Iniciátor sexu
Zdravím mám priatelia ktorý je starší odomna o 14 rokov..Mne je čoskoro 32 a jemu 46 .. Čo sa týka nášho intímneho života,tak tam je bieda..Neviem čo sa to vo mne zmenilo ale nemám absolútne chuť naňho a nepoviem si v duchu že akú je sexi že ma priťahuje a podobne.. Vytkla som mu že v sexe chce byť stále len o (jebany) a ja musím byť stále len na ňom.. Že už ma to nebaví takto a potom mám už aj odpor k tomu..On mi na to povedal že mám si zvykať že to je môj údel a že ak sa mi nepáči tak si mám nájsť mladšieho keď chcem byť aj ja(jebana) Priateľ je už 3 roky rozvedeny a máme spolu aj dcéru ktorá má 16 mesiacov takže premýšľam že či to radšej neukončiť..V predošlém manželstvi bol 20 rokov len tak pre info
Jemu sa už nechce. A toto je presne ten vekový rozdiel. Hľadala by som si seberovneho
ulakomila si sa na pre teba stareho a este i vychcaneho, investuj do svojej buducnosti, zameraj sa na seba
@karhu Ako zamerať, máš na myslí že ho mám opustiť či..Popravde ja už ako keby ani nemám v sebe libido vôbec necítim v sebe túžbu na sex, neviem či je to aj únavou z malej ale necítim v sebe žiadnu chuť na sex
Ale prosím Ťa ... máš 32 ... pošli deda do prdele ... na nič si nemusíš zvykať a už vôbec nie na to, že "hopkať na ňom" je Tvoj údel.
@zoro9836 Flaka to, lebo má istotu. No dobre, ale koľko vydrží snažiť sa? Na akú dobu sa to zmení? Ja to na dlho nevidím. Lebo normálny muž, ktorému záleží na svojej partnerke, to zmení už len po slabej konfrontácii, že sa jej to takto nepáči. Jemu je očividne ľahostajná a ten sex vidí iba ako "ukojenie JEHO potrieb" nie jej.
no ani sa to nečudujem, že nemáš chuť na sex s ním, ja by som tiež pri takom prístupe nemala. Škoda, že si na to prišla až keď máte spolu dieťa. Toto totiž vôbec nie je o veku, ale o človeku. A že si máš zvykať a je to tvoj údel? Vysmiala by som ho a povedala mu, že to vôbec nie je môj údel, lebo existujú muži, ktorí sa o milovaní nikdy takto nevyjadrujú a ide im o to, aby partnerka bola pri tom šťastná, ale u vás o milovaní nemôže byť ani reč, je to len sex a to je dosť podstatný rozdiel
Práve by som povedala že by to malo byť tak, že mal by byť rád že má peknú mladú ženu a väčšinou už v takom veku vie muž vyvolať v žene niečo neskutočné keď chce. Ale ten tvoj nechce
Ja si nemyslím, ze v 47 je chlap dedo. Moj ma presne toľko a teda aktivny je az moc...Ja si skor myslim, ze tvoj je lenivy a zvykol si,ze snazit sa mu netreba a aj tak si uzije. No taky chlap za vela nestoji, chlapovi by malo zalezat na partnerke a tešiť sa z toho, ked ju uspokoji.
Mna by zaujimalo preco si si a nim zacala....
Tak....trebalo najprv pouzivat hlavu a potom pohlavne organy. Je 3 roky rozvedeny po 20 rocnom manzelstve a ty s nim mas 16 mes dieta?? Ste sa poponahlali.
Nuz, kto chce kam... Zrejme toho asi nemas vela na ponuknutie, ked si sa ulakomila na neho. Nie je to ten, co ma 3 deti? Nepisala si uz opakovane??
@stanulienkat no to milujem..... Najskor su to mlade, na ktore "stary" hodi ockom a penazenkou je pre nich sexi... A potom zdrazu su chudiatka nestastne.....dufam,ze nebola jeho milenka, rozbila vztah a teraz toto... Otras.
A co tak sa vykaslat na to hopsanie, ved koho by to bavilo stale takto. Ked bude chciet sex, tak nech sa snazi. Ty sa zariad podla seba, k svojmu uspokojeniu ho nepotrebujes. Je to sebecke od neho, mal by prihliadat aj na tvoje potreby.
Poviem ti na rovinu, nielen taký 47 ročný je lenivý a nechce sa snažiť, ale aj okolo 30tky chlapi. Takže záruku v Tom, že keď ho kopnes a nájdeš čo hľadáš tam nie je. Kamoška mala tiež takú lemru, ktorú kopla, lebo vždy len ona na ňom cvičila. 🙄 Takže závisí od jedinca.
To není o veku. Moj muž má 50 a nič také, čo spomína autorka nepoznám.
Máš doma sebca, s vekom to vôbec nesúvisí. Keby chcel, tak ti vie vyjsť v ústrety. Ale nechce.
Jajaj, minule -uz neviem kto-pouzil prirovnanie, ze robit muzovi sijaci stroj. Stoporenie muzskeho udu nema nic spolocne s polohou, v akej sa mus nachadza. Je to leniva hnida, co ma nielen sex ale dokonca bez namahy. A ten komentar k tomu....konecna...
Ani sa necudujem, ze chut uz nemas....
Uz len ta predstava, ze tam vzdy len lezi jak mrtvolka, by ma ubijala
u nas je to na striedačku. Raz ja, taz partner, nikdy som to takto neskumala. Obaja sex milujeme

Starý. Proste vekom klesá potencia. Je medzi vami 14 rokov. S tým si musela počítať