Je erotická masáž správny krok pre mňa?
Mám zachvíľu 28 rokov, bohužiaľ bez akýchkoľvek sexuálnych skúseností - dôvody nechcem vypisovať ale čo môžem napísať, tak dávam si pomaly život dokopy. Ide o to, že už dlhší čas mi chýba erotický ženský dotyk a nechcem len kvôli tomu ísť do vzťahu. Hľadať jednorazovky stojí tiež čas. Keďže momentálne som v Nemecku, tak zvažujem o navštívení nejakej dievčiny, ktorá by mi vedela pomôcť, nakoľko tu je to plne legálne.
Stále však váham lebo neviem či je to úplne správny krok a či to nebudem ľutovať. Prečo sa to pýtam práve tu? Lebo chcem zistiť či je tu niekto, kto mal podobnú situáciu a ako ju riešil. Prípadne názor žien, ako by reagovali ak by zistili, že ich partner niekedy využil takéto služby. Potreboval by som počuť niečo, čo mi dá dôvod sa na to úplne vykašľať.
Chcel by som však zdôrazniť, že nejde o žiadne sexuálne služby. Prakticky len masáž s nahou masérkou, kde využije celé telo + happy end na záver rukou. Žiadny sex.
@anonym_autor toto čo popisujem sú sexuálne služby. Chlapi ti napíšu choď do toho. Čo ti raz na to povie partnerka, ak sa jej priznáš nikto netuší... Či sa máš na to vykašlať, to je o tvojom charaktere. Asi by som skôr zamerala energiu na to, dať si život do poriadku a hľadať normálny vzťah.
Prvy krat sa okunas a kazdy dalsi krat to bude lahsie a zvyknes si ze je to cesta najlahsieho odporu ako sa dostat k sexu. Vniknes do toho sveta a bude to stale jednoduchsie zachadzat dalej a dalej a ani nevies ako pripravis sa o vsetjo co prinasa partnerstvo a zuzi sa ti osobny intimny svet na totok.
@anonym_autor kamarát, si na správnom mieste 😂
- na Slovensku to tiež nie je nelegálne, ale máš pravdu, lepšie je ísť do bordelu v Nemecku, baby tam musia mať na to živnosť a chodiť na pravidelné prehliadky, takže je to aj bezpečnejšie
- nezabúdaj, že s babami môžeš o cene vyjednávať...
- sex o ničom, ale lepšie ako nič... proste šukať babu, ktorá po tebe netúži nemá žiadne grády, aspoň pre mňa... ak aj budeš mať pocit, že po tebe túži, je to len herecký výkon, nenamýšľaj si...
- až raz budeš mať partnerku, nevešaj jej to zbytočne na nos... ak veľmi budeš chcieť, tak jej to aspoň povedz suverénne a bez pocitu hanby v štýle: "Bol som, urobil som to a nehanbím sa za to... je to minulosť. Chcem, aby si to vedela, ale nemáš právo mi to vyčítať."
- hygiena je dôležitá... samozrejme si daj pred tým sprchu, ale aj doma sa poriadne priprav - umy si zuby, osprchuj sa, daj si antiperspirant, vyčisti si uši, ostrihaj nechty... ústnu vodu použi aj pred sexom.. vlastne, ak sa budete bozkávať alebo ju budeš lízať, tak aj po, ideálne tú s alkoholom.. je to fajn zabíjač baktérií ako bonus
- rozhodnutie, či pôjdeš alebo nie, je na tebe... ale ak sa rozhodneš ísť, nehanbi sa potom za svoje činy.
No nechcela by som chlapa co toto vyuzival, u mna by mal stopku
@catherin4 len debil by ti to hovoril
A teda ja som sa nikdy nikoho nepytala, ci vyuzival taketo sluzby. Ani by mi to nenapadlo, ale tak zas moji urcite nemali problem zajst do baru a niekoho si najst
Happy end 😂😂, veď daj si normálnu masáž alebo maximálne erotickú, načo ti je Happy end to si tak nadrzany že bez toho nevydržis? O nič neprídeš, ani to nie je potrebné len ta telo presvedčilo že to potrebuješ, ty diktujes telu, ovládaj ten pud
Prvy krat sa okunas a kazdy dalsi krat to bude lahsie a zvyknes si ze je to cesta najlahsieho odporu ako sa dostat k sexu. Vniknes do toho sveta a bude to stale jednoduchsie zachadzat dalej a dalej a ani nevies ako pripravis sa o vsetjo co prinasa partnerstvo a zuzi sa ti osobny intimny svet na totok.
@martinmmartin
To si vystihol 100%
Nesmieš spadnúť do náhrady, stratíš motiváciu na reálne riešenie ktoré potrebuješ.
Potrebuješ reálnu partnerku a reálny vzťah, to je úplne prirodzené a skratky ti to len skomplikujú.
Myslím že to tušíš a preto sa tu pýtaš. Je skvelé že nad tým uvažuješ, to je najlepší spôsob ako sa zastaviť pred rázcestím.
@catherin4 U mňa by skôr pohorel preto, že naozaj nedokáže vo veku 28 rokov zbaliť milú mladú babu na takéto radovánky?
@mysicka36 tak ako som písal, sú za tým rôzne problémy, ktoré tu nechcem špecifikovať.. keďže pracujem na turnusy , tak je pre mňa ťažšie nájsť a zároveň aj udržať vzťah. Celkovo nechcem ísť do vzťahu len kvôli sexu a som v situácii, že neviem či vlastne aj vzťah momentálne chcem
Rozhodol som sa vyskúšať aj dating apps ale nakoľko som tu ako cudzinec tak moc veľké šance tomu nedávam..
Si mladý slobodný využívaj teraz ako neskoršie
Ak ti to charakter dovolí,tak uži si, choď do toho
Ja som sa s otcom svojho dieťaťa rozišla lebo som zistila,ked sme neboli spolu/rozišli sme sa, že bol s platenými curvami a hej neboli sme spolu a hej ajtak som ho nechala
neľutujem vôbec, že takého človeka nebudem mať pri sebe
pre mňa charakter hodnoty činy robia človeka a človek si stále TEN ISTÝ,či si alebo niesi vo vzťahu
Takže si taký?odpovedz si sám
@anonym_autor kamarát, si na správnom mieste 😂
- na Slovensku to tiež nie je nelegálne, ale máš pravdu, lepšie je ísť do bordelu v Nemecku, baby tam musia mať na to živnosť a chodiť na pravidelné prehliadky, takže je to aj bezpečnejšie
- nezabúdaj, že s babami môžeš o cene vyjednávať...
- sex o ničom, ale lepšie ako nič... proste šukať babu, ktorá po tebe netúži nemá žiadne grády, aspoň pre mňa... ak aj budeš mať pocit, že po tebe túži, je to len herecký výkon, nenamýšľaj si...
- až raz budeš mať partnerku, nevešaj jej to zbytočne na nos... ak veľmi budeš chcieť, tak jej to aspoň povedz suverénne a bez pocitu hanby v štýle: "Bol som, urobil som to a nehanbím sa za to... je to minulosť. Chcem, aby si to vedela, ale nemáš právo mi to vyčítať."
- hygiena je dôležitá... samozrejme si daj pred tým sprchu, ale aj doma sa poriadne priprav - umy si zuby, osprchuj sa, daj si antiperspirant, vyčisti si uši, ostrihaj nechty... ústnu vodu použi aj pred sexom.. vlastne, ak sa budete bozkávať alebo ju budeš lízať, tak aj po, ideálne tú s alkoholom.. je to fajn zabíjač baktérií ako bonus
- rozhodnutie, či pôjdeš alebo nie, je na tebe... ale ak sa rozhodneš ísť, nehanbi sa potom za svoje činy.
@morpheuss Ty rozumieš písanému textu, či ani veľmi nie? Veď jasne napísal, že nepôjde o sex, len o erotickú masáž.
@mysicka36 tak ako som písal, sú za tým rôzne problémy, ktoré tu nechcem špecifikovať.. keďže pracujem na turnusy , tak je pre mňa ťažšie nájsť a zároveň aj udržať vzťah. Celkovo nechcem ísť do vzťahu len kvôli sexu a som v situácii, že neviem či vlastne aj vzťah momentálne chcem
Rozhodol som sa vyskúšať aj dating apps ale nakoľko som tu ako cudzinec tak moc veľké šance tomu nedávam..
@anonym_autor Ale veď dobre si vedia robiť ľudia aj bez toho aby mali vzťah. Ale tak ja celkovo nepotrebujem človeka milovať aby som mala dobrý sex.
@anonym_autor toto čo popisujem sú sexuálne služby. Chlapi ti napíšu choď do toho. Čo ti raz na to povie partnerka, ak sa jej priznáš nikto netuší... Či sa máš na to vykašlať, to je o tvojom charaktere. Asi by som skôr zamerala energiu na to, dať si život do poriadku a hľadať normálny vzťah.
@anonym_efba15 až sa jej prizná, tak bude debil. Načo by to preboha robil?
@morpheuss Ty rozumieš písanému textu, či ani veľmi nie? Veď jasne napísal, že nepôjde o sex, len o erotickú masáž.
@anonym_265442 Ďakujem za upozornenie, máš pravdu, ani som to nedočítal do konca... mení to ale nejako to, čo so napísal? Tantra/Nuru je aj tak len medzikrok... aby nabudúce nabral viac odvahy aj na sex.
To co popisujes su eroticke sluzby/prostitucia/sex za peniaze. ci to je rukou alebo inac. A to pre mna by bol dovod nepokracovat v spoznavani/vztahu, ak by mi muz priznal, ze v minulosti take sluzby vyuzil.
@anonym_efba15 preboha, naco by to niekomu vykladal? A naco partnerke? Ja toto fakt nepochopim, vrtat sa so sucaznym partnerom v sexualnej minulosti🤦♀️.
@catherin4 U mňa by skôr pohorel preto, že naozaj nedokáže vo veku 28 rokov zbaliť milú mladú babu na takéto radovánky?
@mysicka36 Nie každý je žena, ze môže mať sexu koľko chce keď sa jej zachce. Chlapi to majú omnoho ťažšie, keď OP nevyzerá ako Bred Bitt, nema vysoké sebavedomie alebo nemá veľa peňazí tak ťažko nájde nejaku ženu len na sex. 🤣
@anonym_efba15 až sa jej prizná, tak bude debil. Načo by to preboha robil?
@anonym_dd5c19 určite by som to nepriznal len tak od seba ale keby sme sa z nejakého dôvodu rozprávali o našich sexuálnych skúsenostiach/ počte sexuálnych partnerov tak by som cítil potrebu to partnerke jednoducho povedať, pokiaľ by to bola žena, s ktorou by som plánoval dlhodobú budúcnosť.
Teraz si možno protirečím ale ak by som zistil, že partnerka mala povedzme 10+ sexuálnych partnerov tak nebol by som z toho zrovna nadšený
@anonym_dd5c19 určite by som to nepriznal len tak od seba ale keby sme sa z nejakého dôvodu rozprávali o našich sexuálnych skúsenostiach/ počte sexuálnych partnerov tak by som cítil potrebu to partnerke jednoducho povedať, pokiaľ by to bola žena, s ktorou by som plánoval dlhodobú budúcnosť.
Teraz si možno protirečím ale ak by som zistil, že partnerka mala povedzme 10+ sexuálnych partnerov tak nebol by som z toho zrovna nadšený
@anonym_autor kámo, keď začneš chodiť do bordelu, myslím, že automaticky strácaš morálne právo riešiť, že tvoja partnerka mala príliš veľa sexuálnych partnerov... zapíš si to za uši... a týka sa to aj tantra, nuru masáží...
Ten happy end si daj na začiatku a potom si len vychutnaj masaz 🤣 Ale ozaj chceš takto začať svoju prvú sexuálnu skúsenosť budeš asi sklamaný. Ty platíš službu dostaneš službu. Je to len obchod nekaz si zážitok a hladaj inde
@anonym_autor fuh...kvôli čomu je počet sexuálnych partnerov tak dôležitý? Mňa by odradil práve panic/ muž s nízkym počtom partneriek...ale Budiš. Keď nemáš inu možnosť tak to skús. za pokus nič nedáš. Možno si potom povieš, že nikdy viac
@anonym_autor Je to na tebe,ale ak sa uz rozhodnes vyuzivat taketo sluzby,nikdy to nepovedz svojej priatelke.

@anonym_autor teraz nechces vztah, uvazujes nad tym, ze neskor mozno budes chciet a kedy neskor, porozmyslaj nad tym preco nechces teraz vztah.