Je bodycount 12 veľa vo veku 28 rokov?
Ahojte. Mam 28 rokov a bodycount 12. Je to vela ?
Ak tam dole nemas pocitadlo, tak ako sa to niekto dozvie? Teoreticky mat 1000 suloz s jednym a 100 krat s desiatimi je suctovo to iste, ale v sucte to nie je to iste. 🙂
Pokial to nebolo za mesiac 😅 Vobec toto neries, vztahy su rozne, zivotny styl je rozny...
@anonym_autor ja v 28 rokoch a 65... Som lepsi?
@anonym_autor riaď sa sebou. Nie inými
Ja 40 rokov a bodycount 38.
Je to veľa ale to je tvoja vec. Hlavne myslí na zdravie
pocula som aj horsie cisla, otazne je, ci si, alebo nie su promiskuitny, alebo si mal menej prilezitosti
@anonym_autor to sa chváliš, alebo sťažuješ ?
@anonym_autor Môj názor znie, že na tom nezáleží. Ako záleží aj podľa kontextu ... Iné by však bolo, keby si mala taký vysoký počet, z ktorého by jasne plynulo, že si nejaká ehm, pomenovanie si domyslíš.. Keď si aktuálne vo vzťahu s nejakým partnerom, ktorý o tebe prirodzene má právo vedieť všetko, tak túto informáciu by si mu mohla povedať, keď by sa spýtal, ale nemal by to byť pre neho rozhodujúci faktor v tom, či s tebou zotrvá, ak sa ľúbite.
ak si zacala v dospelosti je to priemer 1 na rok plus rezerva.. to je dost ..ale v dnesnej dobe uplne bezne -no potom sa cuduju,ze nemozu najst praveho .. sak bodaj by ked to striedaju v postely
Áno je. Priemerný slovák má okolo 5 sexuálnych partnerov za život, ak si dobre pamätám. Ak ti to vyhovuje, tak je to tvoj život. Ja si neviem predstaviť toľkým chlapom roztiahnuť nohy.
Dôležitejšie je, koľko eur berieš za jeden pohlavný styk. A koľko si takto našetrila. Ak máš aspoň vlastný byt a auto, tak je to v poriadku. Ak ti robíš zadarmo, tak si finančne negramotná.
z mojho pohladu je to vela v akomkolvek veku ;)
Veľa. Tvoj zivot tvoje rozhodnutia. Každý zije ako sa mu páči a ako chce. Jedine čo nezmeníš je minulost tak ju nerieš.
Áno je. Priemerný slovák má okolo 5 sexuálnych partnerov za život, ak si dobre pamätám. Ak ti to vyhovuje, tak je to tvoj život. Ja si neviem predstaviť toľkým chlapom roztiahnuť nohy.
@anonym_709df4 to bolo z roku 1990? ta štatistika? Alebo sa pytali na ulici? Lebo 5 za cely zivot pri dnešnom zivotnom style asi tazko.

Také čudné výrazy. Asi som už stará.
Za mňa veľa, za niekoho málo. Pomohlo?