Čo vás priviedlo k mileneckému pomeru?
Čo vás doviedlo k tomu, aby ste súhlasili s mileneckým pomerom? Pýtam sa žien, ktoré boli slobodné a bez záväzkov a našli si ženatého chlapa.
@anonym_bd87e5 Tak ty si dobrá megera 😀 Zúfalstvo z teba priam kričí. Vyjadruješ sa ako primitív, potom niet divu, že sa s tebou nikto baviť nechce.
Ked ženy nemajú na slobodného,tak ide aj so zadaným
A zadaný nemá toľko na výber,tak berie čo príde
Žiadna astrofyzika 🙂
@anonym_da6f83 Tak zažila som, že žena mala na výber aj zo slobodných a aj tak si vybrala zadaného.
@anonym_autor je to jednoduché, ženatý chlap ponúka slobodu. Nebude od teba chcieť aby si s ním išla na týždeň na dovolenku, aby si sa sním prechádzala po meste ako zadaná, aby si všade chodila s ním, nemá právo ti robiť žiarlivostne scény, nemusíš mu byť verná... V mladosti som preferovala zadaných mužov, nie zrovna ženačov ale v zásade mi to bolo jedno, žena či frajerka. Nerada som sa viazala, nemala som čas ani chuť rozvíjať vzťah, chcela som len milenecký pomer bez záväzkov ale nie na jednu noc, najlepšie dlhodobo a diskrétne. Na toto boli zadaní muži úplne ideálni.
A darmo sa tu teraz začnú ozývať všetky moralistky, ohrdnute a podvedene manželky. Ak si chlap chce nájsť milenku, nájde si ju. Nikdy som nikoho nezvadzala a nikomu sa nenukala. Paradox, zadaní muži sa mi vždy ponúkli sami.
@anonym_e3382a Neodradzovalo ťa to množstvo chlapov, ktorý tam boli tesne pred tebou a po tebe?
@anonym_autor @zuzitko74 a ak chcete pokračovanie, tak keďže ja som mal manželku a po pár mesiacoch som jej povedal, že by som s tým rád skončil, začala sa mi vyhrážať, že to povie mojej žene. Nakoniec sa aj tak stalo. A keďže to bola moja kolegyňa, tak po pár týždňoch sme šli do rozvodu a ja som odišiel aj z tej práce.
Od tej doby mám na takéto ženy svoj názor, z vlastnej skúsenosti. No ja som bol tiež dobrý hlupák, že som po takom "ovocí" siahol.
@anonym_autor @zuzitko74 a ak chcete pokračovanie, tak keďže ja som mal manželku a po pár mesiacoch som jej povedal, že by som s tým rád skončil, začala sa mi vyhrážať, že to povie mojej žene. Nakoniec sa aj tak stalo. A keďže to bola moja kolegyňa, tak po pár týždňoch sme šli do rozvodu a ja som odišiel aj z tej práce.
Od tej doby mám na takéto ženy svoj názor, z vlastnej skúsenosti. No ja som bol tiež dobrý hlupák, že som po takom "ovocí" siahol.
@anonym_e3382a Tak ti treba. A ešte by som ti priala, aby si zistil, že si od nej dostal AIDS.
@anonym_e3382a Tak ti treba. A ešte by som ti priala, aby si zistil, že si od nej dostal AIDS.
@anonym_7ce7cf Viem že som bol, hlúpy. Aktuálne som single a keby mám podobnú ponuku, napriek všetkému, by som to s úsmevom odmietol.
@anonym_autor už to ze je ženatý a hľadá milenku milenky vypoveda o jeho morálke a s takým by som ani nemala chuť mat sex. Klame svojej žene a potom klame každej a to bez výčitiek. Chceš byť jedna z nich?
@anonym_bd87e5 Tak ty si dobrá megera 😀 Zúfalstvo z teba priam kričí. Vyjadruješ sa ako primitív, potom niet divu, že sa s tebou nikto baviť nechce.
@anonym_autor to tvrdis ty 🤣. Nie som taka zhnita ako ty, aby som zvadzala zadaneho. Chudera
@anonym_autor už to ze je ženatý a hľadá milenku milenky vypoveda o jeho morálke a s takým by som ani nemala chuť mat sex. Klame svojej žene a potom klame každej a to bez výčitiek. Chceš byť jedna z nich?
@anonym_838adf ano, ona chce byt a nehanbi sa za to
@anonym_e3382a Spadol si do pasce...respektíve, vbehol si do nej...stopercentne si stratil viac, než si získal...ľudia si niekedy príliš neskoro uvedomia, že takéto "vzťahy" ubližujú...im samým a aj ich rodinám.
Ja som sa do ženatého ako slobodná zamilovala. Spoznali sme sa pri obede v istej podnikovej jedálni. Stále s kamošom k nám sadali. Dlho sme sa takto spoznávali, naťahoval čas, jemne flirtoval. Tak ma občas viezol autom z práce a tak to postupne nenápadne začalo. Až raz došiel za mnou na chatu a malo konečne dôjsť s sexu. Keď som mu povedala, že som panna, k sexu nedošlo. Potom to už išlo do stratena.
@anonym_e3382a Spadol si do pasce...respektíve, vbehol si do nej...stopercentne si stratil viac, než si získal...ľudia si niekedy príliš neskoro uvedomia, že takéto "vzťahy" ubližujú...im samým a aj ich rodinám.
@zuzitko74 už to nezmením a musím s tým žiť 😞
Preto by som bol niekedy rád, keby aj tieto ženy brali niekdy ohľad na mužov, ktorý majú rodiny. Je pravda, že muž by to nemal tiež dopustiť. No sami viete, že nie každý vzťah je ideálny. A v dnešnej dobe sociálnych sietí, je veľmi jednoduché spadnúť do takéhoto niečoho.
@zuzitko74 už to nezmením a musím s tým žiť 😞
Preto by som bol niekedy rád, keby aj tieto ženy brali niekdy ohľad na mužov, ktorý majú rodiny. Je pravda, že muž by to nemal tiež dopustiť. No sami viete, že nie každý vzťah je ideálny. A v dnešnej dobe sociálnych sietí, je veľmi jednoduché spadnúť do takéhoto niečoho.
@anonym_e3382a Takže ty chceš poprosiť slobodné ženy, aby neotrčali rozkrok ženatým mužom? Pozri, v prvom rade si bol ženatý ty, ty si nemal vyťajovať svoju klobásu pri inej žene ako svojej manželke. A ak tá žena je vydatá tiež, platí to isté.
No a k téme. Bola som so zadaným niekoľko mesiacov, ale vážne som nevedela, že zadaný je, normálne sme chodili do spoločnosti, s jeho kamarátmi, kolegami z práce. Po 4 mesiach za mnou prišla jeho kolegyňa (ktorá s nami chodila na akcie), že jeho priateľka sa vracia z práce (pracovala ako učiteľka tanca na lodi a bola pracovne odcestovaná 6 mesiacov), že nech to s ním ukončím, lebo že je veľmi žiarlivá a narobí mi hanbu, keď sa dozvie, že ja spávam s jej mužom 🤣🤣🤣 takže takto sa to skončilo, bez drámy, bez scien, bez kriku, či plaču. Brala som to ako skúsenosť, lekcia v živote. Vtedy som si povedala, že nikdy viac.Ale čo čert nechcel, historia sa zopakovala, síce trocha inak, je ženatý, som s ním už niekoľko rokov a takto nám to obom vyhovuje. Sex je super, musím povedať, že najlepší aký som kedy mala a ostatné ma nezaujíma. Ja si žijem svoj život, on svoj, spája nás len sex. Takže prečo práve ženatý? lebo pri ženatom nestrácam slobodu, nestrácam nič, bývať s mužom už nikdy nechcem, nechcem aby mi niekto zasahoval do môjho života, mojej rutiny, nechcem sa prispôsobovať, nechcem robiť kompromisy, nechcem, aby sa mi niekto miešal do výchovy detí, aby mi dával nevyžiadané rady do života atď.
Milenka bola veľmi závislá na sexe. Ráno pred odchodom z práce to robila svojmu manželovi, počas dňa so mnou niekoľko krát (ja ženatý) a ešte aj po práci si našla ďalšieho.
Keď som sa s ňou o tom bavil, tak mi povedala otvorene. V detstve ju ako maloletú znásilňovali. Neskôr sa tým začala živiť a keď si našla manžela, tak v tom pokračovala a bolo jej jedno či berie vydatého alebo slobodného. Potrebovala mať tú dávku sexu každý deň a bolo jej jedno kto to bol.
Manžel jej to toleroval, bolo mu to fuk. Dokonca keď mali finančnú krízu, tak ju posielal za inými.
@anonym_e3382a mali aj deti? Su este spolu
@anonym_e3382a mali aj deti? Su este spolu
@lapersefona Áno mali spolu dieťa, preto sa brali. A už nežijú spolu, počas toho vymýšľania znovu otehotnela a jej manžel to nezniesol, nechcel vychovávať cudzie dieťa.
stara znama co obhana 50tnika
@anonym_autor môj muž síce nebol ženatý, ale bol zasnúbený. Ja som ho nevidela ako niečo, kde nemôžem vstúpiť. Vedela som, že ho chcem a išla som si za tým. Ukázala som mu, že tá jeho “nastávajúca” je krava, potom sme spolu začali spávať a rozišiel sa s ňou. Proste som ho brala ako normálneho chlapa, ktorý ma priťahuje, tak som si za ním išla.
@anonym_0f31df toto ja napríklad nepochopím a nedokážem si to predstaviť čo akože tie ženy pokušiteľky čakajú. Že jedna žena si vyhliadne zadaného chlapa a začne okolo obsmŕdať. Môjmu tiež tak kurizovali 2 spoločné naše známe, sa za hlavu chytal, hneď mi to povedal, aj som si to všimla. Proste sa zamilovali do predstavy nášho pekného života. Ale ten život žil on so mnou, nie s tými fujarami. On si klepal na čelo a vyjadril sa aké sú trápne a že si fandia. Sme manželia viac ako 30 rokov.
@anonym_autor no čo asi, zamilovali sa, bože 🙈🙄 môže si hovoriť každý čo chce ale milenky mali aj budu mať vždy ti najlepší o ktoré sú ženy sa ochotne pobiť 😉
Ked ženy nemajú na slobodného,tak ide aj so zadaným
A zadaný nemá toľko na výber,tak berie čo príde
Žiadna astrofyzika 🙂
@anonym_da6f83 slobodného nikto nechce preto je slobodný ty “logička” 😅
@anonym_da6f83 slobodného nikto nechce preto je slobodný ty “logička” 😅
@anonym_b657a6 so slobodným je to asi nuda a málo adrenalínu, ten si asi vrzne kdekoľvek. A zadaný sa asi potrebuje vybúriť. Možno to berú tak, že sex a hotovo, zadaný asi toľko neotravuje vypisovaním.
Najlepšie na týchto vašich príbehoch je, že tá slobodná vás po hodine rada vráti a tá doma sa modlí, aby ste zasa vypadli z domu. Vyhrávate na oboch frontoch! A strážte si mobil, lebo ženy zavolajú každému zo zoznamu a overia si aj Miloša - Autoservis 😀
A autorka príspevku gratulujem! Je pekné vidieť, že aj nedostatok charakteru sa dá oslavovať s takým obrovským nadšením. 😂
@anonym_autor stopla som ho včas , keď som zistila že nie je voľný. Obrúčku si dával naschvál dolu.
Čo by mi dal do života klamár?
Ďakujem neprosím
@anonym_autor to tvrdis ty 🤣. Nie som taka zhnita ako ty, aby som zvadzala zadaneho. Chudera
@anonym_bd87e5 Urobím to tak ako to robia v tvojom okolí všetci, budem ťa ignorovať.
Najlepšie na týchto vašich príbehoch je, že tá slobodná vás po hodine rada vráti a tá doma sa modlí, aby ste zasa vypadli z domu. Vyhrávate na oboch frontoch! A strážte si mobil, lebo ženy zavolajú každému zo zoznamu a overia si aj Miloša - Autoservis 😀
A autorka príspevku gratulujem! Je pekné vidieť, že aj nedostatok charakteru sa dá oslavovať s takým obrovským nadšením. 😂
@anonym_ccc65c Ale prosím ťa, ja nikde nepíšem, že mám záujem o zadaného. Napísala som, že pri predstave fyzického kontaktu sa mi to protiví. Mňa len zaujímalo čo je na zadaných tak lákavé, že žena súhlasí s utajeným mileneckým pomerom aj keď ju to potom stavia do role "šľapky" ako tu jedna napísala.
@anonym_838adf Nie, veď píšem, že sa mi to protiví. Ja len nechápem (neodcudzujem) tie ženy, ktoré do toho idú dobrovoľne aj za tú cenu, že z toho nemajú ako vyjsť dobre. Čo ten chlap musí ponúkať, aby do toho tá žena išla.
@anonym_bd87e5 Urobím to tak ako to robia v tvojom okolí všetci, budem ťa ignorovať.
@anonym_autor paci sa mi, ako zijes v nejakej svojej fantazii o cudzom cloveku 🤣. To ale nezmeni na fakte, ze si moralne dno
@anonym_autor s takym vztahom suhlasi zena, ktora nemá žiadnu sebaúctu, už len pre ten pocit ako rozbíjaš niekomu vzťah, a stále si len tá druhá
@anonym_autor paci sa mi, ako zijes v nejakej svojej fantazii o cudzom cloveku 🤣. To ale nezmeni na fakte, ze si moralne dno
@anonym_bd87e5 ty si kde vobec vzala, ze sa toto pyta, lebo sama chce zenateho? Z coho ti to vyplynulo?
Chcela som iba sex a tí slobodný boli o ničom.nepriťahovali ma,ľahko sa namotali....so ženáčmi to bolo jednoduchšie

@anonym_autor peniaze, inak by som zo zenatym nespala