icon

Existuje dokonalá milenka?

31. jan 2026

Narazil som na dokonalú milenku?
Nedokážem si zvyknúť na štandard, do ktorého som sa dostal. Spoznáte ženu.... Na prvom rande sex a hneď úžasný. Dohodnete si ďalšie rande, ktoré navrhne ona sama, a nemešká ani sekundu. Práve naopak, príde o 15 minút skôr, hoci k vám cestuje 50 km. Po úžasnom dni a noci spolu navrhnete ďalšie stretnutie, kedy práve vám to vyhovuje. Ona povie.. Vtedy mám ešte svoje dni, ale o dva dni neskôr veľmi rada." Sledujte tam to dôležité ""vtedy sa nedá, ale o dva dni veľmi rada"". Opäť to dopadne úžasne a ona navrhne, že príde na víkend.. Nielenže príde a príde včas, ale ostane aj v pondelok, na ktorý si vybaví dovolenku ako prekvapko. Žiadne meškania na stretnutia... Žiadne odmietnutia prečo sa nedá.. ani výhovorky.. Žiadny problém so vzdialenosťou, alebo s tým k to má chodiť ku komu.. Dokonca hodinu pred dohodnutým časom sa opýta, v čom by sa mi páčilo, aby prišla oblečená.. Ak sa nedá stretnúť na dlhší čas, povie.. "Veď môžeme aspoň niekde v aute narýchlo." to mi už pada sánka.. Vo všetkom drží slovo a vie sa prisposobiť..

Neviem, či to, čo zažívam, je nereálny svet, rozprávka, alebo naozaj žije dokonalá milenka, žena, osoba ženskeho pohlavia čo som doposial neveril...

Zaujímajú ma najmä názory chlapov, ako by ste to vnímali vy .. stretli ste takú, máte ju už doma??

Strana
z2
martinmmartin
31. jan 2026

@anonym_autor tak nejak sa spravaju zo zaciatku Thajky z pattaye k dochodcom zo zapadu. Vola sa to "long game".

jblheart
31. jan 2026

Aj mne sa toto stalo asi 2x... 1x to nevyšlo lebo som sa zobudil na budík a 2x na to že musím ísť čúrať... bolo asi 2 ráno... 😂😂😂

anonym_f526e9
Včera o 01:51

@anonym_autor na zaciatku je vacsinou vsetko dokonale..... na zaciatku. Nemaj klapky

anonym_23a6a4
Včera o 03:18

Chodí kde ... do P R Á C E ?
prosím ťa, nežartuj. Táto pani čo si opísal určite nechodí do bežnej práce ako ostatní smrteľníci. Pani isto bude príživníčka ktorá sa rada prisaje na tvoju peňaženku.

outami
Včera o 04:47

@anonym_autor užívaj si to teraz, lebo na začiatku je všetko dokonalé a verím, že u teba to bude stále dokonalé ale počítaj aj s tým, že sa to môže raz zmeniť

anonym_37f1cc
Včera o 05:24

Platíš jej?

anonym_34c366
Včera o 05:28

Na začiatku je to vždy takto. Utekáš z práce za ním, ostávate spolu a beriete si dovolenky alebo "náhle sick" day, chceš sa mu zapáčiť, čiže vnímaš, čo sa mu páči a čo nie a skúšaš sa tak obliecť. A sex je vždy a všade - v aute, v prírode, na schodoch pred panelákom, v kabínkach v obchode, alebo aspoň orál a handjob v kine, kde si naschvál vyberiete tie najvyššie rady. A to, že všade prídem presne, prípadne pár dní skôr je normálne. Áno, cestovala som za chlapom 300 km, lebo som bola zamilovaná. A sexovali sme snáď 3-4x za noc, on už nevládal. Ale potom príde realita bežných dní a ja som zrazu videla, to, čo som predtým nevidela alebo nechcela vidieť v mojich ružových okuliaroch. A tak po 3m som to ukončila. A on samozrejme nerozumel, veď všetko bolo také ideálne. Pre neho ...

anonym_493cbe
Včera o 05:45

neviem kolko mas rokov
ale toto sa vola zalubenost, ktora casom opadne
ako zivot, aj vztah sa vyvija vo fazach...

anonym_93c972
Včera o 05:57

Skús to zhodnotiť po roku dvoch troch
Lebo zopár stretnutí je zopár stretnutí,kde neriešite nič podstatné ani smerodatne
A že niekto je k dispozícii hocikedy na sex cudziemu chlapovi neviem ci zrovna je dokonale

anonym_7f3027
Včera o 05:58
@anonym_93c972

Skús to zhodnotiť po roku dvoch troch
Lebo zopár stretnutí je zopár stretnutí,kde neriešite nič podstatné ani smerodatne
A že niekto je k dispozícii hocikedy na sex cudziemu chlapovi neviem ci zrovna je dokonale

@anonym_93c972 tak je to milenka, tie su vacsinou na sex

anonym_7f3027
Včera o 06:03

@anonym_autor ty si nemal predtym žiadnu zenu ? Píšeš ako o niecom vynimocnom. Ked sme začínali s manzelom, tak aj na koniec sveta by sme jeden za druhým isli , sexovali sme stale ako kazdy zamilovaný par na zaciatku. Bola som v poslednom ročníku a hocikedy pre mna prišiel a ušla som kvoli nemu zo školy. Láska a ten chtíč byt s niekym koho žeriem ,bol silnejsi. Hlava v oblakoch. 19 rokov spolu a aj teraz by som za nim hocikde prišla ak by niekde ďaleko bol. Aj v oblečku, ked viem , ze ho to rajcuje. Nie je to nič výnimočné.

lindusss2016
Včera o 06:46

@anonym_autor tak z tvojho opisu dokonalej milenky mi vyplyva, ze tebe k dokonalosti staci len to, aby bola kedykolvek k dispozicii 🤦 A z jej ochoty byt k dispozicii naozaj nepretrzite s vynimkou menzesu 🙈 mi zas vyplyva to, ze pravdepodobne nema do coho ineho zabrdnut. Ak ma pracu, kde si vie cas prisposobit, to je skvele, ale ona nema zaluby? Nema nic mimo prace? Ja napr.mam plany na najblizsich 6 vikendov, ktore sice uskutocnim aj s partnerom, ale ak by som sa prave s niekym zoznamovala, tak smola, urcite by som ho netahala kade tade, len aby sme si mohli zasukat.

A este vysvetli, o aky druh vztahu tebe ide. Lebo pises, ze na prvom rande hned sex. Takze ste sa spoznavali za ucelom vztahu alebo sa planujete stretavat len kvoli sexu? Lebo toto si ja celkom neviem predstavit, ze na prvom rande hned s niekym leziem do postele a potom este ja budem za nim cestovat, aby som si mohla uzit. No na mna to posobi nejak lacno. Neviem si predstavit, co to moze byt za zenu.

aurora33
Včera o 06:56
@anonym_7f3027

@anonym_autor ty si nemal predtym žiadnu zenu ? Píšeš ako o niecom vynimocnom. Ked sme začínali s manzelom, tak aj na koniec sveta by sme jeden za druhým isli , sexovali sme stale ako kazdy zamilovaný par na zaciatku. Bola som v poslednom ročníku a hocikedy pre mna prišiel a ušla som kvoli nemu zo školy. Láska a ten chtíč byt s niekym koho žeriem ,bol silnejsi. Hlava v oblakoch. 19 rokov spolu a aj teraz by som za nim hocikde prišla ak by niekde ďaleko bol. Aj v oblečku, ked viem , ze ho to rajcuje. Nie je to nič výnimočné.

@anonym_7f3027 presne. Tiež to citam a príde mi to úplne normalne. S manželom sme spolu 16 rokov a keď spomíname na naše začiatky 😀😀😀 škola? Nevadí. Na víkend sa za mnou trmácal vlakom :D festivaly, chaty, dovolenky, brigády 🙂 aj teraz máme obaja prácu, dve deti, ale vždy si na seba nájdeme čas. Takže tu podla tohto opisu som ja dokonalá milenka a on absolútne dokonalý milenec.

anonym_34c366
Včera o 07:47
@aurora33

@anonym_7f3027 presne. Tiež to citam a príde mi to úplne normalne. S manželom sme spolu 16 rokov a keď spomíname na naše začiatky 😀😀😀 škola? Nevadí. Na víkend sa za mnou trmácal vlakom :D festivaly, chaty, dovolenky, brigády 🙂 aj teraz máme obaja prácu, dve deti, ale vždy si na seba nájdeme čas. Takže tu podla tohto opisu som ja dokonalá milenka a on absolútne dokonalý milenec.

@aurora33 ja len, že mám 44r a toto som presne zažívala pred 4r, keď som sa dala dokopy so súčasným partnerom. Zaľúbená žaba, bola som schopná aj nemožné urobiť, aj sick day s dovolenkou zobrať 🙂. Tri dni sme nevyšli z bytu a nevedeli sme sa jeden druhého nabažiť. Obaja sme si zobrali dovolenku v práci. Sex bol všade. Aj na balkóne. Pre mňa je to správanie zaľúbenej ženy.

katkazatka
Včera o 07:54

A potom si sa zobudil s rukou v šerbli.....

anonym_dad538
Včera o 08:03

ja nie som dokonalá žena, za mnou behal muž až kým ma nepresvedčil, že on je ten pravý a to si na sex musel počkať dosť dlho

terezia74
Včera o 08:05

@anonym_autor ak ti k dokonalosti stačí len to, že ti na počkanie roztiahne kedykoľvek nohy, tak dokonalá je.
Keby si nemyslel penisom, ale rozumom, záujmalo by ťa, či má aj niečo v hlave, aký má charakter, či máte niečo spoločné, čo do budúcnosti, atď

ankare
Včera o 08:08

@anonym_autor Tebe len toto stačí? Máš veľmi nízke nároky na ženu.

karolinakr
Včera o 08:23

a čo je zvlaštne na tom, že niekto chce mat s tebou sex?

barborab1411
Včera o 08:23
@jblheart

Aj mne sa toto stalo asi 2x... 1x to nevyšlo lebo som sa zobudil na budík a 2x na to že musím ísť čúrať... bolo asi 2 ráno... 😂😂😂

@jblheart toto vyhlasujem za odpoveď týždňa 😉

autor
Včera o 08:33

Píšem o žene v strednom veku, zamestnanej na veľmi zaujímavej pozícii. Píšem to práve preto, že mám habadej skúseností so ženami v jej veku, ktoré sú sexuálne neobratné, často sa nedokážu, alebo nejavia záujem prispôsobovať. Je pre ne jednoduchšie vyhovárať sa a všetko posúvať, presúvať, meškať, prípadne vyťahovať nezmyselné "logiky" o tom, ako musí chlap chodiť prvý a podobne. V podstate Nieje ako vy. Ty alebo Ty.

viestta
Včera o 08:40
@anonym_autor

Píšem o žene v strednom veku, zamestnanej na veľmi zaujímavej pozícii. Píšem to práve preto, že mám habadej skúseností so ženami v jej veku, ktoré sú sexuálne neobratné, často sa nedokážu, alebo nejavia záujem prispôsobovať. Je pre ne jednoduchšie vyhovárať sa a všetko posúvať, presúvať, meškať, prípadne vyťahovať nezmyselné "logiky" o tom, ako musí chlap chodiť prvý a podobne. V podstate Nieje ako vy. Ty alebo Ty.

@anonym_autor joj, takze jej uplne najnajvlastnost je, ze sa ti prisposobuje V comkolvek a kedykolvek. A v com sa prisposobujes ty? Ci ani netreba, vzdy je len tak ako ty chces. Ked vam obom ide len o sex, tak v pohode. Inac je vas (ne)vztah divny

anonym_5ddaa6
Včera o 08:42

Milenka je taká, áno.

autor
Včera o 08:51
@viestta

@anonym_autor joj, takze jej uplne najnajvlastnost je, ze sa ti prisposobuje V comkolvek a kedykolvek. A v com sa prisposobujes ty? Ci ani netreba, vzdy je len tak ako ty chces. Ked vam obom ide len o sex, tak v pohode. Inac je vas (ne)vztah divny

@viestta Neidealizujem to co mám,ale v porovnaní s tým, čo ma doteraz obklopovalo, a s tým, čo tu čítam o tom, ako približne 70 % z vás funguje, je to citeľný rozdielaž extrem. A áno, pôsobí to skoro ako sen. Nehovoriac o tom, čo človek nachádza na zoznamkách, tam je to často vyslovene odpudivé. Úroveň správania, komunikácie a prístupu je miestami až zarážajúca či na zvracanie.

viestta
Včera o 08:52
@anonym_autor

@viestta Neidealizujem to co mám,ale v porovnaní s tým, čo ma doteraz obklopovalo, a s tým, čo tu čítam o tom, ako približne 70 % z vás funguje, je to citeľný rozdielaž extrem. A áno, pôsobí to skoro ako sen. Nehovoriac o tom, čo človek nachádza na zoznamkách, tam je to často vyslovene odpudivé. Úroveň správania, komunikácie a prístupu je miestami až zarážajúca či na zvracanie.

@anonym_autor tak si to uzivaj kym a nevymeni za ineho utesitela, lebo asi ine za tym nebude

anonym_dad538
Včera o 08:57

napíš o polroka či jej to vydržalo

karolinakr
Včera o 09:00
@anonym_autor

@anonym_autor ked ti dojde dych, bude ustretová zas k niekomu inému

autor
Včera o 09:01
@karolinakr

@anonym_autor ked ti dojde dych, bude ustretová zas k niekomu inému

@karolinakr ale tu nepíšem o nej. Práve o tých iných. Tebe. o tamtej, aj o tej druhej.

danica2711
Včera o 09:09

@anonym_autor možno si fakt natrafil na úžasnú babu. Možno si len očarený dobrým sexom, pretože o porozumení v iných oblastiach nepíšeš. A možno je to len "keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú". Ale to ti my tu nezdiagnostikujeme, to uvidíš až časom

anonym_34c366
Včera o 09:11
@anonym_autor

@karolinakr ale tu nepíšem o nej. Práve o tých iných. Tebe. o tamtej, aj o tej druhej.

@anonym_autor mam 44, a ano zaciatky su taketo. Divoke, pockaj nejaky cas a napis o pol roka 😉

Strana
z2