Cítim nechuť k svojej žene
Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...
Pozri, nik ta neodsudzuje, proste to tak citis, nemilujes ju, hnusí sa ti. Bud CHLAP, rozved sa s nou, nechaj jej aj deťom ako vďaku byt, zdvihni kotvy a chod kade ľahšie a daj jej šancu, ze si najde dobrého muža. A neruhaj sa, krása je tak pominutelna...(choroba, vek..)
Pomôžeš?!!! Ty kretensky idiot. Ty nemáš pomáhať ty to máš robiť. Chápeš?! To čo je všetko tvojej ženy a ona je tvoj rodič?!!! Pomáhať majú deti rodičom, mladší starším a chorým. A nie že ty prídeš domov a snažíš sa pomôcť.
Chudák, ale vieš čo možno by bolo aj dobre keby sa na ňu vyklasleš, časom by si našla chlapa pre ktorého bude celým vesmírom, a nebude s debilom čo si myslí, že vesmír je on.
Aj by som sa nadychla a spustila na teba...ale skoda casu,stacilo by ta aj kopnut do zadku s rozbehom.
@aimee77 preboha, to je fakt "charakter" 😈
😂😂😂 Tema ako sa patri na MK na piatok...
Ano chapem vas. Toto je skor k pivu s kamosmi ako sem k...
Nakopať ta do riti je malo.. Vymeň si to s tvojou ženou na 3 dni a uvidíš s akom radosťou pobežíš naspäť do prace. Pokiaľ máš dosť energie na to behanie do fitka, tak máš mať aj dosť energie na to, aby si bol s vlastnými deťmi a doprial svojej žene aj čas pre seba. Ty prídeš chudáčik z roboty unavený a chceš sa najesť a oddýchnuť, ale si uvedom, že tvoja žena možno okrem suchého rožku pri ktorom si ani nesadla ešte nič normálne nejedla. Lebo to je realita. Nie každodenná, ale stáva sa to.. A hlavne ona maká pri tých deťoch 24/7... Takže u nej nehrozí to, že si odkruti v práci 8-10 hodín a potom si oddýchne, lebo okrem detí sa ešte stará aj o kretena, aby mu nič nechýbalo a on namiesto toho, aby si ju vážil príde na MK si pohonit ego ako pribrala a už ho nepriťahuje.. Ale nespraví nič preto, aby to bolo inak... Vieš čo, nájdi si nejaku namakanu sliepku, ktorá si bude miesto starostlivosti o rodinu maľovať pysk a chod s nou do riti. Svojej žene tým len prospeješ, že sa zbaví "dospelého decka" a bude mať konečne čas aj na seba 🙄 na grc mi je z takýchto chlapov 🤮🤮🤮
Ty sa hanbis s nou chodit na verejnost, lebo pribrala a nie je namalovana? Ja na jej mieste by som Ta kopla do zadku, lebo je ovela horsie, ak ma niekto nasrr*te v hlave, ako 10 kg navyse.
Pošli ženu do práce a ty buď doma aspoň mesiac s deťmi. Ona si po práci zje večeru kukne TV a oddýchne a ce víkend pôjde do posilky. Boha taký problém! To si na to neprišiel sám?????
A ked je taka ‘tlsta’? Kolko meria a vazi??? Lebo nie je pribrat 10kg ako 10kg 🤷♀️ a to, ze manzelku chces lubit na zaklade jej vyzoru. No hanba ti!
a to som dnes potrebovala večer pracovať 😀 asi si radšej urobím popcorn a nalejem pohár vína k tomuto 😀
Ale teraz vážne - pozri, úplne ti rozumiem v tom, že zrazu máš doma niekoho iného než ženu, akú si si bral. ale čo robíš preto ty, aby tvoja žena mala čas a energiu aj na seba? myslím, že ženy tu napísali viac než dosť. ja ti napíšem len vlastnú skúsenosť (nie kvôli váhe, ale kvôli "žena sa stará o deti"). aj môj muž mal pocit, že som len doma s deťmi, preto nemôžem byť narobená, unavená a mám mať na seba čas. on bol predsa ten, čo má právo byť narobený a poľutovaný. doma nepohol ani prstom, s deťmi sa nepohral, lebo po práci bol unavený. absolútne mi s nimi nepomohol ani ťuk, pretože obvykle zaspal skôr ako deti alebo si riešil svoje záležitosti. tento pocit neomylnosti mal, aj keď som začala po materskej pracovať a to mám naozaj náročnú prácu, dovolím si tvrdiť, že viac ako on. nepomohli rozhovory, dohovárania, presne bol rovnaký ako ty v tomto - on je ten narobený, ja som matka a to je moja robota (popri normálnej robote, samozrejme)... on má právo na relax, ja predsa oddychujem pri deťoch. vieš, kedy sa až prebral? bola som týždeň v nemocnici a on ostal s deťmi sám. po prebratí z narkózy som mala štyri zmeškané hovory - nevedel, kde má syn vrecko na telesnú, tak mu ju proste nezbalil! takto vydržal dva dni a to mali navarené a upratané, len sa staral o deti. po dvoch dňoch zbalil caky paky a išiel k rodičom, aby mu pomohli. deti v tom čase nedával do školy ani do škôlky, lebo to proste "nestíhal" skĺbiť. o deti sa starala babka, on chodil do práce... po týždni skonštatoval, že si nikdy nemyslel, o čom to celé s deťmi je. takže poradím ti, ak chceš, ostaň doma s deťmi ty, ženu pošli do práce. ty si oddýchneš doma s deťmi a ona bude chvíľku makať namiesto teba 😉 a potom budeš určite nadšený, keď príde víkend a ona sa odprace do posilky, aby bolo na nej tiež vidieť, že tam chodí 😉
Počuj fešáčik, vec sa má takto. Na to, aby sa žena o seba mohla starať, potrebuje čas! Ja mám tri deti, tiež cca 10kg navyše, nemaľujem sa vôbec, lebo som podľa môjho muža pekná tak prirodzene, ale postavičku by som chcela nejakú vymakať. Môj muž sa MINIMÁLNE dvakrát týždenne postará o všetky deti, to znamená, deťom spraví večeru, okúpe ich, uloží do postele a keď prídem o 20.30 domov od môjho nazvime to trénera, je uprataná kuchyňa a chlap ma čaká s úsmevom a otázkou “dobre si si zacvičila?” Nemám niekedy čas, tak vytiahnem o 21.00 karimatku a idem cvičiť a vieš čo srpaví môj chlap? Pridá sa. Môj chlap je celý natešený, že som mu vynosila a porodila tri deti, lebo ľahké to teda nebolo a ostala som po porodoch s takými komplikáciami, že to riešim už rok a pol. Takže najbližšie, keď pôjdeš do posilky, tak podumaj, ako by si umožnil svojej žene spraviť si čas pre seba.
A možno ani ona nemá chuť maľovať sa a chudnúť pre takého chumaja ako si ty!
Podľa mňa vymyslená téma a teraz sa niekto dobre baví pri pivku či kavicke ☕
Inak ja nechapem tieto staznosti na 10kg na mne by to ani nebolo vidno, keby 35kg pribrala tak dajmr tomu ale 10kg brat ako nesexovat so zenou..co si zaťazeny na vychrtliny? teraz moze ona byt krv a mlieko a to je velmi sexy, musela by som fotku vidiet, ale špata neni určite, len ty si horenos a fajnovka.Ber v uvahu kd typriberieš aj to sa može stat a žena bude sex odmietat, v sebe hladat chybu nebudeš, zas len v nej
@zuzudrnda Áno, v riadkoch je žena.
@danyelia ako nič v zlom ale máš to pekne napísané no realita je trosku iná. Neviem koľko máš deti ale pokiaľ máš 2 a viac + rodinný dom a záhradu, mamu a svokru ktoré si neberú vnúčatá a do toho chlapa ktorý si žiada fulltextové servis je to čo opisujes možné iba pre 1 dieťati s podporou starých rodičov a kopou voľného času. A ženy sú aj take- ktoré sú krajšie nenamalovane a je super si nakúpiť štýlové oblečenie ak máš financie nato. Netvrdím ze žena sa ma materstvo stat opicou- chlpatá, smradlava, špinavá ale aby som sa ja osobne liečila každý deň? Pre koho? Deti? Muža? Ten mi povedal ze vyzerám najlepšie ráno bez make up...ale keď idem niekam je jasne ze tu cca 1hodinu na seba dám a upravím sa.
Dobrovolne sa priznam, ze som "tetka". Do 32 rokov 50 kg baba (170 cm), vzdy s makeupom, spravene nechtiky, dobre oblecena. Teraz pred 50tkou som nestala na vahe asi 10 rokov, v duchu sa modlim, ze nemam dvojnasobok svojej vahy, urcite sa k nemu blizim. Som s dcerou sama, dcera ma dg (neviditelnu navonok) a som neskutocne vycerpana. Ako fyzicky, tak psychicky + praca s ludmi pod neskutocnym stresom. Stravujem sa podla mna rovnako, metabolizmus sa ale zmenil. Vlasy so semtam sedivym, neriesim. Nechavam narast 40 cm a davam na onkologiu (uz to bude 3krat). Ci by som to nechcela zmenit? Samozrejme, ze ano, zial mne nezostava ani za mak energie. Nepiste, ze tie zeny su lenive, nikdy neviete ich osud. Ja si raz venujem 2 mesiace odpocinku niekde na ostrove, s normalnou stravou a relaxaciou, ked bude postarane o moju dceru a mamu. Este to ale nejaky cas musim vydrzat. A ps neviem co by sa muselo stat, aby som sa hanbila za cloveka, ktoreho milujem.
@oblecenie99 geniálne napísané 👍👍👍
Každá žena, či partner sme úplne iný…áno v živote sú deti, ale netreba zabúdať i na seba i manzela. Skratka je typ chlapa, ktorému sa to nepáči. Z 10 kg sa môže stať i 20 kg, a potom je to už i po zdravotnej stránke nie ok. Určite by som sa s ňou porozprávala, pomôcť jej z tými kg. Keď jej kg budú ubúdať, postupne sa bude pacit viac sama sebe, a začne sa o seba viac starať. Každá mame deti, naše matky mali…ale doba je ina, my sme iný. Len veľmi opatrne, lebo stačí jedno zle povedané slovo a mohlo by sa to zvrtnúť. Predpokladám, ak ona nemá znalosti s úpravou stravy vieš jej pomôcť. Alebo je kopec online jedalnickou. Ide to i bez pohybu a keď pôjdu kg dole bude jej prirodzene mat i pohyb. Baby prosím neukrizujte ma tu, viem o tomto svoje a chápem ho. Každý sme predsa iný…netreba súdiť.
Ty chodíš do fitka, keď je tvoja žena s deťmi. Keď budeš ty s deťmi, môže tvoja žena chodiť do fitka, behať, bicyklovať, ku kozmetičke, kaderníčke, na nákup oblečenia a šminiek. Áno, takto jednoduché to je. Je to v tvojich rukách, tak šup, smelo do toho 😉
Podla mna je to take smutne. Zena sa zoderie v domacnosti, porodi, vychova deti a muz jej na to povie, ze uz ho nepritahuje.
@oblecenie99 materska s 1 dietatom bola pre teba tak extremne narocna?
no poďme sa na to pozrieť princ krasoň so zrkadlom vo vačku, ako Ivan z Mrázika.
keby som mala doma vyrysovanú prázdnu misu akou si sa tu pekne odprezentoval, tak by si mohol zabudnúť na to, žeby si mal navarené, oprané, ožehlené. vysr*la by som sa Ti na tvoju preproteinovanú hlavu aj na fešáka medzi nohami. načo si otec a manžel, keď jediné čo z teba majú su prachy ? (ak vôbec, možno všetko ide na činky a milenky).
začni byt chlap, otec a povedz jej to - povedz jej, že vieš, že si bol posledné obdobie sebec a myyslel iba na seba a teraz je čas, aby aj ona mala možnosť sa venovať sebe. 2x týždenne nech ide žena von, na nechty, na wellness, deti k babke,s kamoškami na víno. Takto to totiž my doma máme vieš ? ja mám čas na posilku, box, kamošky, na seba a som spoko, aj krásna, aj užitočná, aj sexu je plná oná, aj navarené má aj oprané a je to vášnivé a skvelé.
takže - zle si začal, ale môžeš to napraviť. to že dvíhaš 8 kilové činky z teba chlapa nerobí. pones si radšej svoju ženu na rukách a zober ju na víkend niekam prec, deti k babke... to uvidíš, ako ti vykvitne. udupal si ju jak burinu. tak tam to máš a môžeš sa hanbiť
Autor, nie, materska s 1 dietatom nieje urcite tazsia ako chodit do prace. Pre mna bola materska so synom naozaj dovolenka. Doslova.
Cele dni mas len na dieta, seba a domacnost, bolo to uzasne obdibie.
Ako kazda sme ina, ale ja nechapem zeny ktorym to pride take strasne tazke (pokial teda dieta nema specialne potreby alebo je extremne nespave)
2 deti su uz ale nieco ine, tam uz to nieje take lahke
@joannita autor ma ale 2 deti a celkom po sebe takze to da zabrat...ja kym som mala jedno dieta tak to bola pohoda,aj oddych,aj navarene,poriadene...vsetko....lenze ja mam napr medzi 2 detmi rozdiel 16 mesiacov,manzel chodil na 1-2tyzdnovky,sama bez rodiny,vydata v cudzom meste....a padala som prve 2 roky na hubu....zial su ale matky,ktore maju jedno dieta a maju dost...dieta nemusi byt ani chore,ci mat specialne potreby ale je urevane,zle spi a matka je ako pozuta a vypluta🙄kamoske dieta zaspa o 10,o 5 rano je uz hore. Cez den moc nenaspi,stale reve,muz od rana do vecera v praci,je ako zbity kon, ked ju vidim,mam pocit,ze sa stara o 5 deti...je to tazko hodnotit....
@adriannasvk ved jasne, preto som pisala ze 2 su nieco ine.
Ale autor sa pytal, ci je to tazke ked mas 1 dieta, neviem ako to myslel
@joannita myslel to tak,ze to 4 rocne ide do skolky a to mensie je doma s mamou.aspon si myslim. Ale ja viem,ze ked som starsieho nosila rano skolky,poobede po neho,medzi tym s mensim von,nakup,navarit,poriadit tak som vela toho uz nestihla 😅vecer som zaspavala a nimi o 8😅
Ahoj, tak jasné, každá sme iná, každá máme iné priority a pohľad na svet, ale stále si myslím, že ak sa niečo chce, tak sa to aj dá. Ja mám 4 malé deti, najmladšia má 16 mesiacov, svokru nemám, mama býva ďaleko a nestretávame sa, takže mi ani nepomáha, bývame v byte. Muž je od rána do večera v práci, ja na materskej, no líčim sa každý deň, či to bolo hneď po pôrode alebo aj po chemoterapii, jednoducho sa tak cítim lepšie, chcem sa páčiť sebe, mužovi aj deťom. Rada sa obliekam pekne, no to sa dá aj za málo peňazí, ja sama si na drahé veci vôbec nepotrpím, je to skôr vec vkusu. Je super, ak je niekto krajší bez make- upu, no veľa x som počula názory od kamošiek, že si prestali pravidelne umývať vlasy, zviažu ich do copu, obhryzené nechty, vyťahané tepláky a názory v zmysle ,,keď už som vydatá a mama, je mi úplne jedno ako vyzerám,,...A potom sa tým mužom ani veľmi nečudujem, keď sa obzerajú po upravených ženách...Ale aj naopak, muž si tiež nemusí pestovať pivný pupok a nemusia mu trčať chlpy z nosa a ušì 🤭 Ja keď som pribrala cca 3 kg (karanténa, choroba...), naordinovala som si ranné prechádzky s kočiarom (1,5 hod.) keď som odniesla syna do škôlky, v priebehu dňa polhodinku na stacionárnom bicykli, večer po 30x drepy, kliky, brušáky, chrbťáky, skracovačky. 2 kg dole sa 2 týždne, pokračujem v tom a cítim sa lepšie...ale robím to kvôli sebe, lebo chcem a keď veľmi chcem, dá sa to...

Ďalší, čo si myslí, že žena si doma šunky váľa. Šak keď si taký hrdina, povedz žene nech ide v sobotu celý deň do posilky. Si vymeníte garde. Máš reálnu predstavu čo robí cez deň?
Ja vstávam 6:00 s detmi.. zo školky a vonka sa vrátime 10:00 jesť a keď zaspí je super. Keď nie tak aj tak len reve... Navarím, upracem si niečo, vyvešiam práslo a cvičím s krpcom, učíme sa. Potom ideme do škôlky. Vysávam keď muž stráži aj v kuchyni sa motám viac potom (chystám si na ďalší deň zeleninu, maso a tak). O 18:00 dávam večeru, kúpem a uspávam. Medzi tým celý deň dávam na šerbel.
Cez víkend berieme deti niekam na výlet.