icon

Čím je muž atraktívny v očiach žien?

18. nov 2023

Cim je vo vasich ociach ten konkretny muz atraktivny? Vyzorom? Vlastnosťami? Musi byt manualne zrucny?

Strana
z2
ankare
19. nov 2023

@kristiii neúcta voči mame a bratovi? To,že sa otec zle správal k mame a k bratovi, neznamená, že aj on ho musí už len z princípu nenávidieť.
Poviem Ti aj ja príklad zo života. Mala som kamošku a kamoša, boli manzelia. On si našiel milenku, od manželky odisiel, rozišli sa v zlom, ona to veľmi zle znášala. Ja som ale ostala kamoška aj s ním, však mne neublizil nijak. No a kamoška to nevedela prehryzt, že ako som si dovolila zablahoželať mu cez FB k narodeninám. 😳

egonsk
19. nov 2023

@kristiii
@minenkak
@bbshop Nuz neberiem vam vas pohlad, ja mam iny nazor. Napriek tomu aky bol, mama mi nebranila sa s nim stretavat a mal som s nim dobry vztah. Naucil som sa od neho prave take veci do zivota, ktore inak by som nemal kde inde v zivote sa naucit. Vdaka nemu viem urobit elektrinu i vodu, opravit auto aj dvere na dome vymenit, ci vymalovat. Dokazem rozpoznat bezpecne od nebezpecneho, atd... je toho naozaj vela, co som do zivota dokazal od neho nadobudnut a co je prave to, co s usmevom citam, ze zeny casto hladaju, pritom presny opak doma maju.
Ano, zazlievam mu to, ze dal prednost alkoholu a ze sa choval tak ako sa choval, no na zmenu bol slaby aj on sam, preto aj sam umrel. Mama mi dala do zivota tiez vela dobreho, viem si navarit, zasit, ozehlit, aj v zahrade sa nestratim a aj prave preto ju v starobe doopatruvam. Tatko bol slaboch, ale preto ho mam odpisat a nevazit si? To je detinske a kratkozrake.

kristiii
19. nov 2023

@ankare snáď mi dovolíš mať vlastný názor. A ja som nikde nepísala o nenávisti. Mimochodom, porovnávaš neporovnateľné, mlátiť ženu a dieťa a nájsť si milenku je snáď trošku rozdiel.

egonsk
19. nov 2023

@bbshop zamienas si sebalasku a sebahodnotu za ego. Ego vravi JA ... Clovek si ma vazit seba, ale aj ostatnych. Ano, ma vediet svoju hodnotu, ale prave tu si oponujes - aku hodnotu v v porovnani dieta voci rodicovi? Kolko toho uz to dieta v zivote dokazalo a co uz vsetko vie? A ked sa posunies o X rokov, predcis vzdelanim a majetkom rodicov, prestanes si ich vtedy vazit? Ked niekoho chces nenavidiet, vzdy si mozes najst dovod - ako chodi, ako rozprava, ako vyzera, ako sa smeje, aky ma postoj, atd..atd.. musis mat v sebe vela zlosti, ked zastavas myslienku ze treba robit hrube ciary a uplne sa odstrihnut od rodicov, pokial niesu ako z knizneho romanu. Zivot nie je o tom ako ineho odsudit, ale o tom, ako dokazat prezit aj pri takych moznostiach, ktore mas.

bbshop
19. nov 2023

@egonsk ty riešiš veľmi materiálne veci..snáď nejdeš tvrdiť, že dieťa má menšiu hodnotu ako jeho rodic? Hodnotu ako človek má každý. Ty nerieš kto čo v živote dosiahol. Máš zvláštny pohľad na život..kto čo vie urobiť, kto ťa čo naučil, kto co dosiahol..takto to nefunguje. Vôbec v sebe nemám nenávisť ani zlosť, ale je samozrejmosť že s tyranmi a alkoholikmi sa ukončuju vzťahy. Takí ľudia nemajú patriť do našich životov. Bez ohľadu na to ako dobrí vyzerajú byť..aj najhorší vrah má nejakú dobrú vlastnosť. Ale nikoho už len z princípu jeho dobré vlastnosti nezaujímajú. Lebo je to vrah. A vôbec nepíšem o odsúdení..píšem o tom, že keď máš sebalasku nemáš v živote ľudí, ktorí ťa nemiluju a ubližujú ti. A nie tyran svoju obeť nemiluje, sklamem ta. Idealizujes si niečo co bolo úplne inak.

bbshop
19. nov 2023

A neverim, ze berieš dôvod na nenávisť a poronavas kto ako sa smeje s alkoholikom a tyranom. Neverím. Ublizujes samému sebe s týmito názormi a porovnávaš neporovnateľne. Prečo by som mala nenávidieť niekoho preto ako chodí, preto ako sa smeje? Nemyslíš vážne. Aj toho alkoholika nevravím, že nenávidím..vravím, že ho nebudem mať vo svojom živote. A aj keby ho jeho dieťa nenávidelo je rozdiel nenávidieť, keď ťa tyra a je rozdiel tie dôvody, ktoré si ty menoval. Nemôžeš toto porovnávať ani omylom.

egonsk
19. nov 2023

@bbshop je to tvoj nazor, brat ti ho nebudem. Kazdy nas postoj prameni z nejakych skusenosti. Moje su realne, tvoje imaginarne. 🙂 ... ak sa nemylim, tak v krestanstve je taky vyrok "miluj blizneho svojho".
Nemusis otacat uz temu, svoj postoj si jasne povedala, niekto s nim suhlasi a niekto nie.
To co som uviedol ako priklady ma jasny smer, len nevidi ho ten, kto uz ma pred ocami cervene platno, zial ja to niesom, aj ked utocis.

bbshop
19. nov 2023

@egonsk moje nie sú imaginárne..nevieš čo všetko som zažila, aké som ja mala detstvo, či som práve ja neabsolvovala sériu terapii, ktoré ma dostali presne tam kde som...ty predpokladám máš vlastné názory bez vplyvu psychológov a je to vidieť. Lebo sú nezdravé.

egonsk
19. nov 2023

@bbshop ok, tak ja si budem i nadalej spokojne zit s mojimi nezdravymi nazormi a vsetkymi zrucnostami ktorymi pri zbierani tych nazorov som prisiel 🙂 a tesit sa so zivota bez doktorov, terapii a liekov, ktore by mi tie nazory upravili na tie spravne mainstreamove 🙂 suhlasis? Ked nie, ajtak to uz nezmenis ;)

bbshop
19. nov 2023

Mimochodom keď už sme pri tom kto odsudzuje, tak celkom odsudzujúco z tvojej strany pôsobí to, že očakávaš od ženy, aby mala dobré vzťahy aj s takýmito rodičmi. Čiže môžeš si rovno xy žien vyškrtnúť lebo mnohé majú zničené vzťahy a sú zo zlých rodín a ty im asi veľmi oporou nebudeš bohužiaľ. A to neber ako útok..to píšem ako pohľad ženy, ktorá vie ako sa chce cítiť pri svojom partnerovi a určite nie tak, že mňa odsudzuje kvôli tomu, že nevychádzam s rodičmi tyranmi. Namiesto toho, aby ma podržal. Žiješ štýlom "držať ústa a krok" lebo sú to rodičia a ty si iba decko a žiadne iné argumenty neplatia. To, že ti život dali neznamená nič, keď ti ho takmer vzali. Keď ťa mlatia, tyraju a nezáleží im na tvojom živote. Ani oni sami si nevážia tento tvoj život, ale ty si ich vazis lebo ti ho dali. Je to smutné.

bbshop
19. nov 2023

@egonsk súhlasím veď je to tvoj život. Len nemysli si, že takto to budú vidieť iní ľudia. Keď už sme pri takejto téme čo sa považuje za atraktívne..určite to na mužoch nie sú takéto vlastnosti a ženy zo zlych rodín sa nebudú cítit komfortne pri človeku s takýmito nazormi. Ale ty o také ženy nemáš záujem, takže je to v poriadku🙂 zo si ako uznas za vhodne

egonsk
19. nov 2023

@bbshop nechod do extremov, na kazdu dieru existuje zaplata. Preto sa ludia hladaju, preto sa schadzaju a rozchadzaju. Ak im osud da co hladaju, v spokojnosti to do konca zivota doklepu... ak nie, svet sa nezruti, vazne nie.

tiezjedna
19. nov 2023

Sexi mozog a odvaha žiť so mnou😎

topgabo
19. nov 2023

@7lenka11 skoda, ze tento nazor si nemala skorej.

7lenka11
19. nov 2023

@topgabo ??? Som šťastne vydatá už 6.rok, uvedomila som si to dostatočne skoro

foterlotor
23. nov 2023

Pozeram ze poniektore mate neuveritelne poziadavky, verim ze to iste ponukate... alebo skor nie 😀

ondro1122
13. dec 2023

@foterlotor Nie čosi ženy to majú v živote ľahšie...nemusí ani hnúť prstom aby dobre vyzerali...chlapom to trvá roky

lacibo
25. feb 2024

@egonsk celkovo rodina partnera a vztahy v nej su velmi dolezite pre vztah

Strana
z2