Dostávate ponuky na sex od cudzích mužov?
ahojte, pekny podvecer. ci ste zadane, alebo nezadane, mladsie ci starsie... Dostavate ponuky na sex s tym, ze realne nad nimi uvazujete, resp vyuzijete od cudzich muzov? Napriklad po kratkom pisani, alebo po osloveni niekde v bare? Kedy naposledy ste vyuzili taku ponuku? Nemyslim co skoncili manzelstvom take nie. Myslim jednorazove, alebo iba na par stretiek ktore vam vyhovovali.
@anonym_e6cb53 z tvojho osobného presvedčenia sa nedá vyvodzovať univerzálna pravda o "prirodzenej podstate" všetkých žien ani hodnotiť tie, ktoré to majú inak ako odpojené či menej vedomé. Je ok, že to tak ty vnímaš. Ale nie je ok prezentovať subjektívny pohľad za objektívny fakt.
@wolf_ vychádzam síce z môjho osobného nastavenia, ale tieto "univerzálne pravdy o prirodzenej podstate žien", nie sú moje výmysly. Každý kto sa zaoberá napr. osobným rozvojom sa stým už stretol. A to by ženy pozerali čo sa napríklad píše v rôznych náukách, alebo védach o energetike človeka. Niekedy treba hodiť vidly do toho čo je považované za "normálne" však inakosť sa "nosí" A týmto som s mojej strany povedala asi všetko.
@wolf_ vychádzam síce z môjho osobného nastavenia, ale tieto "univerzálne pravdy o prirodzenej podstate žien", nie sú moje výmysly. Každý kto sa zaoberá napr. osobným rozvojom sa stým už stretol. A to by ženy pozerali čo sa napríklad píše v rôznych náukách, alebo védach o energetike človeka. Niekedy treba hodiť vidly do toho čo je považované za "normálne" však inakosť sa "nosí" A týmto som s mojej strany povedala asi všetko.
@anonym_e6cb53
Ženy by nemali mať sex na jednu noc:je normatívne tvrdenie, nie fakt.
To je morálny postoj.
Nie biologický zákon.
Nie univerzálna pravda.
Pre každú jednu ženu ,ale aj muza ,sex na jednu noc ,jednorazovke znamená niečo iné a tak isto aj sex vo vzťahu
Netreba do tohto zatahovat ,takéto výroky ktoré hovoria ako by malo byt a nie čo je
@anonym_e6cb53 ja osobne denne meditujem, zaujímam sa o energetické polia, vibrácie, celkovo vedomý život, sebarozvoj ako z pohľadu vedy, psychológie, tak aj z duchovnejšieho sprituálnejšieho pohľadu atď atď. Tieto pojmy mi nie sú cudzie, naopak, už roky sú mojou dennou súčasťou. A napriek tomu sa absolútne nestotožňujem s tým, že iné životné cesty ako tie moje sú zlé/nezdravé, že iné vnímanie ako to moje je zlé/nezdravé, že moja subjektivita je objektívna pravda atď. Práveže úplne naopak - za mňa vedomý vyrovnaný človek práveže nemá potrebu robiť súdy a stavať svoje vnímanie nad vnímania iných.
@anonym_autor dostala a ked boli sympatie aj par krát využila, neľutujem, ale to je vnútornom nastavení každej z nás
@anonym_e6cb53 ja osobne denne meditujem, zaujímam sa o energetické polia, vibrácie, celkovo vedomý život, sebarozvoj ako z pohľadu vedy, psychológie, tak aj z duchovnejšieho sprituálnejšieho pohľadu atď atď. Tieto pojmy mi nie sú cudzie, naopak, už roky sú mojou dennou súčasťou. A napriek tomu sa absolútne nestotožňujem s tým, že iné životné cesty ako tie moje sú zlé/nezdravé, že iné vnímanie ako to moje je zlé/nezdravé, že moja subjektivita je objektívna pravda atď. Práveže úplne naopak - za mňa vedomý vyrovnaný človek práveže nemá potrebu robiť súdy a stavať svoje vnímanie nad vnímania iných.
@wolf_ áno môže to niekto vnímať, akože robím súdy a staviam svoje vnímanie nad ostatných.... Ja som to ale v tomto duchu nepísala. Napísala som svoje nastavenie autorovi príspevku, ako tom vnímam ja. Nepísala som tu iným ženám, ktoré takéto ponuky dostávajú a využívajú žiadne "kázania o mojej pravde, alebo ich zlej životnej ceste"
@wolf_ áno môže to niekto vnímať, akože robím súdy a staviam svoje vnímanie nad ostatných.... Ja som to ale v tomto duchu nepísala. Napísala som svoje nastavenie autorovi príspevku, ako tom vnímam ja. Nepísala som tu iným ženám, ktoré takéto ponuky dostávajú a využívajú žiadne "kázania o mojej pravde, alebo ich zlej životnej ceste"
@anonym_e6cb53 nemyslím si, že sa dá poprieť, že si tu objektivizovala svoje vnímanie a určitým spôsobom také ženy súdila a nálepkovala slovami ako odpojené, nepoznajúce svoju hodnotu, atď.. V každom prípade točíme sa už v tom istom 🙂 Takže z mojej strany už tiež niet čo dodať. Pekný večer 🙂
@anonym_autor nie. Nie som ku*va.

@wolf_ "žena to chce tiež" (s cudzím náhodným mužom, lebo zvierací pud) ... môj názor: "sú to ženy odpojené od seba, od svojho tela a vedomia. Prirodzenou podstatou zdravej seba-vedomej ženy je hlboké vnútorné, emocionálne prepojenie s mužom, intimita vo vzťahu. Za tohto nastavenia sa žena dokáže hlboko v dôvere a bezpečnom spojení uvoľniť, aby prežívala svoje sexualitu zdravo. " Takto to vnímam ja. Preto v dnešnej dobe prechádzajú vzťahy masívnou očitou, rozpadajú sa... Človek sa potrebuje cez extrémy navrátiť do svojej prirodzenej podoby (rovnováhy)
@anonym_e6cb53 z tvojho osobného presvedčenia sa nedá vyvodzovať univerzálna pravda o "prirodzenej podstate" všetkých žien ani hodnotiť tie, ktoré to majú inak ako odpojené či menej vedomé. Je ok, že to tak ty vnímaš. Ale nie je ok prezentovať subjektívny pohľad za objektívny fakt.