Existuje dokonalá milenka?
Narazil som na dokonalú milenku?
Nedokážem si zvyknúť na štandard, do ktorého som sa dostal. Spoznáte ženu.... Na prvom rande sex a hneď úžasný. Dohodnete si ďalšie rande, ktoré navrhne ona sama, a nemešká ani sekundu. Práve naopak, príde o 15 minút skôr, hoci k vám cestuje 50 km. Po úžasnom dni a noci spolu navrhnete ďalšie stretnutie, kedy práve vám to vyhovuje. Ona povie.. Vtedy mám ešte svoje dni, ale o dva dni neskôr veľmi rada." Sledujte tam to dôležité ""vtedy sa nedá, ale o dva dni veľmi rada"". Opäť to dopadne úžasne a ona navrhne, že príde na víkend.. Nielenže príde a príde včas, ale ostane aj v pondelok, na ktorý si vybaví dovolenku ako prekvapko. Žiadne meškania na stretnutia... Žiadne odmietnutia prečo sa nedá.. ani výhovorky.. Žiadny problém so vzdialenosťou, alebo s tým k to má chodiť ku komu.. Dokonca hodinu pred dohodnutým časom sa opýta, v čom by sa mi páčilo, aby prišla oblečená.. Ak sa nedá stretnúť na dlhší čas, povie.. "Veď môžeme aspoň niekde v aute narýchlo." to mi už pada sánka.. Vo všetkom drží slovo a vie sa prisposobiť..
Neviem, či to, čo zažívam, je nereálny svet, rozprávka, alebo naozaj žije dokonalá milenka, žena, osoba ženskeho pohlavia čo som doposial neveril...
Zaujímajú ma najmä názory chlapov, ako by ste to vnímali vy .. stretli ste takú, máte ju už doma??
Toto je tvoj prvý vzťah?
Lebo však toto je bežné na začiatku vzťahu,vtedy je človek aj ocareny z niečoho nového a chce ,aby ten druhý jednak bol veľmi spokojný a zároveň sa chce ukázať v tom lepšom svetle.
Nemaj ilúzie,že to bude tak navždy, jedine že by ste ostali len v "priateľskom vzťahu z výhodami"
@viestta Neidealizujem to co mám,ale v porovnaní s tým, čo ma doteraz obklopovalo, a s tým, čo tu čítam o tom, ako približne 70 % z vás funguje, je to citeľný rozdielaž extrem. A áno, pôsobí to skoro ako sen. Nehovoriac o tom, čo človek nachádza na zoznamkách, tam je to často vyslovene odpudivé. Úroveň správania, komunikácie a prístupu je miestami až zarážajúca či na zvracanie.
@anonym_autor zalezi co hladas. Mne sa napriklad dviha zaludok z muza, ktory caka ze mu na prvom stretnuti roztiahnem nohy. A za ďalšie bežne ak sú ľudia zamilovaní, tak sexujú vo veľkom. Celá táto debata je divná, neviem čo tým chcel autor povedať. Ak chceš ženu, ktorá ti dá kedy chceš a vo všetkom ti vyhovie zaplať si spoločníčku alebo choď do bordelu. Moznosti je vela.
@anonym_autor Tebe len toto stačí? Máš veľmi nízke nároky na ženu.
@ankare Typický trtko, čo rozmýšľa len tým saskom medzi nohami. Žiadne iné nároky ako sex kedykoľvek nemá. Slabý kus
Tiež som sexuchtivá a nemám rada meškanie a ani nemeškám, len mužov, ktorých som stretla ja chceli ten čas tráviť u mňa, nielen víkendy, okrem celodenného mazlenia vyžadovali aj celodennú stravu, servis a to sa potom musí z niečoho ubrať😁
Choď k nej a zistíš, že ideál v každom smere neexistuje.
Ideálnych mileniek by nás bola kopa ak by sme nemuseli nakupovať, variť, upratovať atď
neviem, ci si sa prebudil, roztopil z doby ľadovej, ale popisujes uplne beznu zdravu zenu, otazka je, ci bude taka ochotna aj po 30 rokoch
Pre mňa samy red flag. Chce si ta omotat a potom to príde. Bude nejaká manipulátorka. Čo je na tomto dobre? Namotas sa ako malý chlapec a zničí ta
Očividne je bezdetná či?
Napis o 6 mesiacov. 😀 Moj ex mal taku dokonalu, kym mu nezacali pipat spravy z banky o krasnych nakupoch cez kreditku.
Vy muži ste fakt strašne prostoduché stvorenia 😂. Tiež som mala priateľa, ktorého som vedela takto uvariť namäkko ľavou zadnou, bavilo ma vidieť ako je hotový zo všetkého čo naňho vybalím, stačí vás prečítať, čo ktorý chcete, čo je veľmi jednoduché a robiť sa ako nás to baví a napĺňa 😀
@anonym_autor a teraz tú o červenej čiapočke...
@aurora33 ja len, že mám 44r a toto som presne zažívala pred 4r, keď som sa dala dokopy so súčasným partnerom. Zaľúbená žaba, bola som schopná aj nemožné urobiť, aj sick day s dovolenkou zobrať 🙂. Tri dni sme nevyšli z bytu a nevedeli sme sa jeden druhého nabažiť. Obaja sme si zobrali dovolenku v práci. Sex bol všade. Aj na balkóne. Pre mňa je to správanie zaľúbenej ženy.
@anonym_34c366 ja ani nejdem pisat kde všade sme mali sex 😃 Ved to je super, ja keď citam ako tu sú ženy unavené a bla bla….mozem byt akokolvek unavená, ale stačí keď len zbadám svojho muža a únava hneď prejde :D
@anonym_autor a koľko tá tvoja stojí ?

@karolinakr ale tu nepíšem o nej. Práve o tých iných. Tebe. o tamtej, aj o tej druhej.
@anonym_autor a pozrieme sa na to z druhej srany: Nasla som takeho, ktory je ochotny kedykolvek ked ja chcem, kedy mi to vyhovuje je vzdy pripraveny...