Je divné mať s priateľom oddelené izby?
Možno to bude znieť divne, ja tiež napríklad nepoznám nikoho kto by mal s partnerom v spoločnom byte každý vlastnú izbu, ale ja si myslím, že by mi to tak vyhovovalo 😃 ešte teda spolu nebyvame, ale zvažujeme spoločne bývanie. Ja som odjakživa samotar, zvyknutá bývať sama, mám rada svoj poriadok a kľud kde by som si vedela riešiť svoje pracovne veci, cvicit....potrebujem mať taku svoju zašivareň kde by som bola sama. Čo vy na to??? Samozrejme spať spolu - tomu sa nebránim, s priatelom to nemá nič spoločné len som proste dost introvert ktorého samota dobíja.
Priatelovi som to spominala a nejak nenamietal len bol taký prekvapený lebo sa s takou poziadavkou ešte nestretol.
Tak otázka by nemala byť či nám to príde divné ale čo na to hovorí tvoj partner.
Ak to vyhovuje obom nevidím v tom problém. Ale všetko ostatné musí fungovať ( a to dlhodobo, nie len v začiatkoch spoločného bývania kedy je to zväčša všetko ok...) lebo ak nie, tak sa z vás stanú čašom spolubývajúci.
@divokykonik u nás to isté
My spíme s manželom oddelené každý má svoju spiacu časť.. väčšinu času trávime s deťmi v obývačke, pozrieme si tv ale keď už sa ide spať každý do svojej postele. Dôvod je ten že manžel sa otáča a ja som občas s tou rukou dostala do tváre a ďalší že ja chrapem a rozprávam so sna. Nic sa nezmenilo len to že sa obaja dobre vyspime. A to či je to divné neriešime s nikým keďže nám to obom vyhovuje
My máme tiež oddelené spálne a sex funguje v obývačke....sme radi, že máme veľký byt. A na našej duševnej a telesnej láske oddelené spálne nič neubrali.
Ak to vyhovuje obom, tak je to ok. Moj ma strasne citlivý spanok, on sa zobudí na vsetko ale doslova. Cize aby sa vyspal, tak ked uz zaspavam sa presunie do inej izby. Mne to vadi, lebo ja sa rada pritulim ale respektujem to, kedze viem, ze sa potrebuje vyspať. Syn to ale zistil, tak ten sa spravidla zase okolo druhej rano presúva ku mne do postele. Cize vecer zaspavam s chlapom a budím sa so synom. Robim si srandu, ze nikdy neviem vedla koho sa zobudím. Lebo ja mam zase vyborny spanok, nepočujem kto odchadza a kto prichadza 🤣🤣🤣.
pre mna je to divne… nedavno tu bola taka diskusia a velmi som bola prekvapena kolko zien byva oddelene .. proti gustu ziadem disputat, no niesom s tym stotoznena

@liusa82 moji rodičia vždy spali odellene a sú spolu 35 rokov 😀 takže je to normálne pokiaľ to obom vyhovuje je to v poriadku 😁