icon

Cítim nechuť k svojej žene

22. apr 2022

Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...

janulka182
24. apr 2022

@aurora33 nestve ma to vobec. len uz som par krat napisala, ze si nemyslim, ze toto pisal muz. podla mna chcela nejaka baba vyvolat velku diskusiu. a snazim sa si to predstavit, ze moj chlap by isiel nase problemy riesit na nejakeho modreho kona. proste mi to nesedi.

aurora33
24. apr 2022

@janulka182 aha ináč toto som si pomyslela aj ja. Lebo podľa mňa chlapi nejako neriešia make Up. Môj ani nevidí kedy sa naličim a to sa maľujem každý deň do práce. Všimne si to až keď ideme niekde na svadbu. Každopádne ak to podľa naozaj chlap, tak podľa mňa ho to musí dosť trápiť a naozaj nevie ako to žene citlivo vysvetliť. Ale možno sa aj mýlim....

letfenixa
24. apr 2022

@autor vieš čo, dúfam, že túto diskusiu si prečíta tvoja žena a pošle ťa kade ľahšie aj s tvojim tehlickami.

janulka182
24. apr 2022

@aurora33 presneeee.

lady511
24. apr 2022

Ja mam napr tiež viac kg ako aj pred rokom krv a mlieko,qle mne sa to paci,starám sa o seba svoj šatník,malujem sa,vonavkujem no všetky také tie základy,a aj tak ma doma nikto nepochvali ani kompliment ani nič ako je rok dlhý,,čiže to je taky opačný extrém,môj druh sa občas navonia ale veľmi tomu nedá teda,,komunikácia nula bodov

mirkava
24. apr 2022

@lady511 mam to podobne, keď sa snažím a žiadna pochvala nič... tak sa mi ani nechce ..

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@lady511 to vie demontovať:(

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@lady511 demotivovat......kurnik ten telefon

lady511
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka po 13 rokoch hm..uhol pohľadu,robím to pre seba,tak som si to nastavila,v hlave,viem ze jeho kamaráti ma pochváliť pred ním ale nepovie mi to vraj aby som nebola namyslená,,,no dost trápny argument..ale čo už.. vždy som sa o seba starala a aj budem

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@lady511 to ti veľmi kvitujem...žena je krásna navonok ak je spokojná vo vnútri...a rob to aj ďalej🙂

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@lady511 a podľa fotky si krásna zena

lady511
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka ako jasne ze to človeka zabolí,lebo sa aj svojmu mužovi chceme páčiť,

lady511
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka ďakujem.. taka obyčajná.. určite niesom namyslená keď mi to niekto povie..ale poteší to hlavne ak je to od ženy

cucoriedkacucoriedka
24. apr 2022

@lady511 úplne ťa chápem..každá chce byť pochvalena.obdivovana...sak nám to sebavedomie zdvíha..

060106
24. apr 2022

@yoxinka no ved ano ako kdo chce a ako je mu dobre

060106
24. apr 2022

Ako ked si vsetko toto citam tak neviem ci sa mam smiat alebo plakat akoze kazda sme ina. Ja mozem dakovat bohu za moho manzela. Sme spolu 11rokov stoho 3roky manzelia za ten cas som pribrala 40kg ano 40kg a nie je to klamstvo pred 7,5mesiaca som porodila dcerku nasu visnivanu a moj muz mi nikdy nepovedal ze som tucna alebo ze mam schudnut a to na 160cm vazim 104 kg a ked zacnem hovorit o diete tak mi povie ak chces schudnut tak ju drz ak nie nevadi ja tvoje plne krivky milujem toto je laska a to chudistko musi znasat este aj moju sprostu povahu. Kazdej jednej zene by som dopriala takeho uzasneho manzela ako mam ja.

lady511
24. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka áno,ale som vďačná za dcérku ktorá neváha ma vždy pochváliť a to je najviac lebo je to najuprimnejsie, darmo kazda žena si svoju najlepšiu kamarátku porodí sama

petra_em
24. apr 2022

@060106 A tebe nevadi ze si taka mala a taka tucna? Prepac za vyraz ale pri tak malej vyske a tolkych kg musis byt tucna

aurora33
24. apr 2022

@060106 určite ti klame. To už nie sú krivky čo máš na sebe.

060106
24. apr 2022

@petra_em jasne ze som a zacala som sa snazit jest podla kalorickych tabuliek a chodim na prechadzky cvicit ma fakt nebavi ale robim to len kvoli sebe lebo chcem a nie preto lebo mi niekto kaze ako som napisala muzovi to nevadi ten je rad ze ma je zaco chitit 😊

060106
24. apr 2022

@aurora33 ako kedze mame spolu sex 5x do tyzdna tak mi asi neklame to len niektore hrkalky nevedia pochopit ze aj velke krivky su krasne

zoeeoz
24. apr 2022

@060106
Super napísané, tiež som pri mojom pribrala nejaké to kilo a nič mi nikdy nepovedal, ani mi nenaznacil diétu ani nič.. ak to budem/mam robiť tak kvôli sebe.. tiež mám v tomto super muža, niekedy sa divím ako si niektorí manželia "vážia" seba navzajom

yoxinka
24. apr 2022

@060106
Prepáč, ja som tvoje miery narýchlo hodila do kalkulačky na výpočet BMI a vyhodilo mi číslo 40,62, čo je obezita 3.stupňa. To rozhodne nie sú krivky. Pokiaľ tu chceš byť pre svoju dcéru, tak odorúčam ti s tou váhou začať robiť niečo reálne a čím skôr, lebo môžeš si privodiť fakt veľké veľké problémy. Ja byť tvoj manžel, tak neplesám z toho, že ťa mám za čo chytiť, ale poviem ti, že ťa veľmi ľúbim a bojím sa o teba a preto ti pomôžem so všetkým, čo bude treba, aby si schudla.

060106
24. apr 2022

@zoeeo
@yoxinka no ved som zacala alepreto lebo to chcem ja a nie moj manzel to som tym chcela povedat a ano musim zosebou nieco robyt lebo z tehotenskej cukrovky mi zostala cukrovka 2 typu

yoxinka
24. apr 2022

@060106
Chápem. Držím ti prsty! ;)

060106
24. apr 2022

@yoxinka dakujem moc

aurora33
24. apr 2022

@060106 gratulujem :D neviem čo viac k tomu dodať.

ailiba
24. apr 2022

@karolinakr proste normalne 2 rocne dieta🙉

cucoriedkacucoriedka
25. apr 2022

@060106 no veď to...tie choroby pridružené z kíl navyše nie je nič príjemné.drzim prsty v snazeni

cucoriedkacucoriedka
25. apr 2022

@zoeeoz ja keď som mala o 10 kíl viac tiež mi nič nepovedal...ale keď som sedela a mala 2 pneumatiky tiež to moc pohodlné nebolo...odhliadnuc od toho že teraz si oblečiem čo chcem...cítim sa super...manžel mi hovorí aká som sexi...aj vtedy vravel...ale teraz mi povie že som krajšia ako na začiatku vzťahu...že na 45 nevyzeram...a mne to tak dušu pohladí...som preto šťastná aj vo vnútri lebo mne samej je dobre🙂