icon

Dostávate ponuky na sex od cudzích mužov?

Včera o 16:39

ahojte, pekny podvecer. ci ste zadane, alebo nezadane, mladsie ci starsie... Dostavate ponuky na sex s tym, ze realne nad nimi uvazujete, resp vyuzijete od cudzich muzov? Napriklad po kratkom pisani, alebo po osloveni niekde v bare? Kedy naposledy ste vyuzili taku ponuku? Nemyslim co skoncili manzelstvom take nie. Myslim jednorazove, alebo iba na par stretiek ktore vam vyhovovali.

Strana
z3
morpheuss
Včera o 20:06
@minenkaa

Dnes v Lidl v rade na pokladňu ,som dostala pozvanie na rande,tak sa pytam či nedáme hneď sex a dali sme

@minenkaa do čerta... a ja som bol dnes v Tescu...

enmery
Včera o 20:08
@morpheuss

@morpheuss V Lidli možno bola Tvoja žena😃

morpheuss
Včera o 20:08
@earlgrey

Ja áno, a nehanbím sa za to. Sex milujem ale chlapa si na krk zavesiť nechcem! V mojom veku už určite nie. Mám rada svoj kľud, pokoj. Takže sa nebudem hrať na chrumkavú.

@earlgrey "v mojom veku"??? šak ty si ešte mladá raketa...

morpheuss
Včera o 20:09
@enmery

@enmery dúfam, že bola dobrá akcia 😂

minenkaa
Včera o 20:09
@morpheuss

@morpheuss keď pôjdem zas na nákup ozvem sa

morpheuss
Včera o 20:10

Inak ženy, ktorá z vás ešte nedostala ponuku na sex a chcela by, nech mi len napíše... už som starý, aby som to aj realizoval, ale ponuku vám určite dám 😂

wolf_
Včera o 20:11

Inak napriek tomu, že toto nie je moja šálka kávy nechápem prečo by žena, ktorá chce jednorázový sex nemala mať sebahodnotu, sebaúctu apod... 🤷‍♀️ A.. platí to aj pre mužov? 🤔

morpheuss
Včera o 20:12
@minenkaa

@morpheuss keď pôjdem zas na nákup ozvem sa

@minenkaa Ďakujem... btw, oplatilo sa? stála tá šukačka za to?
Vieš ako to chodí s chlapmi... väčšina dobre trtkať nevie...

anonym_d74f33
Včera o 20:15
@anonym_e6cb53

@anonym_d74f33 " Preco sa žena, ktorá by takúto ponuku vyuzila považuje za lacnú, alebo, že si neváži samu seba?" Lebo keby poznala svoju hodnotu, poznala sama seba, vedela by, že iba slúži na uspokojenie potrieb iných. Energetika ľudského tela, vám asi tiež nič nehovorí. A neviem čo má spoločné, že si zaplatím sama služby, dovolenku, ale nechcem, aby si niekto na mne uspokojoval svoje pudy... fakt nechápem.

@anonym_e6cb53 môže si chcieť iba užiť sex veď aj ona muza využije na prospešnú vec.Ten sex nebude výhodný iba pre muža.Kolkokrat sú tu príspevky kamarátstvo s výhodami.Aj toto môže byť taký kamarát.

minenkaa
Včera o 20:17
@morpheuss

@minenkaa Ďakujem... btw, oplatilo sa? stála tá šukačka za to?
Vieš ako to chodí s chlapmi... väčšina dobre trtkať nevie...

@morpheuss som nestíhala ani vnímať pri tom blokovanie

morpheuss
Včera o 20:26
@minenkaa

@minenkaa dúfam, že si mala väčší nákup, lebo potom fakt že nič moc..

karolinakr
Včera o 21:43
@minenkaa

@minenkaa to sa stalo naozaj? ja že nas len naťahuješ..a čo sa stalo, že si odmietla?

anonym_e6cb53
Včera o 22:12
@wolf_

Inak napriek tomu, že toto nie je moja šálka kávy nechápem prečo by žena, ktorá chce jednorázový sex nemala mať sebahodnotu, sebaúctu apod... 🤷‍♀️ A.. platí to aj pre mužov? 🤔

@wolf_ lebo je to v rozpore s hodnotami a nastavením, ktoré predstavuje zdravé vzťahy medzi mužom a ženou. Je to v rozpore s ľudskou energetikou, intimitou (čo veľa ľudí ani nevie čo vlastne je). Neviem to slovami vysvetliť, to musí človek cítiť, mať v sebe. Nie je to o pudovosti, dokazovaní si svojej moci, o egu... Ja si nedokážem predstaviť, aby sa ma dotkol cudzí muž len tak...

anonym_e6cb53
Včera o 22:14
@anonym_d74f33

@anonym_e6cb53 môže si chcieť iba užiť sex veď aj ona muza využije na prospešnú vec.Ten sex nebude výhodný iba pre muža.Kolkokrat sú tu príspevky kamarátstvo s výhodami.Aj toto môže byť taký kamarát.

@anonym_d74f33 "kamarátstvo s výhodami" to je taký novodobý trend mám pocit. Kedysi to robili v tajnosti, dnes sa tým chvália a berie sa to ako niečo "prirodzené"... Je to iba neschopnosť ľudí žiť a budovať kvalitné vzťahy a niesť zodpovednosť za svoj život..

wolf_
Včera o 22:17
@anonym_e6cb53

@wolf_ lebo je to v rozpore s hodnotami a nastavením, ktoré predstavuje zdravé vzťahy medzi mužom a ženou. Je to v rozpore s ľudskou energetikou, intimitou (čo veľa ľudí ani nevie čo vlastne je). Neviem to slovami vysvetliť, to musí človek cítiť, mať v sebe. Nie je to o pudovosti, dokazovaní si svojej moci, o egu... Ja si nedokážem predstaviť, aby sa ma dotkol cudzí muž len tak...

@anonym_e6cb53 v rozpore s hodnotami a predstavami niektorých ľudí (napr teba), nie všetkých. Ja rozumiem tomu čo píšeš, vrátane energetických vecí atď. Ale to neznamená, že ak ten sex chce muž aj žena, tak si tá žena neváži samú seba.

anonym_e6cb53
Včera o 22:26
@wolf_

@anonym_e6cb53 v rozpore s hodnotami a predstavami niektorých ľudí (napr teba), nie všetkých. Ja rozumiem tomu čo píšeš, vrátane energetických vecí atď. Ale to neznamená, že ak ten sex chce muž aj žena, tak si tá žena neváži samú seba.

@wolf_ to nech si každá žena zodpovie sama za seba. Ja píšem za seba, pre mňa je takéto konanie, že by som išla sama proti sebe.

wolf_
Včera o 22:29
@anonym_e6cb53

@wolf_ to nech si každá žena zodpovie sama za seba. Ja píšem za seba, pre mňa je takéto konanie, že by som išla sama proti sebe.

@anonym_e6cb53 a to je presne to. Keby si šla sama proti sebe, tak by to samozrejme OK nebolo. Ale je iné ak daná žena nejde proti sebe a chce to tiež, a to nerozumiem prečo by taká žena vo všeobecnosti akože nemala mať sebahodnotu a bla bla 🙂

earlgrey
Dnes o 05:15
@morpheuss

@earlgrey "v mojom veku"??? šak ty si ešte mladá raketa...

@morpheuss 🤣🤣🤣

anonym_85198e
Dnes o 06:56

Samozrejme ze využijem ponuky, a prečo nie? Kedy keď nie teraz kým som mlada? Potom by som v starobe ľutovala aká som bola sprostá. Ved žijeme len raz.

o__o
Dnes o 07:09

Dostavam a je to odpudive ..

domix147
Dnes o 07:18

@anonym_autor mne sa nikto ani neprihovori nevysielam totiž signály, že mám záujem o cudzích chlapov …verte že ak sa vám prihovárajú,tak vy konáte tak, že im dávate návnadu …či sa už tvárite slušne alebo nie …pretože slušnej žene sa nijaký chlap prihovárať nebude…
A ďalšia odpoved aj keby sa mi náhodou nejaký chlipnik prihovoril tak sa s ním neviem baviť 🤣lebo na chlipnosti neviem odpovedať …a ponuku by som nevyužila … som verná manželovi . A aj budem .

minenkaa
Dnes o 08:18
@domix147

@anonym_autor mne sa nikto ani neprihovori nevysielam totiž signály, že mám záujem o cudzích chlapov …verte že ak sa vám prihovárajú,tak vy konáte tak, že im dávate návnadu …či sa už tvárite slušne alebo nie …pretože slušnej žene sa nijaký chlap prihovárať nebude…
A ďalšia odpoved aj keby sa mi náhodou nejaký chlipnik prihovoril tak sa s ním neviem baviť 🤣lebo na chlipnosti neviem odpovedať …a ponuku by som nevyužila … som verná manželovi . A aj budem .

@domix147 takže ak je zena znásilnená ,vysielala signál,že to chce ,ak ti dnes niekto len tak šuchne ,že ti ostane monokel ,tak si vysielala signál,že si ti chcela
Prečo sú teda páchatelia súdený ,za čo vôbec nemôžu a chudaci neviny sedia v bázach a ty čo ich k tímu podnietili svojim vyžarovaním,sú na slobode

autor
Dnes o 08:55
@enmery

@enmery o tvojom intelekte si nam uz co to prezradila, ze to je hlboko pod urovnou beznej zeny a ako vidim nadalej nas o tom presviedcas, tym ze nedokazes zosnovat ani zlozitejsie suvetie, ktore by nedajboze davalo zmysel. A tak sa mi natisne otazka o tvojom vzdelani. Mas ukonceny aspon prvy stupen ZS?

anonym_fbef14
Dnes o 09:41
@rozculena

@enmery možno je to chlap a hľadá tu jednorazový sex😀šak kopa unudených frustrovaných mamičiek na fóre

@rozculena azda nepojde hladat do kasarni...ibazeby bol pamprezident.
Alebo mna celkom beru tehotne, ponukam sluzbu pre neukojenu tehulku 😁

Strana
z3