Je mi manžel neverný? Ako sa s ním porozprávať?
Ahojte, prišla som si po radu. Dnes som mala manželov telefón, potrebovala som si zavolať, a keďže mne došiel kredit, poprosila som ho, aby mi dal svoj. Mala som dlhý hovor, asi 15 minút, a počas toho stále chodili SMS. Manžel medzi tým išiel do obchodu. Zložila som hovor a prišla mi SMS, že „dnes dôjdeš, píšem ti už 3x a ty stále nič“. Včera ma to mrzí, budem čakať tam, kde obvykle. Chcem sa o tom porozprávať s manželom, ale nechcem vyzerať ako ta, ktorá hneď skáče po ňom. Myslíte, že by som mala ísť večer za ním, alebo sa ho priamo opýtať, čo to má znamenať? Viac správ tam nebolo, iba meno, dokonca ani číslo som si v strese nestihla zapamätať. Veľmi ma to trápi a neviem, ako začať alebo čo povedať. Pracujem doma, je upratané, navarené, ožehlené, nič mu nechýba.
@13uzivatelka11 Ty v ktorej galaxii zijes,ze cakas,ze sa ti chlap prizna a povie pravdu? Mozes sa pytat kolko chces,ale take bajky si vypocujes a pravdu ti nepovie. Uz vidim ako hovori vies to je Anca,chodime si zasulozit poza tvoj chrbat alebo to je Duro,predava mi drogy.....
A nemôže to byť kolega kamoš hneď by som konfronrovala však prečo nie za horúca co to je
@bonboniera no ja mám napríklad tiež kredit zo štvorky 😀 som na rodičovskej a vychádzalo to naj. Síce je to tuším nazvané ako kreditný paušál alebo tak nejak ale neviem čo je zvláštne na tom že ma niekto kredit, každý mesiac si dobijem kredit a potom sa mi obnoví ten "paušál"
Prípadne keď tam mám zostatok nejakých 5 eur atď neobnoví sa mi tá Sloboda 300 ale môžem volať aj využívať dáta
Mozno mi nieco uniklo, necitala som vsetko, ale sprav prisl z neznameho neulozeneho cisla? Mne sa tak raz stalo, ze mi prisla sms od jedneho byvaleho kolegu, ktoreho cislo som uz medzicasom vymazala… “dnes vecer to plati?”… a nie, nepatrilo to mne 😁
@yvanielka jasne chapem ze pre niekoho je to lepšia voľba len keď ti kredit dôjde tak si ho asi znovu obnovis a nezoberieš druhý telefón
@bonboniera Zobrala druhý telefón a niečo zistila, bolo tam aj meno (pravdepodobne ženské), tak to niečo naznačuje. Často sa toto stáva, že takéto schôdzky sa nejako odhalia, najčistejšia robota by bola opýtať sa ho kto mu to píše, lebo keď píše, že bude čakať tam ako obvykle, tak tých schôdzok už bolo viac.
Nepočítal s tým, že mu prídu sms, keď ti mobil nechal..odsleduj si ho a daj vedieť .Chlap, ktorý má milenku sa dokáže pretvarovať aj pár rokov, kým sa to neprevali.
@koniarova 😂Neni, manzel ma kredit tiez dobijam ho cez moju fakturu, simku ma cisto datovku bo v minulosti mal, pausal á volal do cudziny mimo Eu a ta faktura bola úúplne krasna, on si myslel ze vola cez WhatsApp...nevolal😂😂tak som mu to zrusila a uz ma len datovku
Ja mam doma cisto, oprane navarene pravidelne domace chleby rozky dnes ochlebniky deti tiez obstarane ALE! V domacnosti ked ma volno tak sa realizuje aj manzel. Lebo domacnost je spolocna
Nechápem na čo čakáš alebo si čakala...veď ti mobil dal dobrovoľne...po skončení hovoru si mu mala vrátiť s tým, že počas hovoru prichádzali sms, ktoré sa zobrali hneď na mobile tak si si ich prečítala...a nech vysvetľuje...
Ja by som na to išla priamo. Opísala by som mu situáciu a požiadala by som ho aby mi dal svoj telefón aby som sa mohla pozrieť na tie sms. Ak odmietne tak vied na čom si.
@koniarova veru by si sa čudovala koľko ľudí má mobil na kredit. Aj ja mám. Wifi v práci, doma, na zimáku, v autobuse...načo by mi bol paušál? Dobijem si 10 eur a mám to tak na tri mesiace.
Myslím, že najlepšiu chvíľu si už prepásla. Už má určite pripravenú rozprávku.
@gribka1 presne tak..mala riešiť, kým mala telefón v ruke..teraz už sms zmazané
@lucia11kob No vie určite, že to videla. Takže neviem, čo už teraz vyrieši. Nečakala by som, ani ho nesledovala teraz už.
V jednom komentari pises, ze je dost citlivy a reaguje, ze ho podozrievas z nevery. Asi sa teda nestalo prvykrat nieco a mala si k tomu otazky. Je to tak?
Sa pripinam, som zvedava ako toto skonci. Drzim palce✊
@koniarova nie je jediná. Aj ja mám kredit
Existuje GPS logger, malá krabička, ukryješ na pár dní do auta a potom ju vyberieš stiahneš si záznam trasy z pamäťovej karty a pozrieš kde všade kedy bol.
Verim ze autorka napise co dnes zistila
zistila si kam išiel a za kym?
no ako?
Nepisal mu kamarat ci nedojde na pivo? Ja keby ze mam milenku co mi pise smsky tak mobil zene urcite len tak nenecham
Ja som raz napísala správu ...
"Ahoj, prepáč, ale na stretnutie neprídem, mám choré dieťa. Ale určite si to vynahradíme nabudúce." a odoslala som to Martinovi. Prišla mi správa spätná od Martina ...
"Ahoj. Asi si si pomýlila číslo, Martin síce som, ale o žiadnom stretnutí neviem."
A ja kukám ako puk. Pozriem zoznam v telefóne a mala som to poslať "Maťovi" spolužiakovi zo stretnej, lebo organizoval stretávku. A poslala som to Martinovi, kámoškinému mužovi, ktorý mi bol robit klímu 🤷♀️
Stáva sa...s kámoškou sme sa na tom dobre zasmiali.
Alebo zas jeden z pribehov sa uz autorka neozve
@diaszoky Aj ja si mýlim
Podla mna ho este nahana/ hlada 🤷🏻♀️🫣🫣
Bol to omyl, ale tak hádka bola riadna 🙂↔️🙂↔️🙂↔️🙂↔️ Ach, cítim sa ako krava 😭

To, že je citlivý na reči ohľadom nevery, to ho len usvedcuje, že to naozaj robi. Podľa seba súdom Teba...