icon

Čo sa mužom páči viac: štíhla alebo plnšia postava?

1. sep 2024

Aké máte skúsenosti s mužmi vo vašom okolí, čo ich skôr osloví. Štíhla postava a menšie prsia / plnšia postava a väčšie prsia? Iba tak sa zamýšľam , muži v mojom okolí majú plnšie partnerky.

Strana
z3
alantroj
3. sep 2024

Tak moj chlap je asi mimo trend. Jemu sa pacia vacsie prsia, naopak neznasa brckate vlasy, nepacia sa mu zeny co maju okruhlu tvar alebo priliz velku hlavu k telu 🙂 mne ked to vyvetloval som sa rehotala ze ja ako zena si take veci vobec neuvedomujem na inych zenach. Ja ma velkost 38/40 cize nie som stihla ani obezna. To za co som sa vzdy hanbila, mojje stehna je teraz brutalne in. Kamoska z gympola mala taky vystrceny zadok ako Ferdo mravec, vzdy jej to vadilo, teraz by bola sexbomba. Trendy sa menia. Keby sa vsetkym pacilo to iste tak by populacia vymrela.

vikimed
3. sep 2024

@rozkvet1 tak miss sveta je typická dlhonohá štíhla blondína. Ako vyzerajú najsledovanejšie ženy na IG sa dá tiež nájsť, to je presne to, čo väčšina chlapov chca, ak by mali takú možnosť. Stačí pozrieť štatistiky zo zoznamiek, alebo aké typy žien si vyberajú tí, ktorý si vyberať môžu. Žena s nadváhou to nebude.

peknyvladko
3. sep 2024

@ina2405 konecne jedna co tomu rozumie

rozkvet1
3. sep 2024

Tak v skratke by som to ešte raz zhrnula- to co počujem v okolí od mužov tak každý chce ženu "rici cici" čiže trochu plnšia a veľké prsia. Väčšinou štíhla žena nemá až tak veľké prsia, samozrejme neplatí to vždy. Reálné stihla žena bez zadku a pŕs má minimálnu šancu zaujat (vlastná skúsenosť). Čo som si tak všimla tak štíhle baby sú in pre mladých chalanov ale muži vyhľadávaní už práve tie plnšie ako tomu oni vravia krv a mlieko.

ina2405
4. sep 2024

@snowflakenel tá baba v reklame na always je riadne obézna. Však si to priznajme. Že "pevná" 🙄
K tej "pevnosti" - obezite a človek neprepracuje za týždeň. Preje sa tam za nejakú dobu a prečo čakať až do toho štádia?

lakebabe
4. sep 2024

už dávnejšie som čítala nejaký odborný článok, že vedci skúmali aké ženy mužov priťahujú. Zistili , že bohatých mužov štíhle a chudobných plnostihle.
Bolo to tam aj logicky vysvetlene, škoda ze ten článok už nenájdem.
Nieje to podla mňa pravidlo, ale zas povedzme si koľko multimilionarov a bohatej elity ma za ženy nejakú tucnu ženu, čo doma výpeka kolace. Čím viac si môže chlap vyberať, tým náročnejšie ma kritériá aj na postavu a vzhľad

peknyvladko
4. sep 2024

@lakebabe nie je to len o tom ake sa nam pacia, ale aj na aku si myslime ze mame, po takej ideme.
Samozrejme ze elitne muzske kusy si hladaju elitne (stihle pekne) zenske kusy. Chudobni si trufaju len na plnostihle 😀

snowflakenel
4. sep 2024

@ina2405 no niektore to maju geneticke. Moj manzel stihly, jeho brat ma dost nadvahu. Manzel po mame, jeho brat po otcovi, po starom otcovi, presne ta ista postava. Genetika nepusti.od decka to tak ma. A moze robit co chce, neschudne. Mozno par kg. Pritom pohybu ma dost. Pracuje na stavbe, nonstop na nohach, plus kazdy den so psom chodi, cez,vikend bike, turostika. Aj toto treba zvazit.

ina2405
4. sep 2024

@lakebabe aj ja som to čítala a je to pravda. A súhlasím s @peknyvladko, že je to o lige, na ktorú máš. Štíhlosť evokuje mladosť, vždy to bude atraktívne bez ohľadu na trendy. Štíhlosť nerovná sa žena bez tvarov. Práve naopak, u moletných žien sa často tie tvary zlejú.

ina2405
4. sep 2024

@snowflakenel verím aj vo veľkú genetickú predispozíciu, ale to dievča z reklamy je teda dosť veľké a hlavne veľmi mladé na takú váhu. Nemôžeme byť všetci paličky a ani nechceme, ale medzi plnoštíhlou a obéznou je veľký rozdiel.

fido69
4. sep 2024

@ina2405 Dievča z reklamy je nezdravo obézne. Propagovať takúto chorobnú obezitu je rovnako zlé ako propagovať chorobnú vychrdlosť. Nechapem, prečo musia ísť tvorcovia z extrému do extrému. 🤦‍♂️

petracandle
4. sep 2024

@fido69 presne. Teraz sa propaguje obezita ako niečo úplne v poriadku. Pár rokov dozadu boli ženy s veľkosťou M považované za tučné a za "normálne" považovali len tie s XS. A toto je to nesprávne - propagovať LEN výraznú štíhlosť. Jasné, že sú ženy, ktoré sú extrémne štíhle lebo majú veľmi rýchly metabolizmus a to je v poriadku, ale vtedy sa aj tie štíhle trápili diétami, aby boli čo najchudšie.

Lenže naša spoločnosť išla z extrému do extrému - teraz sa nám snažia nahovoriť, že aj XXXL je normálne. Ale nie je. Podľa mňa je normálne čokoľvek, čo je zdravé. A hento zdravé nie je.

barborachors
4. sep 2024

Moj muz ti odkazuje ze urcite moja 🤣 Cize stihla a prsia tak trojky. Ale naozaj, stihla a menší dekolt je isto lepsie ako to druhe (tak sa vyjadril a ja s nim mozem len súhlasiť)

robertoo1
6. sep 2024

Koľko ľudí toľko chuti,,, každému vyhovuje niečo iné🤷‍♂️

Strana
z3