icon

Čo vás rýchlo vzruší na mužoch?

9. nov 2024

Som muž a zaujímalo by ma, čo dokáže ženy na mužoch vzrušovať? Môže to byť čokoľvek - fyzické - výzorové veci, správanie, vôňa, prístup.
Nemám teraz na mysli niečo, čo vás dlhodobo k človeku priťahuje, ale niečo, čo spôsobí rýchle vzplanutie, búšenie srdca, proste túžbu po danom človeku (aj sexuálnu).
Ďakujem za pomoc.

katka700
10. nov 2024

@iceberg veľmi veľmi dávno, ale ľudia sa až tak nezmenili.
Pozri si hocijakého charizmatického úspešneho chlapa. Keď ho zredukujes iba na fyzický vzhľad tak väčšinou nie je nič extra ale vidieť že na sebe pracuje a udržuje sa.
Mnohí chlapi sú egocentrici zaujatí sami sebou, budú hodiny tliachat o sebe a svojich záujmoch a plánoch.
Aj to môžeš využiť vo svoj prospech.
Chlap čo prejaví úprimný záujem o ženu, udrží vyrovnanú konverzáciu cca polka o ňom asi polka o nej, nechce s ňou verbálne súperiť (porovnávanie kariéry a svetských statkov je ako súčasť "baliaceho" procesu nevhodné) nepotrebuje dokazovať aký je úžasný, chápe že žena nie je kamoš (vulgarizmy nahradí akceptovatelnejsimi synonymá mi) bude vždy žiadaný materiál do vzťahu.

majka99999
10. nov 2024

@iceberg moj ma 179-180, vyssieho by som nechcela, taky akurat, ked ja mam 164-165, takze aj 170 je uplne ok. 😁

Za mna musi mat nohy primerane svalnate, tenke palicky sa mi nepacia. Mozete hadat, koho muz bol vcera na biku. 😁 Nemam rada nabuchanych a prilis chudych. Taky primerany, brusko nevadi. Manualne zrucny (opravi vypinac alebo vycisti odtok, nemusi dom postavit vlastnorucne), ovlada pravopis (ked vidim Y na konci slovesa, mohol by byt aj Adonis milionar, nechcem, cez Azet pred 14 rokmi sa taki dali hned odfiltrovat) a vonia mi aj spoteny. Zvysok vyzoru - tmave vlasy a preferujem modre oci, ale nemusia byt, moj ma hnede. Nemusi byt ultra sebavedomy, ani netreba stylove oblecenie. To sa poriesi rychlo, 1 tenisky, 2 rifle, 2 mikiny a 5-10 sadnucich triciek, voila, 90 % je poriesenych. 🤣
Inac myslim, ze vela zien dokaze toho vela tolerovat, ano, su zeny, co su mrchy alebo chcu len presne toho svojho vysnivaneho, take pindaju najviac. My realistky dame sancu aj takym, co mozno nie je to hned ohnostroj. Aspon sa nemusim stazovat v 44, ze muzi na zoznamkach chcu len to jedno alebo su pod moju uroven. 🙄

iceberg
10. nov 2024

@katka700 dobre ale je to úspešný chlap , známy , to je už daco iné , aké keby nebol úspešný a bol by neznámy tak není oňho taký záujem

lindous
10. nov 2024

Tak teraz keď poznám cele zadanie, mením odpoveď, keďže ja som hovorila o prvom pohľade a o tom čím ma na prvú muž zaujme… v dlhodobom vzťahu je to trošku o niečom inom a vzrušenie začína v hlave a mám rada, keď sa napätie postupne stupňuje počas dňa… no čo sa páči mne sa vôbec nemusí páčiť tvojej žene… máš pocit, že to niekde hapruje, keď máš potrebu to zlepšovať? Lebo možno je naozaj proste spokojná…

autor
10. nov 2024

@katka700 krasnne si to povedala, toto uz mame za sebou. Presne tie omrvinky 🙂

alantroj
10. nov 2024

Vysoky tmavsi typ. Mne sa pacia pekne krojene plne pery velje ruky ( dlane) a maly zadok. Mierne drzy typ pri ktorom musim udrziavat pozornost pri rozhovore. A sposob akym pozera.

luba98
10. nov 2024

Musí byť vyšší odo mňa,dohladka oholený,aby ma neškrabal na tvári pri bozkávaní, pekný úsmev, čiže starostlivosť o chrup a keď sú aj jamky na lícach,tak je to čerešnicka na torte a ešte taký milí pohľad keď nasadí.A potom, keď sa vie správať gentlemesky, počúva a rozpráva sa s tebou o čomkoľvek.A ostatné už príde samo.

autor
10. nov 2024

@lindous mam pocit, že v našom manželstve je už nuda (7 rokov manželia, predtym 4 roky chodenia). Celé je to nejaké také strojové, automatické. Sex je taký niekedy skoro až neprirodzený, ako keby existovali nejaké osnovy, ktorých sa musíme držať (sprcha pred, predohra, sex, orgazmus, sprcha po...). Nič nové. Manželka sa nesťažuje, ani nedáva najavo, že by jej to vadilo. Ale ka si myslím, že vadí...

A keďže neprezradí, čo by ju vzrušilo, tak že by mala vo vagíne vodopád prv, ako sa jej vôbec dotknem, musím hľadať iné spôsoby. Ale možno som len ja chorý a ona fakt nič viac nepotrebuje. 🤷

minenkak
10. nov 2024

Vy sa stihnete zakaždým osprchovať pred aj po sexe?

lindous
10. nov 2024

Pozri, napísal si "Nemám teraz na mysli niečo, čo vás dlhodobo k človeku priťahuje, ale niečo, čo spôsobí rýchle vzplanutie, búšenie srdca, proste túžbu po danom človeku", pre mňa sa toto vo vzťahu oddeliť nedá.... aby som mala na partnera chuť, musí to klapať aj v iných smeroch, musí ma priťahovať dlhodobo, musí tam byť láska.... tak možno sa skús nespýtať len na sex a čo ju vzrušuje, ale aj na iné veci, či sa cíti ľúbená napríklad... a zároveň by si mal asi teda ty naznačiť, že by si TY rád vyskúšal niečo nové ... môžeš je to povedať, ale aj skúsiť to aj sám od seba okoreniť, asi nie hneď úplne drasticky, ale iniciatíva je tiež sexy - ťažko radiť konkrétne, keď nevieme ako to doma máte a keď nie sme tvoja žena, lebo každá sme iná, možno sa pridať do tej sprchy, možno zahrnúť masáž, možno zaviazať oči, neviem to si teraz len tak vymýšľam, hovorím, za mňa je napríklad super, keď predohra začne dááááávno pred sexom a som simulovaná aj mentálne, ale to je proste strašne individuálne...

silvicka247
10. nov 2024

Z výzoru zuby, oči, úsmev. Potom pozriem či má veľké ruky. Proste to milujem 😄 a samozrejme výška. Mám rada chlapov od tých 175 cm a vyššie. Blondáci u mňa napr. nehrajú rolu vôbec ale tmavovlasý s hnedými alebo modrými očami je TOP. Čo sa týka ešte tela u mňa musí mať chlap peknú tvár, keď tá sadne tak postava u mňa nehrá rolu - myslím, či je nejak trošku pri sebe alebo chudý tak to vôbec neriešim lebo to sa dá asi ľahšie zmeniť ako tvár - aspoň podľa mňa a potom teda celkové vyžarovanie, keď sa mám s tým človekom o čom rozprávať a cítim sa pri ňom príjemne tak je to oveľa väčsie plus ako výzor, ale chémia aspoň nejaká musí byť.

autor
10. nov 2024

@minenkak Prečo by sme sa nestihli? Ja sa ale po sexe nesprchujem vždy, ja to mám rád 🙂

minenkak
10. nov 2024

Tak taka rýchlovka,to sa nedá stihnúť

autor
10. nov 2024

@lindous Všetko z toho sme skúšali, masáž je u nás nejak tak pravidelne čas od času, vrátane predohry. Do sprchy sa pridať nedá (teplota vody, pri ktorej horím). Aj zaviazať oči, ba aj ružové mäkké putá, kadečo sme poskúšali, ale vždy mám pocit, že to pani manželka všetko robí len kvôli mne a že ona také veci vôbec nepotrebuje a vlastne ani nechce... ale keď som to už kúpil, tak teda dobre, ideme na to.

Ja som jej aj otvorene povedal, čo by mňa potešilo (napr. zobudiť sa na petting penisu a oral), povedala, že dobre, ale tým to skončilo a nikdy to neurobila...

Ja osobne si myslím, že pre ženy je jednoduchšie byť sexy vzhľadom na muža, ako naopak. Lebo žena je sexy už len tým, že je to žena a ak to chce okoreniť, vie si niečo fajnové obliecť, vie chlapa provokovať rozličnými pohľadmi, dotykmi. Chlap keď si chce objednať nejaké sexy prádlo, tak jedine, že je gay (všetky tie sexy trenky asi nie sú určené heterosexuálom, alebo aspoň tak nevyzerá - nehovorím to s nijakým posmechom!). Ona ma vie vybudiť napríklad tým, že mi dovolí sa popozerať tam, kde nikto iný nemôže (niečo jej spadne, zohne sa k tomu tak, že mi vypučí zadok, do toho otočí hlavu tak, že jej vejú vlasy vo vzduchu a žmurkne na mňa... a hneď mám odkrvený mozog na 20 minút). Ja keď budem okolo nej natriasať s údom, tak si pomyslí, že mi preskočilo. A bude to vtipné, a hocijaké iné, len nikdy nie sexy.

Niekedy mám pocit, že po mne fyzicky netúži. Že sa proste zmierila s tým, že má muža, ktorého síce miluje, ale nevzrušuje ju pohľad na neho. A preto by som chcel, aby sa to zmenilo.

autor
10. nov 2024

@minenkak Jaká rýchlovka? Rýchlovky v štýle "vypráš ma v kúpeľni za tri minúty" sme síce skúšali, ale nie je to pre nás. Nebaví nás to, sex pre nás obidvoch znamená viac...

minenkak
10. nov 2024

Však v kuchyni doobeda si dám rýchlovku a poobede dobrý dlhý sex

autor
10. nov 2024

@minenkak Ja si dám radšej doobeda dlhý. A poobede už nič, venujeme sa deťom.

minenkak
10. nov 2024

Tak večer

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
rozkvet1
10. nov 2024

@iceberg prečo sa hneď rozculujes? Je to vyrovnané, skoro každý chlap chce ženu s veľkými prsiami a skoro každá chce vyššieho muža. Je to vyrovnane. A o ostatných nárokoch na ženu z pohľadu muža ani nejdem vravieť. A propo ja som vyssej postavy takže logicky ma priťahujú vyšší muži. Co je najhoršie na to že vysokí muži chcú zeny ktoré maju 150-160 lebo ich chcú ochraňovať atd. Nám vysokým potom vysoký muž neostane!

rozkvet1
10. nov 2024

Ešte by som dodala, to budem asi jedna zmala, ja som rada keď je muž oholený na tvári, že nemá strnisko ani bradu. Proste hladko oholený, veľmi sa mi to páči lebo vyzerá mladšie teda respektíve na svoj vek.Vždy mi prišlo tak smutno ked nejaký chlap dajme tomu 30r alebo nebodaj mladší si nechal bradu a vyzeral o 10 rokov staršie. Taka škoda. Ale nájsť dnes chlapa ktorý nemá bradu je v podstatne nemožné a v kategórii 25 a menej hľadať nechcem

autor
10. nov 2024

@rozkvet1 ani v kategorii 25 a menej nenajdes, maximalne tak 15 a menej. Brada je symbol mužstva, rovnako ako prsia symbol zenskosti. Preto chce vacsina muzov mat bradu a vacsina zien velke prsia.
Ja mam tiez bradu a neviem si predstavit, ze by som sa holil uplne do hladka na tvari ziletkou. Asi by si vsetci mysleli, ze som neplnolety 😅

ibrunova
10. nov 2024

Brada budiž, ale to, čo mňa úplne odpudzuje, sú fúzy.. To je pre mňa najviac anti sexy.

autor
11. nov 2024

@ibrunova no tak fuzy ako take, co mavaju dnes niektore husakove deti (cize okolo 60) su vrchol nechutnosti. Horsie od toho su uz snad len chlpate pazuchy. 🤷

rozkvet1
11. nov 2024

Nie každá žena chce veľké prsia. Mne sa veľké prsia nepáčia ale nájsť muža ktorému malé prsia nevedia je taktiež nadľudský výkon. Každopádne čo sa týka tej brady tak škoda. Lebo mladý je človek len raz, neviem prečo je potreba pridávať si zbytočne vek 🙂

autor
11. nov 2024

@rozkvet1 viem, ze nie kazda. Je to individualne, ale od prirody je to proste tak, ze muzi chcu mat zenu s velkymi prsiami. Ja osobne si nemyslim, ze je na tom nieco zle. A tiez su extremy, kedy su prsia uz prilis velke. Najviac mi vyhovuju trojky, ako ma moja manzelka. Stvorky este ok, ale vacsie uz sa mi nepacia. Ale samozrejme, vzal som si ju nie kvoli prsiam 😇

rozkvet1
11. nov 2024

Samozrejme že mužom sa páčia veľké prsia, preto ženy chodia na plastiku 🙂 len čomu nechápem je stále tá brada. Muž predsa môže vyzerať mužsky aj bez brady, sú tam predsa aj iné vecia ktoré ho robia trochu muznejsim, len tá brada strašne pridáva vek. Taký paradox že my ženy chceme vyzerať mlado a muži o dosť staršie

ibrunova
11. nov 2024

@rozkvet1 to si hlavne asi muži myslia, že s bradou vyzerajú mužnejšie, mne sa to rozhodne tak nezdá 🙂

sevrin
11. nov 2024

Nič sa nedá zovšeobecňovať, všetko je individuálne
Ešte som nestretol dve ženy, ktoré by mali rovnaký názor na vzhľad mužov.
A tak isto, ešte som nestretol dvoch mužov, ktorí by mali rovnaký názor na vzhľad žien. Ba naopak, tie názory boli odlišné prakticky vo všetkom. A myslím, že takto to má byť, tá rozmanitosť zabezpečí že skôr či neskôr si každý nájde niekoho.

jana_eyre_2
11. nov 2024

@rozkvet1 mne sa páčia napríklad iba muži s bradou.. je veľmi málo mužov ktorí sa mi páčia bez brady, dokonca aj takí, čo sa mi nepáčia bez brady a nechajú si ju nárast sú premna hned sympatickejsi.. pamätám si, že som to mala od malička a v mojom detstve u mužov bola brada zriedkavá..