icon

Cítim nechuť k svojej žene

22. apr 2022

Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...

clodika22
22. apr 2022

Skús jej viac pomôcť, skús byť s deťmi, venovať sa im, možno je unavená, možno sa sama necíti príťažlivá alebo niečo, možno niektoré veci by si jej mal povedať, že porozprávať sa o tom otvorene.

zafir
22. apr 2022

@oblecenie99 trefne a zrozumiteľne napísané. Súhlasím na 100 %

autor
22. apr 2022

@zuzanazu85 Je tak strašne ťažké niečo uvariť a postarať sa o 2 ročne dieťa?

sense
22. apr 2022

Takto nethejtuhem ta.,ale....ano praca na stavbe je narocna, prides domov potrebujes si oddychnut....ale tvojej zene sichta nekondi ked prides z prace, lebo si unaveny. A ona ma kedy oddych alebo po sichte? Ako vyzeraju u vas vikendy..kto kedy vstava? Kto sa venuje detom,domacnosti? Kedy ma ona cas na seba, fitko, oddych? Co takto ked prides po sichte pondelok,stredu a piatik sa prekonas a prevezmes doma stafetu a zena moze do fitka, alebo sama na prechadzku ci si zabehat alebo proste len oddychnut, vypnut od domacnosti ci deti.

roja01
22. apr 2022

Autor, ano je to tazsie ako pracovat v zamestnani.

zuzubb007
22. apr 2022

@lenka2710 a co tak mat vsetko tip top navarene atd a byt aj upravena, ja stiham vsetko, povedzme si na rovinu, ze preco vacsina zien tak vyzera ako vyzera? sedive odrasty a nenamalovana, tak namalujem sa za 10 minut a raz za dva mesiace si hodit farbu na vlasy zvladnem, tak vsetko ostatne je cista lenivost, a ak nechcem mat 10 kilo navyse nezeriem ako kyselina len tolko k celemu

misinka20
22. apr 2022

A prečo si to pán tvorstva nevyskúšaš? Ja byť tvojou ženou nechám ti obe deti na týždeň a ja odídem na dovolenku. A potom nám prosím napíš, lebo pri tvojej mentalite fakt nie je o čom diskutovať...

adriannasvk
22. apr 2022

No moj zlaty,zbal zenu,posli ju na vikend na wellness a postaraj sa o deti sam ked to nie je take tazke....🤦‍♀️

srferreira
22. apr 2022

@danusa63 mojmu stacia dva dni v tyzdni na to. Ked ja som v praci. Prvy den, o 22 uz spal a rano mi hovori, no ja som sa cely den nezastavil. Uz mi nehovori, ze preco ho o 22 necakam ked pride z prace. A to vies este chlapom trva vsetko tak o 50% casovo dlhsie ako zenam, aspon mojmu 😂 a to on cez tie dva dni je ‘len’ so synom. Max. mu navari obed. Upratane vsetko ma! A sprchuje sa este ked ja som doma 😂

ivangeline
22. apr 2022

Hehe. Ja len napisem,ze pri troch detoch (4 roky som nemala jednu tichu noc a 8h spanku) sa citim unavenejsie ako po 12tkach 6x v tyzdni v safety boots a behani po sklade. :D

sense
22. apr 2022

A ked pises ci je to tazke? Kolkokrat si si to vyskusal, nie pol dna ale aspon dva tri tyzdne asi nie, lebo keby ano tak taku otazku nenapises? A uprimne ja som si chodila do prace oddychnut...robila som na ciastocny uvazok a teda chlap sa sice postaral, ale ked som prisla z prace bol k.o. a potreboval si oddychnut

katarinka89
22. apr 2022

Radšej sa istú dobu reálne postaraj a vyskúšaj si a zistíš sám ako by ti tu malo 50 žien napísať ci áno či nie. Radšej raz vidieť ako 100krat počuť.

rora
22. apr 2022

Vies co, rozved sa s nou, nájdi dáku povrchnú cicu ktoru zbalis na to ze chodis do posilky a tisko pockaj kym ti to zivot nezráta. Od zeny cakas neviem co, pritom jej vzhlad je len odrazom toho ako pri tebe zije.... na hovno. Sorry.

lienka.7
22. apr 2022

A co takto chodiť cvicit alebo behať spolu? Namiesto chyb hladat pozitíva? Mohlo by ti byt aj opačne, ze by jej vadila tvoja váha. Co by mala robiť podla teba potom? Rozviesť sa s tebou? Lebo aj muži by sa mali o seba starať 😉

tenerifka
22. apr 2022

Tiez som chodila do prace oddychovat. S manzelom sme robili na striedacku-ja od 8 do 16 a on od 16 do polnoci, alebo naopak, on rano a ja vecer. Volno sme mali tiez na striedacku. Vzdy bol niekto doma a ten niekto vtedy robil vsetko ohladne deti a domu-varenie, pranie, upratovanie, preliezky.... Tri deti vo veku 1, 3 a 12 rokov. Starsie v skolke a skole, najmladsie doma. A ja som chodila vyskerena ako leco, upravena, robila som recepcnu v hoteli. Doma by ma to asi zabilo

janickacrazy
22. apr 2022

Naozaj kúp svojej žene víkendový pobyt a ty sa postaraj o deti a domácnosť tie dva dni, navar, uprac, ozehli, zober deti von, atď. Uvidíš, či budeš večer unavený.

caroline_
22. apr 2022

@tenerifka a nevadilo ti ze ste sa nevideli?

jaskolka
22. apr 2022

Môj manžel je dosť starostlivý človek,aj sa snaží, aby som mala čas pre seba. A ak tak nevedel uol e do detailov pochopiť, čo je to "Materska dovolenka"
Pred niekoľkými mesiacmi ostal dva dni komplet sam so synom, ja som mala víkend pre seba
Prišla som domov, bolo síce čiastočne upratané, (akože neboli smeti po zemi) jedlo z donášky, ale bolo, aj nakúpené bolo, kos na pranie ale bol plný, hračky kade tade, hrnce a varešky (syn má obdobie vyťahovať všetko z linky) po celej obývačke,šaty síce uložené, ale tak halabala.
No a muž povedal, že až teraz sú vie predstaviť, o čo ide na tej "dovolenke" a ze ma úplne chápe, že som často večer vypluta a nemám silu na nič. Ze to je unavnejsie, ako byť 8 hodín na stavbe, tiež je stavbár,hlavne preto, že musel byť stále v strehu a sledovať malého, venovať sa mu a nie vždy mohol trebárs v kľude jest, lebo syn ho ťahal od stola, pripadne práve vtedy sa rozhodol kompletne dokakat a podobne.
Takže autor, skus si to a potom hovor,či je niečo ťažké alebo nie

judar
22. apr 2022

Pane boze to su teda vyjadrenia ze ked zena ma nadvahu 10kg, nehega,necvici, nemaluje sa tak je automaticky zanedbana 🤦 hlavne ze poniektore tu su nonstop asi vacsinou hodin denne 7x v tyzdni velkonocnymi kraslicami a vecer lihaju k vlastnym chlapom ako egyptske mumie v stave konzervacie

pininka1
22. apr 2022

Je mi z teba zle a som rada ze mam doma chlapa a nie narcisa. Nemas ani sajnu co zrobi tehotenstvo so zenou, s jej telom, myslis ze my sme z toho nadsene? Ano niekomu bolo dopriate mat aj tak chudu postavu, ale to fakt je pre teba toto najpodstatnejsie. Radsej by si mal doma babiku, bez chyb, ktora by mala v hlavne nasr... a miesto starostlivosti o deti a domacnosti by si pilnikovala nechty? Na jej mieste by som ta tak kopla do riti ze az.

zkb
22. apr 2022

môžeš mi napisat ip chcem sa niečo opýtať

mirage
22. apr 2022

@zkb si jeho zena?

zkb
22. apr 2022

@mirage nie, chcem sa skratka niečo súkromne opýtať, alebo nemôžem?

simona92101
22. apr 2022

Pytas sa ci je to take tazke..moj muz si teraz skusa na vlastnej kozi,co je to sa sam starat o vsetko..ja tehotna so zlomenou nohou,co tyzden na striedacku v nemocnici vygrcana z podoby so zlcnikovymi zachvatmi a do toho chore 3 rocne dieta,do toho robi z domu az do vecera,medzi tym nakup,varit nevie (takze ANO,pre neho tazke navarit),oprat,ozehlit,vyvencit psa, do toho riesime dokoncenie domu...poviem ti,ze je vecer 21:00 a on spi hotovy na gauci,ani sprchu nestihol,doma bordel jak v tanku, v noci x krat hore lebo dcera sa v noci drhne hlienami...a po tyzdni mi povedal ze je hotovy!ALE! Nikdy mi nepovedal ze sa mu hnusim,aj ked momentalne v tomto stave nevyzeram 2x vábne...

lenka2710
22. apr 2022

@zuzubb007 a co, žena nemá nárok byt aj trochu lenivá?? Musíme ísť nonstop jak vrtule?? Ok, ty to zvládaš, ja si napríklad keď môžem vylozim nohy a vypijem kľudne kávu, nie za pochodu! Nie pre každú je prioritou vyzerá tip top, načo budem vyzerať ako z katalógu, keď som cely deň pri deťoch, muž príde večer z roboty, zje večeru s odkvecne! Naposledy keď som sa namaľovala, mi povedala staršia dcéra, maminka ale predtým si bola krajšia, tak?? Ja som s mužom 14 rokov, z toho 9 v manželstve a pribrala som za tu dobu o kus viac ako "len" 10kg a rovnako aj on už nemá 22 a dávno nevyzerá ako keď sme sa dali dokopy a co?? A sex je čím ďalej tým lepší, lenže ľudia musia mať upratané hlavne v hlave 🤷‍♀️ tot vsio

karhu
22. apr 2022

@lenka2710 naco mat upratane v hlave ked staci mat kocky na bruchu a dokonale obocie?😀

ndrag
22. apr 2022

Ty tu pises, ze si po robote unaveny a potom zase, ze chodis do posilovni. To chodievas iba ked nepracujes? A co robi vtedy tvoja zena? Ma tvoja zena kazdy den aspon hodinku iba pre seba?

halci
22. apr 2022

@nnnuuunnn moja reč

zuzubb007
22. apr 2022

@karhu netreba ani kocky ani obocie staci mozog a sebahodnotenie :D

halci
22. apr 2022

@oblecenie99 kebyze sa da, dam ti aj sto likes, za tento prispevok