icon

Čo ženy priťahuje: Hriva alebo holá hlava?

mariopo92
18. aug 2024

Otázka na ženy.
Čo preferujete, respektíve čo Vás priťahuje alebo nepriťahuje či záujme.
Evokuje to vo Vás niečo?
Vďaka za odpovede celkom úprimne ma to zaujíma!

Strana
z2
rorino
19. aug 2024

@mariopo92 záleží od človeka,nie od vlasov,ale keď ma niekto na hlave tri chlpy a vejú mu ako stužky na 1.maja,tak to nech je radšej holohlaví.Ani jedno ani druhé nerobí z neho zlého človeka,ale ani dobrého.

janickacrazy
19. aug 2024

@mariopo92 keď som bola mladšia, tak sa mi páčili dlhé vlasy na mužoch, teraz skôr krátke, hola hlava mi nevadí, ale teda nie každému sa hodí, no a samozrejme mastné vlasy sú brr fuj

pr85
19. aug 2024

@mojemenonikto To sme uz dvaja. Chlpate telo (plus chrbat) a brada v kombinacii s holou hlavou je OK.

larinka552
19. aug 2024

Mam dlhovlaseho, kradneme si gumicky do vlasov 😄 Ale v podstate je mi to jedno, kratke vlasy, dohola, okrem plesiny mi nevadi nic. A hlavne kazdemu pristane nieco ine 🙂

liusa82
19. aug 2024

plešina to nie.Nepáči sa mi to a v kombinácii s pupkom hrôza🙂 a hlavne tiež nie ryšavci a dredy kadejaké.To akoby tam mole boli zakotené 😀To sa mi nikdy nepáčilo.Inak je mi jedno či blond,tmavovlasáči atd

alantroj
20. aug 2024

J mam doma vlasaca 🙂 mne sa paci ked ma chlap huste vlasy kde si mozem zaborit prsty. v casoch zoznamenia mal dlhe vlasy. a aj babam co neznasaju dlhe vlasy na chlapoch sa lubil. jemu sa to hodilo, je tmavy snedy typ. teraz nosi kratke vlasy.

Strana
z2