icon

Je mi manžel neverný? Ako sa s ním porozprávať?

12. okt 2024

Ahojte, prišla som si po radu. Dnes som mala manželov telefón, potrebovala som si zavolať, a keďže mne došiel kredit, poprosila som ho, aby mi dal svoj. Mala som dlhý hovor, asi 15 minút, a počas toho stále chodili SMS. Manžel medzi tým išiel do obchodu. Zložila som hovor a prišla mi SMS, že „dnes dôjdeš, píšem ti už 3x a ty stále nič“. Včera ma to mrzí, budem čakať tam, kde obvykle. Chcem sa o tom porozprávať s manželom, ale nechcem vyzerať ako ta, ktorá hneď skáče po ňom. Myslíte, že by som mala ísť večer za ním, alebo sa ho priamo opýtať, čo to má znamenať? Viac správ tam nebolo, iba meno, dokonca ani číslo som si v strese nestihla zapamätať. Veľmi ma to trápi a neviem, ako začať alebo čo povedať. Pracujem doma, je upratané, navarené, ožehlené, nič mu nechýba.

gribka1
12. okt 2024

@tundra Že si pichol, ale málo bolo? A motorkárka chce viac?

ina2405
12. okt 2024

@aurora33 ale to sa ti len preto zdá divné, lebo ty doma určite nič nerobíš a nie si mužovi maminkou 😉

ina2405
12. okt 2024

Ozaj a čo bolo v tých ostatných sms, keď mu stále chodili nejaké?

sense
12. okt 2024

Sms je neutrálna, ťažko povedať, ja by som sa spýtala hneď , keby je za tým iná žena hádam by nebol taký blbý a nechal telefón doma len tak...aj podľa reakcií prvotnej zistíš čo a ako .... A teda život ma naučil nerobiť pre chlapa prvé aj posledne...
A inak by ma zaujímalo keď on mal požiadavky doma čistí, upratané a uvarené....tvoja požiadavka bola čo?

hugoboss1923
12. okt 2024

@ina2405 Ja to vidím ako úplne reálnu situáciu. Autorka má pochybnosti o tom, že je jej manžel verný. Podľa obsahu a štýlu tej esemesky by som mal rovnaké pochybnosti. Najlepšie by urobila, keby mu rovno povedala, čo je vo veci. Samozrejme, nevylučujem ani možnosť, že sa mohlo jednať o omyl.

ina2405
12. okt 2024

@hugoboss1923 situácia je reálna to áno

nikpa
12. okt 2024

Nepovedala by som nic a dnes keby odišiel z domu, išla by som za ním. Ak to bude volaka hlúposť, otocis sa, pôjdeš domov a budeš sa hanbiť, že si mu neverila, ale váš vzťah to nijako nenaštrbi. Ak sa ho opýtaš, vznikne z toho nedorozumenie, že si sa mu hrabala v mobile a neveríš mu, ty vyjdeš z toho ako furia co robí z ničoho problém a vlastne sa nič nedozvies. No a keby ta aj podvádzal tak už si dá väčší pozor...

gribka1
12. okt 2024

Ešte raz som si prečítala, čo bolo v sms, a keď to písal muž?

hugoboss1923
12. okt 2024

@gribka1 V esemeske bolo zrejme ženské meno, inak by nemala pochybnosti o manželovej nevere.

0silvia0
12. okt 2024

A je problem si este raz precitat sms v jeho telefone? Ci ho nosi vsade so sebou?

vanilkovazmrzka
12. okt 2024

Myslim ze keby ti bol neverny a chcel to utajit nenecha ti len tak svoj telefon a este odide prec z domu. Ibazeby bol fakt hlupy 🙂 no kazdopadne ked mu pocas tvojho telefonatu prisla smska, mozes sa na nu opytat, pretoze to nebolo o tom, ze by si sa mu hrabala v telefone, on ti ho dal sam. Takze podla mna je okey sa ho na to opytat.

bonboniera
12. okt 2024

Neverný chlap ti len tak nechá svoj telefón a odíde z domu? Milenka mu posiela SMSky? Ty nemáš kredit tak si zoberieš mužov telefón? V dnešnej dobe?
Tak určite …

olimuc
12. okt 2024

vacsinou mu chyba vzruso … doma ma full servis a u milenky “lietaju taniere” … nuda - mozno ani ta nemusi podvadzat ale bavit sa chodi niekam, kde to nie je take dokonale ako u vas. To ç, co povedal pri svadbe mi pripada ako poziadavka na personal, nie na manzelku. A ked nemoze mat deti nemusi sa bat neocakavanych prekvapeni

ina2405
12. okt 2024

@hugoboss1923 to meno si nezapamätala...mne by sa teda vrylo v okamžiku do pamäte.

gribka1
12. okt 2024

@hugoboss1923 Tak ak vie meno, tak mu mohla rovno povedať, že Anča ti písala a čakať na reakciu. Akože dnes sú ešte bežné omyly? Niekedy sa číslo ťukalo, dnes nie.

alex49
12. okt 2024

keby si sa mu hrabala v telefone, tak chápem, že by si sa mu nepriznala, ale on ti dobrovolne dal telefon, počas hovoru mu blikla sms, ktorú si logicky videla a namiesto otázky mužovi musíš písať na koňa? Nebolo jednoduchšie povedať mu, že si videla sms a spýtať sa muža kto to je a kam idú?

koniarova
12. okt 2024

@bonboniera ozaj. Veď to je úplná kravina a zase vymyslená téma. Ktorý dospelý pracujúci človek s rodinou má telefón na kredit?

kvadrinkaaa
12. okt 2024

Fake !

januska12323
12. okt 2024

Pekná rozprávka. Povinnosti manželky sú ofukovanie chlapa ako malého decka? Taký si nájde milenku ako prvý.

ivik4
12. okt 2024

Komentare necitam tak mozno si sa uz vyjadrila,no ja by som sla vecer za nim potajme, ak teda niekam pojde

pralinka25
12. okt 2024

a vsak v sprave nebolo ze ho caka vecer. kludne to moze byt aj inokedy.

oktober3
12. okt 2024

Podľa mňa ti nechal telefón, lebo to mal všetko pekne zmazané.

Keďže chcela riešiť to čo sa stalo včera , tak sa asi pohádali alebo čo.
A prepáč, isto to je žena.
Kamoš, by sa nechcel rozprávať a nestalo by ho že neodpovedá na sms a nebude čakať tam kde vždy .

Bohužiaľ. Podvadza ťa.

A keďže si prečítal tie sms potom, došlo mu, že si ich videla aj ty.

oktober3
12. okt 2024

@koniarova ja mám mobil na kredit 🤣🤣🤣
A to zarábam dosť dobre .
Len chodím aj do zahraničia a nechcem, aby mi prišla brutál veľká faktúra. Takto mám istotu koľko čo stojí .
Využívam prakticky len dáta za 10€ mesačne

Ale keď mi dojde, zapnem George a dobijem si ho za pár sekúnd

koniarova
12. okt 2024

@oktober3 tak to si asi jediná na SK. 😂😂👍

tundra
12. okt 2024

@koniarova ✌️aj u nas, su dva na kredit😁

natalka13
12. okt 2024

@13uzivatelka11 je to real, kamoska tak sla az ku kinu, pozdravila sa a predstavila sa dotycnej ako manzelka xy a ze teda ide lebo ma strazenie deti uz len na polhodku inak by sa do kina rada pridala. Jej muz sa nezmohol na slovo.
Ziaden happyend - rozviedli sa kvoli dotycnej.

autor
12. okt 2024

Mobil mám na kredit. Mám operátora 4-ka, fakt sa mi neoplatí nejaký paušál keď volám asi 1x mesačne.

ankare
12. okt 2024

Chod zase telefonovať a odpis si telefónne číslo.

autor
12. okt 2024

@ankare Pôjdem večer za ním. Ak teda niekam pôjde.

ankare
12. okt 2024

Áno, odsleduj si ho. Zmenil správanie, odkedy si telefonovala z jeho mobilu? Myslíš, že si všimol, že si si prečítala sms? Isto mu to už ukazalo ako prečítanú správu.