Dá sa odpustiť nevera?
pekný deň, nedávno som zistila, že ma manžel podviedol
boli sme spolu dokopy 5 rokov z toho 2 roky manželia a pred asi 3 týždňami sa mi priznal, že ma 2x podviedol, prvýkrát ešte tri roky dozadu a druhýkrát pred 3 mesiacmi.
neviem čo robiť, on ma prosí o odpustenie ale ja mu už neverím, nedokážem to, nie že by som ochladla uplne v citoch ale zhnusil sa mi, zničená dôvera aj tie ,,hygienické,, dôvody...no fuj
neviem, stále mi píše, kupuje kvety a všeličo a prosí aby sme ostali nadalej manželia...
@andrea78 tak to, že to bolo raz povedal, len on , ja to nemám už ako zistiť či sa neťahá dlhšie, možno ano možno nie, neviem...
A koľko máte rokov???
Ktorý chlap je taký debil,že sa dobrovoľne prizná manželke 🤦🤦🤦🤦🤦
@kamatopo 29 a 30
@koniarova tak neviem, možno svedomie, alebo je debil totálny, čo je ale ešte viac
Teraz keď si pri rodine máš čas rozmýšľať, mňa by zaujímalo ako dlho to s nimi ťahal , rozdiel je jednorazová nevera a rozdiel ak to trvalo dlhšie. Samozrejme s rizikom získania pohlavnej choroby.
Svedomie? Tomu never. Keby ho mal, nepovedie 2x. Bude to tá druhá možnosť.👍
A aj to keď sa s mini neoznámil v robote, tak kde ich našiel či sedel na lavičke a prišli, Ahoj chces sex?
@koniarova tak čo no...diagnóza komár...príde pichne odíde
@dianka555 tak viem, že mal pred rokmi zoznamku
@dianka555 to aj mňa, lebo vraj len raz ale kto vie ako to bolo naozaj
Opakovanu neveru by som nemala zaujem odpustit. Radsej sama ako s hovadom,ktore si nevie udrzat vtaka v gatiach. Neda sa na takeho chlapa spolahnut.
prečo sa ti zrazu po troch rokoch priznal ? Netlačila ho k tomu nejaká frajla ? neverila by som mu a zrejme by som sa rozviedla,,už to urobil druhý raz...
ja si len nie som úplne istí čo robiť, lebo stále som z toho rozrušená
Stále pises, ze nevieš čo máš robiť. Tak si jednoducho predstáv budúcnosť. Máte deti, urobí to znova, a potom čo ? Chceš takto žiť v strachu, ze to zas spravi ? Lebo on to neurobil raz ze by sa poučil, ale v pohode 2x a teraz keď sa mu to prepečie, tak ma voľnú cestu. K tebe úctu mať nikdy nebude.
Nedá, ja by som neodpustila.
@sandria chápem komentár, dám sama sebe čas a ukľudním sa, potalačím zbytočné emócie
potlačím*
jedno je odpustit ale uz nikdy asi nebudes verit :(
@bublinka1426 ja som premýšľala skôr, že ako tu už niekto písal, že odpustiť akoby kvôli sebe, aby som sa nezožierala tým a rozvod
On je normálny, že sa Ti s tým priznal? Už keď sa stalo, mal byť ticho, somár sprostý. Ale dobre mu tak, aspoň sa vyfarbil. Chvalabohu,že s ním deti nemáš. Držím palce!
Pošli to preč 👉
@ankare ved toto som rada, že deti nemáme, lebo to by veci menilo
Ak aj človek odpustí, nezabudne. Keď išlo o opakovanú neveru, vždy by som v budúcnosti rozmýšľala, či to partner neurobí znovu. A to nehovorím o možných chorobách, ktorými mohol chlap ohroziť partnerku/manželku, ktorá mu verí/verila. Len pre jedno dve potešenia inde si zničiť manželstvo? A teraz to ľutuje? Kde mal vtedy rozum, keď liezol do postele s inou/inými? Tí ľudia fakt nerozmýšľajú nad možnými následkami svojho konania. Žiadnymi kvetmi ani sľubmi by si moju dôveru už nezískal.
Druhá nevera bola pred 3 mesiacmi.Co ak napr.milenka zistila,že je tehotná a tlačí naňho..tak on v nervoch sa ti priznal skôr ako sa to dozvies od nej.Kludne to môže byť jedna a tá istá spred 3r.Moj ex mal takúto "osobu",počas 15 rokov sa občas stretli,raz,dva krát do roka.Bez ohľadu na to ako to bolo,neverníkovi by som nikdy neodpustila,nikdy na to nezabudnes,nikdy to vzťah neposilní a nikdy ani neodpustis nech už sú pychologicke rady akékoľvek.Navzdy to budeš mať v sebe.Predstav si teraz sex,fuj,ble,grc.On len mapuje pôdu ako zareaguješ,či by si ustála prípadné milenkine dieťa,či si riziková a budeš striehnuť alebo s láskou sa vrhnes späť (čo dúfam nie).Ver tomu,že o rok ťa podvedie zas.Lebo šak o dvoch?? neverach vieš,priznanie chudáčika úplne vytrestalo,tak ďalšie kroky mimo budeš už brať s ľahkosťou,odpustila predtým,odpustí teraz aj potom.A ako bonus,nehnuteľnosť je predpokladám iba jeho,kalkuluje s tým,že sa nebudeš chcieť tlačiť u rodičov a podľahnes.Vydrz tak 4-5.mesiacov a podaj žiadosť o rozvod.Dovtedy on úplne zabudne,že má nejakú manželku.Nechaj ho naplno sa prejaviť.Kvety,darčeky,telefonáty,trápne smsky sú nič.Nevydrzi to dlho
Lebo nerozmýšľal mozgom ale koko.om.
A potom keď bolo po začal používať mozog.
..... a prečo sa priznal? Hryzlo ho svedomie a uvedomil si aký je podrazak? Musíš Ty vedieť, poznáš ho ako tak..

@katkazocele keby napisala, ze ma nieco na rovasi aj ona, flirt s niekym, alebo vypisovanie, alebo kavicky ci co, na co on prisiel ( nie fyzicku neveru, lebo tu autorka ,,neakceptuje,, ) , tak este uverim, ze sa priznal v tom pretlaku na jeho ego, aby kompenzoval to ponizenie v tej chvili. No blesk z jasneho neba pri pozerani serialu? Bezdovodne? To je uplna blbost, neverim. Tym podkopala doveryhodnost celeho pribehu uplne😀
@gejb to by cakal, kym sa realne zacne nieco diat. Manzelka nemala ani sajnu. A to by jeho pred-trojmesacna milenka vedela o tej pred nou este spred manzelstva? Priznal by len tu ,,novsiu,, , ktora ho teraz ohrozuje. Je to cele divne. Alebo autorka pise polopravdy ( napr. panko s jednorazovkou spred stvrt roka paktuje dalej, ta vie o nom viac a je to uz vztah, nie neuvazeny jednorazovy sex, to by zmysel dalo) , alebo je to vymyslene.