icon

Ďalšie deti s druhým mužom

5. okt 2022

Ak by ste mali dieťa z prvého vzťahu, šli by ste do toho znova s druhým mužom? Vždy som chcela 3 deti, ale je tu obava, že by vzťah skoncil a mala by som deti od dvoch rôznych mužov. Avšak viem, že život nedáva žiadne záruky.

humajnicek
•
5. okt 2022

Tak ono tu bude zakaždým taká možnosť, že sa to môže stať. Ale nemať dieťa len kvôli strachu, tak to je podľa mňa nedobré rozhodnutie.

maciatkolulu
•
5. okt 2022

Ja mam tri deti, dve s jedným a tretie s druhým. Je to úplne ôk. Prečo by nemalo? Ak si ale nie si istá, tak rozhodne do vzťahu, svadby a dieťaťa nechoď. Neviem aký rozdiel by si mala medzi staršími a tým novým, všetko treba zvážiť

janickacrazy
•
5. okt 2022

Ja to tak mám. S bývalým mám jedno dieťa, s novým dve a je to úplne v pohode. Zatiaľ všetko klape ako hodinky a aj keby sme sa náhodou niekedy v budúcnosti nedajbože rozviedli, tak nevidím v tom problém. Veď deti odrastú a nikto to nerieši, či majú jedného otca alebo dvoch. My sme sa presťahovali a všetci okrem rodiny si myslia, že moj muž je otcom všetkých detí, nikomu to nevešiam na nos, že nie je, lebo v podstate je to aj pravda, vychováva ich on.

deti95060810
•
5. okt 2022

s ex mám jedno a s ďalším mm 3...
tak u nás už chlapi spolu rozoberajú politiku, pozerajú hokej a pijú pivo... dievčatá svojho ocinka milujú ....

sissy27
•
5. okt 2022

nemala by som s tým problém. Ale ak už teraz cítiš neistotu vo vzťahu a hlavným dôvodom je "vždy som chcela mať 3 deti" tak to nie je dobrý základ.
Pokiaľ ste si svojim vzťahom istí, je dobrý vzťah aj medzi prvým dieťaťom a otčimom (teda majú vzťah "Otec&dieťa" a nie ako "mamin partner & frajerkine dieťa" ) a deti chcete obaja, tak prečo nie.

elizabet173
•
5. okt 2022

je rozdiel, či ten muž už dieťa má, alebo nie. Ak dieťa má, ja by som mala tiež, ani náhodou by som do spoločného dieťaťa nešla. A vlastne ja by som si hľadala len muža s dieťaťom, nešla by som už do ďalších detí s iným mužom. Bola som v takej situácii, ja som mala dieťa, partner mal dieťa, ale o spoločnom sme neuvažovali, deti sme mali už síce odrastené, ale rovnako by som uvažovala, aj keby boli malé. Nie len z finančného hľadiska, strachu, že by som ostala s dvomi, tromi deťmi sama, ale aj preto, že sa často stáva, že muž začne uprednostňovať spoločné dieťa pred ženiným, deti sa seba žiarliť a pod.

kellypiu
•
5. okt 2022

neriesila by som toto, zalezalo by mi na tom aky je ten moj vztah s tym druhym muzom, ci to ma buducnost, ci mu doverujem. Mam kamosku, co ma svoje jedno dieta, jej muz ma svoje dve a teraz maju dalsie dve spolu a teda funguju v pohodke.

konikkon
•
5. okt 2022

Ak by mi to nevyšlo s mojim manželom, ten ďalší by musel byť sám princ na bielom koni, aby som bola ochotná mať s ním deti.

stanulienkat
•
5. okt 2022

Nie. Nešla by som do toho. Keď pozerám tuna príbehy mamičiek,ktoré majú tri štyri deti každé s iným mužom, za mňa hrôza. Do toho má manžel tiež predchádzajúce deti z predchádzajúcich vzťahov. Nemám rada takéto patchworkové rodiny. Ľudia si bezhlavo robia s kdekým deti,zostanú tehotné s hocijakým debilom po pár mesačnej známosti. Myslíte si, že tie deti nestradajú, že sa cítia dobre v kope cudzích ľudí?

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
5. okt 2022

@athom mňa len zaujímajú názory, ale riadim sa sebou.

athom
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
5. okt 2022

@athom tak ja mám dieťa jedno, a nie som na neho sama, ex sa vzorne stará. Určite som si ho neurobila bezhlavo, boli sme pár niekolko rokov.

autor
•
5. okt 2022

@athom názormi tu sa neriadim, ale rada si píšem na mk a pýtam sa tu každý detail, som taký analytický hlbavy typ 😀 ale tieto veci sú vysoko individuálne.

athom
•
Autor odpoveď zmazal
•
marca12
•
5. okt 2022

Ja by som s dalsim muzom deti uz nechcela mat.

karolinakr
•
5. okt 2022

@athom volas @viestta na pomoc? 🤣

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
viestta
•
5. okt 2022

@athom nie, nepridám sa. Čítala som, nepovažovala som za nutné čokoľvek sem písať. Stačí?

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
viestta
•
5. okt 2022

@athom a ty si co o mne písal?

athom
•
Autor odpoveď zmazal
•
karolinakr
•
5. okt 2022

@viestta už zas to zmazal.Koťuha ( @athom )

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
karolinakr
•
5. okt 2022

@athom nie, žeby som bola zvedava, ale ked v 1 texte 3x zmazeš odpoved, už to budí zvedavost

sticker
athom
•
Odpoveď bola odstránená
•