Čo sa mužom páči viac: štíhla alebo plnšia postava?
Aké máte skúsenosti s mužmi vo vašom okolí, čo ich skôr osloví. Štíhla postava a menšie prsia / plnšia postava a väčšie prsia? Iba tak sa zamýšľam , muži v mojom okolí majú plnšie partnerky.
@rikarika ja náhodou takú poznám,jedna známa, celý život od detstva bola plnsia, občas doslova obezna, dnes má po 30tke a ma obdobia kedy schudne 30 kíl, potom priberie, zase schudne a dookola už od puberty. Ale aj v období keď je obezna sa vie tak pekne obliecť, že mi občas padne sánka a hlavne je to ze sa nehanbí za to a ani jej muž, doslova vie aj tie kila navyše nosiť a upraviť sa ako krásna žena 😊
@macatt áno máš pravdu, je to smutné
Nehovorím keď je niekto obezny a ma zdravotne problémy a cíti sa zle, tam je na mieste jednoznačne schudnúť, ale brať ako ideál krásy, štíhle ženy s úzkym pásom, vypracovaným zadkom a upravenými prsiami, ktorých je plný instagtam, je chore
Každý má iný ideál krásy, ale väčšine bežných mužov sa páčia bežné ženy, aj s nejakým kilečko navyše
@lentilka78 v tom je práve ten fór, že podľa mňa nepáčia, len je to jednoducho ich liga. Potom jedného dňa pozrieš, čo sleduje na IG a nestačíš sa čudovať. Takých diskusií tu je požehnane, aj tých s nezaujmom o sex a hlavne, čísla a štatistiky neklamú.
@rikarika ano, je tucna. Ale ale zas nie tak, ze sa.nemoze hybat. Nema.zas brucho po kolena a roztraseny zadok. Ako to napisat....je taka pevna. Vidno, ze.so sebou nieco robi, nesedi na zadku. Pripomina mi tu babu v reklame na always co korculuje, ak poznas.reklamu.Presne ten typ .Napriklad este pred 5 rokmi urobila v.pohode ,,snuru,, lebo je ohybna , neverila.som tomu naozaj.
Bohuzial nikdy neschudne vela.
Ja poznám partiu žien cca okolo 40r, úspešne ženy, pravidelne x rokov fitko a majú tam jednu ,,ceckaňu,, a sa sťažovali, že keď idú po meste, tak nie je to čo bývalo, nikto nepíska, nikto sa neusmeje, ALE, keď majú túto ceckaňu pri sebe čo má v ruke pivo a pizzu, tak hneď pristávaju drinky a to sa chlapi už prihovárajú 😂 a normálne sa zamýšľali na čo je to dobré sa trápiť vo fitku, keď chlapi sú paf s uvoľnenej ženy s oblinami a pivom v ruke😂
Ja poznám dobre jednu z nich a k tomuto dospeli😇
@stanulienkat ano, vacsina.muzov ma.rado stihle.baby. ale naozaj poznam takych , ktorym sa pacia baculky. A pritom chalani s.normalnou postavou,....ziadni tuckovia.
Dokonca aj mne raz,jeden frajer.davno povedal, se som moc chuda a mala by som pribrat, ze mam ploche brucho a.maly zadok. ( ale.tak mna to potesilo) a frajer siel potom kade.lahsie 🙂 to bolo este na strednej 🙂 🙂
@lentilka78 Som ucitelka, mame dost dievcat guliciek a niektore sa veru uz teraz zakomplexovane. Hovorim o 10-12 rocnych detoch.
Ja si myslím, že nie je nič horšie ako vystresovaná žena, čo si nahadzuje do kalorických tabuliek aj 2dcl vody, neusmeje sa, lebo na to nemá ani energiu a je takých teda dosť😇, hoci majú štíhle telá, chýba im často život, vkuse frflú na nezdravé jedlo a zmrzlinu jedia len očami😅 a také majú veľa x viac psychických problémov ako také čo sa v jednom kuse neobmedzujú a nekontrolujú..
@snowflakenel no tak úprimne keď vidím tu reklamu + reklamu na dowe a lindex podprsenky, tak vždy ďakujem tomu hore za to ako mi nadelil.....veď skús sa opýtať muža ako vníma ženy z tých reklam
@macatt preco si myslis, ze stihlost je o neustalom obmedzovani a odopierani si? To vobec nie je pravda. Jem kedy chcem. Dolezita je velkost porcie a skladba jedla. Mnohi otvaraju oci, ked vidia kolko toho viem zjest. To je rake klise o nervackach bez energie, co jedia salatove listy.OMG.🙄 Sama tomu neveris. A vsetky tucne, co sa prezieraju, vyzeraju ako prasiatka-tak tie su vysmiate, s dobrou naladou a easy.... 😁
Práve že to býva opačne- zamindrákované nechutné tlsté mrochty, čo zazerajú na každú atraktívnu babu a idú sa zožrať z vlastnych komplexov.
@macatt napísala "normálne sa zamýšľali na čo je to dobré sa trápiť vo fitku, keď chlapi sú paf s uvoľnenej ženy s oblinami a pivom v ruke"
Presne tak. Kamošky z fitka sú vystresované, všade samá nedokonalosť. Tá s pivkom v ruke je určite vysmiata a uvoľnená. Proste pohoďáčka akú chlapi hľadajú. 😉
@fido69 Ja som štíhla -dokonalosť sama 😁bez stresu, vysmiata a viem si dať aj to pivko. Takže nie je to len o tom, či máš tučnú riť. Je to o celkovom vyžarovaní človeka.
@stanulienkat mne sa teda úplne pohoďáčka nezdáš, už ako sa vyjadruješ a reaguješ😂😂
@macatt čo konkrétne sa ti na
@stanulienkat nezdá? Ja naopak s jej názormi absolútne súhlasím....od politiky až po stravovanie😁
Logicky, u každého je to inak 😃 niekto miluje krivky, niekto zas veľmi chudé. Niektorí chlapi zadok vôbec neriešia a pozerajú sa len na "kozy", iným je zas veľkosť pŕs ukradnutá lebo oceňujú zadky. Niektorí chcú dlhonohé, ďalší nohy absolútne neriešia. Niekto neznesie nízku ženu (malé pivo), iní zas také vyslovene vyhľadávajú (malá vrtka..).
Je to super, pretože každá si nájde toho, pre koho bude dokonale sexi.
A v konečnom dôsledku- do života rozhoduje v prvom rade povaha. Darmo, že sexbomba keď bude žiarlivá hysterka
@petracandle áno preferencie sa líšia, otázka je, k čomu by sa priklonila väčšina, ak by si mohli vyberať. Pri tých pracháčoch, čo si vyberať môžu, sú najčastejšie tie štíhle dlhonohé a silikónové. Také majú milióny sledovateľov na IG, bijú sa o nich na zoznamkách, pri baculkach nieje takýto záujem badať.
@rikarika neviem s tým súhlasiť proste, nie som zakomplexovaná mrochtla a napriek tomu mi takýto názor príde nedospelý, smiešny a hlavne nesúhlasím s urážaním niekoho, kto nemá tabuľkovú hmotnosť.. nepríde mi to ok reakcia jednej vyrovnanej, sebavedomej, dospelej ženy na ženskom, mamičkovskom fóre..
@macatt ale ty si napísala prvá že vystresovaná žena, čo si nahadzuje 2deci vody do tabuliek....neviem kde si k tomuto prišla. Nosím veľkosť S a určite nie som vystresovaná, jem úplne všetko, sladké milujem ale milujem aj šport - beh, trail, lyžovanie občas extrémne športy, pri ktorých neskutočne vypustím psychicky a zazivam obrovskú pohodu, a pritom samozrejme spalim mega veľa kalórií...kalórie však nijak nesledujem😁
Za mna štíhla postava a väčšie prsia 😀 ale ako píšu vyššie , chlapi prsia až tak neriešia ako zadok
@kristina0909 a na to si ako prišla? Ako kto, niekto zadok rieši extrémne a niekto vôbec. Či si myslíš, že "horňáci" vymreli?
A predovšetkým je to dnešnou dobou, kedy je moderný veľký pevný zadok ale ešte 10 rokov dozadu bol preferovaný mať zadok práveže čo najmenší 😃 pamätám si to, lebo ja som mala vždy veľký zadok (hoci som štíhla) a vtedy to bola "hanba" hoci bol pekný pevný, a teraz je taký istý ultra žiadaný a moderný 🤦♀️😃
@petracandle si sa dockala svojej doby😄
@stanulienkat ale frci. Stačí mat sociálne siete. Plnosť je momentálne v móde, v reklamách sa začínajú objavovať už plnšie ženy, miss vyhrala obézna žena, veľmi sa to normalizuje a čo tak čítam tak mužov to veľmi priťahuje. Tá doba, kde sa žena bála, že má v sukni veľký zadok, je už dávno preč. Kto má malý zadok, to má bohužiaľ dnes ťažké.
@rozkvet1 obezne ženy sa začínajú objavovať preto, lebo ľudia sa snažia byť korektni- či už politicky, nabozensky, lgbti, alebo inak. A vsade sa dnes pretlaca obezita, lebo vela ludi je obeznych, aby sa necitili na kraji spolocnosti. A ta morbídne obezna miss bola dobre nechutná.
@0silvia0 hej 👌🏻🤣 akože od chlapov som nikdy kritiku nepočula ale od žien neustále. Si pamätám ako sme 10 rokov dozadu v puberte s kamoškami snažili mat zadky čo najmenšie a stále sme sa pýtali "nemám v tej napr sukni moc veľký zadok?" 😄 a teraz je to juchuuu mám 🤣
@rikarika jeho nazor,ze kazda.je nejaka. Ani muzi nie su vsetci stihli.
Jemu sa paci moja postava,170, 52 kg.( momentalne po porode mam 61). Ale Vyzeram lepsie.

Toto je fakt otras doba.. 6 ročná z rodiny chcela na večeru suchú ryžu, lebo nechce mať veľké brucho🥹 už aj deti v škôlke sú pomaly psychicky choré.. museli sme jej vysvetľovať, že veď športuje a že bude chorá, keď bude odmietať jedlo, že to za to nestojí, že každý musí vyzerať inak, lebo každý je iný a že malé dieťa rastie a potrebuje byť silné, aby mohlo vôbec narásť..
a už chápem, keď si ľudia nedávajú servítky pred ústa doma a dieťa počuje len A tak o pár rokov už 8 ročné budú s poruchami príjmu potravy a budú si rátať zrnká ryže.. smutné kks