icon

Divná požiadavka muža - aká je vhodná reakcia?

7. apr 2023

Ahojte mám priateľa s ktorým sa stretávame veľmi málo. Podarilo sa nám urobiť si na seba celý víkend po dlhom čase ale mám dostať dnes menštruáciu. Od včera ma nástojčivo presviedča nech jem citróny 🍋 a nech sa mi oddiali. Písal mi o tom dokopy asi 10x príde mi to ako nátlak. Hoci chceme byť spolu a ľúbime sa ale niečo sa vo mne prieči keď ide narúšať môj cyklus. Samozrejme že som citrón nejedla môj cyklus je ako hodinky a narúšať to nebudem. Len ma mrzí že mu na sexe až tak záleží viac než na mojom zdraví. Ako by ste reagovali?

autor
7. apr 2023

@nelca0510 keď niekoho ľúbiš je ti jedno co s nim robíš ale užívaš si ten čas s nim aj tak naplno. Sex predsa nie je jediná naplnujuca aktivita dvoch ludi ktorí sa ľúbia. Ja keď ľúbim mi stačí ze môžem toho človeka objať a hoci byt aj bez slov.

sense
7. apr 2023

Neviem ale nikdy som neriešila dopredu a nehovorila chlapovi o tom. Ze zrovna vtedy ako sa mame mat stretnúť príde ms, takže nech so sexom nerata.
Neviem koľkokrát ste sa už stretli a ci medzi vami k niečomu došlo.... Ale sex v novom vzťahu som nikdy neplánoval treba byť spontánny.... A keby do mňa niekto hustú týždeň dva ze sa mam tlačiť citrónom tak mu v ten deň zavolám ze mi je z toho citróna zle a nemôžem ísť nikam

autor
7. apr 2023

@sense nechcela som aby mal očakávania zbytočne 😅

zmrzlinka2021
7. apr 2023

Tak nesexujte. Trávte čas inak, v prírode, na turistike, spoločnými aktivitami. Aspoň sa lepšie spoznáte. My sme sex mali až ako manželia a milión spoločných aktivít, dobrodružstvie. Ty nie si povinná nikomu vyhovieť, vaz si seba, svoje telo a nedovol priateľovi manipulovať s tebou. Buď mu na tebe záleží a skutočne ťa ľúbi alebo hľadá len svoj prospech.

marcellka32
7. apr 2023

Tak ja by som mu narovinu povedala, že tento víkend nie a je na ňom ako to vezme, ak sa zduje nestojí ti za to ako chlap, pretože normálny chlap to chápe, aj keď sa vidíte malo, mne príde že z jeho strany ide len o sex, a keby 10 x povedal daj si citróny, tak by mi blikal maják v hlave, veď tento chlap chce trtkat celú veľkú noc.. sa divim koľke vyhoviete svojmu mužovi vo všetkom

googlinqa
7. apr 2023

Kašli na neho máš 30 ešte si nájdeš snáď lepšieho tento je manipulátor preto je v 40 sám

toskanka
7. apr 2023

Tiež by mi to išlo na nervy, nemám rada tieto sexuchtive typy, niekedy treba ženu len tak pritulit, dať jej pocit, že ju má rád, ona mu to potom 100 násobne vráti. Za mňa red flag.

nelca0510
7. apr 2023

To už si ako tá v diskusii,čo mužovi pri hádke povedala,že nebude 2 mesiace sex:D lebo že má ruku :D bože,veď to je chlap. Nemá 13,aby mi stačilo objatia a držanie sa za ruky.

anita6666
7. apr 2023

Neviem,koľko ste spolu,ale jeho manipulácie sú (budú) čoraz zreteľnejšie časom. To zistíš sama,že "niečo" nie je v poriadku a vedľa seba máš masku. A nejde tu aktuálne o "citróny".

leskovael
7. apr 2023

To že tebe stačí objatie je pekné, veď aj to treba.. Ja neverím že 30 ročná žena tu robí drámu akoby bola panna a rieši prvý sex. Nie, nedovolila by som aby mi niekto otravne písal nech jem citróny, ale zase ja by som nehovorila že som dostala a nič nebude 🤦‍♀️ Čakala som kedy tu padne slovo manipulátor a dokonca tento je aj sexuchtivý😂 hej, toto nieje normálny chlap keď niečo chce, keď sa vidíte málo. Vzťah by som ukončila a nie, žiadne citróny by s tým nič nemali.. Treba zvážiť či ste natom v sexe na " rovnakej vlne"
Keď 30 a 40 roční ľudia nevedia čo robiť, keď je (samozrejme VZÁJOMNÁ) chuť a žena má svoje dni, tak neviem už.. Podľa mňa je zase už len deckám cez prázdniny dlho..

jana0215
7. apr 2023

@elizabet173 nerozumiem, čo to má spoločné s antikoncepciou.

mamkalentedkova
7. apr 2023

Ste spolu malo ,dá sa pochopiť ,že pod spoločným víkendom videl dva dni plné sexu . A že je sklamaný ,keď máš dostať menštruáciu.Je normálny zdravý chlap..vieš honit celý víkend si kľudne mohol aj doma .Sú aj iné alternatívy..Len zrejme máte rozdielne očakávania od spoločného víkendu ..

liljana
7. apr 2023

Ak ste malo spolu a tesil sa na sex, tak je otravny. To je rovnake, ako ked mas ovulaciu, mas chut na sex a chlap nikde, alebo sa mu nechce. 🙂 Ved ho odbi, ze to akoze pijes a nezabralo. Cez svoje dni sa mu mozes venovat aj inak.

nikaeli
7. apr 2023

Celkom ma prekvapuje, ako mnohé presviedčate autorku, že robí z komára somára. Tu predsa vôbec nejde o citróny. Autorka nechce sexovať počas krvácania. Nemá chuť. Čo je prirodzené a normálne. Prečo by mala zaťať zuby a podriadiť sa? to má vážne sklopiť uši a robiť to, čo chce muž? len aby sa na ňu nenahneval? ak nie je ochotný rešpektovať moje 'nie', nie je o čom.

adka176
7. apr 2023

Len si zvyknúť, že chlapi to majú len o sexe..... všetko ostatné je až na druhom mieste....

mamkalentedkova
7. apr 2023

@nikaeli veď nemusí sexovať ...ale môže ho napríklad vyfajčiť nie ? Tiež môže trošku pozerať na jeho potreby .Či sa všetko musí podriadiť len jej predstavám ? Je také nepochopiteľné ,že chlap ,ktorý je so ženou malo od spoločného víkendu očakáva viac ako večeru ,kávu a pozeranie filmov ? Neviem podľa mňa je to úplne normálne ,a mohla to čakať ..tak buď ten víkend zrušíme ,že mi to teraz nepasuje a nedávam chlapovi falošné nádeje ,alebo sa " prekonám" a aspoň nejak mu to Vynahradim.On tiež možno nechce ísť niekam na abecedu ,ale urobí to kvôli nej ...Keby bol hovado ,po ide tiež ,že cez víkend nemôže ,že uz niečo má..keby mu šli výlučne o sex a vedel by,že z toho nič nebude .Veď sa preboha nepozerajte na svet vždy len z jednej strany ...Veci nie sú len čierne alebo biele ..

nikaeli
7. apr 2023

@mamkalentedkova otázka bola citróny a menzes 😉

anita6666
7. apr 2023

@nikaeli ono to bolo zrejme myslené tak,že on chce súložiť,tak preto citróny,aby ten menzes ešte nedostala skôr,než sa stretnú lebo potom si už nevrzne a tým dáva autorke najavo to,že ona je zdrojom jeho aktuálnych potrieb,ktoré ak sa dostaví perioda ,nebudú naplnené. Takto nejako sa začína prejavovať manipulácia v úvode. Aj keď proti prírode manipulátor bojovať nemôže,čaká,ako sa ona postaví k tejto situácii a či sa bude cítiť nejako vinná a čo urobí (naslubuje) mu v budúcnosti,aby mu vyhovela. Takto si overuje,nakoľko má vedľa seba potentny zdroj na manipuláciu do budúcna. Či z nej bude mať osoh aj ďalej.

katka700
7. apr 2023

Máš pravdu, vzťah nie je len o sexe a treba mať isté hranice a nie len robiť čo chlapovi na očiach vidíš. Ešte ma napadlo - Skoro 40 ročný chlap a verí že cyklus sa dá upraviť citrónmi 😂 Neviem ako dlho ste spolu a čo o ňom vieš , ale aby ťa nezačal presviedčať že zem je plochá alebo že nedávne zemetrasenie v Turecku bolo umelo vyvolané. Tým nechcem povedať že musí byť milovník konšpiracii alebo že milovníci konšpiracii nie sú dobrí ľudia. Len si ho radšej 'otestuj' čomu ešte verí a zvaz či ti to vo vzťahu nebude vadiť. Nech nestrácas čas s chlapom čo sa k tebe povahou nehodí, teda ak hľadáš dlhodobý vzťah

mamkalentedkova
7. apr 2023

@nikaeli odpoveď je ,že miesto toho,že to tak autorka prežíva ,mohla sama navrhnúť inú alternatívu a myslím,že by bol aj chlap spokojný ..stačilo povedať ,že nechaj sa prekvapiť ..

anita6666
7. apr 2023

@katka700 myslím,že už založenie tejto témy,zdanlivo banalnej, v autorke vyvoláva pochybnosti,koho má vedľa seba a správne cíti,že toto bude 40 ročný porouchany zufalec. Keby napísala viac,určite by sa našli aj iné veci,ktoré sú tak troška mimo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
angela85
7. apr 2023

Podľa mňa z toho robis tragédiu. Sa až moc teší,že máte byť spolu celý víkend,chce si to s tebou čo najkrajšie užiť,ty máš pms a si precitlevena a robíš z toho tragédiu že ťa chce len na sex,ale podľa mňa to tak určite není,len muži uvažujú trochu viac tým dole.

marseillefan
7. apr 2023

Po prvé, v živote som nepočul o citrónoch a ani si neviem predstaviť, že by vitamín C ovplyvňoval cyklus... kľudne si citróny daj, je to dobré na imunitu...
Čo by zafungovalo sú nejaké hormonálne tabletky/injekcie (napr. antikoncepcia alebo určite existuje niečo na oddialenie menštruácie) a je úplne v poriadku, ak si proti tomu.
po druhé, menštruácia = blowjob week

denisah6
Autor odpoveď zmazal
danica2711
7. apr 2023

ak máš naozaj 30, tak toto je tvoj prvý chlap, či ako? Keď ste plánovali ten víkend, nenapadlo ti pozrieť do kalendára, ako to vyzerá s tvojím cyklom? Alebo ti to bolo jedno, lebo tebe stačí ho objať a si spokojná? Ty netúžiš po sexe s ním? Asi nie, keď tak škandalizuješ, že by si mohla urobiť niečo (mimochodom naprosto neškodné), aby si si oddialila menzes. Je jedno, či by ti citróny pomohli alebo nie, ale ten tvoj prístup, to obviňovanie chudáka nadržaného chlapa, že ti chce poškodiť zdravie kvôli sexu... vieš čo, ty si radšej kúp mačku, tú budeš môcť hladkať bez toho, aby po tebe niečo chcela...

iwesska
7. apr 2023

Myslim si,ze tento vztah nema ziadnu buducnost. Ste spolu minimalne a aj to sa neviete respektovat. Osobne ta chapem. Ja si tiez neviem predstavit mat sex cez MS🤮 Hlavne,ked nestiham menit vlozky,je mi blbo a nadomnou by mal stat chlap,co si nutne potrebuje vyprazdnit vajcia. A ked uz velmi chce,da sa to predsa aj inak a nie sa dobijat do teba🤦‍♀️

katarinka89
7. apr 2023

@nelca0510 👍🤣

katarinka89
7. apr 2023

@danica2711 možno mala inú predstavu stráveného vikendu- nejaká beletria, masáž, varenie a nie sex....🤣
Ja som sa zhrozená keď som si precitala ich vek.tipovala som max 25 u oboch.....

karolinakr
7. apr 2023

Aha super, a ked žena chce a muž nema chuť, nezabudnite všetci jej potom radiť, nech si to robi rukou sama, od muža nič nečaka, a kupi vibrator. ..