Je manžel oprávnene urazený v tejto situácii?
Neviem kde začať, ale nejako začnem. Manžel mal ísť minulý víkend pd piatku do nedele do BA na futbalový zápas. ( Nie, nie je futbalista) hraje iba rekreacne s kamarátmi. Lenže čo čert nechcel, malý nám ochorel začiatkom mesiaca. Začal mať horúčky, všetky vyšetrenia mal urobené a na nič sa neprišlo. Trochu sa mu polepšilo keď dostal antibiotiká. Ale po dobratí sa mu stav znovu zhorsil, k horšiemu, znovu začali vysoké horúčky deň noc, takmer 2 týždne. Minulý pondelok sme skončili s ním na pohotovosti, v utorok už prišla sanitka, v piatok zase hotovosť, na čo som mu povedala že určite nemôže odísť na 3 dni do Bratislavy. Do toho som Začala
už byt chora aj ja.
Po príchode z pohotovosti sa ma spýtal či predsa nemôže ísť na futbal.
Na čo som samozrejme vybuchla, že to si robí snáď srandu, ísť cez celé Slovensko na futbal a mňa nechať doma s malým chorým dieťaťom ktorému sa stav vôbec nezlepšuje. Totálne som chytla nervy a potom som ho už posielala že nech ide že ho nechcem ani vidieť.
Tak povedal že veď malý je ok, ja zas tak nekaslem, a keby dačo prídu jeho rodičia a pôjdu somnou na pohotovosť.
Podotýkam jeho rodičia bývajú 30km od nás. Cesta trvá cca 25 minút
Inak v meste nikto po ruke kto by mi pomohol keby mal znovu febrilne kŕče, alebo odpadol, alebo čokoľvek, keby mne sa zhorší choroba a budem mať teploty aj ja.
Manžel je od vtedy urazený že ja som z toho urobila veľké haló, tak ma zaujímajú aj vaše pohľady na situáciu či podľa vás mal ísť. Čakala som že príde sám od seba zamnou s tým že futbal zrušil a že vzhľadom k situácii ostane radšej doma.
Pretože môj názor je že ak má doma chorú manželku a dieťa tak mal ostať doma a postarať sa o nás :(
Inak chodí bežné aj večer von s kamarátmi, do anglická na predĺžený víkend išiel, na futbal chodí ja mu nezakazujem chodiť a užívať si
Mám sa mu ospravedlniť?
Za co sa chces ospravedlnit?? Tvoj muz je jeden blb, typicky chlap.. keby som mala chore dieta a aj muza ani by mi nenapadlo ist volade von, nie este tak daleko. A nechat ich samych 🙄
Ja trošku mimo, ale to v ktorej nemocnici vás mesiac pri takých stavoch neriešia? Prečo vás posielajú stále domov s tým, že však potom sa vráťte na pohotovosť? A keď vás brala sanitka, tak vás potom poslali domov? Neviem, chvalabohu, nemám skúsenosti, ale to naozaj takýto stav neriešia inak, len lieky a domov?
@gab1pretoze on ked nemal teplotu nevykazoval taky stav aby nás hospitalizovali. Proste všade robis vyšetrenia, moč, krv, chirurgia, crp, vytery, atď. No nič sa nezistilo. 🤷🏻♀️ Nikdy nezhodnotili že srav je tak vážny aby musel byť hospitalizovaný. Podávať antipyretika , zabaly a kupele. Chudák koľko tych sirupov a liekov pojedol už :/, z ATB sa vysypal, hnačky mal, samé sirupy, vitamíny, sprej do nosa mu dali na ORL, do uška lebo nejakú tekutinku tsm mal ale že z toho horúčky nie sú.
Mononukleoza to nemoze byt? Ked sa z atb vysypal… ake ma priznaky? Syn takto horuckoval 12 dni na jesen, teploty aj cez 40, ale on nema sklon k febr krcom. Dr myslela, ze mono, ale nepotvrdila sa. Nakoniec to uzavrela ako nejaky virus
No akože divím sa čo tu ženy píšu…. Preboha on je otec, nie nejaký súrodenec dieťaťa. Keby si aj ona povie že ide preč tak čo? Či ona nemôže? Keby je tu napísaná téma, chcela som ísť preč , ked mám choré dieťa a muž má nechcel pustiť, tak by dostala náklad čo je za matku. Ale chlap zodpovednosť mat nemusí.
Tvoj muž je nezrely jedinec, ktorému nedochádza kde sú priority. Dieťa je aj jeho nie len tvoje. Nevidím dôvod prečo by ho mali suplovať svokrovci. Obzvlášť keď si labzuje stále hocikam a je to akcia, ktorá sa bežne opakuje.
Skus si niečo prečítať o Pfafa, tiež malý takto 3 mesiace a nakoniec toto
Strašne prehnaná reakcia.
@deedol mononukleóza bola negatívna :/
Typicky chlap pardon chlapec - futbal, pivo a tipujem ma rad MMA a rychle aut 😃
@lonely66 ja pisem,ze to ma urobit? Napisala som,co by som urobila ja. Ze je to moj postoj,ona sa ma zariadit podla seba. Viac to rozoberat nema zmysel
Ja normalne asi odpadnem kolko zien tu pise ze je to uplne v pohode keby odisiel a kolke dali like by som chcela vidiet ci by to s prehladom zvladli a este mu milo povedali cestou z pohotovosti kludne laska chod sa zabavkat ja budem sama s malym padat na hubu ale vsak som silna samostatna zena 🤦♀️ na co su potom partneri? Ved snad na to aby sa podporovali ked to potrebuju. A este ten argument ze pojde za inou tak ja vas fakt lutujem tie co zijete v takom strachu ze trosku chlapa nastvete alebo sa nezachovate podla jeho predstav ujde za inou. O takeho chlapa by som nestala
@lonely66 predstav si,ze zazila,aj som to pisala. Ak by to bolo brutal vazne,ostal by doma. No tu sa mi to az tak nezda,kedze to trva dlho a keby to take bolo,tak ich domov nepustia.Nechcem to znevazovat,ale moje deti dostali z nicoho nic nejaky zachvat a pod. A bola som aj sama doma.
My sme mali obdobne stavy so synom cca od Vianoc, trvalo to dlhsie ako mesiac, tie krce, hospitalizacie, tam nic nezistili, sanitka u nas...no hroza. Nakoniec sme zmenili dr, ta urobila komplexne testy a potvrdil sa helicobakter. Ako sme to preliecili...klepem si, ale zatial ok.
@lonely66 a co sa ma teraz autorka rozviest? Mala si debila,su aj taki. Ona nikde nespomina,ze by vsetko vzdy zlahcoval. Chcel ist lebo dieta bolo relativne ok,ked ich pustili aj domov. Vybavil aj rodicov keby nieco,tak nechapem,preco ho porovnavas k svojmu! Boze. A prepac,ale znies ako hysterka.
@mane01 Nevieš čítať s porozumením? Veď na konci autorka jasne píše, že chodí kade tade, aj na víkendy preč a podobne. Čiže nie, nedusí ho...
@lonely66 jasne,len ty jedina to vies. Mne ako debil nepride. Pride mi hlupe ho tu porovnavat s tvojim,a este jej porad rozvod. Ach. Pekny vecer
@lonely66 este raz,porovnavat tvojho,co ignoroval xy situacii a jej partnera,co sa tak zachoval raz,je hlupe! Tak nehysterci a neprehanaj preboha. Lebo fakt vidno na tvojich reakciach,ze zvelicujes rada
Normálne nechápem čo tu akože niektoré dokážete vyprodukovať za chobotiny 🤦♀️akože dieťa nemá zo susedom alebo svokrovcami, ale so svojím mužom. Prečo by sa teda mala prosíkať iným o pomoc zatiaľ čo si otecko ide užívať? Ako nejaký zasraty futbal uprednostniť pred rodinou, krása 👏Ale tak každý má iné priority 🙄Ako nepoviem keby bola autorka zdravá. Všetky ste také super matky, wau 😍Verím tomu, že všetky čo sa tu do nej navazate by ste prskali rovnako.
Neviem si predstaviť, ako vysvetľujem napr. môjmu otcovi, či by nemohol prísť postrážiť dieťa, lebo mne samej je zle, alebo nás odviezť na pohotovosť/kontrolu, lebo dieťaťu je síce týždne zle, ale môj manžel, otec môjho dieťaťa je akurát na futbale. Mne by to tiež vyrazilo dych. Ktorá matka by toto urobila? Aku ženu by to vôbec napadlo? Ale chlapom treba priestor, nechať ich dýchať a nehysterčiť, ňuňu. Aby nezdrhli za inou.. No pekne.
@oblecenie99 som si predstavila mojho oca. ten by mojho muza zozral :D

dieta ma 2 rodicov...neviem preco musia vsetko znasat vzdy len zeny-matky...vstavat, davat lieky,starat sa,popri tom navarit atd-a muzi sa len zvezu...a este aj ked je zena chora?...a podpora nulova...des...manzel nedospel na muza...ospravedlnit sa mu?!? to nemyslis vazne...je cas nastavit veci inak...