Je bodycount 12 veľa vo veku 28 rokov?
Ahojte. Mam 28 rokov a bodycount 12. Je to vela ?
Áno je. Priemerný slovák má okolo 5 sexuálnych partnerov za život, ak si dobre pamätám. Ak ti to vyhovuje, tak je to tvoj život. Ja si neviem predstaviť toľkým chlapom roztiahnuť nohy.
@anonym_709df4 už od 12 rokov poznáme MR s oveľa vyšším bodycount ako ŽR (nežijem v osade), a to ani nevedia, ako sa to “teraz” volá. ŽR je jednoducho stále známa k., MR je “skúsený”. Berú čísla ako pred 100 rokmi ich fotrovci followerov na fb. (výplň, vata)
Ak žiadny nebol súbežne, tak why not. Síce nie som úplne za taký počet ale nenosíš to napísané na čele.
To už neviete normálne po slovensky napísať ze sexuálny partner?
@anonym_709df4 to bolo z roku 1990? ta štatistika? Alebo sa pytali na ulici? Lebo 5 za cely zivot pri dnešnom zivotnom style asi tazko.
@betulinka1 nie, čerstvé dáta to boli. Ako spoľahlivé ti nepoviem. Zaujimavé medzi akými ľuďmi sa pohybuješ, keď je 5 nereálne nízke číslo. Na moje okolie práveže vysoké.
@betulinka1 nie, čerstvé dáta to boli. Ako spoľahlivé ti nepoviem. Zaujimavé medzi akými ľuďmi sa pohybuješ, keď je 5 nereálne nízke číslo. Na moje okolie práveže vysoké.
@anonym_709df4 5 partnerov je OK, skúšal asi každý... Za mňa osobne 5. Tú piatu som si zobral za manželku. Sme spolu 27 rokov.
@anonym_autor to co je? Asi som už stara. Ci myslíš, že s koľkými si trtosila?
@anonym_autor v skole mate zase prazdniny ?
Este si ok. Nad 30 si uz stetka.
@anonym_709df4 ale tak budem asi o nieco starsia ako ty 46+. Neuvádza sa veková hranica štatistiky ale za cely zivot.
Bodycount,pokial som neprecitala diskusiu ani som nevedela o čo ide😅
Ty musíš vedieť či je to vela málo,ci dokážeš mať vzťah, citové puto k ludom alebo berieš to ako na páse....
@anonym_autor to co je? Asi som už stara. Ci myslíš, že s koľkými si trtosila?
@anonym_424941 tiež som nevedela. To človek musí guglit už v každej téme aby vedel co znamenajú niektoré slová 🙄
@anonym_autor sorry ale toto mi príde ako keby si si potreboval kompenzovať nejaký mindrák. Žiadny mentálne dospelý muž toto počítať nebude ani o tom niekde rozkrikovať Ženy sú pre teba len čísla 👎
Vecsina chlapov ma hranicu 10 potom zena akoby stráca hodnotu cize sa nepriznas alebo povieš menej a si v pohode 😉
Este si ok. Nad 30 si uz stetka.
@anonym_9470c4 a nad 50 zasluzila umelkyna? 🙂
@anonym_9470c4 a nad 50 zasluzila umelkyna? 🙂
@anonym_ee9ec3 to je uz choroba. Ides niekam s muzom do spolocnosti a vsade aspon traja co ju obrabali.
@anonym_ee9ec3 to je uz choroba. Ides niekam s muzom do spolocnosti a vsade aspon traja co ju obrabali.
@anonym_9470c4 Muzi to beru inak. Spolocny konicek ich spaja. 🙂
@anonym_9470c4 Muzi to beru inak. Spolocny konicek ich spaja. 🙂
@anonym_ee9ec3 ten jej to tak asi neberie
Podla mna je to dost ……
Ale tak som asi ina generacia, mam 33/2 takze pre niekoho som zase rarita ja 🤷🏻♀️
@anonym_autor
Body count“ má dva hlavné významy:
Počet mŕtvych / obetí: termín označujúci celkový počet zabitých.
Počet intímnych partnerov.
Keď už mládež používa tieto skvôsty, tak nech láskavo konkretizuje k akej téme je to myslene. Nie každý, kto ráno vstane myslí na sex a v dnešnej dobe plnej psychopatov to môže byť kľudne otázka aj ku tej prvej možnosti..
Je to len sex čo je na tom? Si teraz zla lebo si ich mala 12 a ja dobrá lebo som mala jedného? To číslo neurčuje tvoju hodnotu ani nič iné..

@tato_ To je ešte tolerovatelne. Ideál by bol 1 s terajšou manželkou.
@pr85 a tvoja manželka vie o tom, že máš účet na MK a prispievaš do každej sexuálnej diskusie? A dúfam, že ty si mal len manželku ako jedinú sexuálnu partnerku a to tiež až po svadbe.