Dovolili by ste partnerovi sex v trojke?

6. jún 2022

Ahojte,
chcem len povedať, že nie som troll, ani pubertiak, čo si tu robí srandu. Ide o situáciu z reálneho života. Môj partner vymýšľa, že chce sex v trojke. V minulosti pred 13 rokmi ho mal. Najprv 2 muži a jedna žena, druhý krát zasa opačne.
Mňa to dosť odrádza, neláka ma to, popravde príde mi to z časti homosexuálne, čo som mu aj povedala. Dokonca mi to príde už také, že "neviem, čo od dobroty".
Aký je váš názor na takúto vec a ako by ste reagovali vy ? Ďakujem za odpovede 🙂.

katkaseiner
6. jún 2022

absolutne nie... a ak to k zivotu potrebuje, tak je uz byvaly...

monro
6. jún 2022

Určite nie.

aurorastone
6. jún 2022

Mňa to kedysi lákalo okolo 20tky ale teraz na staré kolená 😅(mam 33 a malé dieťa) už vôbec, ani si to neviem predstaviť, ale keďže ty nechceš nútiť ta nemôže a nesmie, tak ma asi smolu ináč by to bola nevera z jeho strany 🤷‍♀️

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. jún 2022

@cocolino234 teraz chce, tiež tak, že oboje verzie

cyberk
6. jún 2022

dopriala ale jedine 2 zeny a on :D
on by seba a dalsieho muza a mna, nestrpel kukat ako "ma niekto cudzi naklada" :D :D takze dost divne, ze ma na teba takuto poziadavku...

autor
6. jún 2022

@cocolino234 Neberiem nič, ako poníženie. Rada si prečítam názor iných žien....

h2
6. jún 2022

V žiadnom prípade. V žiadnom zložení.

zuzubb007
6. jún 2022

Kopla by som ho do zadku hned pri takejto poziadavke za mna nechutne, zbalene veci by mal za chvilu

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
6. jún 2022

Dovolila, prečo nie. Ale ja by som sa nezúčastnila, lebo je to za mňa už cez. No a keďže sex s iným ako mnou, bez ohľadu na počet a pohlavie zúčastnených považujem za neveru, musel by si rozmyslieť co mu je prednejšie.

svetlana16
6. jún 2022

Tak mu skus navrhnúť ze si kúpite pomôcky, mozno mu to bude stacit ako "trojka" 🙂 ale ja by som to nedovolila, dalsieho chlapa ci zenu, az tak v tom cool nie sme 😅 no sme na tom s manzelom rovnako, tiez by to nechcel...

nika_val
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ailiba
6. jún 2022

Podla mna je trochu divne, ked chce chlap ist do trojky s muzom... So zenou by som este chapala. Ale asi to nie je uplne v poriadku. Chapem, ked niekto chce zaexperimentovat, ale za prve, on uz to predsa zazil, takze u neho to nie je experiment, evidentne sa mu to paci a chce to zas.
A za druhe da sa to, ked je clovek bez zavazkov, ale ked ma trvaly vztah, tak to len poskodi. A ty mas na to predsa jasny nazor.

vilma7
6. jún 2022

Tak určite sú ženy, ktorým to vadí, ktorým nie.
Ja také niečo ku šťastiu nepotrebujem, takže nie. A nepristúpila by som k tomu len preto, že chce len jeden.

mandzula
6. jún 2022

Ak len vymýšľa a nijako ťa do toho nenúti, ty mu povieš nie a on to bude akceptovať, je to v poriadku. Ja osobne za tým žiadnu mega tragédiu nevidím, pokiaľ bude akceptovať tvoj postoj.

katarinka89
6. jún 2022

Určite nie, zdravý sexuálny život by nemal vyzerať tak ako to požaduje ten tvoj chlap a nie niesom len za misionara ako to tu písala pani vyššie. S mužom sa ľúbime a pri sobáši sme si neslubovali nič v trojke ani vo štvorke ale vo dvojici my dvaja. A to co urobíš je na tebe, je to tvoj život......

autor
6. jún 2022

@cocolino234 Skôr to druhé. Hnusí sa mi to, ale bojím sa, že bude vymýšlať inde ...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
modrymotyl8
6. jún 2022

@cocolino234 Môj názor celkovo je, že ak sú dvaja normálni jedinci ktorý sa majú radi a majú spolu deti a rodinu tak také veci do vzťahu nepatria. Ako je pravda, že človek môže mať rôzne predstavy ale príde mi to nechutné. A dalšia vec, ty si ešte mladučká takže teraz to vidíš takto, ale aj ja som bola mladá a nikdy by ma takáto vec nenapadla. Ale tak ľudia majú rôzne úchylky, či vady takže mňa už nič neprekvapuje. Niektorí súložia v trojkách, iní so zvieratami, druhí s mrtvolami. Ja súložim s manželom. Možno časom aj mne prepne budem chcieť 6stku ale musí sa jej zúčastniť aj Brat Pitt 😂

modrymotyl8
6. jún 2022

Nie neláka ma to, ale človek nikde nevie ako mu to v hlave prepne no nie ? Veď nič nie je večné ani zdravý rozum 😂

deedol
6. jún 2022

v tomto pripade je uplne jedno, ako to maju ostatni ludia. ak sa to tebe hnusi, tak to nerob, su to tvoje hranice.

silvike
6. jún 2022

@cocolino234 a ten treti vie ze je pre Vas ziva eroticka hracka ? on to tiez tak berie ?

miselar
6. jún 2022

Môj názor otvorené je to nechutne a choré ...mne osobne to príde zvratene čo sme potkany aby sme medzi sebou také veci robili ....ak tvoj názor je taký že ty to nechce s. A vlastne tvoj príspevok hovorí za všetko netúžis potom ale si ochotná to spraviť povedzme kvôli nemu ...Tak sa priprav na to že to veľmi naštrbi tvoj vzťah a intimitu voči partnerovi.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. jún 2022

@miselar Nebudem to robiť. Nedám sa nahovoriť iba preto, aby bol spokojný. Áno, naštrbilo by to vzťah....ale asi ho to naštrbilo aj teraz, nakoľko mám obavu, že bude hľadať inde.

mandzula
6. jún 2022

@modrymotyl8 a myslíš, že tí, ktorí chcú trojku, nie sú normálni? Prečo? Lebo ty si tak rozhodla? Podľa mňa normálni sú, presne tak, ako si normálna ty, že ju nechceš. Hranice normálnosti v sexuálnej oblasti určuje zákon (nekrofília, zoofília, pedofília), inak si hranice normálnosti určuje konkrétna dvojica.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
6. jún 2022

Toto je na komunikaciu s partnerom, myslim ze u vas to neprichadza v uvahu ( Ty to zjavne nechces) a tam velmi kompromis nie je. U nas to mame zmaknute, ani jeden toto nechce a hotovo.

h2
6. jún 2022

@cocolino234 Prepáč, ale nepáči sa mi tvoj spôsob komunikácie v tejto diskusii. Pre teba je trojka normálna. OK, tvoja vec, tvoj názor. Ale keď pre niekoho normálna nie je, to ešte neznamená, že je to konzervatívny puritán, súložiaci v misionárskej polohe po tme, pod paplónom a výlučne za účelom plodenia detí. A k tomu, čo si písala potom o tej nekrofílii a zoofílii, že "stupídne spájať" s trojkou a vlastne si tým zhodila @modrymotyl8 , ktorá to napísala, že jej preplo a že sa nedá brať vážne. No prepáč, to akým právom? Píšeš, že netreba odsudzovať ľudí za ich sexualitu. A zároveň robíš to isté. Kto má právo určovať, čo je normálne a v poriadku, a čo už nie?