icon

Čo vás priviedlo k mileneckému pomeru?

11. júl 2026

Čo vás doviedlo k tomu, aby ste súhlasili s mileneckým pomerom? Pýtam sa žien, ktoré boli slobodné a bez záväzkov a našli si ženatého chlapa.

Strana
z3
autor
Včera o 07:27
@moonlight1210

@anonym_bd87e5 ty si kde vobec vzala, ze sa toto pyta, lebo sama chce zenateho? Z coho ti to vyplynulo?

@moonlight1210 Z ničoho. Len sa prišla vykdákať a hrať na moralistku. Tvári sa, že je na vyššej úrovni než ja a pritom tu nadáva bez dôvodu do šľapiek.

autor
Včera o 07:30
@anonym_5c0beb

Chcela som iba sex a tí slobodný boli o ničom.nepriťahovali ma,ľahko sa namotali....so ženáčmi to bolo jednoduchšie

@anonym_5c0beb Ženatí muži sú kvalitnejší v sexe?

autor
Včera o 07:30
@anonym_e3382a

@anonym_autor @zuzitko74 a ak chcete pokračovanie, tak keďže ja som mal manželku a po pár mesiacoch som jej povedal, že by som s tým rád skončil, začala sa mi vyhrážať, že to povie mojej žene. Nakoniec sa aj tak stalo. A keďže to bola moja kolegyňa, tak po pár týždňoch sme šli do rozvodu a ja som odišiel aj z tej práce.

Od tej doby mám na takéto ženy svoj názor, z vlastnej skúsenosti. No ja som bol tiež dobrý hlupák, že som po takom "ovocí" siahol.

@anonym_e3382a Poučila ťa táto skúsenosť? Alebo by si nemal problém nájsť si milenku znova?

anonym_276f53
Včera o 07:34

@anonym_autor v oboch pripadoch to nedopadlo, ten prvy to myslel so mnou smrtelne vazne ale bol stary dostavala som dary, precestovali sme vela toho, chemia na 100%, a ten druhy sa nevedel rozhodnut - ten bol nemastny neslany neviem co ma to napadlo sa s nim vobec zaoberat...

anonym_5c0beb
Včera o 07:44
@anonym_autor

@anonym_5c0beb Ženatí muži sú kvalitnejší v sexe?

@anonym_autor ty čo píšeš článok do nejakého zlého ženského časopisu?alebo čo sa toľko vypisuješ?

anonym_5723d7
Včera o 08:05

@anonym_autor Mna si pred par rokmi vyhliadol v praci zenaty kolega, osobne sme sa nepoznali, len z videnia a obcas par zdvorilostnych viet. Neskor som sa dozvedela od jeho blizkych kolegov, ze ma mal v merku odkedy som nastupila do firmy, to bolo este cca 7 rokov predtym, bol platonicky zalubeny. Raz mi napisal, kamaratsky sme zacali komunikovat, zavolal ma kamaratsky na mensiu turu po okoli(nasa spolocna zaluba) a odvtedy to zacalo... Nechcela som si ho pripustit k telu, ale to co som pri nom citila ma prevalcovalo na plnej ciare. Slubili sme si, ze to medzi nami bude iba flirt, ze po lete to ukoncime, mala som v pláne zmeniť aj pracu... Ale za to leto sme sa sa do seba tak beznadejne zamilovali, ze to neslo len tak jednoducho ukoncit.
Jemu doma chybali nejake veci, ktore pri mne mal(nemyslim tym sex) ignoracia zo strany manzelky atd, to nejdem rozpisovat, ona zila v predstave, ze maju idealne manzelstvo na ktorom netreba dalej pracovat. Dopadlo to tak, ze sa chcel rozviest, vsetko jej povedal, ku vsetkemu sa priznal a ona to neuniesla ked sa pobalil a odisiel, este v tu noc sa pokusila o samovrazdu. A tymto si ho vlastne priputala ku sebe, pretoze aj ked sme sa k sebe este viackrat vratili, nikdy uz znovu nemal gule definitivne odist a rozviest sa. Velmi sa bal toho, ze ak by si naozaj nieco urobila, ze deti by mu to davali za vinu cely zivot.
Oboch nás to stalo mnoho sĺz a bolesti, ale teda pani manzelka dosiahla svoje, ostal pri nej a aj ked je to uz par rokov, obcas sa nahodne niekde stretneme, kedze sme z jedneho mesta a vzdy vidim v jeho ociach zvlastny smutok.
Mame aj spolocnych znamych, a aj ked sa nevypytujem, lebo uz mi to je jedno... Niektori maju potrebu ma informovat cas od casu o nom a hovoria, ze oni dvaja ziju iba vedla seba, nie spolu, ze ten vztah velmi utrpel a on velmi lutuje, ze nemal gule dokonat to co chcel...

anonym_e3382a
Včera o 08:33
@anonym_autor

@anonym_e3382a Poučila ťa táto skúsenosť? Alebo by si nemal problém nájsť si milenku znova?

@anonym_autor jednoznačne ma poučila a už nikdy by som to nedokázal spraviť žiadnej žene. Na to dám krk.

anonym_1abb02
Včera o 09:28
@anonym_e3382a

@anonym_autor jednoznačne ma poučila a už nikdy by som to nedokázal spraviť žiadnej žene. Na to dám krk.

@anonym_e3382a no a ĺutuješ to či nie? stal ten sex vôbec za to?

anonym_e3382a
Včera o 09:35
@anonym_1abb02

@anonym_e3382a no a ĺutuješ to či nie? stal ten sex vôbec za to?

@anonym_1abb02 ľutujem, keby mám tú silu vrátiť to, tak by som to neurobil. A nie, teraz ti poviem na isto, že nestál.

anonym_0f31df
Včera o 09:40
@anonym_5b95fb

@anonym_0f31df toto ja napríklad nepochopím a nedokážem si to predstaviť čo akože tie ženy pokušiteľky čakajú. Že jedna žena si vyhliadne zadaného chlapa a začne okolo obsmŕdať. Môjmu tiež tak kurizovali 2 spoločné naše známe, sa za hlavu chytal, hneď mi to povedal, aj som si to všimla. Proste sa zamilovali do predstavy nášho pekného života. Ale ten život žil on so mnou, nie s tými fujarami. On si klepal na čelo a vyjadril sa aké sú trápne a že si fandia. Sme manželia viac ako 30 rokov.

@anonym_5b95fb nie každý je spokojný vo vzťahu.

anonym_5b95fb
Včera o 10:03
@anonym_0f31df

@anonym_5b95fb nie každý je spokojný vo vzťahu.

@anonym_0f31df tak sa treba férovo rozviesť a potom naháňať pipinky

anonym_849329
Včera o 11:01

Tak ja neviem, čo vedie slobodné k tomu, začať si so ženatým. Ale myslím si, že sú neschopné nájsť si normálneho slobodného chlapa na vážny vzťah, inak by do toho nikdy nešli. Nemajú žiadne morálne hodnoty a v podstate im ide len o sex, cítiť sa, že ich aspoň niekto chce. To je môj osobný názor. Mne by bolo zo mňa na grc, rozbíjať rodinu, ničiť deťom detstvo, a nepíšte, že za to môže v prvom rade ten ženatý chlap. Lebo to viem, ale tá žena sa na tom podieľa.

anonym_8096fe
Včera o 11:25

Ja som napr nevedela že je zadaný keď si somnou začal. Po pár mesiacoch som sa to dozvedela. A ro som už bola zalubena. Venoval mi neskutočne veľa pozornosti a veľa ľudí o nás vedelo. Chodila som s ním do prace po nákupoch na výlety atd. Cez 3 roky to trvalo. Stále sľuboval že sa rozídu. Nestalo sa. Ukončila som to ja. Dodnes sú spolu. Potom som sa dozvedela že vlastne aj jeho žena o nás vedela.

slovakboy
Včera o 11:43

@anonym_autor ja myslím, že ženatý muž potvrdzuje svojim stavom: mám ženu, mimialne jedna je so mnou spokojná. viem uživiť, mám zdroje, keď so mnou žije jedna žena, tak som asi normálny, viem sa nejako správať, proste ženatý stav je pre tú potencionálnu milenku ako odporúčací list. Asi niečo v podvedomí žien toto vyvoláva, a preto niekedy spadnú do takéhoto mileneckého vzťahu.

anonym_5b95fb
Včera o 12:16
@anonym_849329

Tak ja neviem, čo vedie slobodné k tomu, začať si so ženatým. Ale myslím si, že sú neschopné nájsť si normálneho slobodného chlapa na vážny vzťah, inak by do toho nikdy nešli. Nemajú žiadne morálne hodnoty a v podstate im ide len o sex, cítiť sa, že ich aspoň niekto chce. To je môj osobný názor. Mne by bolo zo mňa na grc, rozbíjať rodinu, ničiť deťom detstvo, a nepíšte, že za to môže v prvom rade ten ženatý chlap. Lebo to viem, ale tá žena sa na tom podieľa.

@anonym_849329 ja si to tiež myslím. Také trosky a úbohé chudery, ulakomia sa na šťastie inej

anonym_0f31df
Včera o 12:57
@anonym_5b95fb

@anonym_0f31df tak sa treba férovo rozviesť a potom naháňať pipinky

@anonym_5b95fb no veď áno, môj muž nebol ženatý

anonym_6a54c5
Včera o 13:43

@anonym_autor ..., keď som bola slobodná, načo by som si bola hľadala ženatého chlapa? Ja teda druhé husle hrať nebudem vkladom veku. Hľadala som človeka voľného na spoločnú cestu životom. Si predstav seba ako manželku a matku deti a nejakú mladú slobodnú kocku, ktorá to zvádza manžela. Nezdá sa ti to? Nepáči sa ti to? No presne to chceš ty, byť milenkou ženatého muža. No dievča zlaté, dobre si utried priority v živote.

anonym_6a54c5
Včera o 13:50
@anonym_5723d7

@anonym_autor Mna si pred par rokmi vyhliadol v praci zenaty kolega, osobne sme sa nepoznali, len z videnia a obcas par zdvorilostnych viet. Neskor som sa dozvedela od jeho blizkych kolegov, ze ma mal v merku odkedy som nastupila do firmy, to bolo este cca 7 rokov predtym, bol platonicky zalubeny. Raz mi napisal, kamaratsky sme zacali komunikovat, zavolal ma kamaratsky na mensiu turu po okoli(nasa spolocna zaluba) a odvtedy to zacalo... Nechcela som si ho pripustit k telu, ale to co som pri nom citila ma prevalcovalo na plnej ciare. Slubili sme si, ze to medzi nami bude iba flirt, ze po lete to ukoncime, mala som v pláne zmeniť aj pracu... Ale za to leto sme sa sa do seba tak beznadejne zamilovali, ze to neslo len tak jednoducho ukoncit.
Jemu doma chybali nejake veci, ktore pri mne mal(nemyslim tym sex) ignoracia zo strany manzelky atd, to nejdem rozpisovat, ona zila v predstave, ze maju idealne manzelstvo na ktorom netreba dalej pracovat. Dopadlo to tak, ze sa chcel rozviest, vsetko jej povedal, ku vsetkemu sa priznal a ona to neuniesla ked sa pobalil a odisiel, este v tu noc sa pokusila o samovrazdu. A tymto si ho vlastne priputala ku sebe, pretoze aj ked sme sa k sebe este viackrat vratili, nikdy uz znovu nemal gule definitivne odist a rozviest sa. Velmi sa bal toho, ze ak by si naozaj nieco urobila, ze deti by mu to davali za vinu cely zivot.
Oboch nás to stalo mnoho sĺz a bolesti, ale teda pani manzelka dosiahla svoje, ostal pri nej a aj ked je to uz par rokov, obcas sa nahodne niekde stretneme, kedze sme z jedneho mesta a vzdy vidim v jeho ociach zvlastny smutok.
Mame aj spolocnych znamych, a aj ked sa nevypytujem, lebo uz mi to je jedno... Niektori maju potrebu ma informovat cas od casu o nom a hovoria, ze oni dvaja ziju iba vedla seba, nie spolu, ze ten vztah velmi utrpel a on velmi lutuje, ze nemal gule dokonat to co chcel...

@anonym_5723d7 prečo si prvé pozvanie prijala? Veď mal manželku. Tebe neblikala kontrolka? Čo si čakala od ženatého muža? No milujem také rozbijacky rodín, vzťahov. Mám kamošku, má 2 nádherné deti, nový domček, všetko klape a zrazu ma jej muž milenku a dal žiadosť na rozvod. To už mňa skoro porazilo nie to ju, čo to zažíva. Kiež by sa to každej vrátilo 👍

gabrielkamajeckka
Včera o 13:52

Kamarátku nedostatok sexu - doma raz za tri mesiace. Povedala mi: je to vôbec podvádzanie, keď to doma nerobíme?

autor
Včera o 13:54
@anonym_6a54c5

@anonym_autor ..., keď som bola slobodná, načo by som si bola hľadala ženatého chlapa? Ja teda druhé husle hrať nebudem vkladom veku. Hľadala som človeka voľného na spoločnú cestu životom. Si predstav seba ako manželku a matku deti a nejakú mladú slobodnú kocku, ktorá to zvádza manžela. Nezdá sa ti to? Nepáči sa ti to? No presne to chceš ty, byť milenkou ženatého muža. No dievča zlaté, dobre si utried priority v živote.

@anonym_6a54c5 Nehnevajte sa ale to vám tu už šibe? Ukáž mi kde píšem, že niečo také chcem, preboha. Ja sa pýtam na úplne iné veci.

natalka13
Včera o 14:07
@anonym_autor

@anonym_ceeb0d Tak áno, perspektivita takéhoto vzťahu je skoro nulová. Ale myslím si, že väčšina žien nechce so svojím milencom vstúpiť do vzťahu. Ide im skôr o to vzrušenie a možno aj o určitú prevahu nad milencovou manželkou.

@anonym_autor opak
Vacsina tych zien ocakava, ze muz sa rozvedie a bude s nimi.
A vacsina tych muzov s rozvodom vobec nepocita.

anonym_6a54c5
Včera o 16:05
@anonym_autor

@anonym_6a54c5 Nehnevajte sa ale to vám tu už šibe? Ukáž mi kde píšem, že niečo také chcem, preboha. Ja sa pýtam na úplne iné veci.

@anonym_autor prepáč, ospravedlňujem sa. Myslela som si, že sa pýtaš ako milenka. Prepáč .

anonym_ec94a3
Včera o 16:45

@anonym_autor poviem to z mužského pohľadu, sam ma milenku, niekedy aj viac. Je to zábava, ale viem ze milenka je do mna zaľúbená, je to tak ako hovoríš, ráno pobozkas manželku a za hodinu sexu chlap s milenkou. Co sa týka rozvodu, tak malinko mužov opustí ženu kvôli milenke, aj keď tak to nevydrží. Ináč tých nemorálne žien, čo sú milenkami, je veľmi veľa, veľakrát aj rozvedene mamina po 40ke, vôbec im nevadí ze majú ženatého milenca

elz1920
Včera o 19:27
@slovakboy

@anonym_autor ja myslím, že ženatý muž potvrdzuje svojim stavom: mám ženu, mimialne jedna je so mnou spokojná. viem uživiť, mám zdroje, keď so mnou žije jedna žena, tak som asi normálny, viem sa nejako správať, proste ženatý stav je pre tú potencionálnu milenku ako odporúčací list. Asi niečo v podvedomí žien toto vyvoláva, a preto niekedy spadnú do takéhoto mileneckého vzťahu.

@slovakboy ešte by som dodala, že ak má dotyčný dieťa, tak je aj plodný pre potenciálnu milenku.

anonym_8a3c8d
Včera o 19:34

@anonym_autor chcela som proste sex a nechcela riešiť chlapa na vzťah. Bolo to už dávno, vtedy FWB este nefungovalo 😊
Inak najlepší sex aký som kedy mala. A vôbec som ho nebrala ako milenca. Lebo nemali sme problém dat iba kávu ci obed a pokec k tomu. Bez sexu. Sexuálne ma pritahoval ale neľúbila som ho ani nič podobné. Po mne mal ďalšiu.

Strana
z3