Hnusná veta po sexe
Ako by ste reagovali keby vám po sexe chlap povie vetu,,ak budes tehotná vykopem ti to z brucha''??? Totálne sa mi zhnusil tym.
@florianabotosova ja som mala tiez jeden hnusny zazitok s tehotenstvom. Ten samozrejme uz byvali mi povedal, ze aby som si dala tabletku lebo on somnou dieta nechce. A ako bol na mne a fucal ako prasa asi si myslel ze je to sexi alebo co. Tak som mu hned tresla facku a kolenom som ho kopla do vajec skucal ako pes dobre mu tak. Dojebala som ho ze co to trepe za blbosti a vysmiala ho ako si drzi gule od bolesti haha blbec
tak toto by bola jeho posledná veta, a letel by aj s dverami, dúfam, že už má zbalené, tak toto môže ozaj len psychopat povedať
@zuzubb007 chlapy su proste hrozny
@michaela411 no niektorý chlapi si ozaj nezaslúžia nič iné. Tento môj sa spamätal ale odvtedy ako mi toto povedal mi nič hnusne nepovedal. A teraz sa na babo strašne teší a každý deň si voláme a pýta sa ze no kedy už pôjdeš rodiť alebo už mi príďte domov dvaja. Keďže som od piatku v nemocnici a návštevy sú zakázané tak si vieme len volať.
@florianabotosova tak to mas stastie ze sa uvedomil ja som sa s tym mojim hned rozisla
@florianabotosova ale aspon som si kopla ved je to zabava nakopat chlapa do vajec

@michaela411 tak aby si už nikdy poriadne nezašukal! Mne tiež môj povedal zlu vetu keď som chcela odísť od neho potom ako som otehotnela keďže sme neboli na tom najlepšie povedal ze ľutuje ze som tehotná ale veľmi rýchlo oľutoval to co povedal. Nedovolila som mu ani brucho chytiť kým sa nezačal normálne správať a kebyže mi povie toto co jej tak by som mu dala takú cez papulu ze by mu sopeľ zbehol do hrdla a vyrezal mu tam závit. Teraz sa už nevie dočkať malého.