Čo ženy priťahuje: Hriva alebo holá hlava?
Otázka na ženy.
Čo preferujete, respektíve čo Vás priťahuje alebo nepriťahuje či záujme.
Evokuje to vo Vás niečo?
Vďaka za odpovede celkom úprimne ma to zaujíma!
@mariopo92 keď som bola mladšia, tak sa mi páčili dlhé vlasy na mužoch, teraz skôr krátke, hola hlava mi nevadí, ale teda nie každému sa hodí, no a samozrejme mastné vlasy sú brr fuj
@mojemenonikto To sme uz dvaja. Chlpate telo (plus chrbat) a brada v kombinacii s holou hlavou je OK.
Mam dlhovlaseho, kradneme si gumicky do vlasov 😄 Ale v podstate je mi to jedno, kratke vlasy, dohola, okrem plesiny mi nevadi nic. A hlavne kazdemu pristane nieco ine 🙂
plešina to nie.Nepáči sa mi to a v kombinácii s pupkom hrôza🙂 a hlavne tiež nie ryšavci a dredy kadejaké.To akoby tam mole boli zakotené 😀To sa mi nikdy nepáčilo.Inak je mi jedno či blond,tmavovlasáči atd
J mam doma vlasaca 🙂 mne sa paci ked ma chlap huste vlasy kde si mozem zaborit prsty. v casoch zoznamenia mal dlhe vlasy. a aj babam co neznasaju dlhe vlasy na chlapoch sa lubil. jemu sa to hodilo, je tmavy snedy typ. teraz nosi kratke vlasy.

@mariopo92 záleží od človeka,nie od vlasov,ale keď ma niekto na hlave tri chlpy a vejú mu ako stužky na 1.maja,tak to nech je radšej holohlaví.Ani jedno ani druhé nerobí z neho zlého človeka,ale ani dobrého.