako keby sme tu vypisovali úradný dokument. Jasné, že to nie je záruka ale ako aj ty píšeš netreba držať nikoho na krátko, sme partneri nie vo vzťahu rodič dieťa 🙂

danica2711
5. sep 2025

samozrejme, že chodí, ja chodím s kamarátkami na babské jazdy. Ale fascinuje ma, že viaceré moralistky tu pod týmito pojmami chápu len ožieračky a potenciálnu neveru. My pod pojmom "babská jazda" chápeme napr. predĺžený víkend na bicykloch v Rakúsku (to bola naša posledná babská jazda), mužova posledná na jar bola vysokohorská turistika... Isteže nejaké pivko padne v obidvoch prípadoch, ale primárny cieľ je stráviť čas s kamarátmi/kamarátkami. Neviem, čo je na tom odsúdeniahodné alebo nebezpečné, ale tak asi čo sa babe chcelo, to sa babe snilo...

anonym_477ea3
5. sep 2025

Chodi na obed, veceru, kavu pokecat s kolegami, je pravda ze to je casto spojene s pracou, moj nepije, to by mi vadilo, keby chodil pit.Na dovolenky, vylety, nechodi, nikde neprespava.Za to ja chodim, na dovolenku a aj predlzene vikendy s kamoskami.Dovera je zaklad vztahu a ked si dvaja neveria nieco im vo vztahu nefunguje.Kto chce podvedie i cestou do obchodu.

anonym_aa27bf
5. sep 2025

Nechodí, radšej ide na 2 dni na ryby. Máme malé dieťa, tak ja teraz na noc nechodím. Je to pre nás super relax. Niekedy sa smeje, že iným chlapom baby nadávajú, že chodia a ja ho vyháňam na ryby. Podľa mňa každý človek potrebuje občas trochu vypnúť.

anonym_968727
5. sep 2025

Nie nechodí, chodí pracovne dosť často mimo a netolerovala by som už ďalšie prespávacie výjazdy za účelom opíjania sa. Nikdy by som muža, ktorý to potrebuje k svojmu životu nechcela. Takých som vždy obchádzala. Ísť na kávu, jedlo, zašportovať si s kamarátmi, kolegami v pohode, kedykoľvek keď sa dohodneme. Niekoľko dňové výjazdy nie. To si mal každý muž riešiť, kým si založil rodinu. A je mi úplne jedno kto ma nato aký názor a toleranciu ✌️ Ja tiež nechodím, keby som mala voľný víkend určite ho nestrávim s ďalšími ženami. Ale venovala by som sa skôr sebe a oddychu.

klaridka
5. sep 2025
@anonym_2655fd

@klaridka v tej, kde sa ľudia nepotrebujú zastavovať nad komentármi iných 😂🤦‍♀️

@anonym_2655fd Hlavne nad tými Tvojimi to nie je potrebné, však?

maca1984
5. sep 2025
@danica2711

samozrejme, že chodí, ja chodím s kamarátkami na babské jazdy. Ale fascinuje ma, že viaceré moralistky tu pod týmito pojmami chápu len ožieračky a potenciálnu neveru. My pod pojmom "babská jazda" chápeme napr. predĺžený víkend na bicykloch v Rakúsku (to bola naša posledná babská jazda), mužova posledná na jar bola vysokohorská turistika... Isteže nejaké pivko padne v obidvoch prípadoch, ale primárny cieľ je stráviť čas s kamarátmi/kamarátkami. Neviem, čo je na tom odsúdeniahodné alebo nebezpečné, ale tak asi čo sa babe chcelo, to sa babe snilo...

Tiež nerozumiem čo tu viaceré píšete o ožranoch.
Viete že pánska/dámska jazda sa dá tráviť aj inak ako pitím od rána do rána ?
Ja chodím s kamoškami na wellnes pobyt, k moru, manžel na cykloturistickú pánsku jazdu, či vysokohorskú turistiku.
@danica2711 presne 👍

vevesh
5. sep 2025

Ano, chodi normalne raz za cas- ci uz si posediet do restiky, na zahradu, na dovolenku. A nie, nie su to ozran party. Vacsinou sa tam ani vobec nepije😄 ja nie, ale to preto, ze nemam s kym🙃

mondolina
5. sep 2025
@anonym_968727

Nie nechodí, chodí pracovne dosť často mimo a netolerovala by som už ďalšie prespávacie výjazdy za účelom opíjania sa. Nikdy by som muža, ktorý to potrebuje k svojmu životu nechcela. Takých som vždy obchádzala. Ísť na kávu, jedlo, zašportovať si s kamarátmi, kolegami v pohode, kedykoľvek keď sa dohodneme. Niekoľko dňové výjazdy nie. To si mal každý muž riešiť, kým si založil rodinu. A je mi úplne jedno kto ma nato aký názor a toleranciu ✌️ Ja tiež nechodím, keby som mala voľný víkend určite ho nestrávim s ďalšími ženami. Ale venovala by som sa skôr sebe a oddychu.

@anonym_968727
kto hovorí o opíjaní sa?

k1k1na
5. sep 2025
@luciaruz

Moj nechodí, lebo že "aj tak sa najlepšie zabavíme my dvaja spolu" ❤️ aj keď raz išiel, tak už o deviatej mi domov došiel, že sa nudil, že ho nebavia stupidne chlapské mizogýnne reči 😆

@luciaruz jeeej to je kraaasne

anonym_968727
5. sep 2025
@mondolina

@anonym_968727
kto hovorí o opíjaní sa?

@mondolina ja otom píšem. Že ja by som netolerovala výjazdy za účelom opíjania sa. Ak Tvoj komentár akože naráža nato, že na pánskych jazdách sa neopíja, Ok. Ja píšem o tých kde áno. Ale myslím to aj na tie, kde nie. Na všetky. .. A osobne si myslím, že to aby tam nepadol žiaden alkohol na “pánskej jazde” kde sú samí chlapi, to by musel byť zraz abstinentov a nato sa autorka nepýtala …

bludna
5. sep 2025

Jasne, chodievame pravidelne obaja na akcie, teambuildingy, vylety aj dovolenky samostatne. Niekolkokrat do roka. Inak som prekvapena z toho kolko z vas si pod panskou/damskou jazdou predstavi rovno chlastacky. To v akej spolocnosti sa pohybujete? 😀 My zvycajne chodievame na bicykle, turistiky, k moru a na take nocne party akcie. Pripadne na pracovne akcie ci sluzobky.

mamutka
5. sep 2025

Malo by to mať nejaký iný názov. Môj si nechodí s kamarátmi sadnúť, idú hocikedy na bicykle a to je skutočná pánska jazda. To ty ale asi nemyslíš. Tak by bolo treba veci pomenovať. Pýtaš sa, či chodia chlapi spolu pit? Či chodia sedieť na terasy a s pivom v ruke pozerajú na maturantky? Alebo idú spolu na ryby a vieš čo robia a s kým a veríte si? Alebo chodia na chaty a môžeš len dúfať, že tam nepozyvaju aj kolegyne a pod? Každý si pod pojmom pánska jazda predstaví niečo iné, je to extrémne široký pojem a veľmi nesprávny názov. Keby ti šiel motorkách s chlapmi jazdiť kazdy druhý deň, asi ti to vadí. Keby sa šiel opit každý týždeň, tiež ti to vadí. Ak si zasportuje s kamošmi raz za týždeň , nie je to snad problém. Ak ty nemozes ísť, nájdi si inu zábavku a vtedy nech sa o rodinu stara len on

anonym_968727
5. sep 2025
@bludna

Jasne, chodievame pravidelne obaja na akcie, teambuildingy, vylety aj dovolenky samostatne. Niekolkokrat do roka. Inak som prekvapena z toho kolko z vas si pod panskou/damskou jazdou predstavi rovno chlastacky. To v akej spolocnosti sa pohybujete? 😀 My zvycajne chodievame na bicykle, turistiky, k moru a na take nocne party akcie. Pripadne na pracovne akcie ci sluzobky.

@bludna a na tých nočných párty akciách nieje vôbec žiaden alkohol?

mondolina
5. sep 2025
@anonym_968727

@mondolina ja otom píšem. Že ja by som netolerovala výjazdy za účelom opíjania sa. Ak Tvoj komentár akože naráža nato, že na pánskych jazdách sa neopíja, Ok. Ja píšem o tých kde áno. Ale myslím to aj na tie, kde nie. Na všetky. .. A osobne si myslím, že to aby tam nepadol žiaden alkohol na “pánskej jazde” kde sú samí chlapi, to by musel byť zraz abstinentov a nato sa autorka nepýtala …

@anonym_968727
a už sme pritom zas, že buď sa ozrať, alebo abstinent. typický Modrý koník.