icon

Čo je na ženách a mužoch najviac sexi?

5. feb 2026

Keď odhliadneme od charizmy povahy krásnych gest a ideme čisto len do fyzického vzhladu co si myslite je na žene najviac sexy? Čo najviac na mužovi? Neklamme si. Budme úprimní. Podľa môjho názoru na mužovi brada a nejaký ten sval. Na žene si myslím ze muži miluju veľké prsia a veľký zadok.

Strana
z2
anonym_65a380
6. feb 2026

Mňa ako prvé vždy zaujmú oči. Tie sú bránou do duše. Takže pre mňa je najviac sexi jeho duša.

seli4
7. feb 2026

@anonym_autor výška +190, žiadna brada, celkový vibe/správanie

anonym_6a4f6d
7. feb 2026

@anonym_autor

pr85
8. feb 2026

@thirstymonk Čo máš proti chlpatemu telu u muža? Aj to bruško môže byť OK (taký ten dad bod). A u žien samozrejme prsia a zadok (čím väčšie, tým lepšie). No a najdôležitejšie (čo tu nikto nespomenul), je, čo má v hlave.

iwesska
8. feb 2026

No vidis a za mna je brada na muzoch totalne antisexi. Ani svaly netreba. Pekne oci su najviac😍

anonym_2e43f4
8. feb 2026
@anonym_75e570

to píše úchyl????

@anonym_75e570 podla stylu pisania to pise tzv libtard, liberalny retard . Nechutne ako sa to tu zmenilo.

thirstymonk
8. feb 2026
@pr85

@thirstymonk Čo máš proti chlpatemu telu u muža? Aj to bruško môže byť OK (taký ten dad bod). A u žien samozrejme prsia a zadok (čím väčšie, tým lepšie). No a najdôležitejšie (čo tu nikto nespomenul), je, čo má v hlave.

@pr85 neviem, sa mi hnusia chlpy všeobecne. Evolucny omyl

anonym_084387
8. feb 2026
@anonym_2e43f4

@anonym_75e570 podla stylu pisania to pise tzv libtard, liberalny retard . Nechutne ako sa to tu zmenilo.

@anonym_2e43f4 zhrnul dezolat....

pr85
8. feb 2026
@thirstymonk

@pr85 neviem, sa mi hnusia chlpy všeobecne. Evolucny omyl

@thirstymonk Ale to zas nie. Práveže sú ženy, ktoré sa radi príliš chlpatemu mackovi. Akože aj ja ako chlap by som chlpatu ženu nezniesol, ale u muža je to podľa mňa OK.

vroni
8. feb 2026

Mne sa páčia stredne vysoki muži, niekde medzi 170 a 185 cm, ideálne v strede, skôr plnší než stihli (chudi vôbec nie), chlpi sú mi fuk, brada a fúzy radšej nie. Pokial ma onen imaginárny muž aj iskru v oku a zmysel pre humor, bude mi zrejme hodne sympatický.

thirstymonk
8. feb 2026
@pr85

@thirstymonk Ale to zas nie. Práveže sú ženy, ktoré sa radi príliš chlpatemu mackovi. Akože aj ja ako chlap by som chlpatu ženu nezniesol, ale u muža je to podľa mňa OK.

@pr85 Každý má dačo svoje. Pre niekoho je oholeny muž symbolom geja. Pre mňa je zas symbolom geja automaticka prevodovka.

pr85
8. feb 2026
@thirstymonk

@pr85 Každý má dačo svoje. Pre niekoho je oholeny muž symbolom geja. Pre mňa je zas symbolom geja automaticka prevodovka.

@thirstymonk Tak to som potom gay a žena heterosexualny muz. 🙂 Na automat mi nesahaj, je super.

thirstymonk
8. feb 2026
@pr85

@thirstymonk Tak to som potom gay a žena heterosexualny muz. 🙂 Na automat mi nesahaj, je super.

@pr85 ja ti nebudem sahat ani na manual 😁

lady511
8. feb 2026

Pre mňa sexi,vysoký muž,navonany,strnisko vpohode,qle muž musí byt mužom nie nejaký uhladený hezoun,neviem to úplne opísať,

pr85
8. feb 2026
@thirstymonk

@pr85 ja ti nebudem sahat ani na manual 😁

@thirstymonk No v to dúfam. Ale je mi ľúto, že si ešte neodhalil čaro automatu. Všetci Američania ho používajú už dlhé roky. A ja na ňom jazdím už 10 rokov a na mužnosti mi to neubralo.

thirstymonk
9. feb 2026
@pr85

@thirstymonk No v to dúfam. Ale je mi ľúto, že si ešte neodhalil čaro automatu. Všetci Američania ho používajú už dlhé roky. A ja na ňom jazdím už 10 rokov a na mužnosti mi to neubralo.

@pr85 praveze odhalil. Skusil som si, neni to proste pre mna.

pr85
9. feb 2026
@thirstymonk

@pr85 praveze odhalil. Skusil som si, neni to proste pre mna.

@thirstymonk Automat je super. Vďaka nemu viem multitaskovat, keď veziem dcéru, syna a ženu.

anonym_62a102
14. feb 2026
@anonym_4bf641

@anonym_autor aj mna pobavilo Dčka do ruky hahahaha🤣🤣🤣🤣Áčka béčka su asi len pomedzi prsty🤣🤣🤣

@anonym_4bf641 ja mam A- ka a 2 chlapi mi povedali ze su pekne akurat do ruky.
Jeden z nich je môj manžel🥰

Strana
z2