Dá sa zistiť, kedy mal muž pohlavný styk?
Neviete či existuje nejaký test /vysetrenie proste niečo čo odhali kedy mal muž vyvrcholenie ?😃 či sex alebo masturbacia to je jedno
Viem že napr gynekológ pri vyšetrení ženy vie či mala pohlavný styk ale je niečo takéto aj u mužov?
Nikde som sa nedočítala
zisťuje sa to výterom z penisu, z močovej rúry muža, či sú tam stopy spermií.
No jediny, kto sa rozhorcil, si tu ty 🙂
@galganka viem že ženská predstavivosť nemá medze ako vidím dokazujú to tu jedna cez druhu pritom by uplne stačilo len pozrieť sa na otázku a odpovedať, keď neviem nestrapnujem sa odpoveďami nevyžiadaného typu a keď viem viac ako ostatní poteším sa že prispejem svojou vedomostou. Sú tu možno ženy ktoré študovali medicínu alebo sa venovali rovno sexuológii a podobne a maju rozšírené obzory vo veciach ktoré my bežne smrtelnicky bez týchto vedomosti nemáme 😊 ja som si tu nepýtala recept ako mám ja u muža niečo zisťovať už ani citat neviete podaktoré ?
Ja som čítal na jedno fóre o chlapovi, čo bol cez deň za prostitútkou a večer mu manželka išla fajčiť a hovorí mu, že mu tam cíti kondóm. Pritom bol po sexe so štetkou osprchovaný. To ma tak napadlo ako žena zistila, že mal muž sex...
@mondolina ďakujem vidíš presne takúto odpoved som hľadala, cakala pretože logicky mi to samej nenapadne že aj niečo takéto sa deje, keďže ja ako žena chodím gynekológovi a takéto veci sa zrejme nikde neriešia, asi si to dám patentovať 😊 len aby potom tu ženy nechodili ako zákaznícky dávať robiť testy svojim mužom ☺️
...jeden možno sex a ako ťa to rozčertilo... 🫣 ...hold dnes domáce pokusy nebudú... 🤷🏼♀️😂
@anjelicek26 samozrejme, bavíme sa o styku pred prehliadkou o gynekológa. Neviem aký je časový úsek, v ktorom to ešte vie zistiť. Ale predpokladám, že tak 24-48 hodín…ako bolo spomenuté vyššie, ak ide o znásilnenie napr. A teda, ja keď idem na preventivku, deň pred ňou radšej sex nemám 😉
@marseillefan no a mozno mu bola len zima, tak si ho priobliekol... 😀
@marseillefan v diskusii sa pýtam či existuje odborne vyšetrenie / test ktorý to u muža zisti, podobne ako plodnosť.
Je na tejto otázke naozaj niečo take nadpozemsky neuveriteľne ?
@galganka chcete byt nasilu vtipna ale o domáce pokusy a testy som tu nikde nestala takze vytvoriť si sama závery a vlastnú diskusiu to už áno 😂
@popoluskaxy ja takisto ako aj orálny sex pred návštevou zubára 😊 tie čo nevedia nech sa aspoň nestrapniju tým že to čo nevedia vlastne neexistuje
Ale no tak autorka, uvolni sa. Tvoja otazka je v podstate vtipna. Aj kopa odpovedi. Tak sa proste zasmej a vyloz si nohy.
Hrj, presne s tým som dnes vstala. Že dnes si dám záležať na nasilutrápnej vtupnosti. Takže díky za tému, pomhla si my, teraz môžem dokončiť obed spokojne. 🤷🏼♀️😂
Autorka, ale na čo by niečo také vôbec existovalo? Chlap snáď vie, kedy mal sex, alebo si to urobil sám. Čiže, ak by taký test aj existoval, musel by tam ísť na príkaz niekoho iného (veľmi pochybujem, že by išiel dobrovoľne). A čo sa tým dokáže, keby sa aj zistilo, že mal sex v čase, keď ho s ním jeho žena nemala? Povie, že si vyhonil na záchode.
Pozeráš bud veľa detektívnych filmov typu CSI Las Vegas, alebo Dr House. Neviem ako by zubár bez kultivacneho výteru vyzistil, že si manželovi fajčila pred 5 minútami pred vstupom do ambulancie. Ak by si si to samozrejme neušetrila v ústach.🙄 Myslíš, že by vyťahoval za chvostíky spermie spomedzi tvojich medzizubných priestorov??
Takisto s gynekologickou prehliadkou to preháňaš, ak nemá stopy násilného vniknutia, alebo nie je čerstvo po súloži, tak ani gynekológ to nevyzisti.
Ale ak potrebuješ zistiť u partnera, či mal styk, tak sa to dá jednoducho zistiť. V Dráčiku si kúpiš set pre malého vedca-elektrikara, zapojíš mu elektródy na vajcia, ktoré budú viesť do elektrického vedenia, zapneš na plné pecky a muž sa ti buď prizná, alebo neprizná. Ale po takomto výkone sa zvyčajne prizná aj k tomu, čo neurobil.
Mozes sa ho spytat a doverovat jeho odpovedi 😁
Och čo to už niektoré ženy nezaložia za tému. Si čo alebo mu veríš alebo nie a rozídeš sa s ním a nie kraviny vymyšľať dospela žena.
@stanulienkat Pri orale (zneuzivani alebo drsnejsom dobrovolnom prevedeni) mozu byt uplne vzadu v ustach viditelne petechie. Ak je to caste a opakovane, tak ich proste zubar pri vysetreni vidi aj po x dnoch.
@nafka0483 takisto ako môžu byť petechie aj pri ochorení horných ciest dýchacích, angine... a pri ďalších x veciach. Určite keď ideš k zubárovi, prvotne nemysli na to, že ti niekto žaluďom šťuchal do mandlí.🤔🙄
Čo si predstavuješ, že lekár bude skúmať opotrebenie penisu?
@maranta_leuconeura lavorová skúška 🤣
Lavorova skuska. Posadis ho do lavora a ked plavaju, tak su prazdne. Aspon stare zeny tak hovorili...
Už si na žltom slonikovi na Instagrame..toto ti trebalo autorka?😂 Už aj tam sa na tebe zabavaju

@mondolina Akoze cisto zo zaujimavosti 🤷♀️ Neviem teda ako ak nevysetruje "tesne" po styku, tak co tam moze vidiet 🤷♀️