icon

Dá sa dlhodobo fungovať vo vzťahu bez uspokojivého sexu?

6. feb 2025

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako by ste to riešili.. mám priateľa, ktorý je vo všetkom topka, naozaj. Ešte sa ku mne žiadny chlap tak nikdy nesprával. Problémy si vieme vykomunikovat. Viem, že mu na mne záleží. Pri ex partneroch som mala problém, že sa venovali iným ženám tak že mi to nebolo príjemne, vypisovali si, chodili von atd. Môj terajší priateľ mi nedáva ani dôvody na žiarlivosť, u neho mám pocit naozaj že som číslo jedna čo sa týka žien v jeho okolí. Vzťah mi vyhovuje, jediný problém je, čo sa týka sexuálneho života. Má ho malého… proste si ten sex neviem užiť. Necítim ho.Vzrušuje ma, ale nevie ma uspokojiť. Neni sebec, keď sa spraví ( väčšinou hned) venuje sa aj mne, ale ja sa neviem spraviť.. mám to prekusnut a byt takto ? Mám si vážiť to aky je a nechať to tak? Žiaľ neviem si predstaviť do konca života fungovať takto, sex sa mi páči, ale s nim to nie je ono.. mne sa ani nejak nepáčia tie praktiky okolo kde si pomáhate pomôckami, rukami, ústami.. za mna je sex to ked sa “spojíte do jednej osoby “ ak to mám takto povedat. Podvádzať ho nechcem, to nevidim ako riešenie..čo robiť? Zvyknúť si? Byt rada za to aký je v osobnom živote?

Strana
z2
nikpa
6. feb 2025

Sama máš odpoveď v texte. Nevieš si predstaviť do konca života fungovať takto...

tenerifka
6. feb 2025

Na toto si nikdy nezvyknes a pride moment, kedy ti to zacne vadit, ked napriklad spoznas ineho muza a zacnes fantazirovat, ake by to s nim bolo..... A ak uz budu na svete aj deti, vtedy znicis zivot niekolkym ludom.....

oceanahory
6. feb 2025

Nechapem uplne, na jednej strane si nevies predstavit fungovat do konca zivota takto, ale na druhej strane uvazujes nad tym, ze sa zmieris s danou situaciou? Preco by si to preboha robila?
Tu pomoze iba rozchod. 🤷

crazy_cat_lady
6. feb 2025

nepomohli by nejake hracky? nie kazda zena je schopna dosiahnut orgazmus klasickym sexom..

strawberry0797
6. feb 2025

Nie. Na horsie si nikdy nezvyknes.

tanyan
6. feb 2025

Koľko máte rokov? Ako dlho ste spolu? Skús tomu dať šancu a viac experimentovať. Ak sa Ti venuje a Ty sa nevieš spraviť, tak to bude čiastočne aj v Tvojej hlave. Snáď nájdeš aj niečo iné, čo Ťa uspokojí a nielen byť fyzicky vyplnená. Vykomunikujte si to rovnako ako iné problémy. Len nezačni rozhovor s tým, že je príliš malý. To sa s ním môžeš radšej rovno rozísť, lebo takú jazvu na mužskej duši už nič nezahojí.

anajka266
6. feb 2025

Odíď no. A inde prídeš na to, že nemáš zas niečo iné. Napr. zas narazíš na idiota, ktorého zaujímajú čajky naokolo. Nikdy to nebude 100%. Ty si len vyber, čo má pre teba akú váhu.

zuzanita1609
6. feb 2025

"Tudy cesta nevede". Mali by ste byť kompatibilní vo všetkých oblastiach. Od názorov, postojov,osobností,záľub atď,až po sexuálnu oblasť. Sex je veľmi dôležitý,ak má dlhodobo vzťah fungovať (trošku iné je ak je problém zdravotný, krátkodobý). Časom si to začneš uvedomovať a bude sa to iba komplikovať. Radšej z kratšej cesty teraz,ako trápiť sa roky a obaja. Tam to proste musí všade "pasovať' od a po z,ak má vzťah vydržať. Rozhodni sa tak,aby to vyhovovalo najmä tebe aj keď to znie sebecky. V skutočnosti to sebecké nie je,on bude šťastný s inou a ty s iným.

retatka
6. feb 2025

Sex je lepidlo vzťahu.Ak ten nefunguje prídu problémy i v iných oblastiach vzťahu .Nehovoriac, že budeš frustrovaná, túžiť po iných mužoch, ľahšie sklzneš do nevery.Časom to bude väčší a väčší problém.Ak si mladá, máš šancu kde bude aj táto dôležitá čas vzťahu klapať, hľadala by som ďalej.

biba_18
6. feb 2025

@crazy_cat_lady píše že nechce ...

alkoholik
6. feb 2025

Joj zeny vy by ste chceli vsetko ale tak to vo vztahu/menzelstve nie je. Aj ja by som chcel kazdy rok nove auto za 300 000€ ale nemam nato. Presne ako vam tu pisali treba si vybrat co je podstatnejsie pre vas v zivote.
Hodnoty a stabilny vztah alebo divoky sex

biba_18
6. feb 2025

na jednej strane chápem, tiež som mala takého frajera, tiež som mala rovnaké pocity - ale na druhej strane ti nerozumiem, že odmietaš všetky ostatné praktiky okrem klasickej súlože. tým sa oberáš o veľa, v tomto prípade o všetko... skús sa prekonať, aspoň párkrát - a odporúčala by som práve naopak - najprv nech sa on venuje tebe, rukou, pusou, pomôckami - a až po tvojom vyvrcholení "pôjdete na vec" - vtedy ti to bude už jedno že ho až tak necítiš 🙂

biba_18
6. feb 2025

@alkoholik ja mám aj jedno aj druhé... vôbec nie je potreba si vyberať ...

zuzanita1609
6. feb 2025

@alkoholik nik nepíše o divokom sexe,ale o partnerskom uspokojivom sexe na oboch stranách 😏. Spájať auto a partnerský vzťah je nanajvyš divné 😄

janulka1802
6. feb 2025

@alkoholik netáraj, není na výber len z dvoch možností. Mám aj kvalitný sex a aj hodnoty. Príroda je v tomto k mužom krutá. Ak raz cm chýbajú... žena, ak má malé prsia, kľudne si môže dať urobiť, ale muž... mne by to veru chýbalo, ale určite sa nájdu ženy, ktoré by to neriešili.

betulinka1
6. feb 2025

Podla mna moc riesis velkost a mas v hlave nejaky blok, ked sa nevies spravit. V sucasnosti je mnoho roznych pomôcok od vibratorov po ine typy hraciek, kedy ti to plne nahradí maly penis. Ked sa uvoľnis a prijimes to, tak je z toho normalny sex s vášňou a vsetkym. Nezahadzovala by som vztah, kvoli malemu penisu ale iba zlému sexu a to je velky rozdiel. Lesbické pary by ti vedeli dat kopec typov ako na to. Skus pogooglit. A samozrejme je nutne aby bol tomu tvoj partner naklonení a chápal, ze to proste musi byt inak ako s jeho penisom.

crazy_cat_lady
6. feb 2025

@biba_18 aha, to som nepostrehla :D no ak autorka nema zaujem o ziadne doplnujuce sluzby :D tak ma len dve moznosti - rozist sa, alebo "trpiet" dalej vo vztahu

crazy_cat_lady
6. feb 2025

chapem, ze to je kazdeho osobna vec, ale preco nechces, aby si partner dopomohol rukami, prip. nejakymi erotickymi hrackami? skusali ste to uz? mozno keby si si kupila lelo sonu, alebo nieco podobne, tak by si nad takymito vecami uz ani neuvazovala :D

lallla
6. feb 2025

mne to pride moc jednoduche napisat niekomu rozid sa, predsa pise o veciach, preco s nim je a asi jej nie je ani ukradnuty a ma ho rada, inak by tuto dilemu neriesila. Presne viem ake to je riesit tento problem. Clovek sa citi frustrovany, no na druhej strane uvedomuje si aj co doma ma, je tazke povedat, co ma robit, vyriesi to len cas.... Hladanie odpovede tu je iba taky vykrik do tmy.

thirstymonk
6. feb 2025

Horšie ako to, že ho ma malého je skôr to, že sa spraví hneď. On má očividne niekoľko problémov so svojim penisom, normálne sa o tom porozprávajte a nech navštívi urologa. Ak ťa naozaj miluje, tak to urobí, lebo vie, že niekde je problém. A skutočný chlap bude problémy riešiť.

Rozchod je také cigánske riešenie, ako tu 90% uživateliek radí, tak by asi nikto s nikým nikdy nebol, lebo pre všetko hneď rozchod.

Áno, sex je podstatným prvkom v manželstve, ale koľkokrát sa stane napr. že mužovi prestane stáť, alebo žena dostane rakovinu maternice a musia ju operovať a proste to už potom nie je ono. Čo potom. Už len po pôrode to nie je ono... Ale ľudia žijú, sú spolu a milujú sa.

Takže pán partner -> smer urolog, treba povedať, že má malý penis a predčasnú ejakuláciu. Porobia sa vyšetrenia, zoberie sa krv, moč a bude sa to riešiť.

A mimochodom, existuje plastická operácia penisu - zväčšenie, ak má fakt malého (že povedzme 8cm počas erekcie), tak si myslím, že je to fakt problém a predpokladám, že to bude hradiť aj zdravotná poisťovňa.

Takže toto je riešenie a nie sa hneĎ rozchádzať s ideálnym mužom len preto, že má malého.

Samozrejme, iná pesnička to bude, ak chlap nebude chcieť ísť na urologiu, v takom prípade dáva pred problémami hlavu do piesku namiesto toho, aby problémy riešil...

spanielka44
6. feb 2025

Ahoj máš ťažkú situaciu pretože najst si v tejto dobe partnera s ktorým si sadnete a rozumiete si je naozaj tazke. Mne sa to podarilo s terajším už manželom a sex je super, len s tým že mne sa nikdy so žiadnym partnerom nepodarilo dosiahnuť orgazmus takze ani pri aktuálnom partnerovi. Aj keď sa veľmi snaží a ja takisto proste to nejde ale nevadí mi to ja proste viem že nenájdem takého partnera, ktorý by to dokázal tak si to vynahradzam sama 😀 skús si predstaviť či si ochotná vzdať sa pravdepodobne tvojej spriaznenej duše kvôli orgazmu a možno že ten orgszmus nedosiahneš ani u ďalšieho partnera, či ti to stojí za to riziko 🙂 každopádne ti držím palce a prajem ti aby si sa rozhodla tak aby si bola šťastná

thirstymonk
6. feb 2025

@spanielka44 Prvý orgazmus čisto len klasickým sexom sme s manželkou dosiahli asi až po roku manželstva. U žien to nie je také jednoduché a tak ako píšeš - orgazmus u ženy začína v hlave... Takže tým to bude 🙂

bu_bu_bubak
6. feb 2025

Ono sa zvykne hovorit, ze clovek nemoze mat vsetko takze si musis stanovit priority co je pre teba dolezite. Mozes sa rozist a najst si ineho s ktorym to v sexe bude klapat, ale mozno si nebudete rozumiet, bude ti davat dovody na to aby si ziarlila a mozno ani nebudes pre neho priorita ako si pre sucasneho.

Kludne si precitaj ine diskusie, frustrovanych zien tu najdes habadej.

Nebudem ti radit ci sa mas alebo nemas rozist, nasledky toho rozhodnutia budes znasat ty.

januska12323
6. feb 2025

Myslím, že väčší problém je jeho krátka výdrž ako krátka zápalná šnúra. Pretože keby vydržal dlhšie bola by si vybavená aj ty. Ostávajú ti len dve možnosti, zmieriť sa s tým ako to je alebo začneš experimentovať a uvidíš či to pomôže.

deninka233
6. feb 2025

Bohužiaľ len rozchod a radím ti dobre. Môj manžel ho má menší ako ženský palec na ruke, ale tak nerozvedieme sa predsa “kvôli blbosti”, veď máme tri deti…. Posledného sme si museli spraviť insemináciou, lebo sa nedalo ináč. Hračky, pomáhanie rukami, ústami sa ti rokmi preje. Tiež som si povedala, že však na tom nezáleží, hlavne že sa máme radi… a po viac ako dekáde už plačem do vankúša zakaždým, keď začujem slovo sex…

dharmasanata
6. feb 2025

Vyriešili by to tie hračky, ktoré tak odmietaš. Ale to je presne ono, žeby ti na ňom naozaj záležalo a chcela vec vyriešiť inak ako odchodom..

mimka1402
6. feb 2025

@deninka233 Môžem sa ťa opýtať? Ak je to problém kľudne do IP. Bol pre teba príťažlivý na začiatku alebo ako je to možné, že to fungovalo? Necitila si ho nikdy či pri sexe si nemala žiadne vyvrcholenie len pomimo? Môj aktuálny je tiež na tom nie najlepšie, ale ja mam orgzmus pri sexe, ale je pravda ze občas mi napadne či rokmi nebudem mať takéto myslienky...

deninka233
6. feb 2025

@mimka1402 môj manžel pribral 90kg počas nášho vzťahu. Na začiatku vzťahu bol v pohode, aj keď trochu menší priemer ako som bola zvyknutá ale sex s ním bol krásny, orgazmus som mala vždy. Teraz môžem už len spomínať.

mimka1402
6. feb 2025

@deninka233 jasne chápem, tak ono v tomto prípade nadváha robí veľa. :/ úprimne ma to mrzí, ono ktovie ako sa život vyvrbi...

romino
6. feb 2025

@januska12323 no ved to je ten problem, ze ma kratku zapalnu snuru. Raz dva zhori a dojde k vybuchu 🙂

Strana
z2