Čo robiť, keď partner odmieta sex?
Ahojte baby, mám na Vás takú chúlostivú otázku ale už neviem čo mám robiť. Ide o to, že som so svojím priateľom 2 roky a keď sme spolu začínali mali sme sex skoro 24/7. Posledných 7 mesiacov máme sex len raz za mesiac. Keď sa už stane, že ten sex je, vždy musím začínať ja a vždy musím mať ja iniciatívu. On sa vždy vyhovára, že je unavený z roboty (to chápem a akceptujem to) ale cez víkendy má voľno a ani vtedy nechce sex. Sme spolu menej lebo ja ťahám 17 hod šichty a voľno mám 4 dni. Aj keď on ťahá 9 hod šichty, aj tak sa furt vyhovára a ďalšia vec je tá, že už o 9tej večer radšej ide spať, len aby nemusel mať so mnou sex. Už mi napadla aj taká myšlienka, že čo ak ho už nepriťahujem, čo ak som ho už omrzela...lenže on mi dáva najavo inými vecami, že mu na mne záleží a že ma stále chce. Lenže čo sa toho sexu týka tak tam je to horšie. Pre mňa znamená sex vo vzťahu spojenie medzi nami a nevedela by som mať sex bez lásky. Milujem ho ale už neviem, ako mu mám spraviť chuť na sex. Aj keď mu stojí tak sex nechce. Skúšala som už veľa veci na to aby som ho navnadila ale aj tak to bolo márne. Baby len by som chcela vedieť vaše názory a možno nejaké rady, ďakujem ❤️
@janickacrazy Urobil som nejaké chyby, ona tiež. Poučili sme sa, že šťastie nie je samozrejmosťou a dnes preto máme oveľa kvalitnejší a pevnejší vzťah ako kedykoľvek predtým.
@yosi tak to je super, držím palce, nech vám to vydrží 👍
@zuzanita1609 😁😁😁mna tu vzdy dokaze prekvapit slovnik, dnes tvoj. Tieto vyrazy "omacat"
Nebudem to citat, ale urcite tu budu zase stereotypy... Kazdy clovek je jedinecny, kazdy ma na sex chut inak, inokedy menej casto, alebo viac casto. To, ked ti niekto povie ze nechce sex, lebo urcite ma inu... Nepocuvaj to, to je blabol. Chlap aj zena, vo vseobecnosti uz neoplati ze jendo pohlavie ma viac chut a ine menej, je to individualne, hra v tom rolu vychova, socialne prostredie, vzdelanie ale aj predchadzajuce skusenosti. ALE, ak tebe nevyhovuje frekvencia, tak sa to mozes skusit riesit rozhovorom, a ak to nepomoze, tak sa s tym zmierit, alebo vztah ukoncit, ina cesta neni. Nutit do sexu niekoho kto ma menej chut, ci uz to je zena, aleob muz je cesta do pekiel a zaciatok konca beztak

Mas len 24 rokov. Na rodinu a dieta mas este aj 10 rokov casu. Najdi si partnera do zivota aj do postele. Tohto nechaj tam kde je. Obaja ste mladi, natlakovani hormonmi a mali by ste sexovat denne este aspon nasledujucich 5 rokov. Dufam, ze ked nesexuje, tak je aspon spolahlivy, ohladulny a citlivy partner, ktory pomaha v domacnosti.🙄