icon

Cítim nechuť k svojej žene

22. apr 2022

Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...

ailiba
24. apr 2022

@karolinakr vsetko mozne... Buchne si hlavu o postielku a potom place, potrebuje polutovat. Chce este dat vsetkym znova pusu na dobru noc. Este sa potrebuhe pomaznat. Chce mliecko, ked ho prinesiem, tak ho nechce.... Potom velmi pali. Musim mu ho dat ja a spievat mu pri tom. Je mu zima, je mu teplo. Vyhodi von dudel, potom ho chce spat. Nenapadne sa posuva von z postielky (ma zabranu, tak vie sam vyjst). Uz ma nic teraz nenapada... Ale urcite je toho viac😅.

loliku
24. apr 2022

Veď jej podaruj permanentku na napr. Zumbu -2x do týždňa, zatiaľ postraz deti a nech si ide ona zahopsat, ak pribrala 10-15kg to nie je až tak veľa za pár mesiacov keď bude chcieť to dá dole, každá žena má nejaký úsek v živote keď je pribrata...to menšie má 2r to znamená že za rok ide do roboty? Tam sa bude podľa mňa maľovať, upravovať....a prečo sa jej nespytas či nechce ísť ku kaderníkovi? Pozvi ju niekde na večeru, ak má kto dieťa postrážiť, isto sa upraví. Keď je 4ty rok zatvorená doma to robí dosť na psychiku ...ale nič netrvá večne, aj deti vyrastú...

travelllerka
24. apr 2022

Inak ja len k tým radám, že podarovat nejakú permanentku do fitka a postrážiť deti, to tiež nemusí byť pre každu výhra. Ja som pár mesiacov trávila svoje voľno tak, že som akurát tak počúvala vtáčiky a pozerala na vietor v listoch a užívala si ticho, kávičku. Energia niečo robiť so sebou došla až postupne, keď už som zrazu mala pocit, že relaxu dosť, že potrebujem dačo robiť a prišlo to s chuťou 🙂

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@janulka182 no určite nie je pako...každý muž chce mať pri sebe pohladnu ženu...upravenú
..a ktorý povie že nie tak klame...žena má ostať ženou aj keď je matkou...ja tiež pred svojím doma v teplákoch nechodím...a snažím sa vyzerať ok..

dankuk
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka a v com chodis doma? Ako zaujima ma to, lebo na teplakoch nevidim nic zle. Hocikedy vidim chlapa v teplakoch v Tescu, dokonca nasho byvaleho gen.riaditela v teplakoch vynasat smeti. A mladez nosi teplaky aj do skoly, neraz sme to riesili na rodicovskom 😄

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@dankuk neznášam tepláky;) legíny...môj muž má rád pančušky.ja tiež...tak mám šaty...sukňu...atď...už 20 rokov čo sme spolu...vyhovuje mi to takto a môjmu manželovi tiež...a sme spokojni obaja

060106
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka ak sa mozem opytat nic v zlom to nosis pancusky suknu alebo saty aj pri vysavani umyvani utierani prachu a cisteni zachoda

karolinakr
24. apr 2022

@ailiba podarené 🤣

yoxinka
24. apr 2022

@060106
Akože, mám známu a tá chce byť pre svojho muža vždy krásna a ženská a preto nosí doma vždy sukne … aj vlastne všade, kde môže, nosí sukňu/šaty a áno, hajzel doma umýva v šatách. Ja to nechápem, tak ale, proti gustu … 🤷‍♀️.

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@060106 nie pri varení áno...pri upratovaní legíny.

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@060106 to je o zvyku...proste to som jaaaaj...som si takto zvykla...úplne mi to takto vyhovuje...proste furt som bola presvedčená o Tom že vydajom a porodenim dieťaťa sa neopustím.m.tym že sa cítim ok ja...mužovi sa to už 20 rokov na mne páči...tým som v rodine šťastná a spokojná....samozrejme to je zlomok...na vzťahu treba pracovať stale

janulka182
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka tak to ti gratulujem. ked sa ti nieco stane, ty priberies a tvoj muz povie, ze sa mu hnusis, budes mat tiez takyto nazor? podla mna maju manzelia pri sebe drzat v dobrom aj zlom. to, ze je po porode pribrata, neznamena, ze bude pribrata cely zivot. ale čavovi sa hned zacne hnusit. cudujem sa ti, ze ti pride toto normalne. ale tak, kazdy mame vo vztahu ine priority, no.
inac osobne si myslim, ze tuto diskusiu nezalozil muz, ale nejaka sliepka, ktora chcela vyvolat vasne.

katkati
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka A tvoj manžel v čom chodí doma, keď sa mu páči, že ty stále v pančuškach, sukniach a šatách.

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@janulka182 počkaj...aby sme sa pochopili....keď sa niečo jednému z manželov stane je to iné keď začneš priberať preto lebo sa vyzeres a povieš si že mám muža už som na poriadku tak môžem....ja som nič nepísala o chorobe....môj muž tie prišiel počas manželstva k jednej chorobe a predsa ho milujem

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@katkati v tom čo sa páči mne;)

janulka182
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka taktze, keby tvoj muz napise na kona o nejakom tvojom nedostatku (a neverim, ze ziaden nemas) a riesil by to tu, nebol by podla teba pako? podla mna pako je uz len za to, ze to tu napise. aj ked hovorim, nemyslim si, ze by toto pisal muz. verim, ze normalneho chlapa by nenapadlo prznit svoju zenu na nejakom blbom koni.

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@janulka182 vieš ale je po pôrode po druhom už dva roky...zvaľovať kilá na pôrod alebo štítnu žľazu....no taaaaak....aj ja mám po pôrode...bohužiaľ iba po jednom...aj hypothyreozu mám aj hormóny beriem....ale snažím.sa ....starám sa o seba.a pri výške 171 mám 65 kíl....ver mi že keby som sa opustila a nechala aj na stravu mám ,90.....všetko je o chcení...pevnej voli

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@janulka182 jaaaaj vieš koľko mám nedostatkov?;))))) Viem o nich ja aj môj muž!)

janulka182
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka a bol by taky pako, aby to tu isiel riesit na kona? no keby tu moj chlap nieco napisal o mne taketo, tak pako by bolo asi to najmilsie slovo, ktore by som mu povedala.

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@janulka182 anoooo takéto veci sa majú riešiť interné v rodine...nepoznáme toho chlapa čo k tomu priviedlo...nesieme ho...svoj názor si napísať môžeme...bez urazania
..vyriešiť si to musia medzi sebou

aurora33
24. apr 2022

@janulka182 tak ženy tu riešia oveľa horšie veci. On napísal čo ho trápi a pýta radu ako jej to povedať tak aby ju neranil. Píše o nej pekne, vôbec ju nezhadzuje. Napísal že je milá, stará sa super o deti, ale .......

janulka182
24. apr 2022

@aurora33 ale je to akoze chlap! akoze vazne mi pride stupidne, aby chlap pisal taketo sr*cky na svoju milovanu na kona. vsak nech jej to doma teda povie.

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@katkati inak len pre muža by som to neurobila...mám už vek na to aby som vedela sama posúdiť čo je dobré aj pre mňa a profituje z toho aj druhá strana..a v konečnom dôsledku je nám dobre obom...veď o to ide predsa

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@janulka182 to s tebou suhlasim

aurora33
24. apr 2022

@janulka182 možno nevie ako jej to má povedať tak pýta radu od žien

janulka182
24. apr 2022

@aurora33 ano. lebo je velmi citlivy a chce ist na nu citlivo. tomu tak verim 🙄. keby mu na nej trosku zalezi a ma ju rad, nikdy by nepouzil slovo "odpudzuje ma"

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@janulka182 no je ťažko súdiť...ale toto je buď začiatok konca aj napriek tomu že majú deti alebo si nájde milenku...možno to ešte chce naozaj zachrániť a hľadá radu....aj keď to vyjadrenie je silné no

katkati
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka Ja len preto, že my s mužom prídeme z práce, hneď pod sprchu a ja pančuchy a on rifle prvé, čo dávame dole. Tiež neznášam legíny, tepláky málokedy, ale pohodlné oblečenie je pre nás doma dôležitejšie, ako byť stále v nejakej póze. Ale jasne, ak vám to vyhovuje, tak pohoda.

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@katkati ja našťastie pančušky môžem🙂 ja sa v tom cítim príjemné a sexi🙂 ale v lete nenosiiiiiim...to som v sukniach a šatách...pohodlných🙂

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@katkati to nie je ani že poza...neviem nehrám sa na nič len mi je takto ok;)))

aurora33
24. apr 2022

@janulka182 neviem prečo ťa to tak štve že tu napísal muž. Alebo to má radšej preberať s partiou pri pive, aby sa to žena dozvedela odtiaľ?