icon

Je normálne, ak si partner všíma iné ženy na kúpalisku?

Dnes o 14:43

Podľa vás je to v pohode? Keď ste so svojím chlapom to je jedno či manželom alebo priateľom na kúpalisku tak si vás nevsima ale iné ženy ? Doslova čumi im na (). No není mi to príjemné. Iné páry čo som tak pozerala to sa venovali sebe a nie aby cumeli jeden na iného

anonym_bf5c0d
Dnes o 14:44

Je to prasa

anonym_28c477
Dnes o 14:45

Je to normalne ked ma vedla seba neatraktivnu zenu a nechce jej to priamo povedat. Muz, ktoremu sa paci ta jeho to nepotrebuje robit. Keby mne to urobil zobrala by som sa prec, neskutocne by ma to ponizovalo, ze vedla mna sa obezra po inych. Chce ist za nimi a viac sa mu pacia ako ja? Nech ide ale ja pri tom pritomna nemusim byt.

petamich
Dnes o 14:46

Vsimnem si na kupalisku ine zeny a aj inych chlapov, aj manzel si na kupalisku vsimne ine zeny, inych chlapov zatial nie (pripadne iba tych co im zavidi sixpack), myslim, ze je normalne, ze si pozrieme aj inych ludi ale ani jeden z nas ich neocumuje tak, aby nam to bolo neprijemne alebo vadilo.

anonym_f9ec1a
Dnes o 14:46

@anonym_autor a este ho ziadna nenahlasila za ocumovanie? Este mu ziadny muz od ocumovanej zeny nerozbil ksicht?
Ty si preco s takym primitivom?

anonym_5cddea
Dnes o 14:47

Nie je to normálne byť s takým chlapom vo vzťahu. Treba nabrať sebaúctu a odísť od neho preč.

1sally12
Dnes o 14:51

Nie, nie je to v pohode. Môj to nerobí a ani ja. Máš vedľa seba primitíva.

2691
Dnes o 14:58
@anonym_28c477

Je to normalne ked ma vedla seba neatraktivnu zenu a nechce jej to priamo povedat. Muz, ktoremu sa paci ta jeho to nepotrebuje robit. Keby mne to urobil zobrala by som sa prec, neskutocne by ma to ponizovalo, ze vedla mna sa obezra po inych. Chce ist za nimi a viac sa mu pacia ako ja? Nech ide ale ja pri tom pritomna nemusim byt.

@anonym_28c477 to nieje pravda, je to sedlák a narcis . Môj to robil aj v meste, keď mala žena zarezané rifle vpredu, tak to komentoval .
Alebo otvorené predo mnou flirtovať s inou ženou.Tak som mu vysvetlila, že u tej ženy ja vyzerám ako nejaká chudera a že má tým uráža
Potreboval si dokazovať, že je gentlemann.
Začni pred ním poukazovať na pekných mužov a komentuje ich "prednosti".Ak sa zbadá, tak mu to vysvetlí s kľudom angličana..A spýtaj sa ho , či mu to nepríde uchylne a pod úroveň...

anonym_28c477
Dnes o 15:05
@2691

@anonym_28c477 to nieje pravda, je to sedlák a narcis . Môj to robil aj v meste, keď mala žena zarezané rifle vpredu, tak to komentoval .
Alebo otvorené predo mnou flirtovať s inou ženou.Tak som mu vysvetlila, že u tej ženy ja vyzerám ako nejaká chudera a že má tým uráža
Potreboval si dokazovať, že je gentlemann.
Začni pred ním poukazovať na pekných mužov a komentuje ich "prednosti".Ak sa zbadá, tak mu to vysvetlí s kľudom angličana..A spýtaj sa ho , či mu to nepríde uchylne a pod úroveň...

@2691 ako si tym muz dokazuje, ze je dzentlmen? A ako ta rada mi pride detinska aby sa muz spamatal sa ma zena spravat ako ku*va a komentovat druhych muzov, miesto toho aby nabrala sebauctu a od takeho, ktory si ju ani nevsimna lebo ma plne oci inych odisla? Jednoducho naozaj chce pozerat po inych? Moze ale nie v mojej pritomnosti. Ako ak nie jeho spravanie by ma dostatocne neponizovalo take komentovanie muzov by ma dostalo naozaj na uplne dno sebahodnoty a sebaucty.

andrejka1974
Dnes o 15:09

@anonym_autor chceš povedať , že y sa nepozriem tá pekným chlapom je to úplne normálne ja sa tiež pozriem s muž tiež a dokonca si navzájom povieme pozri aká pekná baba alebo on mne tam de fešák pozri sa

anonym_eb9bbf
Dnes o 15:10

Na mna taki cumia, vedla jeho tlsta zena a on vycumuje ako retard. Je to otrasne nepríjemne. Ale ja sa vzdy ozvem, ze ci mu mam nejako pomoct, pripadne sa v podobnom duchu ozve moj manžel, a je po ocumovani. Dobre si to nabuduce take prasa zapamätá.

anonym_74f959
Dnes o 15:12

Ja som zena a tiez sa pozeram na kupalisku po inych zenach. Otazka je ci sa len pozrie, alebo nevhodne ocumuje.

anonym_8d7591
Dnes o 15:15

A ako vies ze im pouera na 🔻?

anonym_b74b57
Dnes o 15:23

Aj moj ex to robil a potom priznal, že pre neho som bola viac vyhovujuca po mentálnej stránke 😅

anonym_89385d
Dnes o 15:43

Možno ho už nepritahuješ. Mnoho žien sa po pôrode opustí, priberie, nestará sa o seba lebo najlahšie je sa vyhovoriť na rodinu, deti, prácu a podobne.

2691
Dnes o 16:08
@anonym_28c477

@2691 ako si tym muz dokazuje, ze je dzentlmen? A ako ta rada mi pride detinska aby sa muz spamatal sa ma zena spravat ako ku*va a komentovat druhych muzov, miesto toho aby nabrala sebauctu a od takeho, ktory si ju ani nevsimna lebo ma plne oci inych odisla? Jednoducho naozaj chce pozerat po inych? Moze ale nie v mojej pritomnosti. Ako ak nie jeho spravanie by ma dostatocne neponizovalo take komentovanie muzov by ma dostalo naozaj na uplne dno sebahodnoty a sebaucty.

@anonym_28c477 nie, vôbec nechcem, aby sa komentármi dostala na úroveň šľapky,tá žena má poukázať svojimi komentármi (a vôbec nemusia byť vulgárne) na jeho správanie, Pokiaľ má nejaké IQ, tak mu to príde. A ešte y som sa ho spýtala, či by sau páčilo, keby som ja takto ocumovala. Veď je to pod úroveň.
Sedlák sa sám nedovtipi.

2691
Dnes o 16:11
@anonym_28c477

@anonym_28c477 ako si to dokazuje? .... myslí si, že to, čo robí,je správne. Pokiaľ ho niekto neusmerní.

autor
Dnes o 16:12
@anonym_89385d

Možno ho už nepritahuješ. Mnoho žien sa po pôrode opustí, priberie, nestará sa o seba lebo najlahšie je sa vyhovoriť na rodinu, deti, prácu a podobne.

@anonym_89385d áno je to tak no čo. Už

anonym_28c477
Dnes o 16:13
@2691

@anonym_28c477 nie, vôbec nechcem, aby sa komentármi dostala na úroveň šľapky,tá žena má poukázať svojimi komentármi (a vôbec nemusia byť vulgárne) na jeho správanie, Pokiaľ má nejaké IQ, tak mu to príde. A ešte y som sa ho spýtala, či by sau páčilo, keby som ja takto ocumovala. Veď je to pod úroveň.
Sedlák sa sám nedovtipi.

@2691 pre mna akekolvek komentovanie ci uz opacneho pohlavia alevo v niektorych pripadoch aj rovnakeho (kedze mame aj bisexualnych ludi) vo vztahu je to iste ponizujuce spravanie a je jedno, ci pouzije diplomaticky slovnik alebo slovnik z ulice. Navyse neviem odkedy je ulohou partnerky vychovavat muza a davat mu lekcie/tresty zato ako sa sprava aby sa dovtipil. Dospely muz by mal vediet co sa patri a ked nevie ja nie som od toho aby som ho vychovavala.

anonym_d07e53
Dnes o 16:16

Moj sa zvykne rozhladnut a povedat "ty si tu z odstupom najsexy zena". Aj ked ja si to sebe urcite nemyslim. On mi za cely den este x krat povie aka som krasna.

To skor ja jemu ukazujem pekne zeny ze pozri, tato ma krasnu postavu, tato krasne vlasy... 😅Cize skor ja ocumujem ine zeny 🤣

Neviem si oredstavit mat chlapa pre ktoreho niesom ja najkrajsia a najuzasnejsia 💁‍♀️ A to sme spolu uz 18 rokov.

sense
Dnes o 16:18

Keby môj predo mnou okato doslova ocumuje ženy, tak sa zoberiem a odídem. Nenechám sa ponižovať.

anonym_eb826d
Dnes o 16:18
@anonym_89385d

@anonym_89385d presne doteraz nemám pochopenie na tieto výhovorky, tie ženy na kúpaliskách naozaj vyzerajú dosť zle a opustene

anonym_545c47
Dnes o 16:26

Nebude to tym, ze nie je slepy?

tilly
Dnes o 16:29

Keby fakt okato uchylne ocumoval cudzie kočky, odišla by som z toho kúpaliska. Nie zo žiarlivosti, ale od hanby. Strašne by som sa za takého uchyla hanbila.
Ak si len normálne pozrie pekný zadok, alebo peknú ženu, tak, že za pár sekúnd si to ani nepamätá, tak čo. Aj ja sa pozriem na iného muža. A neznamená to, že môj muž ma nepritahuje, nemilujem ho, je škaredý, tučný, pupkaty alebo čo. Skrátka mi občas padnú oči aj na iného chlapa. Aj teraz pred chvíľkou sme sedeli v bufete pri cykloceste a prišiel talian, vysekany, bez trička. Jasne, že som si ho obzrela, prečo nie? Zas nie, že by som slintala, alebo cumela 🤣. A venovali sme sa aj jeden druhému.
Alebo carabinieri, tí sú tak krásni, vždy si ich obzriem. A dnes sme stretli v kaviarni carabinierky, tak sme sa aj s mužom pokochali. Samozrejme v rámci slušnosti 😅

pletko325
Dnes o 16:59
@anonym_d07e53

Moj sa zvykne rozhladnut a povedat "ty si tu z odstupom najsexy zena". Aj ked ja si to sebe urcite nemyslim. On mi za cely den este x krat povie aka som krasna.

To skor ja jemu ukazujem pekne zeny ze pozri, tato ma krasnu postavu, tato krasne vlasy... 😅Cize skor ja ocumujem ine zeny 🤣

Neviem si oredstavit mat chlapa pre ktoreho niesom ja najkrajsia a najuzasnejsia 💁‍♀️ A to sme spolu uz 18 rokov.

@anonym_autor Každopádne by to robiť nemal, jeho oči by mali byť iba pre teba a práve ty by si mala byť tá jeho jediná. No týmto ti iba dáva najavo, že sa mu tvoj fyzický vzhľad nepáči a radšej sa pozrie po inej. Pre teba je to jednoznačné verejné poníženie a z jeho strany to už začína evokovať príťažlivosť k inej žene. Tiež by som to nazval tak, že je "prasa" alebo skôr "hlupák".
Ak je to tvoj manžel, či partner, vybral si teba, no tu máš dôkaz toho, že už o teba nejaví záujem.

@anonym_d07e53 to čo opisuješ ty, je niečo iné, ak poukazuješ na iné ženy, je to v rámci "srandovania" s partnerom. No Tento to robí vedome pred vlastnou ženou, jasné ponižovanie. Aby to len nebol znak do budúcna, že ho iné ženy začnú zaujímať natoľko, že ho začne podvádzať s krajšou.

anonym_7f7089
Dnes o 17:08

Je to zakomplexovaný chudák ktorý sa nevie správať a honi si ego.Toto nezmeníš a po čase to bude robiť každej.Moze to byt aj porucha osobnosti.Zamerne vyvolávať žiarlivosť , triangulovať prostredníctvom tretej osoby aby sa cítil lepšie lebo vo vnútri je prázdny.
Raz jeden kolega nám vravel, že preto ocumuje lebo si chce dokázať či majú zeny o neho zaujem, či mu opätujú očný kontakt.Robil to vždy a všade.

anonym_1d6288
Dnes o 17:16

@anonym_autor manzel vzdy obzera ludi na kupalisku a vacsinou zahlasil to iste " 50% ludi ma nadvahu alebo su obezni. Tvoj pritel je sedlak a ak bude mat prilexitost tak ti zahne.

pralinka25
Dnes o 17:51

mne by to vadilo ale presne v tom zmysle ze by som sa za neho hanbila. podla mna je extremne nevhodne kohokolvek ocumovat a hodnotit.
ludia si idu na kupko, plaz oddychnut, uvolnit sa, osviezit nie na modnu prehliadku. je to proste nevhodne. treba rozmyslat aj nad tym ze tomu ocumovanemu cloveku to moze byt neprijemne aj ked vyzera dobre. ved sa tam kupte, opalujte, hrajte hry, jedzte ale vyslovene cumiet po inych? trapne.

mandzula
Dnes o 18:03

Je to nechutne prasa.

anonym_f1cb99
Dnes o 18:05

To mi pripomenulo jeden vtip:
Pôjdem von a budem sa pozerať na to, čo nemôžem pretiahnuť, alebo zostanem doma a pretiahnem to, na čo sa už nemôžem pozerať...?