icon

Chodia vaši muži na pánske jazdy?

5. sep 2025

Chodia vaši muži na pánske jazdy ? Dôverujete im ? Aký máte nato názor ? Možno napíšete chod aj ty na dámsku jazdu ale mne to čas a zdravie nedovoľuje ….

anonym_968727
5. sep 2025
@mondolina

@anonym_968727
a už sme pritom zas, že buď sa ozrať, alebo abstinent. typický Modrý koník.

@mondolina skôr sme pritom, že pivo nieje alkohol a opíjačka 🤣 typická Slovenska tolerancia alkoholizmu …

natalka13
5. sep 2025

Ako tu vsetky tvrdite " nemusi sa ozierat a pozerat na ozranov" 😂
To kde berete ze muz ide nidksm bez zeny a ide sa ozierat? To sa moze aj doma predsa.

anonym_477ea3
5. sep 2025

Skor ti jednoduchsi posedavaju v krcme pri pive, vypiju x -piv . Je to hnus, ked pride smradlavy chlap z piva, k tomu tie pivove vypary.Toto by som netolerovala.Ani raz za mesiac/dva.

anonym_28c8ad
5. sep 2025
@anonym_9831db

Moj nechodi, nema tu potrebu. Sem tam na pivo so susedmi, kamosmi zo strednej, s tymi tak raz za rok. A potom z prace nejake tembuildingy, teraz idu do Tatier na vikend. Ale nejake ozieracky, to nie. Za posledne roky boli take len rozlucky so slobodou s bratmi, bratrancami, a to sa kus opili a to je cele.

@anonym_9831db asi mame rovnakého chlaoa, lebo aj ten môj ide na teambuilding do Tatier

mooonika1975
5. sep 2025
@anonym_477ea3

Skor ti jednoduchsi posedavaju v krcme pri pive, vypiju x -piv . Je to hnus, ked pride smradlavy chlap z piva, k tomu tie pivove vypary.Toto by som netolerovala.Ani raz za mesiac/dva.

@anonym_477ea3 tak tých jednoduchších sú plne krčmy, keď chodím okolo. Ale ich jeeeeee, tých jednoduchých . Ti zložití sedia kde?

bludna
5. sep 2025
@anonym_968727

@bludna a na tých nočných párty akciách nieje vôbec žiaden alkohol?

@anonym_968727 Urcite je, aj na teambuildingoch, plazovych baroch, horskych chatach, vlastne asi vsade je k nemu pristup ked sa tak zamyslam 😀
Ale my nejak zvlast nepijeme, dokonca ani nasi znami ci priatelia. To znamena, ze aj ked si mozu dat, tak si malokedy daju a doslova o ozierackach sa vobec neda hovorit. To sa zvycajne deje medzi kolegami hlavne ked pridem na sluzobku na Slovensko.

anonym_c1a1df
5. sep 2025

@anonym_autor čo je to pánska jazda? Ísť sa ozrat? Nie nechodi, chodí na rôzne semináre do zahraničia a pracovne cesty s kolegami kde si dajú večer aj víno a to mi nevadí.

anonym_83f6d4
5. sep 2025
@anonym_2655fd

Áno, chodí, dôverujem mu, lebo viem kde a s kým je. Chodia viacerí oteckovia spolu. Našťastie všetci majú pekné ženy, tak nemusia podvádzať 🤣

@anonym_2655fd Že pekné ženy 😁 čo z pekného taniera, keď sa z neho nenaje 🤣🤣🤣 preto si vaši muži hľadajú také, ako som ja, lebo síce nie som najkrajšia, ale nevedia sa ma dojesť 😁

stanislavicenka
5. sep 2025

@anonym_autor nechodi, a ja by som mu to dopriala

zuzinabila
5. sep 2025

@anonym_autor za 20 rokov manzelstva ani raz. ocenujem to, sme stale spolu🙂 ale keby velmi chcel a partia by bola fajn, nebranim mu. jemu je ale najlepsie s nami v rodine. tym nemyslim, ze nezajde na kofolu s kamosom.

anonym_75e5a2
5. sep 2025
@anonym_a5a5e7

Ano,chodi na panske jazdy dokonca do zahranicia,alebo na chaty. Som s tym okej,poznam si muza 😁 kde nie je dovera,tam vztah konci,moj nazor

@anonym_a5a5e7 nechcem byt zla, ale poznam manzelky, ktore zili v tejto sladkej nevedomosti tiez🙂 az neskor sa dozvedeli, co presne sa dialo na tych vyjazdoch. to samozrejme nemusi byt pripad tvojho muza🙂

anonym_477ea3
5. sep 2025
@mooonika1975

@anonym_477ea3 tak tých jednoduchších sú plne krčmy, keď chodím okolo. Ale ich jeeeeee, tých jednoduchých . Ti zložití sedia kde?

@mooonika1975 Taka slovenska klasika, plne krcmy.Sedia v nich vacsinou pravidelni navstevnici.Stretnut sa da aj v kaviarni pri dobrej kave, na obede, pri sporte, aj bez alkoholu.Ked niekto pravidelne chodi pit je na ceste k alkoholizmu, ked uz aj nieje.U nas sa nepije , vieme sa bavit aj bez alkoholu.Ale kazdy to ma inac😉

4stanka4
5. sep 2025

Jasne, zrovna zajtra ide s kamarátmi na týždeň do zahraničia na motorky a ja ako dobrá žena som mu napiekla buchty na cestu 😀 nemám s tým problém, teším sa ze si oddýchne, my si zas s dcérou urobíme svoj program a keď to vyhovuje obom stranám prečo nie 😉

anonym_2655fd
5. sep 2025
@anonym_83f6d4

@anonym_2655fd Že pekné ženy 😁 čo z pekného taniera, keď sa z neho nenaje 🤣🤣🤣 preto si vaši muži hľadajú také, ako som ja, lebo síce nie som najkrajšia, ale nevedia sa ma dojesť 😁

@anonym_83f6d4 no, nie si najkrajšia a ani sarkazmus nechápeš 🤷🏼‍♀️ čo narobíš 🤣

anonym_a5a5e7
5. sep 2025
@anonym_75e5a2

@anonym_a5a5e7 nechcem byt zla, ale poznam manzelky, ktore zili v tejto sladkej nevedomosti tiez🙂 az neskor sa dozvedeli, co presne sa dialo na tych vyjazdoch. to samozrejme nemusi byt pripad tvojho muza🙂

@anonym_75e5a2 nezamyslam sa nad tymito sprostostami co keby...podviest ma moze aj v nasom meste,nemusi chodit kvoli tomu na panske jazdy...

anonym_4f41f3
5. sep 2025
@anonym_2655fd

@anonym_b8a436 krása nie je len vec estetiky 😉.

@anonym_2655fd skutočne si myslíš, že muži podvadzaju len ženy, ktoré nie sú príťažlivé? Ci už duchom alebo vzhľadom? No pobavila si. Nevera vôbec nie je o tom, aká je žena.

anonym_2655fd
5. sep 2025
@anonym_4f41f3

@anonym_2655fd skutočne si myslíš, že muži podvadzaju len ženy, ktoré nie sú príťažlivé? Ci už duchom alebo vzhľadom? No pobavila si. Nevera vôbec nie je o tom, aká je žena.

@anonym_4f41f3 ďalšia 🤣 áno, vyberajú si ženu podľa dobrého ducha!!! A nijak inak!

mooonika1975
5. sep 2025
@anonym_477ea3

@mooonika1975 Taka slovenska klasika, plne krcmy.Sedia v nich vacsinou pravidelni navstevnici.Stretnut sa da aj v kaviarni pri dobrej kave, na obede, pri sporte, aj bez alkoholu.Ked niekto pravidelne chodi pit je na ceste k alkoholizmu, ked uz aj nieje.U nas sa nepije , vieme sa bavit aj bez alkoholu.Ale kazdy to ma inac😉

@anonym_477ea3 ja len že si ich skatulkovala. Tiež nepijem , ale som poväčšinou ako tŕň v päte.

anonym_4f41f3
5. sep 2025
@anonym_2655fd

@anonym_4f41f3 ďalšia 🤣 áno, vyberajú si ženu podľa dobrého ducha!!! A nijak inak!

@anonym_2655fd sorry, ale strapňujes sa už. Nevera je vecou rozhodnutia.

jananovotna88
5. sep 2025

Chodia s partiou čo spolu vyrastali na chatu guláš. Hrá ešte futbal (dedinskú ligu) to si vždy po zápase vyrazia.
Na oplátku chodím s kamoškami do divadla a potom na pár deci dobrého vínka. Vtedy ma muž doma zastupuje.
Všetci sme spokojný , každý ma niečo kde sa odreaguje.

anonym_2655fd
5. sep 2025
@anonym_4f41f3

@anonym_2655fd sorry, ale strapňujes sa už. Nevera je vecou rozhodnutia.

@anonym_4f41f3 myslela som to sarkasticky ale nenarobíš nič, keď tu ženy stratili zmysel pre humor a berú sa príliš vážne

anonym_75e5a2
5. sep 2025
@anonym_a5a5e7

@anonym_75e5a2 nezamyslam sa nad tymito sprostostami co keby...podviest ma moze aj v nasom meste,nemusi chodit kvoli tomu na panske jazdy...

@anonym_a5a5e7 príležitosť robí zlodeja🙂

majlo1234
5. sep 2025
@guudy

@majlo1234 nejde nahodou aj buduci tyzden? 😅

@guudy nie, chvalabohu uz boli v juni🤣🤣🤣

guudy
5. sep 2025
@majlo1234

@guudy nie, chvalabohu uz boli v juni🤣🤣🤣

@majlo1234 😁😁😁
Len mi napadlo, ci nahodou nejde s mojim ;)
Inak, neboj, deti rychlo vyrastu a nebude ta stvat, ze si s nimi sama doma, lebo tie deti budu vsade, len nie doma🤭🤭🤭

tiezjedna
5. sep 2025

@anonym_autor nie, nechodí. Nikdy na to nebol...

kiki68
5. sep 2025

@anonym_autor ano a viem, ze idu s chlapmi pit whisky. Moj neni na nahananie zien. Ani jeho kamosi co viem. Raz som bola s nimi ked jeden ochorel a bolo zaplatene whisky tasting. Ja jedina totiz zvladnem pit whisky a drzat sa na nohach. Podobne ked pride kamos k nam, tak muz vytiahne kolekciu whisky a kostuju a kecaju. Potom zjedia balicek chipsov a idu spat. Muz ked chce nieco ine, tak ide von so mnou do bdsm klubu a o tom kamoskovci netusia ani omylom. O tom mozno tusi moja svokra, ak vobec. Nikto sa nepyta viac ako treba

vilma7
5. sep 2025

Nechodí lebo nikam nechce. Vkuse sa venuje vo voľnom čase deťom.

anonym_950623
5. sep 2025

@anonym_autor chodí aj na pánske, aj zmiešane s kolegami, dokonca bol aj sám s kolegyňami, aj na chaty s kamošmi a kamoškami, tiež na teambuildingy na víkend..a vtedy sa ani nekontaktujeme, viem že na týchto party si muzi so ženami aj píšu stále, alebo volajú, my nie, je to jeho večer a nech sa zabáva.. ja nechodím na žiadne party, skôr sa stretnem s kamoškou a ideme na kávu, alebo sa prejsť. Nepijem a tieto formy zábavy ma už nebavia 🙂

marca12
5. sep 2025

@anonym_autor Za mlada obcas isiel,dnes sa mu uz nechce a uz ani nikto v partii nezuruje. Pokial to nie je casto,tak by som to tolerovala. Dovera musi byt a snad si ho poznas. Najhorsi su prave taki,ktorych manzelky nepustia a potom raz idu a nevedia,co so sebou. A samozrejme suknickar ten hocikde prekoti zenu. Takze pokial je tvoj normalny,vazi si rodinu a ma spravne hodnoty,tak mu doveruj. Podviest ta moze aj v praci,ked uz.

anonym_ebd6fe
6. sep 2025

Môj nechodí nikam, aj keď veľakrát by som bola aj rada keby išiel ale nemá s kym. Nemá kamarátov nemá nikoho okrem mňa a detí.