icon

Dá sa dlhodobo fungovať vo vzťahu bez uspokojivého sexu?

6. feb 2025

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako by ste to riešili.. mám priateľa, ktorý je vo všetkom topka, naozaj. Ešte sa ku mne žiadny chlap tak nikdy nesprával. Problémy si vieme vykomunikovat. Viem, že mu na mne záleží. Pri ex partneroch som mala problém, že sa venovali iným ženám tak že mi to nebolo príjemne, vypisovali si, chodili von atd. Môj terajší priateľ mi nedáva ani dôvody na žiarlivosť, u neho mám pocit naozaj že som číslo jedna čo sa týka žien v jeho okolí. Vzťah mi vyhovuje, jediný problém je, čo sa týka sexuálneho života. Má ho malého… proste si ten sex neviem užiť. Necítim ho.Vzrušuje ma, ale nevie ma uspokojiť. Neni sebec, keď sa spraví ( väčšinou hned) venuje sa aj mne, ale ja sa neviem spraviť.. mám to prekusnut a byt takto ? Mám si vážiť to aky je a nechať to tak? Žiaľ neviem si predstaviť do konca života fungovať takto, sex sa mi páči, ale s nim to nie je ono.. mne sa ani nejak nepáčia tie praktiky okolo kde si pomáhate pomôckami, rukami, ústami.. za mna je sex to ked sa “spojíte do jednej osoby “ ak to mám takto povedat. Podvádzať ho nechcem, to nevidim ako riešenie..čo robiť? Zvyknúť si? Byt rada za to aký je v osobnom živote?

Strana
z2
romino
6. feb 2025

@deninka233 to je fakt haluz, ze aj zena dokaze trpiet kvoli zlemu sexu. Mne je to tak cudzie, kedze doma mam manzelku co jej sex uz aj vypadol z rebricka hodnot, nieze by bol na dakych nizsich prieckach.
Alebo aj s kolkymi znamymi sa bavim, ze maju len 1x za par mesiacov, a aj to neinicuje zena, ale chlap musi tlacit.
Potom pridem sem na MK ...a tieto prispevky ako je to zena co trpi kvoli nedostatku alebo zlemu sexu, pri muzoch s ktorymi si inak rozumeju, maju spolu deti atd - mi to pride ako z rise divov.
Resp. tie rady, ze hoci su ti muzi super ...ale teda sex zly ? Jaj tak to jasne, rozchod.
(Vek mame cez 40)

michicka
6. feb 2025

Ako dlho spolu chodíte? 🙂

karolinakr
6. feb 2025

@alkoholik ono je pravda, že musia k sebe pasovať a to sa nie vždy stane

karolinakr
6. feb 2025

@deninka233 90kg pribral? prihlas ho do extremnych premien, to je strašne veľa, ja už bedakam, ked mam 10kg na vyše a umieram, si neviem predstaviť 90kg pribrať,

karolinakr
6. feb 2025

@deninka233 ked je problem 90kg, a v sexe nebol, potom už len schudnúť a vrátia sa staré zlaté časy, len musi on chcieť, kupiť stacionarny bicykel, nejaku zdravu stravu pozrieť a bol by v tom čert, keby aspoň polku neschudol
dokonca si myslim, že obezny rychlejšie schudne ako štihly, lebo jemu stači prestať piť coca colu a prejsť sa rychlou chodzou, začne sa potiť a tuk sa rozpusti, už len ked vstane z gauča

karolinakr
6. feb 2025

@romino môžu si rozumieť, ale ked je jedne náruživy a druhy odmieta všetko, tak trpi dosť, niekto si to rieši neverou poväčšine chlapi, pre nich obručka nie je zakaz stykať sa s inymi ženami, ale keby si to chcel riešiť čestne, budeš žiť s fantastickym chlapom v celibate roky, lebo si rozumiete? neviem, je to take divne všetko

deninka233
6. feb 2025

@karolinakr on má už rôzne choroby z obezity, oni chcú relatívne zdravých “bez rizika”, navyše manžel neznáša pozornosť…
bohužiaľ v jeho stave to už nie je o stacionárnom bicykli a strave, má choré srdce, zlyhávajú mu obličky a sotva chodí kvôli vredom predkolenia. Teraz chudne pod lekárskym dozorom a ide to pomalyyyy 😭 doslova po gramoch a to ani nehovorím, čo to robí s jeho psychikou, prakticky už nemá žiadnu radosť zo života a len prežíva.
Ale tak téma nie je o mne a o veľkom manželovi.

oktober3
6. feb 2025

@deninka233 moj exmanžel mal 140 kg.
A potom schudol ( lebo žiarlil ) na 83. A teda. Bol tam značný rozdiel v dĺžke ( ako, on mal celkovo veľký, takže nás to tak neovplyvnilo)
Potom keď schudol, až to bolelo.
Človek by to nepovedal, že váha takto ovplyvňuje dĺžku mužského ústrojenstva.
Ale zo skúseností to potvrdzujem, že je to tak

deninka233
6. feb 2025

@oktober3 ano, ono to mužské ústrojenstvo sa vlastne schová do tuku podbruška. A ovplyvňuje to sekundárne aj možnosť erekcie.
Môj má ešte o 60kg viac.

karolinakr
6. feb 2025

@deninka233 čo? to až takto važne? je mi to ľúto, ale ani toto a 3 deti ho nenakopnú zaťať zuby?
ja som pozeravala xxl ludi a chudnutie, mam predstavu, ako asi žiju , čiže sranda to neni, tam je hlavne, aby ten ťahúň domácnosti nenosil mu do postele nezdravu stravu, lebo oni su potom nervozny a vynucuju si stravu krikom

oktober3
6. feb 2025

@deninka233 btw, pri takej váhe, môže chudnúť len stravou.
Hýbať sa špeciálne ani nemusí.
Strava je zaklad.
Ked by dodržiaval diétu, resp. Kaloricky deficit, chudol by. Ver mi.

Ja som počas rozvodu za 2 mesiace schudla 12 kíl a to som šla z 62 na 49.
Nehýbala som sa, len som malo jedla a bola v strese.

Takže keď z tak nízkej váhy viem schudnúť nejedenim, tak chlap čo rátam ma okolo 130-150 kg ( ak pribral o 90 kg viac ) isto schudne, ak bude mať kal príjem okolo 2000-2500 kcal

oktober3
6. feb 2025

Fuha, tak 200kg.. tak to by isto schudol aj stravou

deninka233
6. feb 2025

@oktober3 chudne stravou, ale ako hovorím, ide to pomaly. Od novembra len 8kg. Ale teda hlavne kvôli cukrovke. Ja už si prídem niekedy úplne paranoidne ako ho furt sledujem, lebo kedysi zvykol spapať moje diétne a potom napr. išiel do obchodu, vykúpil tam sladkosti, kofolu, natlačil rýchlo do seba a prišiel domov akože nič. No teraz sa už drží, zje striktne len doma čo dostane. Ale je to pre mňa horor. Ako stále vravím, morbídna obezita by sa mala brať ako PPP.

karolinakr
6. feb 2025

@deninka233 on ťa zrejme šáli, ked to ide tak pomaly po gramoch a rozprava ti rozpravky, ktorym veriš...takto obezny chlap musi schudnuť, už len ked sa prejde po schodoch
doktor vam spravil jedalniček?
kúp si túto knihu, nájdeš tam pár fajn tipov, motivácií a receptov
https://www.martinus.sk/908743-extremna-premena...

zuzanita1609
6. feb 2025

@deninka233 to mi je tak ľúto, prajem pánovi manželovi veľa síl a odhodlania, hlavne zdravie. Aj ty si silná žienka. Áno,je veľký rozdiel,keď niekto niečo také,ako túto temu rieši ešte v začiatkoch a potom, keď je to po rokoch vzťahu. Zdravotný stav ovplyvní všetko. Je od teba veľmi pekné,že si autorke poradila,aby radšej z kratšej cesty,ako po čase sa budú trápiť obaja. Ešte raz,držte sa,celá rodinka 😊.

deninka233
6. feb 2025

@karolinakr neprejde po schodoch má obrovské rany na predkoleniach, ktoré sa ťažko hoja kvôli cukrovke, takže sa veľmi málo hýbe. Ale je možné, že ma šáli, aj keď už asi nie v takej intenzívnej miere ako kedysi, nakoľko by sa dostal do hyperglykémie, keby si dal veľa sladkého naraz a rýchlo. Je to už na jeho svedomí. Odo mňa má toto chudnutie už ako posledné, ak proste teraz nezamaká tak proste ho čaká rozvod. Pretože je to omnoho náročnejšie a komplexnejšie ako sa dá popísať na pár riadkov dakde v diskusii. Ale hlavne by potreboval psychológa a možno už až psychiatra, lebo celé to začína a končí v jeho hlave. Ale to on odmieta, lebo si tiež stále myslí, že však bude jesť zdravo a pôjde to. A potom zrazu nezvláda stres, nezvláda prácu a rúti sa z toho, že si šéf myslí, že spravil chybu, aj keď ju spravil kolega. Kedysi by to zapil kofolou, pofajčil a bolo by dobre. Teraz nemá zrazu tie barličky a vôbec to nezvláda.

deninka233
6. feb 2025

@zuzanita1609 ďakujem ti, si veľmi milá 🙂

greywolf
7. feb 2025

Fungovat sa da, ako surodenci. Ak je jeden nespokojny skor ci neskor sa to prejaví.

Strana
z2