Chorý vzťah
Mam vyse 3 rokov frajera, ktory pocas tych 3 rokov uz mal po mne asi 7 inych zien a to vzdy ked sme sa moc pohadali alebo rozisli na mesiac alebo dva mesiace, tak on si vzdy velmi rychlo nasiel inu a napriek tomu mi hovori ze lubi len mna a chce rodinu so mnou🤦🏼♀️
Ked sa velmi hadame, tak je strasne agresivny, krici, spinavo mi nadava a par krat sa stalo ze ma silno udrel po hlave. Ked sa udobrime, tak ako keby sa nic nestalo, pusinkuje ma a hovori ze ma lubi. Spolu nebyvame,on ma velmi maly byt a casto prespavam u neho a on vyzaduje aby som mu umyvala riady a varila obcas, ja nemam problem obcas nieco navarit ale ked mi povie ze mam ist sama do obchodu aj nakupit suroviny na to, tak mi to pride trosku drze :/ a on mi na to hovori/vycita, ze on ma casto vyvaza autom domov.
Ked niekam ideme , tak mam pocit ze strasne na mne setri, vela krat povie ze “teraz pozyvas ty” a to ked ideme do kina alebo sa najest alebo na drink.
Mam pocit ze ma len vyuziva a nikdy ma ani nelubil a mozno ani nevie co je to laska ale napriek tomu neviem sa odputat a odist :(
Mal niekto takuto skusenost?
@olgaa123 ak by nemal čo skrývať, tajiť.. Bolo by mu jedno kde ho "sleduješ".
I keď neviem k. Čomu je to vzťahu uprimnom, normálnom.. Dobre.. K čomu?
Ak by mal čisté svedomie nemal by problém mat odomknúty telefón, volne položený.. A nie skrývať, blokovať, zakazovať sledovať..
Tak zrejme si s tým ôk, nie si jediná, ktorú" miluje" už ti to 7x dokázal ze popri tebe stíha iné.
A keďže si mu to odpustila, bude to robiť ďalej.. Ty zase budeš stíhačka, niečo objavís urobíš krik, odpustis a zase sa milujete.
Svojim. Spôsobom keďže sa nevieš od chuja odpútať, si chorá aj ty.
Bez urážky.
Popracuj na sebe, ináč budeš priťahovať iba takýchto pajacov..
Citala som po "udrel ma"... Najdes lepsieho, ver si
@olgaa123 prepáč, ale ty si dobrá trúba.. kľudne zostaň s ním a trp keď si chceš dodrbať život..však máš len jeden život a ani ten si zrejme nevážiš.. o čom sa chceš tu debatovať? Čakáš, že čo ti ženy napíšu? Že je to ok? Asi by si sem nepísala keby si už sama netušila, že to nie je v poriadku.. utekaj od neho!
Myslíš, že ti to pomôže keď sa ti zhnusí? Tak páči sa:
Nebojíš sa, že ti od nejakej prinesie pohlavnú chorobu?
Pozri si info o pohlavných chorobách, príbehy, fotky..
Predstav si ako sexuje s tými ženami, ako sa k nim asi správa? Možno ako k princeznám, keď sa vie tak super pretvarovať. A čo dostaneš ty? Navariť, upratať, po hlave za názor a ešte si aj zaplať a pozvi ma..
A babenkám určite platí ktovie čo. Mu na to šetríš peniaze.
Rodina? Bude biť teba, dieťa. Bola by si tehotná? Myslíš, že ho to zastaví? Nebojíš sa, že ťa zbije a potratíš?
Vidíš ešte nejakú budúcnosť s ním?
Predstav si svoju budúcnosť chceš dom, deti? Povedz si, napíš si aké máš predstavy do budúcnosti.
Venuj sa sama sebe. Radšej sama ako sa nechať zničiť a míňať čas na chorý vzťah bez budúcnosti. Bez vidiny niečoho dobrého..
Bože ženy... prečo sa takto týrate??? Je kopec fajn mužov, ktorí si ženu vážia v každom zmysle.. autorka skús hľadať ďalej, tento určite nie!!! Veľa šťastia 🍀
Akože dievča,ani peniaze to nemá,ani sa k tebe pekne nespráva,ešte ta aj tlcie a dokonca ta aj podvadzal.čo ma vtáka do riti zo zlata? Véd sa nad tým zamyslieť,nič z neho nemáš. Ani dobrý pocit,nič.
@olgaa123 Dievča utekaj od neho. Vážne, úprimne.. Hneď. Napíš mu sms, že je koniec a nech sa ti už neozýva a choď rýchlo ku nejakej psychologičke ktorá ti pomôže sa od neho odpútať. Toto si nezaslúži nikto a bude to len horšie. Určite má aj mobil zaheslovaný a nesmieš sa mu naň ani pozrieť, že? Agresívny patologický ku..evník je najhoršia možná kombinácia + ťa skutočne využíva. Žiadny chlap si nesmie dovoliť na teba ani len dvihnut ruku, zahnať sa, nie to ta ešte udrieť a neskôr to bude horšie, nedajbože ak by si otehotnela,tak ti nenechá ani cent,minie tvoju materskú ak samozrejme z teba to dieťa nevytlčie... Alebo ho neskôr pri bitke nezabije. Nebudeš mať ani na plienky na nič. Zničí ti život. Toto chceš? Ak nie, hneď ho pošli tak, kam parti.. Do pekla. A never ak ti bude sľubovať ako sa zmení, ako si to uvedomil, že bol hrozný, ale to ty si ho provokovala... Toto sú klasické reči manipulátorov, tak sa už nedaj. Je to tvoj život, nie jeho, tak si ho neznič ním...
Žiadna príčetná žena by toto sama sebe nerobila ... Ale nie si jediná, je vás veľa, čo sa neviete odpútať ...
To je troll. Tak blba nemoze byt. Prispevok na rozprudenie diskusie.
On ťa neľúbi naozaj. Si jeho korisť. Zvyšuje si na tebe svoje ego. Stále bude mať aj iné ženy, ktoré obalamutí, ale ver tomu, že im nerobí, to čo tebe..
@stanulienkat a tak mozno by si sa cudovala, no su aj take zeny, ktore proste takto dobrovolne trpia. Pochopit sa to akoze neda, neviem, preco si necha niekto len tak svojvolne ublizovat
@olgaa123 očakávaš, že ťa tu budú ľutovat, podporovať, prejavia empatiu porozumenie a podporu. Ale ono niekdy treba poriadnu facku cez ksicht. Baby ti tu nechcú zle keď ti píšu drsné veci. Skôr sú v šoku, že vôbec toto môžeš znášať a tým, že ťa nazvu hlúpou, tým, že spochybňujú, či je to vymyslené (lebo veď kto by takto mohol žiť🤷🙈), tým všetkým ťa chcú vyhecovať aby si konala radikálne. A úprimne, sú nahnevané. Aj mňa to nahnevalo, len čo som to čítala. A si predstav - viac ako despoticky násilnícky egoisticky sukničkár ma nahnevalo to, ako o ňom uvažuješ a to, že s ním tráviš drahocenné minúty tvojho života!
Lebo normálne toto nie je a ani nikdy nebude.
Povedali ti pravdu.
Zároveň chápem, že ťažko sa je odpútať od tyrana, ktorý si ťa zmanipuloval. Hlavne ak si ešte nemala iný vzťah a nevážiš si sami seba (plus iné parametre siahajúce do minulosti a pod.). Je to neuveriteľné, ale tento fenomén existuje. A ty si to len zracionalizuj a proste odíď a už sa neobzeraj, aj keby ronil krvavé slzy!
Vieš prečo ti tvrdí, že ťa miluje a chce byť s tebou? Lebo tie ostatné ženy mu na to neskončili, ich spracovať nevedel, prípadne vedel, ktorá si dá otlkat hlavu a finančne aj psychicky sa vykoristovat a ktorá mu bola.dobra akurát na ten sex.
A z posledného omylu ťa vyvediem: láska to nie je ani v jeho prípade ani v tvojom!!!
Toto ako vážne?!Radšej by som bola celý život sama.Keď čítam takéto príspevky,fakt začínam veriť,že ľudstvo osprosťieva!
@olgaa123 keby tento článok písala cudzia žena čo by si jej ty odpovedala?
Napísala si hneď niekoľko dôvodou (a niektoré dosť zavažné), ty to nevidíš čo máš za hrozný vzťah. Zdvihol na teba ruku, agresivita, po hádke zakrátko šuká inú, a šukal ich už 7...( Keby sa toto stane raz, už by ma to odradilo a nedokázala by som mu veriť, a koniec). Udrie ťa a ty s nim ďalej si? Keď ťa udrel raz pravdepodobnosť že mu opäť ruka vyletí je vysoká... Nepekne sa k tebe chová že iť žena na nákup a dones mi ťazke tašky ako vajdovi, navar mi, uprac mi, roztiahni nohy a môžeš ísť...a ešte k tebe nie je ani štedrí, keď ti nedopraje teraz, tak neskôr to bude len horšie. Mám pokračovať?
@olgaa123 jeeej, urobte si bábätenko, to ho určite zmení 🤗 bude to ten najlepší tato. Nie, teraz vážne, nevadilo by mi ani že je agresívny, ani že ťa bije, podvádza a robíš mu slúžku a matrac... ale že za kino a drink platíš sama??? Toť vrchol.
Nie, až teraz vážne - na toto sa mi ani nedá vážne odpovedať lebo to musí byť troll 😂 Snáď všetci pochopia že je to len irónia.
Ja by som ho už dáaaavno kopla do gúľ....maj sa rada žena a ukonči tento chorý vzťah!
@olgaa123 už 7x ťa rečičkami obalamutil ako ta lúbi, a ty mu to žeries aj s navijákom, tak si s tebou robí čo chce. Asi si submisívny typ, tak ťa vie spracovať, a ty mu samozrejme aj dovolíš, manipuluje s tebou ako sa mu chce......toto nikdy dobré nebude.
7inych žien dokopy mal po hádke s tebou, si predstav toto reálne, ako s nimi spal čo im asi tak rozprával, že je chudák žena mu nedá, a kto vie čo o tebe hovorí, a potom sa k tebe vráti, natlačí ti do hlavy čo chces počuť, že bude dobre, že ťa ľúbi......nič to s tebou nerobí že mal toľko žien počas vzťahu s tebou? Hádka nehádka, chce sex je mu jedno s kým. Vieš čo všetko môžeš mať a ani o tom nemusiš vedieť, sú aj choroby ktoré nemajú vonkajšie prejavy?
Chlapov je milión, a ten tvoj riadny exemplár🤦♀️fakt netuším prečo ostávajú niektoré ženy s chlapom ktorý ich udrie, či podvedie....dobrý sex možeš mať aj s iným, a ešte by si ťa aj vážil, rozmaznával, bol by ti oporou, nepodviedol by ťa, nemal by ťa za handru, štetky, či slúžky.
Tebe vyhovuje vo vzťahu, násilie, bitka, podvádzanie, rozkazovanie, sprosté nadávanie, a ponižovanie?
@olgaa123 Poviem to takto - skúsil by čo i len JEDINÝ raz na mňa vztiahnuť ruku, JEDINÝ a už by u mňa skončil. K tomu ostatnému čo ti robí to sa snáď ani nevyjadrujem... Tento vzťah je toxický, hlavne si ho neber a nerob si s ním deti. Ideálne ho odkopni raz a navždy.
@olgaa123 verim, ze toto ma iba zart z tvojej strany. Ak nie, spakuj sa od neho, vymaz ho, zo slusnosti mu povedz, ze sa chces rozist,a nikdy stretnut. A myslim, ze sama citis, ze toto asi(urcite) nie je v poriadku, ked sa uz musis pytat. Nie tvoj frajer, ale nikto si k tebe nemoze dovolittaketo spravanie. Chapem, ze sa to tazko prijma, alebo si vies tazko predstavit nieco ine, ale takto stastny a zdravy vztah nevyzera
@olgaa123 autorka,ak sama nedokazes odist od takehoto cloveka, popros niekoho o pomoc, najlepsie kamosku,rodinu. Myslim, ze tiez by ti nedovolili cloveka, ktory ta bije a podvadza. A mozes aj smutit, a casom zistis, ze nemas za cim smutit a tak je to v poriadku

Utekať