icon

Chodia vaši muži na pánske jazdy?

5. sep 2025

Chodia vaši muži na pánske jazdy ? Dôverujete im ? Aký máte nato názor ? Možno napíšete chod aj ty na dámsku jazdu ale mne to čas a zdravie nedovoľuje ….

Strana
z4
muzzdediny
12. sep 2025

Pozastavujem sa ako tu niektore pisete ze by ste ho nepustili a podobne a co su vasi muzi nesvojpravni? Ved ked vlastnemu muzovi neveris, tak naco si s nim? Ja mam napriklad 3-4x do roka pansku jazdu s kamosmi. Nikdy sa nestalo aby niekto niekoho podviedol. Vacsinou to je ako terapeuticke sedenie, pokecas o problemoch a starostiach, posrandujes a obcas sa stane ze sa niekto opije(v podstate modry konik pre muzov live). Preto sme na chate, alebo v stanoch aby sme na druhy den doma svojim polovickam nesmrdeli a nemuseli sa pozerat na nase zubozene tvare :D Vekom to je tak, ze aj bez toho aklkoholu vyzerame na druhy den zubozene :D

stanislavicenka
12. sep 2025
@muzzdediny

Pozastavujem sa ako tu niektore pisete ze by ste ho nepustili a podobne a co su vasi muzi nesvojpravni? Ved ked vlastnemu muzovi neveris, tak naco si s nim? Ja mam napriklad 3-4x do roka pansku jazdu s kamosmi. Nikdy sa nestalo aby niekto niekoho podviedol. Vacsinou to je ako terapeuticke sedenie, pokecas o problemoch a starostiach, posrandujes a obcas sa stane ze sa niekto opije(v podstate modry konik pre muzov live). Preto sme na chate, alebo v stanoch aby sme na druhy den doma svojim polovickam nesmrdeli a nemuseli sa pozerat na nase zubozene tvare :D Vekom to je tak, ze aj bez toho aklkoholu vyzerame na druhy den zubozene :D

@muzzdediny 😁😁😁toto bolo fakt dobre.
Ano, niekto ma toho muza ako dieta, ci ho niekam pusti, alebo nepusti. Ako do tabora😁

natalka13
12. sep 2025
@muzzdediny

@muzzdediny neviem ai predstavit ako ho nepustia, zamknu v spalni😃?

muzzdediny
12. sep 2025
@natalka13

@muzzdediny neviem ai predstavit ako ho nepustia, zamknu v spalni😃?

@natalka13 mozno maju nejaku specialnu klietku v pivnici :D

titka221
22. sep 2025
@belle_vie

@titka221 vyjadrovanie hodné dámy. Takto to ale v zdravom vzťahu nevyzerá. Buď si si vybrala partnera, ktorému sa absolútne nedá veriť, alebo si chorobné žiarivá.

@belle_vie zatiaľ čo ja žiarim s mojim cukrickom ty sa váľaš v hnoji. Hranice vo vztahu su dôležité ale ty putinista by si o tom nevedela

anonym_d52d47
3. dec 2025

Organizujem panske chaty aj dovolenky obcas. Vzdy berieme jednu dve kamaratky a vzdy sa niekomu zadari. Chlapi drzia spolu nevytaraju to. Ked nie je kamaratka ideme na privat.

anonym_e6be48
3. dec 2025
@anonym_d52d47

Organizujem panske chaty aj dovolenky obcas. Vzdy berieme jednu dve kamaratky a vzdy sa niekomu zadari. Chlapi drzia spolu nevytaraju to. Ked nie je kamaratka ideme na privat.

@anonym_d52d47 no toto je krásne, načo si potom vo vzťahu, ked potrebuješ aby sa ti zadarilo???

anonym_d52d47
3. dec 2025
@anonym_e6be48

@anonym_d52d47 no toto je krásne, načo si potom vo vzťahu, ked potrebuješ aby sa ti zadarilo???

@anonym_e6be48 nie vsetko je ruzove.

anonym_e6be48
3. dec 2025
@anonym_d52d47

@anonym_e6be48 nie vsetko je ruzove.

@anonym_d52d47 to naozaj je toto dovod ? Nie vsetko je ružové? Pre niečo asi s tou ženou si....

anonym_f9b55d
3. dec 2025

Nie nechodi ani ja nechodim,ked ideme tak jedine spolu a sme radi,ze konecne sami mimo domu,vecer aspon na tu veceru zajdeme.

Strana
z4