icon

Frekvencia sexu v manželstve

31. máj 2025

Ahojte! sme manzelsky par po 40, 19 rokov spolu, mame 2 deti -teenagerov. moj manzel je dlhodobo nespokojny s frekvenciou sexu. Ja mam sex rada, rozhodne ho neodmietam a nestava sa ani casto, ze by on prejavil zaujem a ja by som ho odmietla, to sa stane tak mozno 5x za rok, ze ja som uz totalne unavena a viem, ze uz sa neprekonam. rozpravali sme sa o tom velakrat. vyjadril sa, ze jeho predstava je tak 22x/mesiac. to ked odratame 5-6 dni menstruacie, tak je to takmer kazdy den. nemala by som nic proti tomu, keby to bolo realne. ale realita je taka, ze ja vstavam rano o 5, aby som pripravila ranajky, desiatu detom, vachystala sa do prace o odchadzam okolo 6:45. pridem z prace a je tam ten tradicny rodinny kolotoc povinnosti. decka su uz velke, takze uz nie sme v situacii, ze ich vecer ulozime a mame na seba klud. oni uz realne zaspavaju neskor ako ja. cas na ten sex sa najde niekedy rano, alebo ked deti nie su doma a pod. manzel je striktny. vedie si statistiku. vyslo mu, ze priemerne sexujeme 8-9x/mesiac. ob ked mi to podava, tak je okolo toho krik. on mi to proste vycita, ze jemu to je malo a ze to znamena prenho, ze nemam zaujem. ja zaujem mam, vela z toho iniciujem ja sama, ale za mna skor nie je kedy a ako. ked som mu vravela, nech teda vytvori podmienky, aby sme mali viac casu sami na seba, tak s tym sa nic nestalo. tie debaty a vycitky z jeho strany su velmi caste. ja sa uz z toho citim zle. lebo sa citim, ze musim, ze ked ten sex nebude vo frekvencii podla jeho prestav, tak budem mat problem. bude krik. ked nie je uz 3-4 dni, je zduty, nevrly, krici po mne. co mam s tym robit? a naozaj to je tak malo sexu? podla mna nie, ale to je podla mna. chcela by som vediet iny nazor na tuto situaciu.

zobaka
31. máj 2025

haha, ze statistiky si vedie, tak 8-9 x do mesiaca nie je malo, ani vela, my mame sex kedykolvek, necakame kym doma bude zvysok posadky spat, to by ani neslo 😂

karolinakr
31. máj 2025
@janickacrazy

@karolinakr presne tak

@janickacrazy 😀 ešte, že tie deti existujú a dá sa načo vyhovoriť 😀

nevenka
31. máj 2025
@denkabemommy

Na krik reaguj vždy totálne chladným hlasom bez emócii, a úplne vecne, napríklad -keď vytvoríš podmienky, bude sex - celý čas a aj po tom mu hľaď priamo do očí a neuhni pohľadu ani na stotinu. Toto mi u každej jednej osoby v živote zabralo najlepšie. Je to trošku psychopatické správanie, ktoré tí ľudia nečakajú ale s cholerikmi (a debilmi) sa inak nedá 🙂.

@denkabemommy silneee

mamamasama
1. jún 2025
@hylary

@bluka2 prvák si robí úplne sám desiaty? Chvályhodne.. az malo uveriteľné 🤔

@hylary jasné, že si prvák robí sám desiate. 😳Ako vychovávate deti? Mne tu včera neverili, ze si dvojročný umýva ruky. Tie deti chcete obskakovať do 18-tky? 😳

nevenka
1. jún 2025

@mamamasama "Mám ti poslať video môjho? Dokonca vie pri tom spievať pesničku a umýva ich presne 30 sekúnd. Mala by si popracovať na základoch hygieny"

Toto si nam tam napisala a stale si neposlala to video, o co Ta baby prosili. Prekrucas. Nie ze Ti neverili, ze si 2 rocny umyva ruky, ale ze si ich dokonale umyva ako chirurg pomaly a to je poriadny rozdiel.

A k tomuto panovi tu, ze si robi statistiky, tak to je chore a sexovat s nim by sa mi duplom pri takomto spravani nechcelo.

rejka7
1. jún 2025

Myslím si autorka, že on nie len v sexe je takýto ..., ale celkovo sa musí prejavovať ako sebec. Vstávaš robíš desiate, raňajky, píšeš že po práci ďalší kolotoč a on, velkomožný, aha mal by chuť 22x do mesiaca. Ale keď už 19 rokov taháš, tak on má veľa energie, ty si vyflusnutá. Čo už, treba mu to vyhodiť do ksichtu a trošku ho spratať, dať mu domáce práce robiť a tak. A tiež mu povedať že sex bude keď chcú dvaja a nie jeden. A keď chce nech sa obslúži, nie si jeho matrac.

maranta_leuconeura
1. jún 2025

Toto nie je o sexe... Ved si si sama odpovedala, dala si mu navrhy, ako by mohol dosiahnut castejsi sex, ale on to odmieta. Nepomoze, nevstane skor, nevytvori atmosferu. Tak nech si honi sam. Vobec by som si jeho vycitky nebrala k srdcu. A zamysli sa celkovo nad vasim vztahom, co ti ten clovek vlastne prinasa do zivota?

pikachu999
1. jún 2025

Veď na neho presuň polovicu z toho čo robíš doma a uvidíš či bude chcieť toľko trtkat. Alebo bude unavený 🙂

watermelon
1. jún 2025
@rejka7

Myslím si autorka, že on nie len v sexe je takýto ..., ale celkovo sa musí prejavovať ako sebec. Vstávaš robíš desiate, raňajky, píšeš že po práci ďalší kolotoč a on, velkomožný, aha mal by chuť 22x do mesiaca. Ale keď už 19 rokov taháš, tak on má veľa energie, ty si vyflusnutá. Čo už, treba mu to vyhodiť do ksichtu a trošku ho spratať, dať mu domáce práce robiť a tak. A tiež mu povedať že sex bude keď chcú dvaja a nie jeden. A keď chce nech sa obslúži, nie si jeho matrac.

@rejka7 presne tak. Chlap, ktory je sebecky v sexe, je sebecky vseobecne vo vsetkom.

mamamasama
1. jún 2025
@nevenka

@mamamasama "Mám ti poslať video môjho? Dokonca vie pri tom spievať pesničku a umýva ich presne 30 sekúnd. Mala by si popracovať na základoch hygieny"

Toto si nam tam napisala a stale si neposlala to video, o co Ta baby prosili. Prekrucas. Nie ze Ti neverili, ze si 2 rocny umyva ruky, ale ze si ich dokonale umyva ako chirurg pomaly a to je poriadny rozdiel.

A k tomuto panovi tu, ze si robi statistiky, tak to je chore a sexovat s nim by sa mi duplom pri takomto spravani nechcelo.

@nevenka Bravúrne. Áno. To, že ty a tvoje deti sú špinďúry mňa naozaj netrápi. 🤢 Raňajky im asi tiež robíš a rituľky utieraš.

procrastique
1. jún 2025

Toto nie je o sexe ale o tom, akého hlupáka máš vedľa seba.
On nepochopil absolútne o čom sú vzťahy, o čom je rodina a o čom je spolupodieľanie sa na domácnosti a podobne. Hlavne že OOOON MILOSŤPÁN CHCE 😀 lol.

greywolf
1. jún 2025

Pubertiakom robit desiatu? 😀 od 6-7 triedy sme si ju doma kazdy robil sam. No bych ich j***l.

zuzi0911
1. jún 2025

Véd to je každý 3 deň v podstate . To mu je malo ? Napr pri snažení sa o dietatko dr odporúčajú sex kazde 2-3dni . Čiže frekvencia úplne normálna až dobra . Môže byť vobec rad ,ze to mate takto . Stále to moze byt len 2x za mesiac.

peter244
2. jún 2025

A čo mám robiť ja? Ty ho odmietnes 5 x za rok , moja 5 x za 5 dní :D by som ťa na rukách nosil

pallacinka29
2. jún 2025

Prestala som citat pri vete "manzel si vedie statistiku"...

mk22
2. jún 2025

Tvoj muž je dobry blb.
A ty si vlastne skvelá ze sa chceš zlepšiť, hľadáš riešenia. Mňa by chuť na sex prešla, dosiahol by tým nahukanim opak, prešla by ma aj ta posledná chuť na sex.
Blbec

bielasovicka
2. jún 2025

Ja viem ze som už stará, ale takéto scény co tu niektoré píšete, som ešte nezažila. To co mate za chlapov, akých dementov prosím vás, a ako s takými viete žiť? Nepochopím....

mk22
2. jún 2025
@bielasovicka

Ja viem ze som už stará, ale takéto scény co tu niektoré píšete, som ešte nezažila. To co mate za chlapov, akých dementov prosím vás, a ako s takými viete žiť? Nepochopím....

@bielasovicka ja si neviem predstaviť ze ba konci mesiaca dostanem sumár pohlavných stykov a hodnotenie ze ich bolo malo😁
Alebo ze tri dni nie je sex a pán ma zdutu hubu🙄

tilly
2. jún 2025

U nás je to podobné. Deti zaspávajú neskôr, ako my, mne je to nepríjemné, keď môže hocikedy niekto prísť do izby a zaklopanie v tomto moc nepomôže. Ja som tiež v puberte vošla rodičom do izby a chytila ich. Nič príjemné pre obe strany.
Ja sa neviem uvoľniť potom...
A áno, keď ho odmietnem, tiež sa zduje, takže v rámci zachovania kľudu v rodine, neodmietam, ale nič z toho nemám...

janickacrazy
2. jún 2025
@tilly

U nás je to podobné. Deti zaspávajú neskôr, ako my, mne je to nepríjemné, keď môže hocikedy niekto prísť do izby a zaklopanie v tomto moc nepomôže. Ja som tiež v puberte vošla rodičom do izby a chytila ich. Nič príjemné pre obe strany.
Ja sa neviem uvoľniť potom...
A áno, keď ho odmietnem, tiež sa zduje, takže v rámci zachovania kľudu v rodine, neodmietam, ale nič z toho nemám...

@tilly kľúče nemáte?

cafelatte
2. jún 2025

Na mňa toto pôsobí až despoticky, niečo choré je v jeho hlave. Sex mam keď po ňom túžim, nie podľa jeho rozvrhu.

karolinakr
2. jún 2025
karolinakr
2. jún 2025

to je prvy štvrťrok, druhý tretí a štvrtý, ako vidíme na grafe, najviac sexu bolo v apríli a ešte aj v marci boli suchoty, najviac divočiny júl -august

mk22
2. jún 2025
@karolinakr

to je prvy štvrťrok, druhý tretí a štvrtý, ako vidíme na grafe, najviac sexu bolo v apríli a ešte aj v marci boli suchoty, najviac divočiny júl -august

@karolinakr 😁😅 si to dala do grafu?
Odr*bat mu štatistiky o hlavu 🤦

karolinakr
2. jún 2025
@mk22

@karolinakr 😁😅 si to dala do grafu?
Odr*bat mu štatistiky o hlavu 🤦

@mk22 si predstav, že muž dojde za tebou s takýmto grafom, možno by si sa tak smiala, že by si aj na ten sex pristala

mk22
2. jún 2025
@karolinakr

@mk22 si predstav, že muž dojde za tebou s takýmto grafom, možno by si sa tak smiala, že by si aj na ten sex pristala

@karolinakr by som neverila ci dobre pocujem ze z 31majovych dní som ho 10x odmietla mínus menzes 5dni a a teda vyšlo to 16x suloz za mesiac a maaaaalo.
Neskutočne, že to vbc niekto takto rieši, počíta a vyčíta.
Véd sex je pôžitok vzájomne zblíženie, nie povinnosť ženy roztiahnuť nohy.
Fuj, slizký blb.

tilly
2. jún 2025
@janickacrazy

@tilly kľúče nemáte?

@janickacrazy nemáme

pralinka25
2. jún 2025

inak keby sa ku mne moj muz takto dementne spraval ze by na mna hucal a zduval sa a vycital tak by som mu to vratila ednoduchou pokojnou vetou
napriklad
"drahy keby si bol pritazlivejsi, mozno by som mala viac chut"
"keby si to lepsie vedel, viac by som chcela"
"keby si v tom bol lepsi, viac by ma to bavilo"
"keby si nebol taky hnup, isto by som mala vacsi zaujem"
alebo "keby si mal ponatia o com sex vlastne je, tak by bol castejsi, lebo to co predvadzas v posteli je traposina"
no nasla by som si nieco cim ho za taketo spravanie uzemnit. absolutne bez hysterie a s kludom anglicana. pretoze sex sa nerobi takto ze sa vynucuje, robi sa statistika a nervaci sa. na tom nie je nic sexi ani pritazlive ani vzrusujuce. je to doslova odpudive.

slavka1988
2. jún 2025

Keby mi muž počíta sex a je ku mne hnusný keď ho nemá zhnusil by sa mi

mikadooo
2. jún 2025

A on sa ťa niekedy opýtal, koľko x do mesiaca by bolo ideálne pre teba ten sex? Alebo sa všetko točí okolo toho, čo chce on??? Plus teda čo chcú deti? Tak by ma zaujímalo, že koľko x do mesiaca je ideálne pre teba? Odtiaľ by som začala. A začala by som s ním tak hovoriť, že či mám byť nahnevaná, keď máme sex častejšie, ako je moja predstava? 🤔 Lebo ma "znásilňuje" do niečoho, čo ja nechcem... Atď. Pokojne, ale trošku mu nastav aj svoje prežívanie a hranice sú trochu nastav nemusíš sa predsa stále podriaďovať. Skús mu možno vysvetliť, že keby bol sex menej často, možno by bol o to intenzívnejší zážitok z tvojej strany... 🤷