Existuje dokonalá milenka?
Narazil som na dokonalú milenku?
Nedokážem si zvyknúť na štandard, do ktorého som sa dostal. Spoznáte ženu.... Na prvom rande sex a hneď úžasný. Dohodnete si ďalšie rande, ktoré navrhne ona sama, a nemešká ani sekundu. Práve naopak, príde o 15 minút skôr, hoci k vám cestuje 50 km. Po úžasnom dni a noci spolu navrhnete ďalšie stretnutie, kedy práve vám to vyhovuje. Ona povie.. Vtedy mám ešte svoje dni, ale o dva dni neskôr veľmi rada." Sledujte tam to dôležité ""vtedy sa nedá, ale o dva dni veľmi rada"". Opäť to dopadne úžasne a ona navrhne, že príde na víkend.. Nielenže príde a príde včas, ale ostane aj v pondelok, na ktorý si vybaví dovolenku ako prekvapko. Žiadne meškania na stretnutia... Žiadne odmietnutia prečo sa nedá.. ani výhovorky.. Žiadny problém so vzdialenosťou, alebo s tým k to má chodiť ku komu.. Dokonca hodinu pred dohodnutým časom sa opýta, v čom by sa mi páčilo, aby prišla oblečená.. Ak sa nedá stretnúť na dlhší čas, povie.. "Veď môžeme aspoň niekde v aute narýchlo." to mi už pada sánka.. Vo všetkom drží slovo a vie sa prisposobiť..
Neviem, či to, čo zažívam, je nereálny svet, rozprávka, alebo naozaj žije dokonalá milenka, žena, osoba ženskeho pohlavia čo som doposial neveril...
Zaujímajú ma najmä názory chlapov, ako by ste to vnímali vy .. stretli ste takú, máte ju už doma??
@karolinakr o téme neviem, to ma minulo 🙂
@tiezjedna že kedy maš partnerovi, al. frajerovi povedať, že ideš na ostro
@karolinakr to mohla byť zaujímavá diskusia 😀 Inak my sme si to s manželom dohodli už deň predtým... bol v Barcelone a celý večer sme si písali "sprosté" správy až som mu navrhla, že ho vyzdvihnem na letisku ako vždy, ale tentokrát trochu "neštandardne"🙊😂
tak ja len tolko, muz, ktory taketo blbosti vypisuje na MK...😀 by chcel zit taky zivot... Skratka, realny muz by nemal potrebu riesit taketo veci na zenskom fore. Respektive priitazlivy muz😀
@karolinakr to mohla byť zaujímavá diskusia 😀 Inak my sme si to s manželom dohodli už deň predtým... bol v Barcelone a celý večer sme si písali "sprosté" správy až som mu navrhla, že ho vyzdvihnem na letisku ako vždy, ale tentokrát trochu "neštandardne"🙊😂
@tiezjedna ono to má niečo do seba, ked prišiel z lietadla a vítala si ho v pozícii Sharon Stone 😀
@tiezjedna ono to má niečo do seba, ked prišiel z lietadla a vítala si ho v pozícii Sharon Stone 😀
@karolinakr ale prd, čakala som ho v aute a potom sme už len rýchlo hľadali, kam s tým autom zapichneme🙊😂 našťastie priletel až večer, bola tma😂
@anonym_autor ty máš doma ženu a toto je milenka, či ako to myslíš?
@karolinakr ale prd, čakala som ho v aute a potom sme už len rýchlo hľadali, kam s tým autom zapichneme🙊😂 našťastie priletel až večer, bola tma😂
Ako už dávnejšie povedal tuším Josef Hausmann: "Ideálna žena sa hneď po sexe zmení na basu piva a partu kamošov."...
... že vás to baví mať pri sebe submisívnu ženu. Kúp si psíka, ten ťa bude počúvať na slovo, keď mu dáš výcvik.
Neviem, čo je na tom také super, že si z toho paf, že ona všetko robí preto, aby si bol spokojný. Ona vie, že si z toho paf a ako na teba... to je na tom to smiešne, čo ti nedochádza.
... že vás to baví mať pri sebe submisívnu ženu. Kúp si psíka, ten ťa bude počúvať na slovo, keď mu dáš výcvik.
Neviem, čo je na tom také super, že si z toho paf, že ona všetko robí preto, aby si bol spokojný. Ona vie, že si z toho paf a ako na teba... to je na tom to smiešne, čo ti nedochádza.
@anonym_288b47 Nesud ich. Ak to im dvom vyhovuje, tak super. Je vela modelov fungovania vo vztahu. Submisivna a dominantny alebo opacne, vsetko ok. Sikovna manipulatorka a sexom ovladany, tiez ok.
@anonym_288b47 Nesud ich. Ak to im dvom vyhovuje, tak super. Je vela modelov fungovania vo vztahu. Submisivna a dominantny alebo opacne, vsetko ok. Sikovna manipulatorka a sexom ovladany, tiez ok.
@patrike Nuda...
Poviem vám, v čom ja vidím rozdiel.Bežná, nezadaná žena sa zaregistruje na zoznamke a čaká. Píšu jej, a píšu, vyberá, preberá a postupne nadobudne pocit, že je princezná z monaka. Pritom ide o úplne obyčajnú ženu, ktorá si svoju hodnotu často mýli s množstvom správ . Cíti sa dôležitá, presvedčená, že všetko musí byť podľa nej, a ak nie, tak "maj sa", veď čaká ďalších sto. Lenže to je často len ilúzia a konanie v nevedomosti. Žena, ktorú ja opisujem, ktorú som stretol, je iná. Je to žena, žena diamant.. Diamant, ktorý bol síce súčasťou davu iných diamantov, osadený v nádhernom šperku, dokonale vytvorenom, precízne opracovanom rukami majstra.. No pri jednom náraze vypadol, dopadol na zem a práve vtedy sa zablysol, presne vo chvíli, keď som išiel okolo.. A aj keď je uz sám, stále v sebe nesie všetku tú precíznosť, hodnotu a dokonalosť rúk, ktoré ho vybrúsili a s láskou oasadili.. A že je to "iba" Milenka.. ?? Je to Milenka s velkym M..
ty si nemal vela priležitosti na sex, ked žena, ktora má na teba čas, je diamant
Poviem vám, v čom ja vidím rozdiel.Bežná, nezadaná žena sa zaregistruje na zoznamke a čaká. Píšu jej, a píšu, vyberá, preberá a postupne nadobudne pocit, že je princezná z monaka. Pritom ide o úplne obyčajnú ženu, ktorá si svoju hodnotu často mýli s množstvom správ . Cíti sa dôležitá, presvedčená, že všetko musí byť podľa nej, a ak nie, tak "maj sa", veď čaká ďalších sto. Lenže to je často len ilúzia a konanie v nevedomosti. Žena, ktorú ja opisujem, ktorú som stretol, je iná. Je to žena, žena diamant.. Diamant, ktorý bol síce súčasťou davu iných diamantov, osadený v nádhernom šperku, dokonale vytvorenom, precízne opracovanom rukami majstra.. No pri jednom náraze vypadol, dopadol na zem a práve vtedy sa zablysol, presne vo chvíli, keď som išiel okolo.. A aj keď je uz sám, stále v sebe nesie všetku tú precíznosť, hodnotu a dokonalosť rúk, ktoré ho vybrúsili a s láskou oasadili.. A že je to "iba" Milenka.. ?? Je to Milenka s velkym M..
@anonym_autor ty si ženatý? Alebo si len pletieš pojmy?
ty si nemal vela priležitosti na sex, ked žena, ktora má na teba čas, je diamant
@karolinakr Prečo máš dojem že píšem o sexe? Ja píšem o prístupe ženy, ku veciam ktoré tvoria bežne základ vzťahu.

@tiezjedna a išla si na to letisko naostro? bola tu taka tema 🙂
@karolinakr o téme neviem, to ma minulo 🙂